View Full Version : Майка ми ми позволява да правя всичко....
zvQr_nO_s_ChAr
02-12-2008, 16:32
Абе имам си една маичица дету не ме спира от нищо вече започвам да си мисля че има някакви отклонения...вчера ме покани да ходим двете на диско :smt119 :-s :smt026
n3jNa ZagaTka
02-12-2008, 16:36
moga da ti kaja samo 1 IMA6 SUPER MAIKA GLEDAI SI Q OBI4AI SI Q I SA GRIJI ZA NEQ SLED VREME druga kato neq nqma da nameri6 {{{}}}
Е,че какво лошо има майка ти да ти позволява всичко...в смисъл поне ще избегнете глупавите разправии.
Кфа е целта на темата? Дай да се изфукаме, че наще са безотговорни 8-)
Seducti0n
02-12-2008, 17:09
Внимавай да не обърнеш свободата на свободия.Аз не намирам, нещо кой знае колко странно в поведението на майка ти.Имайки се предвид, случката, която ти пресъздаде. :)
на мен също ми дават доста свобода ама гледам да не прекалявам с това :grin:
mhmhmhmhm
02-12-2008, 17:31
[b]Внимавай да не обърнеш свободата на свободия./b]
Се едно слушам баща ми :razz:
Cool_Bitch
02-12-2008, 17:39
Abe tva,4e maika i ne e nqkoq konservativna hi4 ne ozna4ava,4e e "bezotgovorna" kakto se kazva v po-goren komentar.Tva e mn dobre-moita maika e sa6tata tva e ne6to neveroqtno da ima6 takiva roditeli.
skatemore
02-12-2008, 17:50
дръжте си майките щот недай си боже след време ша ги търсите ама ша са обади ония в гащите
Ами радвай се,че имаш такава майка,много биха искали да имат твоя късмет...
Баси яката майка :shock: Искам и аз такива майка и баща! :grin:
•._.•No_NaMe•._.•
02-12-2008, 18:46
Iskam i az takava maika :P
Когато бях в пубертетските години 15-16 като чувах от разни мои съученици същите неща за родителите си и аз си мислих "Ебаси якото и аз искам с мен да е така!".Е,добре,дойде моментът в койте наще ходят на дискотека повече от мене,а аз седя в нас да си гледам по-малкия брат...забавноооо...естестве но когато аз реша да излизам си имам свободата....обикновенно ходя със страх някъде,да не срещна наще (:
Abe tva,4e maika i ne e nqkoq konservativna hi4 ne ozna4ava,4e e "bezotgovorna" kakto se kazva v po-goren komentar.Tva e mn dobre-moita maika e sa6tata tva e ne6to neveroqtno da ima6 takiva roditeli.
Ааа, това си е мое мнение и си го изразявам, много ясно че не могат сички да са съгласни с мене, ама тфа си е.
За мене това е безотговорност, ко щете ми кажете, че съм консерва.
Ама се пак... и аз искам такос майче ><
8-)
zvQr_nO_s_ChAr
02-12-2008, 21:37
абе ддз просто ми е някак странно щото мойте фр па нийде не ги пускаТ... и ми се струва някак си :smt003
HePeAJIeH
02-12-2008, 22:17
Може би просто си си заслужила това отношение и си спечелила нейното доверие.Радвай се защото това не е често "явление".А относно диското....сигурно майка ти иска да си припомни по-младите си години.
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 06:30
абе де да знам то цялата ми фамилия нещо и прещтраква от време на време :smt003
Абе имам си една маичица дету не ме спира от нищо вече започвам да си мисля че има някакви отклонения...вчера ме покани да ходим двете на диско :smt119 :-s :smt026
Това эа дискотеката странно ли е????
Аэ и мама редовно го правим :D Някой път и тати идва. :D
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 10:05
Това эа дискотеката странно ли е????
Аэ и мама редовно го правим :D Някой път и тати идва. :D
до сега не ми се беше случвало.. и не мога да свикна с мисълта :smt003
Wrathchild
02-13-2008, 13:00
По-добре така, от колкото да те спира от всичко. Имам някакво наблюдение, че много ограничавани до 1 момент деца, на които след това им се позволяват нещата, които са им били забранени се държат като разюздани коне и доста често минават границата...
Така, че наистина, радвай се.
sapphirr
02-13-2008, 13:20
а по-добре ли е си4ко да ти е битка и да трябва да воюваш за него 24,7,365?-какъвто е моя слу4ай....и по-нагоре са ти казали-внимавай да не обуркаш двете понятия свобода и свободия,защото минеш ли от едното на другото,после връщането е мн трудно.