View Full Version : Каква ще е реакцията ви ?
Lapad-Brada
02-14-2008, 08:32
Здравейте нов съм във форума и измислих една темичка нзм дали я има,но я поствам :) Та въпроса ми е : Ако хванете вашата половинка в момента когато ви изневерява.Каква би била вашата реакция? Бихте ли стигнали до бой или ще предпочетете по-мирно решение на проблема :neutral: И какво ще бъде то :)
kuklichka_bg
02-14-2008, 08:35
ami nishto nqma da napraq samo shte go zareja :) ko da sa izlagam li da utida da mu vikam li ko o4akvate da naprite v tkf moment toi si izbira kakvo da napri be; ]
tenaglia
02-14-2008, 08:42
shte otida i shte i nabiq edin tupanik na moita ;) posle shte si pogovorq s momcheto :)
Lapad-Brada
02-14-2008, 08:45
shte otida i shte i nabiq edin tupanik na moita ;) posle shte si pogovorq s momcheto :) Еее.. ти пък по-скоро момчето бих натупал 8-) .Се пак малко или много време сте прекарали заедно,привързали сте се един към друг,ти ще биеш нея.Бой по оня ... :smt021
hooliganka89
02-14-2008, 08:53
А то в случая момчето няма никаква вина!
Тя е обвързана и тя трябва да знае къде да си сваля гащите.
Моя приятел ако ми изневери момичето с което го прави какво е виновно?Не помня да съм слагала етикет на чЕлото на приятеля ми - "Обвързан,не го гледай,не мисли за него и така на татака".
zvQr_nO_s_ChAr
02-14-2008, 08:57
ще ги подмина сякаш са двама непознати.. ефекта е моментален..за жалосТ вече ми се е случвало :(
Аз бих си тръгнал просто и всичко всичко свършва до там, смисъл връзката ми с момичето и контактите с нея :-o
Бой и по двамата докато мърдат :-x
Spider4eto
02-14-2008, 09:00
Бой и по двамата докато мърдат :-x и дишат :-x
HePeAJIeH
02-14-2008, 09:02
Един ударо по момчето една майна на гаджето и това е! До по-висша степен на спор не искам да се стига :)
+1 :-x
Ами аз съм хващала едно от бифшите ми гаджета ,когато прегръщаше някакво момиче и реакцията ми беше : Погледнах първо нея и после него и си излязох.Последва една седмица през която не се потурсихме и после той ми каза ,че ме обича ,но аз бях прекалено нарънена и изобщо повече не му обърнах внимание :o :?
+1 :-x Радвам се, че още има здравомислещи хора :)
sweet4esf
02-14-2008, 09:24
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 12:59 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз бих си тръгнал просто и всичко всичко свършва до там, смисъл връзката ми с момичето и контактите с нея
+1 :x
ами аз само ще ги погледна и ще изляза.пове4е никога нямада го потърся а ако мацката я срещна по-късно ще и кажа 4е ми е жал за нея защото е изживяла заблудата 4е може да ме измести :o
как ще реагирам ли?? има само един начин да разберем lol
Ще им се усмихна и ще си тръгна
Докато загрея какво точно е станало,ще я хвана красавицата и ще я премачкам.Ще я спукам от бои.Къде ми падне там ще удрям!!...Ку*вите ги мразя наи-много..тъпи долни същества.. :-x
По гол задник ще я изритам на улицата да и се смеят всички.
А с момчето ми...със сигурност ще си вземе поука от това което ще му се случи и ще знае как да се държи със следващата му приятелка !! :-x :-x
"Ебача" ще го пребия до смърт пред нея,нея ще реша какво да я правя след разговора ни и по това как ще се държи докато мачкам другия.
Ако тръгне да ме дърпа ще и набия шамар,защото значи и пука за него :)
Ако седи и гледа и го удря на молби няма проблем,ако тръгне да му вика помощ,добре,после ще се оправям с нея.
