View Full Version : Момчетаа момичета плс дайте съвети :cry: ;((((((
Здравейте Приятели!От доста време посещавам този форум и най-сетне и аз се регистрирах,за да ви споделя и моят проблем,надявам се да ми дадете полезни съвети,които да ми помогнат ... :cry: .Така значи Аз съм на 14 години,много често се случва да си харесам някое момче,но през средата на 2006 година се запознах със едно момче във което се ВЛЮБИХ - тогава бях на 13 и половина.(сега съм на 14 и поровина,а той на 17 е половина)След 1 месец някъде тръгнахме,много ми харесваше и със течение на времето всъщност разбрах,че го Обичам и то много!Той също твърдеше че ме обича.Хванах го да се зарибява със други момичета - ходеше по дискотеки партита във скайпа също флиртуваше със други....но въпреки това продължих да бъда със него,защото той ми обеща да се промени и че зарибявките му със другите били базици :( но вътре в себе си много страдах,и явно той не го разбра това нещо или е тъп...даже той се регистрира в сайт за запознанства и със 1000 зора си изтри ригистрациата заради мен yж.Kакто и да е!той продължи да се зарибява зад гърба ми с други година и половина вече, докъто аз неиздържах говорих с него и му казах така и така искам да се разделим,за 2ри път говорих с него за раздяла хем му казах поради кои причини искам да се разделим...причините бяха да се промени и да не флиртува под носа ми с други!И какво...преди 2месеца се разделихме с надеждата че той ще се промени и ще си осъзнае грешката,но уви :cry: .След като се разделихме той отишъл на купон БЕЗ да му пука както изглежда и сега си има най вероятно друга или ще си има както пише в хороскопа му.Аз бях в депресия постоянно плачех и всяка сек.мислех за него..беше ужасно сеедно той беше моя въздух и всичко останало...събуждах се с мисалта за него и заспивах с мисалта за него,това още продължава. :cry: На него изобщо май не му пука за мен, пред мен се прави на мн тъжен и влюбен а зад гърба ми....дори ходи на срещи с други...ohh neizdurjam psihicheski;( Плс дайте ми някакъв съвет че ще се побъркам!Не ви пожелавам да бъдете на моето място и сигурно ще кажете че живота продължава или че съм още малка но не е така..какъв живот без любимия човек :cry: И момчета моля ви вие най добре знаете какво ви е..моля ви кажете му как може да не му пука вече за мен и да е с други;(....Tova e ot Men...nadqvam se da mi dadete polezne suveti i vi pojelavam da budete izkluchitelno shtastlivi s lubimiq chovek taka kakto az ne uspqh da buda....ili uspqx no za kratko :cry: [/i][/b]
Аз не разбрах на колко години е момчето или съм кьорав..се1
Начи според мен му е рано за такава връзка,в см иска да си ходи по купони,да си флиртува с момичета(ако не е яко грозен) ии му обръщат внимани,това със сиг му харесва.
Имам връзка 1 година ии аз по1 време бях така..в см мислех си,че не съм за такива дълги връзки ии исках да си ходя по купони,да съм с някоя е така само да я изчукам амаа...момичето с което съм наистина ме обича,повече от колкот съм предполагал ии както плачеше...слушах я как плаче,а аз с някъв такъв тон отговарям с да..ми не...нз... направо..от тогава се намразих ии никога няма да си го простя.
Сега правя какво ли не само и само да й докажа,че наистина я обичам..вече сиг 3 месеца не сме се карали(преди нон стоп) въобщее мн се старя,защото осъзнах,че наистина др няма да ме обича толкова...амааааре стиа за мен толко.
Нз какъв съвет да ти дам всичко зависи от него:ако осъзнае,че губи нещо наистина прекрасно..ок
ако не...само ще страдаш
Мисля,че е добре да се опиташ още..да не се отказваш поне известно време (според мен не заслужава,но щом го обичаш..),виж дали има ефект ако се разплачеш пред него примерно ии ако и тва не стане...нз дано не страдаш много
той си прави кефа с други и не му пука да мен колкото е виновен....а аз да тръгна подир него,няма да стане...явно щото и не съм му пуснала а другите курви с които се забавлява му пускат и затова не се усеща че е виновен....oxx.. :cry:
Тва,че не си му пуснала определено е повлияло иии той явно къвто си е женкар му е писнало от теб.Надали те обича ии ако му пуснеш най-много да е с теб още месец докат не му омръзнеш...не тичай след него ест
Прецени какво да правиш иии дано само си мислиш,че го обичаш толкова ии на др ден да си кажеш "Абе добре ли съм,тоя да съм обичала ?! (И може да псуваш малко де)
Това е от мен др нз какво да ти кажа
HePeAJIeH
02-13-2008, 18:36
Превърни любовта си в някакаъв вид негативна емоция която ще ти е по-лесно да преодолееш.Ти заслужаваш някое по-добро и емоционално момче което да ти помага в трудни моменти а не да се зарибява зад гърба ти.Успокой се ще го преодолееш! Life goes on.
NightGuardian
02-13-2008, 18:38
Той е голям и 3 месеца на сухо , не е добре за него ,но има едно НО , ако не се чувставаш готова да му "пуснеш" , няма смисъл да му търчиш зад гъза има др толкова много !
Мислиш ли,че като е на 17 му пука за някое 13 годишно лапе?
Всичко,което казва е само и само за да те вкара в леглото.
Ама все още има заблудени пикли,където си ходат с батковци с по 4+ години по-голями и си мислят,че наистина ги обичат. :lol:
на 14 и половина съм,а бях на 13 когато тръгнахме а той тогава беше на 17
Не си заслужава да плачеш за него!Разбирам какво ти е,защото и на мен ми се е случвало подобно нещо.Както и той е флиртувал на воля,сега е твой ред да го направиш!!!
Ама все още има заблудени пикли,където си ходат с батковци с по 4+ години по-голями и си мислят,че наистина ги обичат. :lol:
Съгласна съм.
По-добре намери някое добро момче на твоята възраст,което да те обича.Ще видиш,ще се оправиш :)
sLaDkA_GrEsHkA
02-13-2008, 19:46
хей хей не обиждай само момичетата ! аз съм имала случаи и то не един в които батковци с по 5 години по големи тичат по мен и не мога да се оттърва не сме виновни само ние ! ии другото което мога да кажа то личен опит е че приятеля ми е 3 години по голям от мене,а си ходим годинка и 8 месеца :) не винаги става въпрос за години, понякога проблема е в начина на мислене.. :)
хей хей не обиждай само момичетата ! аз съм имала случаи и то не един в които батковци с по 5 години по големи тичат по мен и не мога да се оттърва не сме виновни само ние ! ии другото което мога да кажа то личен опит е че приятеля ми е 3 години по голям от мене,а си ходим годинка и 8 месеца :) не винаги става въпрос за години, понякога проблема е в начина на мислене.. :)
Едно е да изпитва чувства към теб,друго е да тича след теб.
Той може и да тича,защото яко е загорял.
А относно твоят приятел - Или ти си много красива,или успешно ти изневерява 8-)
MiMcHeToOo
02-13-2008, 20:57
Много прекрасно те разбирам. И да, жал ми е за теб.. Не искам просто да ти виждам реакцията когато прочетеш нещата които ще ти кажа.. Да, на момчето явно не му пука.. Влюбила си се в такъв тип мъж, който умайва, но наранява, много.. Няма да ти мине скоро, ще го обичаш, друг няма да искаш скоро.. Сичко минава обаче и при теб ще мине.. Хайде събирай сили и само напред! :-)