Влез

View Full Version : подарък за Св.Валентин за жена

GetNasty
02-12-2008, 18:35
Здравейте! Можете ли да ми кажете предлажение за подарък за жена на 40 години за Св.Валемтин. Моля без предложения за сребро и да е до 30 лв някъде. Тати ще го купи, ама той вече 15 год купува и са изчерпа..Мерси много :grin:

Presley
02-12-2008, 18:38
Мииии може да и вэеме карта эа един ден,който да прекара в салон эа красота :D

GetNasty
02-12-2008, 18:39
миналата година баща ми я заведе на кални бани в Банкя.. :)

skatemore
02-12-2008, 18:43
ами аз имам една много оригинална поне според мен идея която я пазя за приятелката си ако ходим още след време ама ще ти помогна: да даде на художник снимка да направи нейн портрет :-D

DivoTo_KoTe
02-12-2008, 18:45
Ем примерно баща ти да я заведе в някое хотелче извън града,или на някоя романтична вила с прекрасна гледка и каминка :)

valentinka_1990
02-12-2008, 19:38
Ами ще ти дам идея,която е много евтина,но безценна.Първо да ти кажа,че след толкова години съвместен живот предметните подаръци се обезличават.На моя приятелка родителите и са се запознали в един бар и майка и си е забравила ключодържателя с 3 ключа,а баща и го е прибрал.После той дълго време е мислил как да и го върне,но и да я покани на кафе.След няколко дни разбрал,че тя си е сменила ключалката и е разбрал,че ако си признае тя ще му се разсърди и макар че 20 години са заедно,той не и бил казал,защото забравил.Но един ден го намерил.На Свети Валентин миналата година той и подарил кутийка пална с листенца от червени рози(защото тя много ги обича),а по средата ключодържателя с ключовете.Разказал и историята си и че все още я обича както в онзи ден.Аз ви препоръчвам да постъпите като него.купете и нещо,което има сантиментална стойност за нея,например нещо свързано с първата им среща.Айде помислете и успех.после пиши какво е станало :)

GetNasty
02-13-2008, 11:48
Ами ще ти дам идея,която е много евтина,но безценна.Първо да ти кажа,че след толкова години съвместен живот предметните подаръци се обезличават.На моя приятелка родителите и са се запознали в един бар и майка и си е забравила ключодържателя с 3 ключа,а баща и го е прибрал.После той дълго време е мислил как да и го върне,но и да я покани на кафе.След няколко дни разбрал,че тя си е сменила ключалката и е разбрал,че ако си признае тя ще му се разсърди и макар че 20 години са заедно,той не и бил казал,защото забравил.Но един ден го намерил.На Свети Валентин миналата година той и подарил кутийка пална с листенца от червени рози(защото тя много ги обича),а по средата ключодържателя с ключовете.Разказал и историята си и че все още я обича както в онзи ден.Аз ви препоръчвам да постъпите като него.купете и нещо,което има сантиментална стойност за нея,например нещо свързано с първата им среща.Айде помислете и успех.после пиши какво е станало :) =D> mersi mnoooooooooooogo :)

DivoTo_KoTe
02-13-2008, 13:30
Ами ще ти дам идея,която е много евтина,но безценна.Първо да ти кажа,че след толкова години съвместен живот предметните подаръци се обезличават.На моя приятелка родителите и са се запознали в един бар и майка и си е забравила ключодържателя с 3 ключа,а баща и го е прибрал.После той дълго време е мислил как да и го върне,но и да я покани на кафе.След няколко дни разбрал,че тя си е сменила ключалката и е разбрал,че ако си признае тя ще му се разсърди и макар че 20 години са заедно,той не и бил казал,защото забравил.Но един ден го намерил.На Свети Валентин миналата година той и подарил кутийка пална с листенца от червени рози(защото тя много ги обича),а по средата ключодържателя с ключовете.Разказал и историята си и че все още я обича както в онзи ден.Аз ви препоръчвам да постъпите като него.купете и нещо,което има сантиментална стойност за нея,например нещо свързано с първата им среща.Айде помислете и успех.после пиши какво е станало :)

Да не си гледала "Кварталът на богатите" снощи :shock:

valentinka_1990
02-17-2008, 18:23
Аз не гледам "Кварталът на богатите"

valentinka_1990
02-17-2008, 18:25
Аз не гледам "Кварталът на богатите"

krem4et0
02-17-2008, 18:28
Свети валентин свърши. Темата също!