Влез

View Full Version : Защо момчетата харесват курволяците?

Vilsy
02-14-2008, 17:56
Здравейте!

Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?

Manyto
02-14-2008, 17:59
nedei da ni slagash vsi4ki pod ob6t znamenatel ;) za6toto az naprimer neharesvam momi4eta det se izqvqvat s mn mom4eta 8)

Presley
02-14-2008, 18:00
Първо да кажа,че си много эле и эадаваш тъпи въпроси.Както и да е.Проблемът си е твой :D
Второ-момиче съм,но ще си поэволя да пиша в темата ти.
Еми не всички момчета ги харесват.А теэи,които ги харесват,им харесва да ги чукат.Все пак курвите,както ти ги нарече,пускат по-лесно :D

Kurdokolenko
02-14-2008, 18:01
Bace, mani go toq biberon, 4e stoi super-sme6no :D :grin:

&ILoveU2
02-14-2008, 18:01
по същата причина, по която момичетата харесват курварите (мурвите аз така им викам)

amatorium
02-14-2008, 18:03
Vinagi sum iskal da go napravq s kurvichka ama na ... 8)

Vilsy
02-14-2008, 18:03
Тва,че курвите се оставят да ги щипат е вярно,но искам да попотам момчетата дали биха искали да имат сериозна връзка с тях

dablue
02-14-2008, 18:04
И аз съм на същото мнение не ни слагайте всички под общ знаменател.Животни сме това е вярно от един пол сме също,но повечето момчета търсят по-лесни момичета,за да могат да си начешат крастата.Повечето от,който доста голями бройка джий.
Също така мога да кажа,че има толкова красиви и умни момичета,а ходят с най-големите кретени,който могат да съществуват на Земята.Просто това е теорията за естествения подбор .... но той от доста време не е естествен :-D :-D :-D

Vilsy
02-14-2008, 18:07
Вие момчета,бихте ли искали да имате връзка с курвичка?

amatorium
02-14-2008, 18:10
Kurvichkata e za ebane, ne za seriozna vruzka. 8-)

dablue
02-14-2008, 18:10
Винаги съм търсел сериозна връзка.Отдавам се на връзката си на 100 % и просто мисъл за такава връзка е недопостима в мойта глава :?

Manyto
02-14-2008, 18:13
Ne si davam biberona

Manyto
02-14-2008, 18:16
Винаги съм търсел сериозна връзка.Отдавам се на връзката си на 100 % и просто мисъл за такава връзка е недопостима в мойта глава :?

i az sum tam no dosta no v posledno vreme po4vam da se zamislqm :-o
davash 100 procenta ot sebe si a 4oveka do teb mn mn ne go ebe ... ti vlagash 4uvstva i si gotov na vsi4ko a toi ne go ebe mn mn i loshoto e 4e toi go prikriva i nakraq lapash dedoviq

dablue
02-14-2008, 18:20
Да ти кажа не винаги е така...Например моята половинка в момента ме кара да се чувствам толкова щастлив..Никога до сега не съм изпитвал такова силно чувство.Просто е невероятно искам да го изпитвам още дълго време :oops: :oops: :oops:

vamp
02-14-2008, 18:21
Курвите са най-добрия вариант да си уплътниш свободното,когато имаш класа и пари,но нямаш щастие.
С курви винаги ми е било яко,макар да съм знаел,че лъжа себе си когато съм с тях.
А любовта,от нея винаги боли,че и от споделената,доколкото я има...

jibrito_3
02-14-2008, 18:22
momi4eta ima ne6to mnogo prosto vuv va6ata psihika. kogato edno mom4e hares drugo momi4e a ne vas izbrannnicata mu za vas e kurva za6toto s ne6to vi prevuzhojda

&ILoveU2
02-14-2008, 18:23
Курвите са най-добрия вариант да си уплътниш свободното,когато имаш класа и пари,но нямаш щастие.
С курви винаги ми е било яко,макар да съм знаел,че лъжа себе си когато съм с тях.
А любовта,от нея винаги боли,че и от споделената,доколкото я има...
Ако имаш класа и пари защо пък да се занимаваш с курви. Едно скромно и умно момиче, което ще се интересува от теб самия а не от това каква кола караш, няма ли повече да ти харесва?

