View Full Version : Как да се запозная с нея ???
Има едно момиче от моето даскало което много ми харесва, но нищо не съм направил по въпроса защото си мислех, че даже не знае, че съществувам. Но последно време всеки пък когато я погледна или се разминаваме виждам, че право в мен гледа и доколкото знам, май си няма гадже. Лошото е, че винаги е с една нейна приятелка, ама винаги, а аз съм много срамежливо момче :( и ме е срам да я заговоря. Какво да правя ???
hooliganka89
02-14-2008, 14:46
Бих ти казала в някое междучасие като я видиш да й кажеш можели за малко или нещо от сорта,ама след като си толкова срамежлив не знам какво да те посаветвам. :-o
anatoll_
02-14-2008, 14:48
Кат та е срам се грамни :?
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 14:49
ситуацията е мисия невъзможна .... приятелката усложнява нещата ... надявай се тази приятелка да се разболее или я пречукай някъде след даскало 8-) ... не мога да ти помогна някакси ... трябва да говориш с нея по някакъв начин ... 3-то лице-общ познат или се напивай и отивай директно
hooliganka89
02-14-2008, 14:50
Грубооо...
ахахаха
Няма наистина момичетата не харесват срамежливи момчета.
i love you
02-14-2008, 15:09
На колко си?
Еми срамжлив си казваш,ама щом я харесваш трябва да направиш всичко възможно...издебни когато е сама и отидии при нея и я заговори просто...запознайте се... чудо голямо няма да ти стане нищо,пък и щом е от твоето даскало проблем няма да имаш...трябва да бъдеш себе си и да не те е срам,защото това няма да ти е от полза.Трябва да действаш,ае събери сили и ще чакам резултат.Пожелавам ти успех!!!!!Бъди готин :)
D@rk_AnGeL
02-14-2008, 15:16
problema e 4e mn ot mom4etata sa takiva ............offfff..........edinstvenoto re6enie da preodolee6 sramejlivostta i da se zapozne6 s neq.........
Mainata ti
02-14-2008, 16:59
Още утре като я видиш и намигни или и се усмихни...абе ако трябва нещо я заговори и тя ако те харесва ще схване :) направи нещо за да се запознаете защото аз харесвам едно момче с което се гледаме само ама мен ме е срам да ида при него и чакам той да дойде ама не идва...а и аз като твоето момиче съм винаги с приятелка така че нз :) аз лично харесвам срамежливи момчета :D човек да пишеш дали си я заговорил :) запознай се с нея смело :)
sweet4esf
02-14-2008, 17:03
това че си срамежлив не е добре :? имай кураж и я зяговори :) успехи
Ако сте в един випуск може, ако имате еднакви учителки по някакъв предмет и ще правите контролно по него, а те са го правили преди вас...,че можеш да отидеш при нея и да я питаш какво точно е имало, примерно :-D Пък после между другото да се запознаете..
или пък ако разбереш,че момичето ходи на консултации по нещо ходи и ти :P
или просто отиди и се запознай с нея.
или ако имате общ познат
Запознаването е най-лесната работа, после идва сложното..как ще я поканиш на среща, че на срещата какво ще стане.
Абе, не му мисли много, просто действай..нищо не губиш :)
Епа уста имаш. Български език знаеш Отиваш и говоришп. Няма друг начин. Най-много да я блъснеш или настъппиш "без да искаш"
Ебахти тфа младото поколение колко е развалено.
Бъди изобретателен.Измисли нещо забавно с което ще и привлечеш вниманието и да не земеш да се притесниш,да не можеш да обелиш и 2 думи.Бъди ясен и отчетлив не се срамувай и всичко ще си бъде наред :-P :-P :-P
ПС:Успех,лапенце за напред ще ти трябва доста :P :P :P
MemoRieS
02-14-2008, 17:22
Да си срамежлив не е чак толкова зле, но зависи до каква степен. А по въпроса, няма да повтарям мнения от по-горните, които са доста добри. Но мога да те посъветвам да се позаинтересуваш примерно дали не ходи някъде на някакви уроци по танци например или нещо от сорта... А след като винаги е с приятелката си... защо не помолиш твой приятел или съученик да я заговори, а ти в този момент да действаш по въпроса с запознанството. :) :P Успех ти желая!
Да не ти пука! :grin: Нищо не губиш ако идеш при нея и не й кажеш Ооо здравей, как си? Дрън, дрън.... Нямаш от какво да се срамуваш :) . А колкото до приятелката й: ем ти кат идеш при момичето, ако приятелката й е по досетлива веднага ше офейка :D , а ако не - ти кажи на момичето коет харесваш "Може ли да дойдеш настрани?"
Айде късмет! :P :P :P
На колко си?
ооо и аз имах такъв проблем
то си е вижа изтория ... значи и аз така си бях харесала един от мойто даскало и знам че той няма да ме заговори и реших аз да направя първата крачка и тъй като не мога на живо ... давай в чата а щом се запознаем в чата и разменим снимки на живо вече е лесно ;) и намерих му ника обаче как да му пиша ... че да му привлека вниманието ... и викам ще се направя на моя приятелка и се направих ... и нали писах му викам една моя приятелка ( демек за себе си говоря) много те харесва и т.н. и той вика коя и аз си показах моя снимка и викам ко ши кажип за нея да я карам ли да ти пише има ли въможност нещо .... и той аз нови приятелсва и нещо повече не отказвам ;) и се запозанхме нали обаче той се усети че сме едно момиче ;) ама сега сме супер добри приятели щото той прост се оказа леко ;) ...това беше хахахаха
така че провай някак си в чата ... :?
