Влез

View Full Version : Просто не се получава!!

TvOeTo_mOmcHe
02-13-2008, 16:22
С тези думи "Просто не се получава" ме зарязаха преди време и дори не ми пукаше казах еби му майката не е последната и така е занимавам се с други момичета всичко ала бала но не съм щастлив и се замислих че и преди не съм бил щастлив просто бях щастлив преди година две но не и сега и незнам каква е причината дали е заради някое момиче или просто от възраста ахха незнам само че съм много тъжен супер мн станал съм мн чувствителен и ми пука за момичетата .. пука ми какво ще кажа на коя и как ще го приеме коя ще целуна коя ще нараня пука ми .. а до сега не ми е пукало липсва ми времето преди когато бях влюбен и щастлив .. та утре е св.Валентин и тфа ми става още по гадно защото има с кой да съм но баси нали трябва да си влюбен та аз в кой съм влюбен в себе си .. Дразна се че ме зарязаха скоро с думите просто не се получава подяволите кое не се получава та аз съм станал толкова мил и добър че сички се учудват от мен промених се заради едно момиче а тя ми каза просто не се получава малко преди св.Валентин бях измисил толкова неща за нас двамата бях и купил подаръци мн по-рано щяхме да си прекараме най -хубавата нощ в живота ни .. а тя ме заряза направо незнам какво да правя всички тея сърца глупости дето съм на купил .. ;( ;(

GD
02-13-2008, 16:28
Един съвет от мен, щом си влюбен и обичаш това момиче, нищо че те е оставила това е момента да й докажеш любовта си към нея. Подари й това дето си купил и не се чуди изпозлвай момента.Аз също ще го направя защото се разделихме с момичето което много обичах и обичам все още .И мисля точно утре да й докажа колко много значи за мен и да й докажа че я обичам че тя значи всичко за мен. :? :? :?

literbebe
02-13-2008, 16:34
съгласна съм,независимо от вси4ко мисля 4е трябва да и дадеш подаръците...успех!!! :-)

TvOeTo_mOmcHe
02-13-2008, 16:39
haha i kvo da i suzdavam problemi tq se e vurnala pri bivshiq si .. qvno se obi4at kvo da im razvalqm vruzkata.. ve4e dori ne mi dostavq udovolstvie da narana nqkoi i da go preeba ;( ko mi ima be pff

Spider4eto
02-13-2008, 19:04
аве по добре си нямай нищо общо с нея. според мен те използвала само за да забрави бившия. а за подаръците ги изхвърли най добре че да не се сещаш за нея и да я забравиш по лесно :)

FaTaLnO_sLaDkA
02-14-2008, 10:27
hahaha emi zaebi q be pi4 da ne ti puka za neq

Chess
02-14-2008, 10:31
аве по добре си нямай нищо общо с нея. според мен те използвала само за да забрави бившия. а за подаръците ги изхвърли най добре че да не се сещаш за нея и да я забравиш по лесно :)

+1....