Влез

View Full Version : ..........

xpucuto
02-11-2008, 18:05
.........

xpucuto
02-11-2008, 18:09
.............

Lainovoz
хора сега седа и рева и не знам и защо просто толкова съм тъпа че няма накъде вече с едно момче се бяхме уговорили да се видим но аз бях болна и утре трябваше да се видим но лекаря ми каза да не излизам никъде аз му казах и тои се ядоса и почна да вика че не иска да ме вижда не иска да говори с никои не иска приятели не иска гаджета нищо не иска и супер много ми е гадно искам да се самоубия вече нищо чудно и до там да стигна писна ми вече от живота и на всичкото отгоре маика ми не ме пуска вика ми че няма да и се налагам и ще е само с неината НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ВЕЧЕ кажете нещо оф просто искам някои да знае какво изпитвам в момента и рева и мама вуобще не ми обръща внимание молих я умолявах я утре да изляза ама тя вика че ще ме пребие ако продължа да и се моля какво да направя не мога вече така всеки ме командва всеки си прави каквото иска с мене
кофте

xpucuto
.........

xpucuto
02-11-2008, 18:10
...............

rashito0o
02-11-2008, 18:11
ммМм Малко ТъПо Се Е ПочУсТваЛ аМа Е ТряБваЛо Да те РазБере Все Пак Си Болна

Lainovoz
02-11-2008, 18:11
много го обичам защо тои прави така ;(

иди на терасата да се успокоиш :smt039 :smt096

devil_feel_f
02-11-2008, 18:12
Просто не излизай,колкото и да ти е кофти.А и щом това момче ти е наговорило такива неща,значи не си заслужава даже да се замисляш за него.Все пак ти не си виновна,че докторът ти е забранил да излизаш - за твое добро е.Послушай майка си и не се карай с нея.Аз съм в подобно положение - все се карам с мойта майка,ама няма резулатати ...

sweet_sorcerer
02-11-2008, 18:14
Охх гадна ситуация.....може би си е помислил, че го лъжеш ли, нз......ами сега се успокой, утре ще е по-добре - обясни му всичко и се надявай да те разбере...

Angel_of^love
02-11-2008, 18:16
Първо се успокой и после ако можеш се свържи с него и му кажи какво ти е на душата :( ...Тая ситуация е ужасна и направо ще умра ако стане такова нещо с мене... Моляте само не върши глупости в такива моменти, че после връщане назад няма !!!

Serseri91
02-11-2008, 18:19
от мъжка гледна т0чка:
ак0 г0 бавиш 0т мн0го време,да излизате примерно п0вече 0т 1 седмица,и т0й п0чва да се дразни,и си внушава,че не г0 искаш,че не г0 харесваш и някакви такива... н0рмалн0 е и ти да си и ти така ще си п0мислиш..
успок0й се и г0 питай дали няма как т0й да д0ди след училище,пред бл0ка ти и да се видите,к0лкот0 да му п0кажеш че не ти е безразличен :)

*˚ەLad
02-11-2008, 18:19
Оххх :( Хич не ти е лесно, но не се предавай! В крайна сметка не е дошъл края на света... Погледни от др. страна на нещата - може би не те заслужава и дори да беше станало нещо м/ду вас едва ли щеше да си щастлива, ако се държи лошо с теб... Аз съм била в подобно състояние и знам какво ти е... Опритах се да не му показвам, че страдам и че съм наранена, макар вътрешно в себе си да умирах от мъка... Дръж се! Сабери смелост и варви напред с високо вдигната глава! ;)

xpucuto
02-11-2008, 18:22
................

xpucuto
02-11-2008, 18:25
...........

gerim
02-11-2008, 18:27
ni6to li4no,ama kvo tolkova se prevuznasqte...golqma rabota edna ser6ta..6a izlezete kato ozdravee6...+tva tva 4e ne si izleznala vednuj ne ozna4ava 4e tr se ubiva6...stegni se malko...
a za otno6enieto na maika ti..prava e 4e ne tr da izliza6 ama da te "pretrepi" za tva 4e q moli6...bez komentar...

NE SE FILMIRAI :?

led_i_ogyn
Абе щом не разбира, че си болна и не можеш да излезеш за кфо говоим воубще?Как ще те обича, когато не може да разбере нещо толкова просто.За кфо си хабиш нервите за някой, който казва, че не иска гадже ли???Я стига...стесгни се малко де!

Serseri91
:lol: извинявай,че са изсмях,ама кат0 се видите и ще ти мине малк0 мерака,сега пр0сто не сте се виждали 0т ск0ро и така се чувстваш :) баш да не м0жеш без нег0..пък и нали ти е труден м0мент и ти трябват прегръдки ала бала и т0й кат0 ти е под ръка и така... ;)

Pliok0019
02-11-2008, 18:28
Обади му се по телефона и му обясни положението - че ти е ужасно гадно, че майка ти не позволява да излизаш, че много го обичаш и че ще направиш всичко възможно и невъзможно, за да бъдете заедно. Ако те обича, ще разбере.