Vilsy
02-14-2008, 18:34
momi4eta ima ne6to mnogo prosto vuv va6ata psihika. kogato edno mom4e hares drugo momi4e a ne vas izbrannnicata mu za vas e k***a za6toto s ne6to vi prevuzhojda

Ще ти дам пример с една моя съученичка.Тя е грозна,грозна с черни зъби.Косата и окапа,защото само я боядисва.Няма момче в училището,с което да не се е целувала.Един дем ми каза,че зада целунела момче не било нужно да и бъде гадже,а можело да и бъде приятел.Много ми е интересно тогава дали целувката с език е приятелси поздрав.И все пак се чудя как може да има толкова глупаци,които да я харесват.

TopTa
02-14-2008, 18:40
ne sum mom4e, no spored men te haresvat kurvi4ki 6toto nqma dupka koqto da ne davat da bude naebana, a v zamqna neiskat ni6to! :razz:

NH3
02-14-2008, 18:41
Първо да кажа,че си много эле и эадаваш тъпи въпроси.Както и да е.Проблемът си е твой :D
Еми не всички момчета ги харесват.А теэи,които ги харесват,им харесва да ги чукат.Все пак курвите,както ти ги нарече,пускат по-лесно :D

напално е права аз лично се занимавам с курви заради едното ебане след това кой от каде е важното е че сам се разписал на стената на славата Й :)

&ILoveU2
02-14-2008, 18:41
momi4eta ima ne6to mnogo prosto vuv va6ata psihika. kogato edno mom4e hares drugo momi4e a ne vas izbrannnicata mu za vas e k***a za6toto s ne6to vi prevuzhojda

Ще ти дам пример с една моя съученичка.Тя е грозна,грозна с черни зъби.Косата и окапа,защото само я боядисва.Няма момче в училището,с което да не се е целувала.Един дем ми каза,че зада целунела момче не било нужно да и бъде гадже,а можело да и бъде приятел.Много ми е интересно тогава дали целувката с език е приятелси поздрав.И все пак се чудя как може да има толкова глупаци,които да я харесват.
pfff на 14 ](*,) ](*,) ](*,)
та в тая ранна възраст на момчетата им харесва когато има възможност да им падне нещо и за това тая твоя съученичка е така популярна. Ще видиш след 4-5 годинки как ще и спадне рейтинга. Така че не ги мисли тия глупости. Като те гледам хубаво момиче си не знам не вярвам да не ти обръщат внимание и на теб. Не се възмущавай толкова много, а просто се смей на човешката простотия.

Vilsy
02-14-2008, 18:42
ne sum mom4e, no spored men te haresvat kurvi4ki 6toto nqma dupka koqto da ne davat da bude naebana, a v zamqna neiskat ni6to! :razz:

Съгласна съм с теб.

Bl0W 100%
02-14-2008, 19:53
6to pita6 dali mom4etata biha imali seriozna vruzka da ne smqta6 da stava6 kurve? I VSI4KI MOMI4ETA PUSKAT SAMO DET KURVETATA TA SU6AT KAT KAJE6 LAPAI TRQAA GO GULTA! :grin: :grin: :grin: :booooomb: 8-) :-P :razz:

rame
02-14-2008, 21:48
6to pita6 dali mom4etata biha imali seriozna vruzka da ne smqta6 da stava6 kurve? I VSI4KI MOMI4ETA PUSKAT SAMO DET KURVETATA TA SU6AT KAT KAJE6 LAPAI TRQAA GO GULTA! :grin: :grin: :grin: :booooomb: 8-) :-P :razz:Не съм мн убедена че е така,курвата прави вс за своя кеф,и ако не и отърва няма да ти го лапне. 8-) А ако си намериш сериозна приятелка,тя ще се интересува от теб,с времето ще се отпусне и взаимно ще си правите кефа :D

RAWRRR
02-15-2008, 00:50

Ох,гръмни се,моля те..
Целувала се била с език с всеки и е ебаси курвата,маафака..

axxonbg
02-15-2008, 01:03
на мене курвите не ми харесват :?

marina star
02-15-2008, 03:58
mom4etata EBAT kurvi,no haresvat SVESTNI momi4eta!ima razlika!!

swords1010
02-15-2008, 04:03
Всъщност, незнам какво разбираш под к***а, но това, за което се сещам аз... Не, не ми харесват и не бих искал да имам връзка с такава.

love_girls
02-15-2008, 05:43
Както казва народа - различни хора , различни интереси.
няма по-лошо нещо от гадже курва. Аз лично не бих ходил с такава , а просто бих си я зарибил да си го правиме , когато имам нужда само от ебане.

