Влез

View Full Version : какво изкат жените?????

penski
02-11-2008, 18:35
Още никои не е разбрал жените...
но аз изкам да разбера поне какво изкат...
според един мои приятел:жените изкат пари и секс...
но според някои моми мъжете искат:Жена с перфектно
тяло.
Жена, която може
да готви
като майка му !
Жена, която
поддържа чиста
къщата.
Жена, която не се
заяжда.
Жена, която пести
парите.
Жена, която работи
цял
ден...
...и танцува цяла
нощ.
Жена, която обича
само
него.
а какво искат ЖЕНИТЕ.....?

white_chik
02-11-2008, 18:41
Интересно как веднъж пишеш правилно иСкат,а малко по-нагоре иЗкат,но нека не издребняваме.Та жените/момичетата искаме сигурност.Аз лично искам да знам,че мога да разчитам на човека до мен,че мога да му се обадя в 3 през нощта и той да дойде от другия край на града.Още искам да ме уважа и оценява,да знае какво точно представлявам.Естествено искам да ме обича,да ми вярва и да ме разбира.
Леле,много искам май :D

MaRcHeLiTkAa
02-11-2008, 18:41
xixi mi sa6toty sigorno kat majete :-D iskame ...da ni uvajava i mn obi4 da ni dava :-o da ima o4i i sarce samo za momi4ety/jenata...da ne e pianica...i da q razbira...da ne bade prosto liobim a i sa6tevremenno drugar,4ovek s koity moje da spodelq vsi4ko bez nikakvo pritesnenie 8) pa mai tva :D :-)

DivoTo_KoTe
02-11-2008, 18:55
Пич не съм ти чела тема,ама да те светна,че се пише иССССкат. :o

m0rgan
02-11-2008, 20:19
Какво искат жените?! Ха ми много е просто...Една жена иска да намери стабилен мъж,след като го намери се връзва за него ражда му деца и тва е то ФИЛОСОФИЯТА НА ЖЕНИТЕ! ТОЕСТ - Гледа да се ореди на барзо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

sh3_1s_7h3_0n3
02-11-2008, 20:22
Аз искам това, което ти си описал, че мъжете искат от жените. :D ^^

да пере, да чисти, да готви, да глади, да работи, да гледа децата, а ако може и сам да си ги роди... :D да не мърмори, да не се цупи и да няма 'цикъл'... 8-)

stealthyGirl
02-11-2008, 20:26
всичко
хубаво
.

а
за
теб
няма
ли
Й
?! 8-)

stealthyGirl
02-11-2008, 20:27
Какво искат жените?! Ха ми много е просто...Една жена иска да намери стабилен мъж,след като го намери се връзва за него ражда му деца и тва е то ФИЛОСОФИЯТА НА ЖЕНИТЕ! ТОЕСТ - Гледа да се ореди на барзо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: даа, бе...... много ги разбираш ти.. :razz:

Alabalaportokala
02-11-2008, 20:33
Да ти кажа ли ко искат жените ? Искат да отидеш и да им теглиш 1 хубава пиша у гъзъ !!! :grin:

TheNewReligion
02-12-2008, 07:47
Да се научиш да пишеш ! Това искаме ! :? :? :?

S_L_A_D_U_R_K_A
02-12-2008, 07:51
иСкаме...уважение,любов,стр ст,вярност, да е добре изглеждащ според нашите виждания, не е важно материалното положение, но да изкарва повече пари от нак, за да не се превърне в комплексар :?

Fallen`Angel
02-12-2008, 08:23
Аз искам единствено да обича само мен.. :-o

fifi_friend
02-12-2008, 10:06
Ами истината е, че жените искат всичко и когато го получат, не са доволни, защото в действителност не знаят какво искат или пък получават това, което искат без да им е необходимо. Ето защо никога няма да се разбере какво иска една жена :D

Sleit
02-12-2008, 10:43
еммм кфо искат жените всяка жена си има собствен начин на мислене и собствени желания ... не нищо определено ... примерно може да е некфа супер яка мацка дето да иска само пари ... пък може и да некфа пак яка пък да търси любов внимание и т.н. такаче всяка иска различно но повечето пикли в българия търсят пари... но си има и изключения ...

