View Full Version : Трифончо..
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 10:56
абе всеки пита кой какво ще празнува.. я аз да питам тези, които ще празнуваТ НАШИЯ празник с какъв алкохол ще се нажуляТ :razz:
n3jNa ZagaTka
02-13-2008, 10:59
AZ SYM TVYRDO ZA BIRATA !!!!!!!!!! (MOJE I SPIRT DE) ABE NAI VAJNOTO E NA "TRIFON4O" DA SE NATRQSKA6 TEI 4E DA NE POMNI6 NI6TY ;D ;]P (bez pretencii kym alkohola)
Коктейл "Камикадзззе" :D
Водка+Мастика+ВеРмут+Спрай + каквото имате под ръка ;)
Резултат: Ужасно главоболие + загуба на памет :smt119
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 11:03
хахаха ще взема да пробвам и аз :smt006
Spider4eto
02-13-2008, 11:05
Резултат: Ужасно главоболие + загуба на памет :smt119 звучи перфектно
Само непрекалявай.. :smt104
п.п.Препоръчва се на хора с разбити сърца ;(
az 6te kombiniram praznicite....hem 6 ne napiem...hem 6te se obi4ame...po4vam s vodka s vermut,posle ooo6te vodka s vermut...eventualno djin4e-ama e po vapros ot nastroenieto...abe nakraq zatapvam s Margarita za desert
az 6te kombiniram praznicite....hem 6 ne napiem...hem 6te se obi4ame...po4vam s vodka s vermut,posle ooo6te vodka s vermut...eventualno djin4e-ama e po vapros ot nastroenieto...abe nakraq zatapvam s Margarita za desert
Ей няма да има време да измачкате новите чаршафи с сърчицата :D
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 11:12
Само непрекалявай.. :smt104
п.п.Препоръчва се на хора с разбити сърца ;(
значи е точно за мен :)
Обща болка е :(
.....
п.п. Я по-добре карайте само на "Шмокита" Водка+Вермут че,поне няма да го има главоболието на сутринта ;)
Spider4eto
02-13-2008, 11:17
е кво ви пречи да си имате половинка и пак да се напиете, било само за разбити сърца... [-(
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 11:17
абе ще пием колкото моежем :D после ще мисля за последствията аз... само съжалявам че тука мн трудно ще си намеря такъв алкохол.. от БГ :x
е кво ви пречи да си имате половинка и пак да се напиете, било само за разбити сърца... [-(
Става въпрос за коктейла "Камикадззе" той е за хора с разбити сърца ;)
оо,разполагаме с цялото време на света за тази цел!
оо,разполагаме с цялото време на света за тази цел!
Хах радвам се за вас ;)
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 11:36
aaa и аз се радвам но да пиете по една бира заради мене :D няма значение каква.. че тука в таз забравена държава няма нищооо ](*,)
aaa и аз се радвам но да пиете по една бира заради мене :D няма значение каква.. че тука в таз забравена държава няма нищооо ](*,)
Испания ако не се лъжа нали ? ;)
zvQr_nO_s_ChAr
02-13-2008, 11:43
Испания ако не се лъжа нали ? ;)
eстествено ... няма втора като нея... ](*,) по добре да бях на евересТ деа щях да си намеря шуменско 8-)
lilit_666
02-13-2008, 12:39
Ми ние ще се съберем по женски и ще пием вермут боже би , или поне аз.+пържени картофки :grin: :-P