Manyto
02-15-2008, 05:54
Да ти кажа не винаги е така...Например моята половинка в момента ме кара да се чувствам толкова щастлив..Никога до сега не съм изпитвал такова силно чувство.Просто е невероятно искам да го изпитвам още дълго време :oops: :oops: :oops:

Е не винаги :) чувстваш се добре кешиш се и накрая се жениш :Д хахаха :grin:

v3n0ma
02-15-2008, 06:32
tova e taka za6toto mom4etata koito ne mogat da si hvanat gadje i si izbivat kompleksite kato hodqt pri kurvi

inaina
02-15-2008, 06:44
HARESVAT GI ZA VEDNYJ,AKO SLU4AINO SA PRIQTELI ....MOJE,NO MN SLOJNO DA SE POLU4I NE6TO

Kashon
02-15-2008, 07:12
Здравейте!

Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?

Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим секс :).

Bubble15
02-15-2008, 07:20
Не всички харесват курвите просто повечето момичета се прават на такива. Аз например не харесвам курвите и не бих искал да имам връзка с някоя такава.

Bousz
02-15-2008, 07:42
E sig 6a prozvo4i stranno obace az sas kurvi rabota si nemam taka 4ee mainata im te sa tapi a we kakvo a vi obqsnqvam ... Vseki spored vskusa i jelaniqta si ...

FaHrEnHeit
02-15-2008, 08:30
Защото мъжа е създаден да пръска семенните си течности напред-назад.
П.П. Защото голяма част от свестните момичета вече са заети

shoon
02-15-2008, 10:25
Здравейте!

Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим секс :).
Няма спор 8)

hottie
02-15-2008, 11:00
Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.

padnal_angel
02-15-2008, 13:01
Здравейте!

nikoi ne obi4a kurvite i te ne 4e gi haresvat prosto sa im sigurni 4uk i beg i znaqt 4e nqma problemi

feelthless4o
02-15-2008, 13:03
nedei da ni slagash vsi4ki pod ob6t znamenatel ;) za6toto az naprimer neharesvam momi4eta det se izqvqvat s mn mom4eta 8)

+1 :)

macka123
02-15-2008, 18:37
защото са лесни!!!!

suunlight
02-15-2008, 18:59
[quote="macka123"]защото са лесни!!!![quote]

хубаво е че все ощее има момчета които си падат по трудните работи !

PaulCrewe
02-15-2008, 21:47
Здравейте!

ako si e istinska kurwa, nqma kak da imash vryzka.

mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara :D> che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}

sexita
02-16-2008, 11:34
То е ясно защо ги харесват и какво искат от тях.
За редовна връзка не стават...

LadyDy
02-16-2008, 11:48
С две думи - възползват се .....само секс искат... :x

mi6ito2
02-16-2008, 12:43
Никое момче не иска сериозна връзка с курва...ясно що ги искат (някои)

LovePoisoned
02-16-2008, 13:27
Еми, възползват се. :) Правят го за самия секс като "спорт", не за друго. Ама на тези к. бързо им минава славата, както каза някой, разпишеш им се на стената и след 3-4 годинки.. 8)
А ако тръгнеш с курва, то е ясно, че ще е заради секса, а тогава омръзва бързо. :-o
Така че... правят го колкото да си начешат крастата. :-D

izmislenata
02-16-2008, 13:44
По-удобния вариант,но не винаги предпочитания. Защо? Заради психиката. Щом е лесно,значи е за *****. Кво по-хубаво за 1 момче/ако му е само до това и не иска да се омотава с връзки/.

sadsad
02-16-2008, 14:13
i az sam momi4e no shte se vkliucha v temata....priqtelq mi mrazi kurvite...... ne go kazva zashtoto hodi s men.... poznavam go ot 2 godini hodim ot edna i vinagi gi e mrazel....taka che ....ne vsi4ki mom4eta obichat da se liubuvat na kurvite ;)

b0ck0v
02-16-2008, 14:31
аз не ги харесвам курвите

princesa_viki
02-16-2008, 14:59
+1

DjBaloon
02-16-2008, 15:08
m00rnInGstaR"][quote="macka123"]защото са лесни!!!![quote]

То такива трудни има само на думи... сички са к***и :)

Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки

Или това са трудните? :-D

panther
02-16-2008, 15:21
Доста мъже си падат по курви, доста жени си падат по курвари.
Поне на мъжете им стига акъла да знаят, че курвата става само за секс. Най-голямата глупост е жена която си мисли че има сериозна връзка с курварче. Обикновено е много прецакана накрая.

