View Full Version : Защо момчетата харесват курволяците?
Здравейте!
Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?
nedei da ni slagash vsi4ki pod ob6t znamenatel ;) za6toto az naprimer neharesvam momi4eta det se izqvqvat s mn mom4eta 8)
Първо да кажа,че си много эле и эадаваш тъпи въпроси.Както и да е.Проблемът си е твой :D
Второ-момиче съм,но ще си поэволя да пиша в темата ти.
Еми не всички момчета ги харесват.А теэи,които ги харесват,им харесва да ги чукат.Все пак курвите,както ти ги нарече,пускат по-лесно :D
Kurdokolenko
02-14-2008, 18:01
Bace, mani go toq biberon, 4e stoi super-sme6no :D :grin:
&ILoveU2
02-14-2008, 18:01
по същата причина, по която момичетата харесват курварите (мурвите аз така им викам)
amatorium
02-14-2008, 18:03
Vinagi sum iskal da go napravq s kurvichka ama na ... 8)
Тва,че курвите се оставят да ги щипат е вярно,но искам да попотам момчетата дали биха искали да имат сериозна връзка с тях
И аз съм на същото мнение не ни слагайте всички под общ знаменател.Животни сме това е вярно от един пол сме също,но повечето момчета търсят по-лесни момичета,за да могат да си начешат крастата.Повечето от,който доста голями бройка джий.
Също така мога да кажа,че има толкова красиви и умни момичета,а ходят с най-големите кретени,който могат да съществуват на Земята.Просто това е теорията за естествения подбор .... но той от доста време не е естествен :-D :-D :-D
Вие момчета,бихте ли искали да имате връзка с курвичка?
amatorium
02-14-2008, 18:10
Kurvichkata e za ebane, ne za seriozna vruzka. 8-)
Винаги съм търсел сериозна връзка.Отдавам се на връзката си на 100 % и просто мисъл за такава връзка е недопостима в мойта глава :?
Винаги съм търсел сериозна връзка.Отдавам се на връзката си на 100 % и просто мисъл за такава връзка е недопостима в мойта глава :?
i az sum tam no dosta no v posledno vreme po4vam da se zamislqm :-o
davash 100 procenta ot sebe si a 4oveka do teb mn mn ne go ebe ... ti vlagash 4uvstva i si gotov na vsi4ko a toi ne go ebe mn mn i loshoto e 4e toi go prikriva i nakraq lapash dedoviq
Да ти кажа не винаги е така...Например моята половинка в момента ме кара да се чувствам толкова щастлив..Никога до сега не съм изпитвал такова силно чувство.Просто е невероятно искам да го изпитвам още дълго време :oops: :oops: :oops:
Курвите са най-добрия вариант да си уплътниш свободното,когато имаш класа и пари,но нямаш щастие.
С курви винаги ми е било яко,макар да съм знаел,че лъжа себе си когато съм с тях.
А любовта,от нея винаги боли,че и от споделената,доколкото я има...
jibrito_3
02-14-2008, 18:22
momi4eta ima ne6to mnogo prosto vuv va6ata psihika. kogato edno mom4e hares drugo momi4e a ne vas izbrannnicata mu za vas e kurva za6toto s ne6to vi prevuzhojda
&ILoveU2
02-14-2008, 18:23
Курвите са най-добрия вариант да си уплътниш свободното,когато имаш класа и пари,но нямаш щастие.
С курви винаги ми е било яко,макар да съм знаел,че лъжа себе си когато съм с тях.
А любовта,от нея винаги боли,че и от споделената,доколкото я има...
Ако имаш класа и пари защо пък да се занимаваш с курви. Едно скромно и умно момиче, което ще се интересува от теб самия а не от това каква кола караш, няма ли повече да ти харесва?
momi4eta ima ne6to mnogo prosto vuv va6ata psihika. kogato edno mom4e hares drugo momi4e a ne vas izbrannnicata mu za vas e k***a za6toto s ne6to vi prevuzhojda
Ще ти дам пример с една моя съученичка.Тя е грозна,грозна с черни зъби.Косата и окапа,защото само я боядисва.Няма момче в училището,с което да не се е целувала.Един дем ми каза,че зада целунела момче не било нужно да и бъде гадже,а можело да и бъде приятел.Много ми е интересно тогава дали целувката с език е приятелси поздрав.И все пак се чудя как може да има толкова глупаци,които да я харесват.
