PDA

View Full Version : Подараци за Свети Валентин

Kr!s!
02-11-2008, 18:38
Скоро наближава Свети Валенти,а аз не съм избрала подходящ подарък за приятеля ми.Моля ви помогнете ми да избера нещо,но да не е много скъпо и прекалено специално,зашото незнам какъв ще бъде неговия подарак и ше баде тъпо ако аз му купя нещо специално.Мерси предварително и се извинявам ако вече има такава тема. :) :-)

DivoTo_KoTe
02-11-2008, 18:59
Има тоОоОоОоОоОоОоОоОлкова много теми в този форум за Св.Валентин.Каква мания ви е налегнала,избери нещо,което знаеш,че обича.Все едно да ти кажа купи му сребро пък да носи злато,или купи му плюшка,пък да не обича.Ти най-добре го познаваш

pepita87
02-11-2008, 19:33
Всичко,което 6те му подариш,6те е специално!!!Малко или много познаваш вкуса му...избери не6то,към него една красива Валентинка,развихри малко въображението си...една романтична вечер,не6то секси и отгоре и отдолу и 6те го зарадваш до МАХ...от там нататък ти си знаеш как да се развие вечерта... :-) Важен е начина по който 6те поднесеШ подаръка...преди 2 години на 14 февруари,ходех с едно момче...честно казано не беше кое знае какъв романтик и не очаквах такава изненада...та...бях в учили6те и ми донесоха огромен букет с рози,към тях имаше картичка,на която пишеше