LitTleJ
02-16-2008, 15:36
кои подяволите ти каза че искам да имам връзка и че харесвам курволяците!? :-x

wasntme_
02-16-2008, 15:46
Здравейте!

mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara :D> che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}

tva be6e mnogo to4no kazano...
iii xaxax to izleze 4e si4ki mrazeli kyrvite... da e i az vi vqrvam :-D
do avtorkata: primera koito ti dade... tova li ima6 za kyrva?!?!? mmm... qvno o6te si na lape6koto nivo.../no offence/ celyvkata ne ozna4ava ni6to... 8)

SugarFan
02-16-2008, 16:20
хохо защо пък всички да харесваме курви.... :-o аз просто съм се изумил от курволяци ... :) то май така стана модно :Д на 13 години кучка след още 2 курва и след някой друга майка ... повярвай ми никой не харесва курвите .. както са казали хората
Обичам курвите,мразя номерата им :D :D :D :D

HouseMusic
02-16-2008, 16:33
Тука такива тъпотии изчетох, избивали комплекси дрън-дрън. Винаги е по-яко да клецаш курва. Не мога да кажа на приятелката си която обичам, обърни се че ше ти го фъргам в устата. Съмнявам се тука колкото хора да написаха че не харесвали курви да има нещо вярно... Просто не сте попаднали на подходящата, която е много хубава и лапа страшно ;) Това е. Който иска да осъществи някои фантазии освен с некой курволяк не виждам с какво друго ;) А и тва че всички курви били гадни... Не знам звучи ми като женска завист, познавам изключително красиви.

princesa_viki
02-16-2008, 17:34
m00rnInGstaR"][quote=macka123]защото са лесни!!!![quote]

Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки

Ти не знаеш ли,че не всички са еднакви? :)

rame
02-16-2008, 17:41
m00rnInGstaR][quote=macka123]защото са лесни!!!![quote]

Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки

Ти не знаеш ли,че не всички са еднакви? :)Мацка,подкрепям те!Значи....1.Приятелят ми не ми е батко!
2.Няма кола.
3.Не търся някакви материални облаги от него!
4. И въпреки това ходя с него!
И не съм единствената.....тва,че има материалистки,не значи,че всички са такива... само нз с кое право определяш,че ВСИчКИ бИлИ такива :x

FunnYboY
02-17-2008, 09:36
Защото са за 1 вечер ;)

Ephemeral
02-20-2008, 18:16
Колкото и да се правите на незаинтересовани,всички момчета се захласвате по-леки момичета,защото сте сигурни,че ще ви скочи в креватчето по-бързо от всяка друга. :-)

korabokroshenec
02-20-2008, 18:46
6toto obi4ame ebaneto we :D kfo da haresvame nekfi tupi devstvenici koito trea gi 4aka6 100 godini da stanat gotovi za da ti pusnat...ebasi tupite se 1 go pravqt samo za teb.. pone do 30 godini mislq da ne se zahva6tam sus seriozni vruzki..iskam si izjiveq mladinite na MAX! :)

xSaShEtOx
02-20-2008, 19:41
Защото лесно биха ни пуснани. :grin:

lwsu
02-20-2008, 19:47
Здравейте!

аз не ги харесвам и не бих искал да имам връзка с тях, всъщност ми е др**фа като се сетя.. :-&

DevilWish
02-20-2008, 20:12
Тва,че курвите се оставят да ги щипат е вярно,но искам да попотам момчетата дали биха искали да имат сериозна връзка с тях

Kyrva ne moje da ima seriozna vryzka ;)

xSaShEtOx
02-20-2008, 20:13

Kyrva ne moje da ima seriozna vryzka ;) Така си е :? Те стават само за ебанье.

WILD__BOY
02-20-2008, 21:37
моме тъпо, колко момчета познаваш, колко свят си видяла, за да си вадиш такива генерални изводи?

x3eme
02-21-2008, 01:47
sa 6ti kaja 6to mom4etata haresvat kurvite :D 6ot sa lesni i napulno dostupni.ebe6 i furlq6 na kamara no men takiva individi me otvru6tavat 8)

Fierro
02-21-2008, 02:45
Недей вкарва всички хора под общ знаменател, а това за курвата и връзката някакъв английски виц ли трябваше да бъде? Освен ако не говорим за връзката на пачката...