ne sum mom4e, no spored men te haresvat kurvi4ki 6toto nqma dupka koqto da ne davat da bude naebana, a v zamqna neiskat ni6to! :razz:
Първо да кажа,че си много эле и эадаваш тъпи въпроси.Както и да е.Проблемът си е твой :D
Еми не всички момчета ги харесват.А теэи,които ги харесват,им харесва да ги чукат.Все пак курвите,както ти ги нарече,пускат по-лесно :D
напално е права аз лично се занимавам с курви заради едното ебане след това кой от каде е важното е че сам се разписал на стената на славата Й :)
&ILoveU2
02-14-2008, 18:41
momi4eta ima ne6to mnogo prosto vuv va6ata psihika. kogato edno mom4e hares drugo momi4e a ne vas izbrannnicata mu za vas e k***a za6toto s ne6to vi prevuzhojda
Ще ти дам пример с една моя съученичка.Тя е грозна,грозна с черни зъби.Косата и окапа,защото само я боядисва.Няма момче в училището,с което да не се е целувала.Един дем ми каза,че зада целунела момче не било нужно да и бъде гадже,а можело да и бъде приятел.Много ми е интересно тогава дали целувката с език е приятелси поздрав.И все пак се чудя как може да има толкова глупаци,които да я харесват.
pfff на 14 ](*,) ](*,) ](*,)
та в тая ранна възраст на момчетата им харесва когато има възможност да им падне нещо и за това тая твоя съученичка е така популярна. Ще видиш след 4-5 годинки как ще и спадне рейтинга. Така че не ги мисли тия глупости. Като те гледам хубаво момиче си не знам не вярвам да не ти обръщат внимание и на теб. Не се възмущавай толкова много, а просто се смей на човешката простотия.
ne sum mom4e, no spored men te haresvat kurvi4ki 6toto nqma dupka koqto da ne davat da bude naebana, a v zamqna neiskat ni6to! :razz:
Съгласна съм с теб.
Bl0W 100%
02-14-2008, 19:53
6to pita6 dali mom4etata biha imali seriozna vruzka da ne smqta6 da stava6 kurve? I VSI4KI MOMI4ETA PUSKAT SAMO DET KURVETATA TA SU6AT KAT KAJE6 LAPAI TRQAA GO GULTA! :grin: :grin: :grin: :booooomb: 8-) :-P :razz:
6to pita6 dali mom4etata biha imali seriozna vruzka da ne smqta6 da stava6 kurve? I VSI4KI MOMI4ETA PUSKAT SAMO DET KURVETATA TA SU6AT KAT KAJE6 LAPAI TRQAA GO GULTA! :grin: :grin: :grin: :booooomb: 8-) :-P :razz:Не съм мн убедена че е така,курвата прави вс за своя кеф,и ако не и отърва няма да ти го лапне. 8-) А ако си намериш сериозна приятелка,тя ще се интересува от теб,с времето ще се отпусне и взаимно ще си правите кефа :D
Ох,гръмни се,моля те..
Целувала се била с език с всеки и е ебаси курвата,маафака..
на мене курвите не ми харесват :?
marina star
02-15-2008, 03:58
mom4etata EBAT kurvi,no haresvat SVESTNI momi4eta!ima razlika!!
swords1010
02-15-2008, 04:03
Всъщност, незнам какво разбираш под к***а, но това, за което се сещам аз... Не, не ми харесват и не бих искал да имам връзка с такава.
love_girls
02-15-2008, 05:43
Както казва народа - различни хора , различни интереси.
няма по-лошо нещо от гадже курва. Аз лично не бих ходил с такава , а просто бих си я зарибил да си го правиме , когато имам нужда само от ебане.
Да ти кажа не винаги е така...Например моята половинка в момента ме кара да се чувствам толкова щастлив..Никога до сега не съм изпитвал такова силно чувство.Просто е невероятно искам да го изпитвам още дълго време :oops: :oops: :oops:
Е не винаги :) чувстваш се добре кешиш се и накрая се жениш :Д хахаха :grin:
tova e taka za6toto mom4etata koito ne mogat da si hvanat gadje i si izbivat kompleksite kato hodqt pri kurvi
HARESVAT GI ZA VEDNYJ,AKO SLU4AINO SA PRIQTELI ....MOJE,NO MN SLOJNO DA SE POLU4I NE6TO
Здравейте!
Искам да попитамм защо вие момчетата харесвате винаги курвите?И бихте ли искали да имате връзка с тях?
Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим секс :).
Bubble15
02-15-2008, 07:20
Не всички харесват курвите просто повечето момичета се прават на такива. Аз например не харесвам курвите и не бих искал да имам връзка с някоя такава.
E sig 6a prozvo4i stranno obace az sas kurvi rabota si nemam taka 4ee mainata im te sa tapi a we kakvo a vi obqsnqvam ... Vseki spored vskusa i jelaniqta si ...
FaHrEnHeit
02-15-2008, 08:30
Защото мъжа е създаден да пръска семенните си течности напред-назад.
П.П. Защото голяма част от свестните момичета вече са заети
Здравейте!
Защотокогато търсим връзка-търсим връзка, а през останалото време търсим секс :).
Няма спор 8)
Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.
padnal_angel
02-15-2008, 13:01
Здравейте!
nikoi ne obi4a kurvite i te ne 4e gi haresvat prosto sa im sigurni 4uk i beg i znaqt 4e nqma problemi
feelthless4o
02-15-2008, 13:03
nedei da ni slagash vsi4ki pod ob6t znamenatel ;) za6toto az naprimer neharesvam momi4eta det se izqvqvat s mn mom4eta 8)
+1 :)
macka123
02-15-2008, 18:37
защото са лесни!!!!
suunlight
02-15-2008, 18:59
[quote="macka123"]защото са лесни!!!![quote]
хубаво е че все ощее има момчета които си падат по трудните работи !
PaulCrewe
02-15-2008, 21:47
Здравейте!
ako si e istinska kurwa, nqma kak da imash vryzka.
mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara :D> che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}
То е ясно защо ги харесват и какво искат от тях.
За редовна връзка не стават...
С две думи - възползват се .....само секс искат... :x
Никое момче не иска сериозна връзка с курва...ясно що ги искат (някои)
LovePoisoned
02-16-2008, 13:27
Еми, възползват се. :) Правят го за самия секс като "спорт", не за друго. Ама на тези к. бързо им минава славата, както каза някой, разпишеш им се на стената и след 3-4 годинки.. 8)
А ако тръгнеш с курва, то е ясно, че ще е заради секса, а тогава омръзва бързо. :-o
Така че... правят го колкото да си начешат крастата. :-D
izmislenata
02-16-2008, 13:44
По-удобния вариант,но не винаги предпочитания. Защо? Заради психиката. Щом е лесно,значи е за *****. Кво по-хубаво за 1 момче/ако му е само до това и не иска да се омотава с връзки/.
i az sam momi4e no shte se vkliucha v temata....priqtelq mi mrazi kurvite...... ne go kazva zashtoto hodi s men.... poznavam go ot 2 godini hodim ot edna i vinagi gi e mrazel....taka che ....ne vsi4ki mom4eta obichat da se liubuvat na kurvite ;)
аз не ги харесвам курвите
princesa_viki
02-16-2008, 14:59
+1
DjBaloon
02-16-2008, 15:08
m00rnInGstaR"][quote="macka123"]защото са лесни!!!![quote]
То такива трудни има само на думи... сички са к***и :)
Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки
Или това са трудните? :-D
Доста мъже си падат по курви, доста жени си падат по курвари.
Поне на мъжете им стига акъла да знаят, че курвата става само за секс. Най-голямата глупост е жена която си мисли че има сериозна връзка с курварче. Обикновено е много прецакана накрая.
кои подяволите ти каза че искам да имам връзка и че харесвам курволяците!? :-x
wasntme_
02-16-2008, 15:46
Здравейте!
mi kak shto ... shot mojesh si gi takowash kogat si iskash. i sa lesni. i ne im puka che utre nema im sa obadish. i ne ti zvynqt sled uchilishte da hodish chak do tqh da gi izprashtash. a kat se sybirash sp riqteli da piinete, ne ti zvyni s typiq wypros "mi az ko sha praa?". mi boli ma fara :D> che kfo po-hubawo ot tfa ?! kak nqma da iskam..... KAT TI DAWAT - WZEMAI ! :}
tva be6e mnogo to4no kazano...
