demons_of_my_soul
02-14-2008, 08:09
ПОТРЕБНОСТИТЕ на душата раждат друбата, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. Трите потребности заедно раждат истинската любов.
Да пием за това, в нас винаги да живеят всички тези потребности.
КОЙ КАК ОБИЧА? Готвачът - типло; пожарникарят - пламенно; фотографът - моментално; сладкарят - сладко; адвокатът - красноречиво; огнярът - горещо; счетоводителят - пресметливо; студентът - платонично; спринтьорър - стремително; лекарят - смъртно; лудият - безумно, а глупакът като мен обича вярно и силно.
Да пием за глупавата любов!
ИВЕСТНО Е, че когато Господ правил жените, във всяка сложил по една бучка захар, а само в една от тях сложил две. От тога всички мъже търсят онази жена, в която бучките захар са две.
Да пием за онези, които са я намерили!
СЛАБИТЕ ЖЕНИ изпитват старст към силните мъже.
Силните мъже изпитват старст към женските слабости.
Да пием за единството на противоположностите!
ИМА ЛЮБОВ студентска: когато има с кого, има с какво, но няма къде.
Има любов несподелена: когато има къде, иам с какво, но няма с кого.
Има любов нещастна: когато има къде, има с кого, но няма с какво.
Има любов философска: когато има къде, има с кого, има скакво, но защо?
Да пием за онази любов, която всеки от нас заслужава!
В АЗИЯ иам планина на Любовта. С нея са свързани много древни легенди.
Веднъж младият овчар и княгинята се влюбили един в друг и избягали т дома. Стариятъ княз изпратил след тях потеря. Влюбените се изкачили на планината на Любовта. Слугите на княза вече ги настигали. И тогава овчарят казал: Нека аз да скоча пръв!
- Не - казала княгинята, - тогава аз ще умра от мъка.
И княгинята първа се хвърлила върха на долу. Овчарят погледнал нейното безжизнено тяло и се спуснал от планината на Любовта .
Сега да пием за онези мъже които излизат първи от асансьора!
ЕДИН ЧОВЕК попаднал на онзи свят. Вървял, вървал и гледа тълпа народ, всички се бутат, а стълбите към рая така си стоят празни.
Пита: "Какво ви става, бе хора, защо не се натискате за рая?"
"Ами ето всеки си има своя стълба, с толкова стъпала, с колкото жени са гообичали през живота му. Ами за това се тълпи народът - кой е останал на първото стъпало, кой на второто, а кой не не се помръднал от мястото си.
Този тост е за тези, които ви обичат!
Приятели на излъжем смъртта и да пием за любовта!
Да пием за това, в нас винаги да живеят всички тези потребности.
КОЙ КАК ОБИЧА? Готвачът - типло; пожарникарят - пламенно; фотографът - моментално; сладкарят - сладко; адвокатът - красноречиво; огнярът - горещо; счетоводителят - пресметливо; студентът - платонично; спринтьорър - стремително; лекарят - смъртно; лудият - безумно, а глупакът като мен обича вярно и силно.
Да пием за глупавата любов!
ИВЕСТНО Е, че когато Господ правил жените, във всяка сложил по една бучка захар, а само в една от тях сложил две. От тога всички мъже търсят онази жена, в която бучките захар са две.
Да пием за онези, които са я намерили!
СЛАБИТЕ ЖЕНИ изпитват старст към силните мъже.
Силните мъже изпитват старст към женските слабости.
Да пием за единството на противоположностите!
ИМА ЛЮБОВ студентска: когато има с кого, има с какво, но няма къде.
Има любов несподелена: когато има къде, иам с какво, но няма с кого.
Има любов нещастна: когато има къде, има с кого, но няма с какво.
Има любов философска: когато има къде, има с кого, има скакво, но защо?
Да пием за онази любов, която всеки от нас заслужава!
В АЗИЯ иам планина на Любовта. С нея са свързани много древни легенди.
Веднъж младият овчар и княгинята се влюбили един в друг и избягали т дома. Стариятъ княз изпратил след тях потеря. Влюбените се изкачили на планината на Любовта. Слугите на княза вече ги настигали. И тогава овчарят казал: Нека аз да скоча пръв!
- Не - казала княгинята, - тогава аз ще умра от мъка.
И княгинята първа се хвърлила върха на долу. Овчарят погледнал нейното безжизнено тяло и се спуснал от планината на Любовта .
Сега да пием за онези мъже които излизат първи от асансьора!
ЕДИН ЧОВЕК попаднал на онзи свят. Вървял, вървал и гледа тълпа народ, всички се бутат, а стълбите към рая така си стоят празни.
Пита: "Какво ви става, бе хора, защо не се натискате за рая?"
"Ами ето всеки си има своя стълба, с толкова стъпала, с колкото жени са гообичали през живота му. Ами за това се тълпи народът - кой е останал на първото стъпало, кой на второто, а кой не не се помръднал от мястото си.
Този тост е за тези, които ви обичат!
Приятели на излъжем смъртта и да пием за любовта!