Lorelei
02-21-2008, 08:23
С две думи - възползват се .....само секс искат... :x

Pri polojenie,che te samo tova predlagat...

bebs_16
02-21-2008, 08:42
еми момчетата харесват момичета който им пускат по лесно пък дали тва ще се нарече курви или не няма значение кой както може :P

princesa_viki
02-21-2008, 08:47

Kyrva ne moje da ima seriozna vryzka ;)
+1

DoomShadow
02-21-2008, 08:53
abe na koi ne mu se iska da go prai s kurva :D :grin: :grin: ai sq ,te po opitni znaqt kak to4no se zadovolqva 1 muj, imat poe4ko opit :-P :-P :grin: :grin: :grin:

KypBap
02-21-2008, 09:08
Вечната причина просто "курвата" няма да се дърпа и момчето ще може да получи всичко което си иска анален вагинален орален секс направо като по поръчка а аз лично не бих ходил с курва все пак човек трябва да си варди малко реномето.

mother
02-21-2008, 09:20
Вечната причина просто "курвата" няма да се дърпа и момчето ще може да получи всичко което си иска анален вагинален орален секс направо като по поръчка а аз лично не бих ходил с курва все пак човек трябва да си варди малко реномето.

То и ника ти това подсказва :razz:

Колкото по темата: сериозна връзка и курва са две несъвместими понятия.

mother
02-21-2008, 09:28
Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.

Ето това примерно според мене е което мъжете търсят (поне аз де), жена елегантна, интелегентна, стилна, възпитана но в леглото мръсница.
Повечето са или едното или другото, якото е да намериш тази неочаквана добра комбинация, да не я изпуснеш и най-важното да я запазиш.

Madn3s5
02-21-2008, 10:53
Харесват ги защото са лесни и пускат когато и да е. Кво повече може да иска едно момче :lol: иначе.. пази боже от такива каки :o 8-) :?

naze
02-21-2008, 11:02
отговра на въпроса ти е в думата "курва" .... щом е такава и ако аз го знам пък ако ще и най-красивата да е не бих я хванал щот на една курва 1 не и стига на нея и тряат още и още и още .........и тя със сигурност няма намерение за връска с който и да е от "бройките си"

а защо искаме с курва .... ми че тя е готова и без да и казваш че я обичаш :) кой не иска така :?:

abble
02-21-2008, 11:44
za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pytq!

Vilsy
02-21-2008, 12:18
[quote="Бай Хихон-колко цял бидон"]za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pyt

Не съм съгласна,че момичетата са кото кенефите!! :-x

_BuNnY_
02-21-2008, 12:30
Първо - не слагай всички под общ знаменател. :)
Второ замисли се като има толкова много лесно-достъпни момичета - както ти ги наричаш "курволяци" - за кво им е на момчетата да се мъчат?! Просто така им е по - лесно! И не съм съгласна, че момичетата са кенефи - недей обижда ако обичаш :?

mother
02-21-2008, 12:34
Не са кенефи, обаче ако прекалено им покажеш че ги обичаш ти се качват на главата. Тъп свят.

abble
02-21-2008, 12:43
ne prost me scepawate s typotiq az wi kazwam 4e sa kato kenefi w smisyl 4e ili sa zaeti ili sa zadrysteni!Dobre ima i pogowrka 4e jenite sa kato winoto ........ ama nikoi ne kazwa 4e ste takiwa se6tate li se?prosto izpolzwam kenef kato srawnenie po daden priznak! :x :grin:

minava6t 4i4ko :)
02-22-2008, 12:36

i az sum tam no dosta no v posledno vreme po4vam da se zamislqm :-o
davash 100 procenta ot sebe si a 4oveka do teb mn mn ne go ebe ... ti vlagash 4uvstva i si gotov na vsi4ko a toi ne go ebe mn mn i loshoto e 4e toi go prikriva i nakraq lapash dedoviq