Ако обаче ме остави да натроша кофата на смърдела и после като си поговорим и ми обясни защо го е направила може и сигурно ще и простя,но мисъл,ча някой ми рине реномето и се подиграва с мен и чувствата ми ще ме изкара от релси и ще има кръв 100% :)
Wrathchild
02-14-2008, 13:51
Ще го смажа от бой...
amii predi nqkolko meseca bivshata mi se obadi ela v nas sme pravq kupon ela iskam da se opravim oshte te obi4am i az ok bqh sam i vikam ai she se opravim obi4am q tq me obi4a otivam to nekfa ludnica i vikam i q tursa po staite vlizam v spalnqta i q gledam legnala vurhu nqkakvo mom4e i se natiskat namazali se s 6okolad i se oblizvat i seda 5 min na vratata te ne me vijdat otidoh vzeh edno 6i6e voda i go izlqh vurhu tqh ahah i kazah i az te obi4am haahah
мии сега като мисля вероятно няма да направя нищо,а ще ги подмина.. но понеже съм попадала в такава ситуация.. първото нещо което направих е да размажа девойката и после да поговоря с "оня "
Не знам как бих постъпила, в какви отношения ще съм с него и с кой точно го е направил.Ако я познавам лошо и за нея... :-x
Иначе не вярвам той да го направи, две години сме заедно и дори да го направи(в което най-дълбоко се съмнявам, просто не е такъв човек), ще бъде искрен с мен, каквото и да му струва това.
Може би ще ми трябва адски много време, за да му простя и това не е сигурно или направо ще се разделим.
sweet_sorcerer
02-14-2008, 17:44
Аз ще използвам любимия си израз " Преча ли?" :D :D После ще ги оставя да си се оправят, обаче момчето може да забрави за мен от тук нататък...просто и на улицата ще го подминавам....Бахти не стига, че подъл, ми и тъп - като изневерява поне да гледа да не го фанат... :lol: :lol: :-P
stealthyGirl
02-14-2008, 17:52
Ами мисля, че ще поклатя глава и ще поцъкам.. :neutral: Незнаам.. Зависи дали е важен за мен, ако не е-нещата ще се наредят добре......... 8)
А и т'фа момче да не мисли, че ще го мисля за НЕЩО (пълно нищо си е това!) :-D
TheNewReligion
02-14-2008, 17:52
Еми най-вероятно ,ще припадна и като се събудя онова мазно педалче ще бере ядове ! :-x :-x А после рев , рев и накрая , ще скоча от 6 етаж и готово ! :-D
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 17:54
MULTIKILL!
Еми най-вероятно ,ще припадна и като се събудя онова мазно педалче ще бере ядове ! :-x :-x А после рев , рев и накрая , ще скоча от 6 етаж и готово ! :-D Мале разби ме :) готова си на всичко това (еваля ти правя). Доколкото аз много силно съм влюбен и мисля,че ако я хвана в изневяра бих и простил.Но искам да ми покаже,че наистина държи на мен и ,че си заслужава да продължа с нея.. (Сигурен съм,че не би ми изневерила имам и пълно доверие) Ако съм пийнал мога и да се помисля за Супермен...
Evanescencefan
02-14-2008, 18:11
Ще отида при тях, ще дръпна курвата за косата,ще се сбием с нея,после ще му забия шамар,ще се разкрещя и ще награбя първия,който ми видят очите пред него! :D 8-)
harakiri :D
be teglq 1 maina i tolkoz
Ще се напия, след т'ва ще и кажа "ти губиш" и ще ми стане ясно, що за момиче е :-D
зарежи като мене на СВ.ВАЛЕНТИН :razz:
Spider4eto
02-14-2008, 19:39
зарежи като мене на СВ.ВАЛЕНТИН :razz: а бтв верно ли я заряза неска 8-)
ako go hvana...vqrvam v nego, no vapreki vsi4ko ako go hvana v nqkakva takava situaciq...ne nqma da se biq samoto mi poqvqvane she go skomfuzi mn a dumite shte badat mn po silni ot umruci,nokti i zabi
sladku_bebzi
02-15-2008, 12:46
Ми отивам при него, бия му шамар и до там :)
Пфф, ако на мен се случи такова нещо изобщо няма да си правя труда да се занимавам с тези "нещастници"... Колкото и да я обичам, ако направи такова нещо я зарязвам на момента и повече няма да я погледна...