Срамът е нещо ужасно.Може само да ти навреди,но не и да ти помогне.Предполагам,че го съэнаваш.Ако е така,опитай да го преодолееш.Или ,ако не отведнъж,то поне постепенно.Ето,сега имаш шанс.Иэполэвай го.Това,че е с приятелка,какво пречи???Според мен няма эначение.Дори така,ако евентуално стане някаква неловка ситуация,е по-добре като има и друго лице.Така,че не се притеснявай точно от приятелката и.Събираш малко сили и отиваш да се эапоэнаете.То пък какви сили трябва да събираш,всеедно ще те яде :D Надали яде хора,така че споко.И не раэчитай на посредници,а просто отиди и я эаговори.Няма лошо.Кефи те,искаш да се эапоэнате ,ми отиваш.Не си мисли,че е нещо толкова необичайно.Недей эаради единия срам,да си пропиляваш шанса.Эащото ,ако пропуснеш тоэи,вероятно ще пропуснеш и куп други след него.Така,че айде момко,смело напред :D
ох и аз имам сащия проблем и се се чуда как да се запозная с него...ужасно е защото и аз съм мн срамежлива...но нищо не губиш ако се опиташ знам че е мн трудно:как да започнеш разговора,да намериш удобна ситуация...но щом те гледа начи не си и безразличен...пак и нищо не губиш ако пробваш...но действай докато не е станало късно...
Кефи те,искаш да се эапоэнате ,ми отиваш
Е това ми хареса :) Май най добре е да я заговоря в кафето, ама за какво точно... да и кажа ли, че има хубава блузка или за защо друго ??? Не че е много трудно де, ама ако се изцепа с нещо тъпо и може да ме помисли за загубеняк и става лошо :( ако беше за друго момиче нямаше да ми пука ама за нея ще ми е много гадно.
Spider4eto
02-14-2008, 19:33
eм един път се запознах с един като го спънах. "Без да искам" 8-)
Кефи те,искаш да се эапоэнате ,ми отиваш
Е това ми хареса :) Май най добре е да я заговоря в кафето, ама за какво точно... да и кажа ли, че има хубава блузка или за защо друго ??? Не че е много трудно де, ама ако се изцепа с нещо тъпо и може да ме помисли за загубеняк и става лошо :( ако беше за друго момиче нямаше да ми пука ама за нея ще ми е много гадно.
Братчето ми,наистина така на думи изглежда доста лесно,но няма да те лъжа не е много :shock: Та хубаво заговори я в кафето например: направи и комплимент за прическата,очите нещо характерно за нейната особа.Кажи и ,че ти прави силно впечатление от доста време,но не се изцепвай,че има хубава фланелка плз :) . Важно е да ти дойде от вътре 8-) 8-) 8-)
Mainata ti
02-15-2008, 19:04
Ей стана ли нещо?
irnfried
02-15-2008, 21:57
Аз не съм от много срамежливите и устата ми е голяма но имам савет.
Виж сега живее се един път теиче ко ти пука даваи кото да става теи или инъче ако нищо не стане до 1 месец ще забрави всичко.Само гледаи да не спечеш накрая щото тва е супер гадно бади оверен в себеси бади ти кажи нещо забавно и малко по малко ...СУПЕР.
За пример ако съм аз отивам направо и почвам да пълня главата и с глупости пък ако каже нещо френдката и и неината напълвам и ти стават фенки.казвам това ако може да изкараш нещо от него ще съм доволен и аз :D
NightGuardian
02-16-2008, 11:30
Знаеш ли и аз бях срамежлив , но уви знаеш ли какво ? 1вата ми приятелка която си хванах беше трудно , но след това като топъл хляб идваха и в момента цент не ми пука приказвам си най-спокойно !
Ей стана ли нещо?
Не нищо не съм направил още :(
А иначе последно време когато я видя е винаги с приятелката й и още две момчето. Не ми прилича да са гаджета, ама тия двамата ги познавам и се чудя как такива момичета могат да се размотават по кафента и насам-натам с такива загубеняци, защото и двамата ги познавам и не са от най големите пичове. Даже единия и на човек не прилича не че аз съм много красив де ама този единия е като плашило в лицето.
VinDiesel
02-23-2008, 15:30
Най добрия вариант е да я впечатлиш чрез някой спорт да почнеш да си говориш със нея вземи и скайп или нещо такова пишете си с нея и и предложи да излезнете на кафе след като си срамежлив по добър вариант немога да ти измисля но поне 1 седмица карай на чат в скайп и я опознай :)
sexa_na_kompleksa
02-23-2008, 15:33
Може да са загубеняци, но са се запознали с нея, нали ...
Както казаха по-горе - един е живота, няма какво да губиш, отиваш и я заговаряш. То при момчетата е по-лесно някак си, за момиче е по-трудно да ходи да завърже запознанство...