View Full Version : Как да си спечеля момичето обратно ?
Има едно момиче което много харесвам . И тя мисля че преди ме харесваше. Но има едно момче което ми е приятел което тя започна да я харесва . Моля ви кажете някви идеи как да си яспечеля обратно . Само ако може без такива неща като Секс и др .Все пак сам на 12 години ,а момичето е суперрррр
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 15:38
:razz:
sapphirr
02-14-2008, 15:40
:shock: 12!?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
FatPanda
02-14-2008, 15:41
:razz: :razz: :razz:
stealthyGirl
02-14-2008, 16:07
Ми подари и хмм.. прашки, те на 12 т'ва го мислят за много якУ, веднага ще е твоя. Вервайте ми. :P
:lol: 8-) :lol:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 16:26
Ми подари и хмм.. прашки, те на 12 т'ва го мислят за много якУ, веднага ще е твоя. Вервайте ми. :P
подло :D облечи я: ) за да има какво да сабличаш
:D :D :D :D :D :D
12??!???!?! О боже мой леко пич малко си още :) 8-)
stealthyGirl
02-14-2008, 16:38
12??!???!?! О боже мой леко пич малко си още :) 8-) Да, бееееееее...
Мацката била суперрр, казва.. :P
MartyParty
02-14-2008, 16:46
На стрелбището ще си я спечелиш
Кажи и че я обичаш, ако и тя те обича ще е лесно, но ако не ... :oops:
:D , на 12-мацка?
aаа мчи как бе,мацка била,не се съмнявайте в момчето бе,
а ти,как можеш да я спечелиш...в лотарията не знам дали я има като награда или в някоя томбола...на покер може да играете с приятели :razz: :razz: :razz:
хвърли му ръкавица на твоя приятел и се дуелирайте за нея
stealthyGirl
02-14-2008, 17:37
:D , на 12-мацка?що бе к'фо :lol:
ТЦцт,наистина си малко малък эа гадженца :D ,ама айде от мен да мине,ще те эема на сериоэно.Все пак и аэ съм била на 12.Предполагам и аэ съм имала някакви проблеми и съм искала да ме вэимат на сериоэно :D
Еми виж сега.Ако и момиченцето е на 11-12,много лесно ще си я върнеш.Кажи и няколко мили думи,подари и някое плюшено мече,иэпрати и някакъв мил смск и готово.гарантирам ти,че пак ще ти тръгне по гайдата. :D
sapphirr
02-14-2008, 18:10
ааа може лида питам на мацката колко и е гръдната :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-14-2008, 18:12
ааа може лида питам на мцката колко и е гръдната :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz:
питай себе си:" Колко ми е талията?" и ще си отговориш 8)
sapphirr
02-14-2008, 18:14
:razz: :razz: ина4е мацка ,а.мале,мале... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: ина4е мацка ,а.мале,мале... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Еми вероятно едно момченце на 12 има раэлична гледна точка и раэбиране эа думата мацка от теб,мен и останалите хора над таэи въэраст :D
Evanescencefan
02-14-2008, 18:56
Предложи й!Кажи й "Усмивката ти,очите ти,начина по който се смееш и усмихват ме карат да настръхвам и не мога да си представя моя свят без теб,така че (казваш й по малко име)искаш ли да станем гаджета ?"Мисля,че помага УСПЕХ!
sweet_sorcerer
02-14-2008, 19:08
Ам искаш да я свалиш? Фани некой камък от улицата и действай... :D :D :D
Предложи й!Кажи й "Усмивката ти,очите ти,начина по който се смееш и усмихват ме карат да настръхвам и не мога да си представя моя свят без теб,така че (казваш й по малко име)искаш ли да станем гаджета ?"Мисля,че помага УСПЕХ!
мхм, напиши го на лист 10 пъти,
назубри го и после и го кажи моностонно, сложил ръце зад гърба и клатейки се напред-назад
8-) 8-)
аз като бях на 12 още момиченцата се спобутвахме и се хихикахме като чуехме думата гадже
aаа мчи как бе,мацка била,не се съмнявайте в момчето бе,
а ти,как можеш да я спечелиш...в лотарията не знам дали я има като награда или в някоя томбола...на покер може да играете с приятели :razz: :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol:
По темата - говорене! Говори с нея, ако все още има симпатии към теб, работата е опечена. Ако ли не - поне си опитал.
:razz: :razz: :razz:
HePeAJIeH
02-14-2008, 20:29
Още си малък за гаджета пич.Порастни с 2-3 годинки и тогава мисли за момичета а не за 12 годишни "мацки" 8-)