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-15-2008, 15:40
ми ако и тои я целува просто ще си тръгна ко да правя... ;) а ако тя му се натиска пък знам че тои не ще ооох как ще и фана пиргите :-x :grin: :oops:
Ами то в такива ситуации човек излиза извън нерви... но сигурно просто ще се обърна и ще си замина, а какво ще става нататък незнам.. Но дано да не ми се налага да разбирам :)
Slave4You
02-15-2008, 16:00
Е всеки би реагирал по различен начин .. аз сиг просто ще избягам и нищо няма да кажа :-o
Alabalaportokala
02-15-2008, 16:08
Сите форумни биячи :D:D:D. А как ще ступате отсрещната страна ако е по - силен от вас физически ? :D :grin:
Извод : кучето се бие с пръчка , човек с думи.
Jessika_MG
02-15-2008, 18:39
Ще го побъркам 8)
shokooo_f
02-15-2008, 19:39
1. ще се стъписам
след тва ще хвана госпожичката и не ми се мисли кфо ще и се случи, а хубостника ше ме помни цял живот след като се запознае с едни хора :(
mickelangelo
02-15-2008, 19:47
мии в момента съм без приятелка .. но при всички положения доверие на приятелката ми бих имал .. а тя какво прави си е нейна работа .. бих искал само да ме уведоми .. пък ако го видя това .. не знам как бих постъпил може би . бих запаткал ... тоя с който е ... н0 според зависи много работи .. но момиче НЕ бих ударил ...
Alabalaportokala
02-15-2008, 20:46
1. ще се стъписам
след тва ще хвана госпожичката и не ми се мисли кфо ще и се случи, а хубостника ше ме помни цял живот след като се запознае с едни хора :(
Следващата...
Алоо овца. Това че познаваш 2-3 дебеловрати говеда не значи че си знае колко... :razz: :D . Явно нямаш достатъчно акъл да се справиш сама. Те тея пък ако тръгнат да ти помагат за такава драма значи са още по големи тъпаци. Ехх това ново поколение ще ме умори :D :-D
Убивам момчето(взимам нож и го забивам направо в гърлото,след това удрям момичето ии продължавам да ритам момчето по ребрата и по корема ..взимам една бутилка чупя я ии я забождам в др страна на гърлоъо му,след това го ритам в топките яко....взимам ножа и го забивам там,мисля да отрежа и кура му и да го метна по момичето ии като се сетя за нея да отида и да я ритна в главата...след това се връщам при момчето ии го завличам в банята..пълня ваната с гореща вода и го слагам вътре,преди тва му чупа и 2та крака като го ритам по капачката и под нея така че да се извият на др страна...вече като е в ваната започвам с юмруци по лицето и главата да го удрям ..след това отивам при момичето ии я ритам в корема..мн пъти..после взимам колан ии я пребивам до безсъзнание...после отивам ии точа бензина от колата ии го носа..източвам ваната и я пълня с бензин..запалвам го и се изхрачвам на лицето му..гледам го как изгаря и се гърчи...отивам при момичето започвам да я удрям с някоя стъклена ваза по главата и я завличам до балкона,удрям и главата няколко пъти в ръба на балкона..най-накрая я хващам и я душа...най-накрая я хвърлям през балкона ..хмм звучи ми мн яко :oops:
Alabalaportokala
02-15-2008, 21:20
Еха. Такива бойни мадами възбуждат. Като си толкова бойно настроена да вземам камшика и белезниците и да те почвам ? Садо - маза рулззз :D :D
Сите форумни биячи :D:D:D. А как ще ступате отсрещната страна ако е по - силен от вас физически ? :D :grin:
Извод : кучето се бие с пръчка , човек с думи.
Човек в злобата и яростта си може да надвие доста по-силен от него.:)
Пък и на всичкото отгоре са виновни..къде ще налита на бои..