iii xaxax to izleze 4e si4ki mrazeli kyrvite... da e i az vi vqrvam :-D
do avtorkata: primera koito ti dade... tova li ima6 za kyrva?!?!? mmm... qvno o6te si na lape6koto nivo.../no offence/ celyvkata ne ozna4ava ni6to... 8)
SugarFan
02-16-2008, 16:20
хохо защо пък всички да харесваме курви.... :-o аз просто съм се изумил от курволяци ... :) то май така стана модно :Д на 13 години кучка след още 2 курва и след някой друга майка ... повярвай ми никой не харесва курвите .. както са казали хората
Обичам курвите,мразя номерата им :D :D :D :D
HouseMusic
02-16-2008, 16:33
Тука такива тъпотии изчетох, избивали комплекси дрън-дрън. Винаги е по-яко да клецаш курва. Не мога да кажа на приятелката си която обичам, обърни се че ше ти го фъргам в устата. Съмнявам се тука колкото хора да написаха че не харесвали курви да има нещо вярно... Просто не сте попаднали на подходящата, която е много хубава и лапа страшно ;) Това е. Който иска да осъществи някои фантазии освен с некой курволяк не виждам с какво друго ;) А и тва че всички курви били гадни... Не знам звучи ми като женска завист, познавам изключително красиви.
princesa_viki
02-16-2008, 17:34
m00rnInGstaR"][quote=macka123]защото са лесни!!!![quote]
Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки
Ти не знаеш ли,че не всички са еднакви? :)
m00rnInGstaR][quote=macka123]защото са лесни!!!![quote]
Всички искат:
-батко
-пари
-кола
-дрешки
Ти не знаеш ли,че не всички са еднакви? :)Мацка,подкрепям те!Значи....1.Приятелят ми не ми е батко!
2.Няма кола.
3.Не търся някакви материални облаги от него!
4. И въпреки това ходя с него!
И не съм единствената.....тва,че има материалистки,не значи,че всички са такива... само нз с кое право определяш,че ВСИчКИ бИлИ такива :x
FunnYboY
02-17-2008, 09:36
Защото са за 1 вечер ;)
Ephemeral
02-20-2008, 18:16
Колкото и да се правите на незаинтересовани,всички момчета се захласвате по-леки момичета,защото сте сигурни,че ще ви скочи в креватчето по-бързо от всяка друга. :-)
korabokroshenec
02-20-2008, 18:46
6toto obi4ame ebaneto we :D kfo da haresvame nekfi tupi devstvenici koito trea gi 4aka6 100 godini da stanat gotovi za da ti pusnat...ebasi tupite se 1 go pravqt samo za teb.. pone do 30 godini mislq da ne se zahva6tam sus seriozni vruzki..iskam si izjiveq mladinite na MAX! :)
xSaShEtOx
02-20-2008, 19:41
Защото лесно биха ни пуснани. :grin:
Здравейте!
аз не ги харесвам и не бих искал да имам връзка с тях, всъщност ми е др**фа като се сетя.. :-&
DevilWish
02-20-2008, 20:12
Тва,че курвите се оставят да ги щипат е вярно,но искам да попотам момчетата дали биха искали да имат сериозна връзка с тях
Kyrva ne moje da ima seriozna vryzka ;)
xSaShEtOx
02-20-2008, 20:13
Kyrva ne moje da ima seriozna vryzka ;) Така си е :? Те стават само за ебанье.
WILD__BOY
02-20-2008, 21:37
моме тъпо, колко момчета познаваш, колко свят си видяла, за да си вадиш такива генерални изводи?
sa 6ti kaja 6to mom4etata haresvat kurvite :D 6ot sa lesni i napulno dostupni.ebe6 i furlq6 na kamara no men takiva individi me otvru6tavat 8)
Недей вкарва всички хора под общ знаменател, а това за курвата и връзката някакъв английски виц ли трябваше да бъде? Освен ако не говорим за връзката на пачката...
С две думи - възползват се .....само секс искат... :x
Pri polojenie,che te samo tova predlagat...
еми момчетата харесват момичета който им пускат по лесно пък дали тва ще се нарече курви или не няма значение кой както може :P
princesa_viki
02-21-2008, 08:47
Kyrva ne moje da ima seriozna vryzka ;)
+1
DoomShadow
02-21-2008, 08:53
abe na koi ne mu se iska da go prai s kurva :D :grin: :grin: ai sq ,te po opitni znaqt kak to4no se zadovolqva 1 muj, imat poe4ko opit :-P :-P :grin: :grin: :grin:
Вечната причина просто "курвата" няма да се дърпа и момчето ще може да получи всичко което си иска анален вагинален орален секс направо като по поръчка а аз лично не бих ходил с курва все пак човек трябва да си варди малко реномето.