Относно споровете с майка ти - обясни и по-адекватен начин без налагаш мнението си, че си достатъчно голяма сама ад избираш кога да излизаш. Недей да повишаваш тон, излагай кратно и ясно позицията си.

Недей да се предаваш! Налагаш на съзнанието си мисли, които в момента не биха ти помогнали. Просто се бори. Прояви спокойствие и недей да мислиш за неща като самоубийство. Живота е най-хубавото нещо, което може да ти се случи. От теб зависи колко ще е щастлив и пълноценен.

Пожелавам ти сила и успех. Не спирай да се бориш!

Black Tears
02-11-2008, 18:31
Само не говори така ( че не можеш да живееш без него,че искаш да умреш ) !!! Първо не е единственото момче на света,второ животът е такъв - има и прекрасни,има и лоши моменти. Момчето ти е наговорило такива неща,защото се е ядосал.Казвал ти е,че те обича,тогава няма какво да се притесняваш.Успокой се малко и не прави неща,за който ще съжаляваш.Ще оздрвееш и ще се видите :)
А да се караш с майка ти,няма смисъл,тя си знае нейното и това е ( знам го от личен опит - колкото и да съм спорила с майка ми,не е имало никакъв резултат :? )
Горе главата и оздравявай по-бързо :)

kuklichka_bg
02-11-2008, 18:39
i tova e pri4ina poradi koqto NE TI SE JIVE i ne moi6 taka lelel :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

анонимка
02-11-2008, 18:56
Абе момиче я се вземи в ръце и не ставай за смях на един куп хора(дори и непознати).Какви са тия глупости ще ми умираш тука...цт цт цт...Ако наистина те обича,както ти е казал ще те разбере.Та кой иска да е болен,бе?!Та той ще е ебахти тъпака,ако не се светне малко и не се извини...

xpucuto
02-11-2008, 18:59
...............

pepita87
02-11-2008, 19:04
Ммм,не мисля,че ситуацията е толкова крайна,че да бълваш простотии от сорта,че Ше се самоубиваш!!!Незнам на колко си,предполагам не си на повече от 16 или на акъл поне не си...Живота е пред теб,тепърва ти предстои да се сблъскаш с к

prettyIdeath
02-11-2008, 19:10
Успокой се и легни поспи. Утре или в други ден ще мислиш различно.Опитай се да се разсееш...

ivakavlad
02-11-2008, 19:27
момиче осазнай се не схващаш ли и той просто си е търсел причина да те зареже и стига с тия глупости за самоубииства молим ти са има каде каде по зле от теб ако всяко такова нещо човек трябваше да си тегли ножа нямаше да има хора на земята успокои се малко

П.П. извиняваи че съм толкова прям ама съм си такъв по природа казвам си всичко което мисля(в случая пиша)

Pliok0019
02-11-2008, 20:07
Благодаря за отговорите той каза, че не иска да ме вижда явно не е било само заради излизането ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
В такъв случай няма смисъл. Най-малкото не си зааслужава. Като него има хиляди. Аз съм просто една непозната, от някакъв произволен форум, но ще ти кажа, че живота е пред теб, че смисълът е в бъдещето, че ще намериш някой, които наистина си струва.

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-11-2008, 20:33
Благодаря за отговорите той каза, че не иска да ме вижда явно не е било само заради излизането ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
В такъв случай няма смисъл. Най-малкото не си зааслужава. Като него има хиляди. Аз съм просто една непозната, от някакъв произволен форум, но ще ти кажа, че живота е пред теб, че смисълът е в бъдещето, че ще намериш някой, които наистина си струва.

Напълно право е момичето преди мен, няма да се отчайваш, случват се на всеки такива неща, но имаш толкова мн време пред теб да срещнеш подходящото момче, няма да свеждаш глава, я! Животът е пред теб, живей и не му мисли :-)

w0sh
02-11-2008, 20:34
Кръц Кръц.
И помни по продължението на вените, а не напреки.