Сега ми доиде и друга идея..в стаята на приятеля ми има бухалка.Недай Боже някога го скивам с друга,само ще ги омотам в чаршафите в бързаната преди да са усетили и започвам да удрям с дървото по тях..ХаХА няма да е мн болезнено ми се струва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Само ще му разваля кефа като отида да му кажа, че вече официално не сме заедно ;]
venitywe
02-16-2008, 10:00
ами ще ги снимам 2-мата. после ще се обадя на приятеля си уж да го питам къде е. ще се дърvа все едно нищо не е станало. и може би на другия ден, точно когато ми казва колко ме обича ще тругна към него уж да го целуна, ше прошепна едно "късамеее" , ще му ударя шамар и ще му хвърля снимките в лицето :) умна съм, а :D ще му стане супер кофти ;)
VilleBaby
02-16-2008, 10:02
бих се махнала веднага от там и после като ме потърси или ще му натрия носа по гаден начин, или просто ще изчезна, няма да отговарям на обажданията му, на съобщенията иии тн :)
Naughty_
02-16-2008, 11:06
в момента съм спокойна и бих отг. - че ще си тръгна и ще си сменя номера...ОБАЧЕ ( ако се случи,ДАНО НЕ СЕ!!!!) тогава няма да съм никак спокойна и просто нз каква ще ми е реакцията.. :smt013
SuicideBitch
02-16-2008, 11:08
ще убия мръсницата а на него ще му отрежа члена :Д за да неможе да чука друга и ще го зарежа :Р
мии няма смисъл да се унижавам ид а се разправям с тях,просто ще се извиня,че ги прекъсвам иии ще му кажа,че с мен е до тук ;) :-D
Едва ли, ако тръгне да ми изневерява, ще го хвана в крачка, защото нашите 150 км. пречат....Имам му доверие и това е, но само ако разбера, че всичко това досега е било една лъжа, или че си има друго момиче направо не знам какво ще му правя!!! :-x А пък, ако ги видя СЛУЧАААЙНО някъде, тая пача направо ще й издърпам косата и не знам какво ще му сторя и на него... Лелееее като пиша това как не счупих нещо из нас.... доста ГНЯВ ме обхвана в моментааа...... че направоо.... :? :-x :-x :-x :x :x :x :booooomb:
Здравейте нов съм във форума и измислих една темичка нзм дали я има,но я поствам :) Та въпроса ми е : Ако хванете вашата половинка в момента когато ви изневерява.Каква би била вашата реакция? Бихте ли стигнали до бой или ще предпочетете по-мирно решение на проблема :neutral: И какво ще бъде то :)
Случвало ми се е един път и първоначално не направих нищо седях и гледах като пълен идеот как се `мляскат` пред дискотеката :( След това влезнах вътре и той дойде при мене явно беше решил ,че ще се прави на оборотен и не беше разбрал ,че съм го видяла ... като го попитах кое е момичето и ми се направи на ударен .. много се издраних :? и нещо той ми се сопна и ми влезна яко power в ръцете :grin: и после го скъсах .. няма смисъл да се занимавам с човек ,който ми изневерява и се опитва да ме лъже :?
+1 :-x Радвам се, че още има здравомислещи хора :)
+10000000000000000000000000000000
зарежи като мене на СВ.ВАЛЕНТИН :razz:
УЖАСССССССС :(
6te go pogreba jiv. 8-) ...toi za men ve4e nqma da sa6testvyva......Estestveno nqma da se izlagam i da se bia....
VerryBerry
02-16-2008, 15:46
хмм,не ми се е случвало и дано да не ми се случи,но ако все пак имам такъв кусмет пурво ще се разреза,после ще се разкрещя и след тва му бия шута(ама не буквално) ми просто си зиам работите и го зарязвам :? ... :oops:
Ами ако го хвана с друга,просто 6те отида,6те им плесна по 1 и на двамата,6те се обърна и 6те си тръгна,...Ако има смелостта да ми се обади,за да ми каже някое тъпо оправдание от рода на :" Аз бях пиян,не знаех какво правя :) " 6те го направя луд ... Но все пак има 6анс и да му простя, но има и 6анс и да ме избие на бой 8) :-P Зависи от мн не6та :P
Emi mnogo zavisi..ako xodq s momcheto ot 1-2...4-5 dena ili 1-2 sedmici..prosto izlizam i tova e kraq...
