PDA

View Full Version : Когато трябва да оставиш всичко зад гърба си..

Fallen`Angel
02-12-2008, 10:34
Седя си вкъщи, слушам музика караща ме да се замисля върху някои моменти от моя живот и това което ми се случи напоследак. Всичко върви наопаки, опитвам се да оправя нещата, които съм объркал и имам чувството, че не трябва да го правя. Имам чувството, че не трябва да оставям нещата зад мен, но знам чее така трябва да бъде. Нещо ме спира да го направя, макар и да го искам. Срещнах прекалено много трудности за моята възраст, срещнах и истинската любов, за която се борех в продължение на 5-6 месеца да си я върна, но тя ме беше излъгала за раздялата ни. Радвам се, че я срещнах и разбрах какво е да обичаш истински и да можеш да се почувстваш обичан, но защо по този начин? Преди 1 година по това време бях в Барселона, там има едно място, където можеш да си пожелаеш нещо и казват, че се сбъдвало всичко, което си пожелаеш. Отидох, пожелах си да обичам някого истински и то се случи след месец (май месец). Определено не съжалявам, че си пожелах това, но съжалявам, че се борех за човек, които не заслужаваше усилията ми. Налага се да оставя всичко зад гърба ми и да продължа напред, макар и да не искам да приема, че всичко е свършило. Още в самото начало на вързката ми с момичето знаех, че няма да е най проста обикновенна връзка. Когато излязохме за пръв път, нещо в мен трепна, нещо което не бях чувствал до тогава. После се засили това чувство и накрая то ме погуби. Пренебрегнах честта, достоийнството си и себеуважнието за да й докажа, че наистина я обичам и значи всичко за мен. Помня деня, когато тя се върна. Чаках я 2 месеца, през които си говорехме всеки ден по телефона, но никой на никого не е изневерявал или лъгал. По-късно, след като серазделихме разбрах, че съм й станал най добър приятел. Грешката ми беше, че се държах прекалено откровено с нея. Но с нея не можем да бъдем приятели, заради миналото ни. Съжалявам, тя беше прекрасен човек и с нея можех да си говоря за всичко, помагала ми е много пъти и в трудни моменти, когато съм се нуждаел от подкрепа, но явно е че не можем да продължим напред, ако не се оставим. Гадно е, боли при мисълта, че трябва да оставя такъв важен за мен човек, но явно така е било писано да стане. Съвет към всички момчета - не бъдете напълно откровени с девойките си, защото това ще превърне чувствата й към вас приятелски. Не можеш да засилиш чувствата на някого, но можеш да ги запазиш, като се държиш малко дистанцирано от нея, да остане тръпката и загадъчността, а аз тея неща не ги спазих и ето на - сам съм вече толкова време..шибано е.. :(

fifi_friend
02-12-2008, 10:46
Да си брутален и крайно добър е едно и също - и в двата случая губиш. Ако си супер отзивчив и правиш всичко все някога приятелката ти ще се качи на главата, да не говорим че губи и интерес. Ако си брутален( "лошото момче") привличаш интереса, но всичко е временно. Може да прозвучи адски гадно и грубо, но това си е чистата истина.... за съжаление. Просто никоя крайност не може да гради стабилна връзка

zvQr_nO_s_ChAr
02-12-2008, 10:48
ще обичаш отново.. но не погубвай живота си за нея.. ще боли, но с времето нещатата ще се променят..няма да казвам че ще я забравиш защотото не ми се виждаш способен на това .. продължавай напред... не гледай назад...нЕ можем да живеем в миналото.. желая ти успех и не се предавай.. любов се лекува само с друга любов..нова и по силна :wink:

Sleit
02-12-2008, 10:51
Клин Клин избива ... =) просто почваш да се забавляваш и теглиш путката майна на всичко ще дойде друга и ще забравиш за таз ....!!!

gerim
02-12-2008, 15:59
ee iskam i s men taka nqkoida se durji :) ...tva 4e si bil prekaleno dobyr.,.ti nqq6 nikva vina...prosto tq ne go e ocenila qvno...digai glavata visoko..skoro 6a vidi6 nova lubov :-)

Chess
02-12-2008, 16:02
"Kогато трябва да оставиш всичко зад гърба си.."

го оставяш...

kifla
02-12-2008, 16:12
Просто я Обичай

koalka
02-12-2008, 16:31
Не съм съгласна с последните ти думи, все пак не всички са така - момичетата губят интерес, когато им споделиш...
Иначе да, доста кофти се е получило, но наистина не е трябвало да даваш толкова много от себе си, особено след като сте се разделили, нямало е смисъл.Явно тя е нямала чувства към теб, сега нищо не можеш да направиш.Трябва да намериш сили да продължиш напред, иначе няма как да стане.