ммдаа, но ти си на далавера щото имаш и биберон! 8-)

sound_mafia
02-22-2008, 14:18
Искам само да питам нещо.Значи според вас едно момиче което харесва секса(имам в предвид разнообразния секс с доста момчета)е задължително курва така ли? :? Моето лично мнение че не тези момичета са курви.За мен курва е момиче което не си знае цената и спи със всеки срешнат независимо дали е грозен,дебел,беден,богат,ци ганин или какъвто и да е прошляк.НЕ мисля че е правилно да поставяте момичетата които обичат секса и си имат цена и си лягат с този които наистина си заслужи под общ знаменател с по горе споменатото от мен какво значи курва.Щом са се харесали момче и момиче защо да не си легнат та дори и за една вечер.Това според мен си е едно готино изживяване. :smt008

BaTe_Martoo
02-22-2008, 14:21
Za6toto puskat po vsqko vr , 4uka6 kogato ti e kef . 8-)

Lorelei
02-22-2008, 16:11

То и ника ти това подсказва :razz:

Колкото по темата: сериозна връзка и курва са две несъвместими понятия.

Tochno kato jena,koqto da ne harchi... :razz: :razz: :razz:

tqnko1
02-22-2008, 16:31
ако има курви от Шумен :-) до ся несам попадал на такъв тип моми4ета и може би о6те сам.. :)

inv1ncible
02-23-2008, 17:19
аз също не съм от този тип!!и както каза не слагай всички под общ знаменател 8)

Bubbly
02-23-2008, 18:21
Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
На тъп въпрос-тъп отговор

MrSex
02-23-2008, 20:14
Аз лично не харесвам такива момичета и ги отбягвам....

gamercheto_
02-23-2008, 20:56
еми някои момчета ги харесват заради това че са по-лесни!иначе и мен лично не ме кефят....то просто тръпка няма...отиваш казваш и два лафа и тя вече е готова да я изплющиш 8)

bishop
02-23-2008, 21:28
ми гледай сега:
всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.

бтв, бъбли е мн прав/а
Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.

50cent
02-23-2008, 22:20
az sum popadal na takova momi4e 6tom razbrah kvo iska q odrqzah koi znae kvo moi mi lepne

machine_shot
02-23-2008, 23:09
Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзка 8-) Сички искат продължителна връзка с някое свястно момиче :wink:

mickelangelo
02-24-2008, 11:44
Защото е по лесно да праскаш някоя просто така .. от колкото да се мъчиш и мъчиш с някое хубаво и трудно момиче .. и накрая пак да останеш на сухо 8)

ПС: и аз не обичам ку*вите обаче изказвам просто моето предположение ..

tqnko1
02-24-2008, 12:00
Здравейте!

tva be6e mnogo to4no kazano...
iii xaxax to izleze 4e si4ki mrazeli kyrvite... da e i az vi vqrvam :-D
do avtorkata: primera koito ti dade... tova li ima6 za kyrva?!?!? mmm... qvno o6te si na lape6koto nivo.../no offence/ celyvkata ne ozna4ava ni6to... 8)
определено е на по малки години от 15 и маи завижда на някои от приятелките си.. които се пускат на секи за 5 целувки :D

jiktak
02-24-2008, 12:20
Bace, mani go toq biberon, 4e stoi super-sme6no :D :grin:

И ти се обръсни че като те гледам мязаш на бустанско плашило :D:D

pepita87
02-25-2008, 17:58
Те не ги искат за сериозна връзка,желаят ги за но6т,за две,три...може би...За тях"курволяците"са момичета с опит...нали се се6та6..як секс......пълна програма :grin:

bEbsI
02-25-2008, 19:05
Защото не всички момчета са еднакви.Защото не може един "тип",ако мога да го нарека момиче да се харесва на всеки-абсурдно е! Всеки си има определен вкус,но ако на дадено момче му харесват така наречените курви (според мен са само момичета ,който търсят внимание или се правят на интересни,но може и да им е в кръвта незнам),той не би трябвало да търси сериозна връзка,а просто нещо,за една нощ.Ако търсиш сериозна връзка едва ли човек би избрал момиче което няма принципи и да речем я е минал половината град(такова определение попринцип се дава за "курвите") или ,НЕ? :?

bEbsI
02-25-2008, 19:08
ми гледай сега:
всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.