Ako sum s nego ot 1-2-3..5-6 meseca ..i go obicham..sus sig shte se razplacha,pak shte izlezna,no shte mu kaja che ne sum go ochakvala ot nego i sum ujasno razocharovana i tova pak shte bude kraq
crazy_style
02-16-2008, 17:50
maliIiI.. kvi ste mi boiniI 8-) SAMO TAKA !!!! ....
azZ neznam.. edva li 6te trugna da q biq taq..vse pak tq ne e vinovna.. veroqtno 6te gi podmina.. a ako q poznavam taq..posle kat se vidimMm..6te e zabavno :D:D:d
Castaway
02-16-2008, 23:04
ем то кат' се размислиш по тая тема..и си мислиш че мн неща би направил.. ама като ти се случи наистина и реакциите са много прибързани ... и като си бесен, и кат не си го очаквал.. и.. де да знам, иначе сиг ще се пръсна от вътре, но бих отишла да мина точно през тях двамата, така че приятеля хубаво да ме види,че съм го видяла с тая новата му, ако ми каже нещо или ще ми се развикам или ще го подмина..и до там с НАС .. тоест няма да има вече НАС .. :?
PoisoNGirL
02-17-2008, 00:04
Emii az sum mu kazala..da pravi kakvoto iska..ama a go hvana poveche nqma da e muj!Bukvalno shte go kastriram na mqsto puk posle da pravi kakvoto iska 8)
Gabroveca
02-17-2008, 00:08
Е как к'ва ? Текста четоха...паля им свещ
mladtehnik
02-17-2008, 00:35
Като ги видя реакция абсолютно никаква ... 5 мин след това ще и звънна да я питам какво прави и какво общо има с него ... след това ще я издебна преди да се прибере у дома.... или пък ще я преследвам с колата требва малко да и зема страха за да ми каже истината ... това е !
Ще отида да и кажа ''Браво, бе...'', ще се обърна и ще си тръгна.Не мисля, че тя ще е заслужила да хабя сили и нерви за нея повече. :-D
Има и една малка вероятност да и простя, но зависи от много неща и е малка тази вероятност, защото доверието към нея вече е загубено и много трудно се възстановява. :wink:
semki_i_bonboni
02-17-2008, 16:54
Точно така...
Ако ми пука за него ще се обърна и ще се тръгна разплакана...и няма да искам да го видя вече
Ако прекалено ми пука...ще я смажа тая кучка дето е с него,а него ще зарежа...
Ако не ми е толко зор ще им се изсмея в лицето и пак ще го зарежа :?
love_enrique
02-17-2008, 19:12
Него ше го изгледам с отвръщение ще му забия един шамар(да има екшън) а на нея ще и пожелая успех :lol: Кво друго можеш да напраиш? :razz:
d0mat4et0
02-17-2008, 19:23
Ще издивея и ще почна да крещя и да изпотрошавам всичко :-D :-D :-D
Да не ме търси повече за нищо, даже да се е поучила от грешката си. Това да й остане за урок и да се надяваме, че няма да прави така повече. (малко вероятно, ако си е курва по генетичен път)
pepita87
02-18-2008, 11:13
В моменти,като този,разтърства6то емоционални....не съм на себе си,ни6то чудно да метна не6то по тях :-D ...Не ми се е случвало(за сега)В случая...единствената вина,която трябва да търся е в гаджето ми... :x 6те се опитам да притъпя емоциите си,да запазя контрол над себе си,и по-късно...6та му драсна един смс"Сбогом,обич моя...ти не си добре,като мен жена 6те сре6тне6...само че незнам къде...6те ме търсиш,ама няма да съм тук...вече 6те ме чука някой друг"...това,в комплект с безразличието ми,мисля че е правилния урок :x
rashito0o
02-18-2008, 12:30
1во ш забия 1 мое и поече шамари на тас дет е с него
и 2ро ш скъсам с него колкото и да го обичам тфа нещо няма да го простя
kakakaka
02-18-2008, 12:32
Аз съм твърдо против боя , това е гадна работа.
Само убийството върши работа :)
Ще се обърна и ще си тръгна най вероятно разплакана нея ще я храня като ми мине :o а него няма да искам да го видя повече 8-)
Най-вероятно няма да кажа нищо и ще си тръгна.Относно изневеряващия-няма да го погледна повече :(
malko_pros
02-21-2008, 23:59
нямам си никаква идея...не ми се е случвало... :shock:
Vladokaaa
02-22-2008, 04:33
А то в случая момчето няма никаква вина!