Vilsy
02-12-2008, 11:09
Ние жените искаме сигурност.

penski
02-12-2008, 12:04
абе хора благодаря за написаното...
а относно "с"и "з" правих си иксперимент...да видя реакцията ви
БЛАГОДАРЯ! 8)

olive_oil
02-12-2008, 14:02
иЗкаме грамотни мъже, всичко друго е поправимо

mm...
02-12-2008, 14:24
Uvajenie, obich, i nai-golqmoto vnimanie :D (V ramkite na vyzmojnoto) :D :D :-P

Chess
02-12-2008, 14:34
Интересно как веднъж пишеш правилно иСкат,а малко по-нагоре иЗкат,но нека не издребняваме.Та жените/момичетата искаме сигурност.Аз лично искам да знам,че мога да разчитам на човека до мен,че мога да му се обадя в 3 през нощта и той да дойде от другия край на града.Още искам да ме уважа и оценява,да знае какво точно представлявам.Естествено искам да ме обича,да ми вярва и да ме разбира.

А той получава ли, това което ти искаш :-o

По темата: Не ви ли писна да правите едни и същи теми : "Какво искат/изкат ( :lol: ) жените/момичетата" ; "Какво искат мъжете/момчетата"...Всички хора са различни бре д*ба...всеки сам за себе си :x

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-12-2008, 14:36

А той получава ли, това което ти искаш :-o

По темата: Не ви ли писна да правите едни и същи теми : "Какво искат/изкат ( :lol: ) жените/момичетата" ; "Какво искат мъжете/момчетата"...Всички хора са различни бре д*ба...всеки сам за себе си :x

найс

MartyParty
02-12-2008, 14:50
искам мъж който да чисти,като майка си и да не се оплаква

vamp
02-12-2008, 14:59
тяло.
Жена, която може
да готви
като майка му !
Жена, която
поддържа чиста
къщата.
Жена, която не се
заяжда.
Жена, която пести
парите.
Жена, която работи
цял
ден...
...и танцува цяла
нощ.
Жена, която обича
само
него.

Аз разбрах какво искат жените!
ДА НАИСТИНА,знам какво искат жените и им го давам(и змията им давам,ама не искат само нея).
За да имаш всяка жена трябва просто да си истински мъж и победител и нищо повече!Кой както иска да го разбира!

.::THE_LAST_ANGEL::.
02-12-2008, 18:13
тяло.
Жена, която може
да готви
като майка му !
Жена, която
поддържа чиста
къщата.
Жена, която не се
заяжда.
Жена, която пести
парите.
Жена, която работи
цял
ден...
...и танцува цяла
нощ.
Жена, която обича
само
него.

Аз разбрах какво искат жените!
ДА НАИСТИНА,знам какво искат жените и им го давам(и змията им давам,ама не искат само нея).
За да имаш всяка жена трябва просто да си истински мъж и победител и нищо повече!Кой както иска да го разбира!

Вамп , какво друго искат жените (освен "змията")?
Ама ного ми се прайте на разбирачи :x

vamp
02-12-2008, 18:20
Не искам да казвам,защото с цената на много провали се научих как мога да имам всяко момиче и не искам сега някой пъпчив пубер да ми чете опита и да му върви в живота,тая вечер ще бъда егоист :)

п.п.Наистина знам какво искат жените,напоследък нямам провал,обирам всичко,защото винаги знам какво искат да чуят и им го казвам :)
Това е изкувство,но не съм лицемер,с една съм искрен,ако тя е моя ще оставя другите :)

.::THE_LAST_ANGEL::.
02-12-2008, 18:55
аз не ти вярвам [-(
Ама ако мислиш ,че си перфектен като ходиш при онези "готините" , които ние наричаме "курви" жестоко се лъжеш ! :-P

можеш да ми пишеш лично съобщение ;)

И аз мога да разправям ,че разбирам мъжете и знам кво искат ама не е така. ;)

МЕН НЕМОЖЕШ ДА МЕ ИМАШ 100% :?

vamp
02-12-2008, 19:03
аз не ти вярвам [-(
Ама ако мислиш ,че си перфектен като ходиш при онези "готините" , които ние наричаме "курви" жестоко се лъжеш ! :-P

можеш да ми пишеш лично съобщение ;)

И аз мога да разправям ,че разбирам мъжете и знам кво искат ама не е така. ;)

МЕН НЕМОЖЕШ ДА МЕ ИМАШ 100% :?

Мога да те имам и самата мисъл,че ти го казвам теб те побърква.Ти си убедена всебе си обаче се колебаеш,тук се получава парадокс :)
Питаш се защо пич като мен е толкова откачен и надут,точно за тва ми остави офертата да ти пиша ЛС,няма смисъл,казвам ти го тук-жените обичат да ги лъжеш и винаги да си тайнствен и покрит.
Една жена не знае що е лоялност,тя живее в лъжа,както самата тя лъже!