Влез

View Full Version : Кое да използвам за прикриване на пъпки-ФДТ или пудра?

FieRy_GirL
02-12-2008, 15:13
кое прикрива пъпките по-добре??фон дьо тен-а или пудрата или е най-добре и двете??как мислите :?: :?:

Редактирано о-ЦвЕтИт0
Нарушена 7-ма точка. :)

Lullaby
02-12-2008, 15:55
внимаваи с фон дьо тена защото съм виждала страааааашни картинки :shock: :D :D

Seducti0n
02-12-2008, 15:56
Според мен е по-добре да използваш фон-дьо-тен, имайки се предвид кремообразната му консистенция.Всичко, обаче е строго индивидуално-зависи от вида на кожата, самия фон-дьо-тен, техниката на разнасяне...
Бих те посъветвала, ако пъпките не са прекалено много, да използваш антибактериален матиращ коректор с лечебно действие(нанася се само на засегнатия участък от кожата).Аз използвам такъв и съм много доволна.Успех. :)

Liar
02-12-2008, 16:29
Фон дьо тена е по-покривен и ще ти свърши по-добра работа.Трябва обаче да е антибактериален.А това което Цветито предложи звучи добре.

Radeto_
02-12-2008, 16:33
По принцип трябва да се нанасят и двете - що се отнася до гримиране - фон и после пудра - тя попива потта и пречи кожата да лъщи след като вече се е замърсила от въздуха.Това се нарича основа на грима и по принцип без основа не би трябвало да се пристъпва към гримиране.

gabi_94
02-12-2008, 18:27
внимаваи с фон дьо тена защото съм виждала страааааашни картинки :shock: :D :D

наистина внимавай с фон дьо тена, защото и аз съм виждала дооооста страшни картинки. Ако го използваш и после се изпотиж, става мазалоооо. А иначе няма почти никакъв ефект с него(всъщност зависи и от марката му) и аз съм опитвала да си прикрия пъпките, ама по-добре става с пудра, поне според мен.

st1ka
02-12-2008, 18:39
Фон дьо тен,но недей да прекаляваш,че да не се умножат пъпките...

luscious*
02-12-2008, 20:38
korektor nai dobre,a ako ne si dovolna ot rezultata si vzemi fon dio ten no da e ka4estven 4e ina4e moje da ima obraten efekt :shock:

elsy
02-12-2008, 21:07
Дам, коректор най-добре, и аз използвам коректор и съм доволна...иначе по-добър ефект за прикриване има фон дьо тена...

xXxScreamxXx
02-12-2008, 21:22
emi az nqmam p1pki ama za cvqt slagam i 2-te

MaXy_GiRL
02-12-2008, 22:29
По принцип и 2-те се ползват,но за пи добро прикриване ти препоръчвам да сложиш ФДТ и след това малко(найстина малко) пудра!

П.П. М гледай да размажеш добре ФДТ и ако лицето ти е сухо или се бели по добре даже избегни пудрата!