Тя е обвързана и тя трябва да знае къде да си сваля гащите.
Моя приятел ако ми изневери момичето с което го прави какво е виновно?Не помня да съм слагала етикет на чЕлото на приятеля ми - "Обвързан,не го гледай,не мисли за него и така на татака".
MoOnLiGhT_ShAdOw
02-22-2008, 06:09
Имам чувството, че не бих се разплакала, не знам защо, нищо, че съм адски емоционална. Поне не на момента. Ще отида при тях, за да му привлека вниманието, ще му кажа "Хубаво тогава" и ако момичето не знае, че моя си има приятелка, ще го целуна продължително и ще му заявя "След ... месеца (8 засега) така и не успях да те науча да се целуваш,..." (за да може поне малко нея да я жегне фактът, че него не го свърта на едно място) "... дано новата ти придобивка да има по-голям успех от моя... Аз лично вече не искам да имам нищо общо с теб.", а нея ще я предупредя, че след като й признава всеки ден, че я обича с цялото си сърце, трябва вече да го очаква при друга... После ще се постарая да измисля начин да го прецакам така, както той мен е прецакал и ме е накарал да му вярвам. Дали ще е със спокойни действия, или най-накрая ще отговоря "Да" на един близък приятел, който преди доста време ме питаше "Може ли да го набия?" (още не ходехме, аз много го харесвах моето човече, а той се държеше като пън). Не бих му отговорила на търсенията, но ако след 2-3 седмици пак не се е отказал и се убедя, че е искрен, тогава може да му дам втори шанс, но ако се повтори, няма да има милост, ако ще действително да ми свали цялото нощно небе...
Май прекалено се вкарах във филми, но истината е, че ще съм дяволски разочарована, наранена и бясна, 100% ще плача 1-2 дена без да спирам след случката, за по-късно не знам. Защо бих реагирала спокойно ли? Защото съм преживявала и доста разочарования от него и още едно повече няма да е чак такава изненада може би. И все пак, аз почти не съм ревнива (казвам почти, защото леко се страхувам от някои голямоцицести кифли от класа му), той си има пълна свобода да си общува с други момичета (ама то какво общуване пада... :lol: ). А и ме съмнява да има друга толкова откачена да хлътне толкова жестоко по него още от началото и да успее да го изтърпи още в първите 3-4 месеца, както не може да се държи като гадже...
Най-вероятно няма да кажа нищо и ще си тръгна.Относно изневеряващия-няма да го погледна повече :(
нещо такова...
винаги тва с `изневярата` ми е лбило адски гнусно...
не зднам на момента как ше реагирам,ама един такъв случай ше е края (:
Един централен на пича с приятелката ми,казвам му сорка брат,но току що целуваше приятелката ми.След което ще се обърна и ще си тръгна...А ако ги хвана секс да праят или нещо по сериозно...вероятно пича няма да се размине със един централен... :?
...а пичката я вписвам във моя "dirty fuckin' nasty shit bitchez" списък...
princesa_viki
02-22-2008, 15:50
Или ще гледам докато не ме види,ще отида ще му набия един шамар.Или пък ще му звънна по телефона и ще го питам какво прави,ще ме излъже нещо и ще му кажа "Обърни се" и пак шамар :D
kimi_raikonen
02-22-2008, 16:44
ще се напия ще я оставя ще пиша разкази (първите 2 може да са в обратен ред)
GabisiTa
02-22-2008, 17:03
Може би просто ще мина покрай тях, ще ги погледна и ще си отмина... :? А колкото до момчето ми, да забрави за мен! Щом ще търси друга, значи не ме заслужава... :-k Естествено и хубаво ще се нарева, с надеждата да ми олекне :? :cry: :smt022 Дано не ми се случва... :-k
Shtastl1va
02-22-2008, 17:06
Бих го зарязала на момента.. :?
*SwEeTy_KiTtY*
02-22-2008, 17:07
Мацкта ще остане без глава,а младежът...без нещо друго!!! 8) 8) 8) 8)