бтв, бъбли е мн прав/а

Знаеш ли просто не е честно по същата логика мога да защитавам тезата,че всички момчета сте еднакви! ( а съм сигурна,че не е така) И подяволите омръзна ми всички да ни слагате в общия кюп! Не твърдя,че непременно аз съм видиш ли различната,просто нямам чувстото,че един боклук или простак би ме заинтригувал.. :?

korabokroshenec
02-25-2008, 19:17
Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзка 8-) Сички искат продължителна връзка с някое свястно момиче :wink:не слагай сички под общ знаменател :D

ksz
02-25-2008, 19:29
Не ни слагаи под общ знаменател всички... :o Пък и те много нормални не останаха...

elitututu
02-26-2008, 07:36
Kurvichkata e za ebane, ne za seriozna vruzka. 8-)
и аз съм на тфа мнение

shadow(6)
02-26-2008, 08:16
mojebi zashtoto pri tqh nqmq obvarzvane samo sexa ili somo za sporta po tochno za broikata.......

OtherDimension
02-26-2008, 08:22
подбни персонажи, тип "к*рва" е за момчета, на които няма да им излезне късмета другаде ;)

Uptown_soldier
02-26-2008, 14:55
Здравейте!

всъщност повече ги харесват понеже са пубери и още не чаткат. някой продължават да ги харесват и след този период, но други търсят наистина сериозно момиче. но в крайна сметка онези които харесват курви имат три основни при4ини: няма нужда да ги сваляш а обратното те ти се предлагат, ще ти направят свирка или ще правят секс и в това няма да има никакво обвързване и трето някой мом4ете дори като станат мъже пак не занят какво да направят за да спе4елят някое свесно моми4е и за това си карат само с курви..
пс: не о4аквах да излезе толкова дълго.

alex777
02-26-2008, 15:37
na mene po4ti si4ki seriozni vrazki sa mi s kurvi 6toto sexa e po gotin se6 li se? mai mn hora go kazaha ama tfa verno e qko tap vapros. a i kurvite me vazbujdat pove4e 6toto te gledat vse edn: aide be nema li da ostaneme sami da ti nalapam goliq kur i da si go nabie6 v putchicata....

Uptown_soldier
02-26-2008, 15:59
na mene po4ti si4ki seriozni vrazki sa mi s kurvi 6toto sexa e po gotin se6 li se? mai mn hora go kazaha ama tfa verno e qko tap vapros. a i kurvite me vazbujdat pove4e 6toto te gledat vse edn: aide be nema li da ostaneme sami da ti nalapam goliq "мъжки полов орган" i da si go nabie6 v putchicata....

werno e че някой имат такъв поглед ама мене лично лигнлите не ме кефат какъвто и поглед да имат. аз си падам по моми4ета, които сизнаят цената. пък на мен ми е по-интересно ако моми4ето е "висок връх" а аз съм "алпинист". има пове4е тръпка така да се кажа като си полу4иш "наградата" (секс) ти е някак по-приятен. ина4е е мн лесно. това го добавям към предишното ми мнение. :-o като се замисля не за първи път пиша в подобни теми, да не кажа същите, ама не мога да не защитя 4еста на свестните моми4ета и мом4ета сред които добавям и себе си.

Quasar
02-26-2008, 16:03
с курвите не се прави връзка...боц и бай тва е системата
и все пак мисля че бъркаш "курва" с "мръсница"...разликата е голяма а като гледам в темата за мръснишко поведение става дума..

Nik4o_Spain
02-26-2008, 16:16
ami az li4no ne bih imal vrazka s kurva no obi4am vednaj mese4no da otida poneje tuka v ispaniq pronstituciqta e pozvolena ima mesta nare4eni clubove pla6ta6 si 60 izbira6 si i si4ko e pod kontrol ... se pak e nqkakva trapka po stranna ot polvinkata ti ili da se zapoznae6 s momi4e nqkade ... po razli4no e apak i trqbva da se opita ot si4ko v toq jivot 8-)

WhiteOneBG
02-26-2008, 16:27
И да и не
Ако искаш дълга и приятна връзка си намери нормално момиче с нормален начин на живот ( не да ходи сяка вечер по скъпи барове и дискотеки , просто да е от т.нар. средна прослойка на обществото ), ако искаш да разпуснеш най лесното е курвата от дискотеката ( тея дет са на 200М по околовръсното не ми допадат ... )
Една наистина може да има кусури в леглото , но все пак хора сме и се учим , другата може да е много отракана , но и излиза много скъпо за "подръжка и консумативи" говоря
Всеки си има вкус , поне аз съм се наситил на курви , нагледал съм се на курви и нЕщЕм курви !