sh3_1s_7h3_0n3
02-11-2008, 20:38
Абе, дете, я се стегни! 0.о Какви са тези трагедиии за едното момче, дето даже не ти влиза в положението?! 0.0
Струва си да страдаш единствено за някой, който го заслужава... пък ако толкова заслужава, няма да те кара да страдаш... така че сама си помисли дали ти си загубилата. :)

nightwish16
02-12-2008, 07:16
хора сега седа и рева и не знам и защо просто толкова съм тъпа че няма накъде вече с едно момче се бяхме уговорили да се видим но аз бях болна и утре трябваше да се видим но лекаря ми каза да не излизам никъде аз му казах и тои се ядоса и почна да вика че не иска да ме вижда не иска да говори с никои не иска приятели не иска гаджета нищо не иска и супер много ми е гадно искам да се самоубия вече нищо чудно и до там да стигна писна ми вече от живота и на всичкото отгоре маика ми не ме пуска вика ми че няма да и се налагам и ще е само с неината НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ВЕЧЕ кажете нещо оф просто искам някои да знае какво изпитвам в момента и рева и мама вуобще не ми обръща внимание молих я умолявах я утре да изляза ама тя вика че ще ме пребие ако продължа да и се моля какво да направя не мога вече така всеки ме командва всеки си прави каквото иска с мене
ti luda li si 4e reve6 vsi4ko 6te se opravi toi moje da go e kazal no utre drugi den vsi4koo da se opravi spoko :shock:

angellove
02-12-2008, 07:37
Абе я стига! Успокой се малко и не си мисли такива простотии. Не си мисли за самоубийство само защото не можеш да излезеш в момента.
Бил ти казал, че не иска да те вижда. Ами той е казал, че не иска и приятели, ама дали ги е оставил тях?
А не си ли помисляла, че майка ти гледа здравето ти? От какво си болна? Ако може да се влошиш е нормално да ти забрани.
Не можеш повече ли? Извинявай, ама другите хора губят близки и роднини, осакатяват и какво ли още не пък ти тука за едно излизане и вече КРАЙ! Ти ако знаеш какво те чака... А на колко си викаш?

Spider4eto
02-12-2008, 07:43
о не си единствената с такава майка мойта е същата. На него ще му мине не се безпокой аз като се ядосвам и казвам неща който не мисля той ако държи на тебе и си те обича нема да те за*бе заради едното неизлизане. :)

fifi_friend
02-12-2008, 08:45
И аз бях в такова положение преди години. Много добре те разбирам и знам, че последното нещо, от което се нуждаеш е неща от сорта " абе мноо си тъпа" или "вземи си резни вените". Вместо да се самозалъгваш погледни истината в очите. Ти си болна. А къде е той? ЗАмисляла ли си се. Значи ти мислиш варианти да излезеш от вас, би направил авсичко дори и когато си болна,а той - здравият н еиска дори да те види Нещо намирисва. Пък и не мислиш ли че и доста драматизира? А би трябвало да е силен, да те подкрепя и да те разбира... Сама си направи изводите.... Относно майка ти. Не всички родители са прави. Доста често бъркат, но друг е въпросът дали имат смелостта да си признаят. АЗ бях в твоето положение и си намерих решение - изляох на квартира. Много съжалявах после и исках да върна всичко назад. Е, да , ама не става! Просто трябва да намериш общ език с майка ти. Знам , че звучи много лесно така натеория, но наистина е възможно - все пак си познаваш човека. А ако не стане - е, до време е - не можеш да промениш всичко. Намери начин да й спечелиш доверието и да взимаш сама повечето решения. Разбира се това става като вземеш и повече отговорности. Никой повече няма да ти се качва на главата ако... не позволяваш това да се случва. Сама си си виновна. Изисквай уважение и ще си го получиш и недей да бъдеш крайно отзивчива и да вървиш след твоя приятел. Веднъж кажи "НЕ". А относно самоубийството - нито е изход, нито е решението, нито смяташ да го направиш. Просто ти е кофти и искаш някой да те чуе и забележи. Нормално е. Но недей и ти да драматизираш, а ми просто се стегни и им покажи кой е шефа 8-)

koalka
02-12-2008, 10:12
Ядосваш се заради този глупак??Истина ли е това... :?
Виж сега, не ти трябва човек, който по никакъв начин не те разбира, че си болна и първосигнално се ядосва и казва доста тежки думи.Ако наистина искаше толкова много да излезете и държише на теб щеше да те разбере и да ти каже, че ще се видите, когато можете, а не така - нещо станало и хоп...изтърва си шанса.Здраве да е, ще намериш по-добър!

FaHrEnHeit
02-12-2008, 10:25
За пореден път се убеждавам, че вашето поколение е психически нестабилно :shock:

kakaomen
02-12-2008, 10:55
По дяволите ти наистина си психично болна. Да ви имам проблемите.

LizZz
02-12-2008, 13:37
За пореден път се убеждавам, че вашето поколение е психически нестабилно :shock:
Има време - ще пораснат.Тогава може и да се оправят. :wink:

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-12-2008, 13:55
много сте зле ... честно ... да не може той да прояви разбиране ... а ти си егати истеричната фаталистка .. убивай се плс избави света :)

Chess
02-12-2008, 14:22
Не можеш да живееш без него !? :-o
Айде я пробвай да видиш колко не можеш... :shock:
Да попитам нещо...Вие не можете ли да говорите като хората или ?! :x