Вечната причина просто "курвата" няма да се дърпа и момчето ще може да получи всичко което си иска анален вагинален орален секс направо като по поръчка а аз лично не бих ходил с курва все пак човек трябва да си варди малко реномето.
То и ника ти това подсказва :razz:
Колкото по темата: сериозна връзка и курва са две несъвместими понятия.
Ami az naprimer ne sum "kurvi4ka" i imam normalna prekrasna dulgogodi6na vruzka , oba4e v legloto stavam to4no takava - k**va,mrusnica - kakto iskaite go nari4aite i tova go lvudiava za6toto ima 2 v edno.
Ето това примерно според мене е което мъжете търсят (поне аз де), жена елегантна, интелегентна, стилна, възпитана но в леглото мръсница.
Повечето са или едното или другото, якото е да намериш тази неочаквана добра комбинация, да не я изпуснеш и най-важното да я запазиш.
Харесват ги защото са лесни и пускат когато и да е. Кво повече може да иска едно момче :lol: иначе.. пази боже от такива каки :o 8-) :?
отговра на въпроса ти е в думата "курва" .... щом е такава и ако аз го знам пък ако ще и най-красивата да е не бих я хванал щот на една курва 1 не и стига на нея и тряат още и още и още .........и тя със сигурност няма намерение за връска с който и да е от "бройките си"
а защо искаме с курва .... ми че тя е готова и без да и казваш че я обичаш :) кой не иска така :?:
za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pytq!
[quote="Бай Хихон-колко цял бидон"]za6toto momi4etata sa kato kenefi ili sa zadrysteni ili sa zaeti,a kurwite sa kato hrastite do pyt
Не съм съгласна,че момичетата са кото кенефите!! :-x
Първо - не слагай всички под общ знаменател. :)
Второ замисли се като има толкова много лесно-достъпни момичета - както ти ги наричаш "курволяци" - за кво им е на момчетата да се мъчат?! Просто така им е по - лесно! И не съм съгласна, че момичетата са кенефи - недей обижда ако обичаш :?
Не са кенефи, обаче ако прекалено им покажеш че ги обичаш ти се качват на главата. Тъп свят.
ne prost me scepawate s typotiq az wi kazwam 4e sa kato kenefi w smisyl 4e ili sa zaeti ili sa zadrysteni!Dobre ima i pogowrka 4e jenite sa kato winoto ........ ama nikoi ne kazwa 4e ste takiwa se6tate li se?prosto izpolzwam kenef kato srawnenie po daden priznak! :x :grin:
minava6t 4i4ko :)
02-22-2008, 12:36
i az sum tam no dosta no v posledno vreme po4vam da se zamislqm :-o
davash 100 procenta ot sebe si a 4oveka do teb mn mn ne go ebe ... ti vlagash 4uvstva i si gotov na vsi4ko a toi ne go ebe mn mn i loshoto e 4e toi go prikriva i nakraq lapash dedoviq
ммдаа, но ти си на далавера щото имаш и биберон! 8-)
sound_mafia
02-22-2008, 14:18
Искам само да питам нещо.Значи според вас едно момиче което харесва секса(имам в предвид разнообразния секс с доста момчета)е задължително курва така ли? :? Моето лично мнение че не тези момичета са курви.За мен курва е момиче което не си знае цената и спи със всеки срешнат независимо дали е грозен,дебел,беден,богат,ци ганин или какъвто и да е прошляк.НЕ мисля че е правилно да поставяте момичетата които обичат секса и си имат цена и си лягат с този които наистина си заслужи под общ знаменател с по горе споменатото от мен какво значи курва.Щом са се харесали момче и момиче защо да не си легнат та дори и за една вечер.Това според мен си е едно готино изживяване. :smt008
BaTe_Martoo
02-22-2008, 14:21
Za6toto puskat po vsqko vr , 4uka6 kogato ti e kef . 8-)
То и ника ти това подсказва :razz:
Колкото по темата: сериозна връзка и курва са две несъвместими понятия.
Tochno kato jena,koqto da ne harchi... :razz: :razz: :razz:
ако има курви от Шумен :-) до ся несам попадал на такъв тип моми4ета и може би о6те сам.. :)
inv1ncible
02-23-2008, 17:19
аз също не съм от този тип!!и както каза не слагай всички под общ знаменател 8)
Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
На тъп въпрос-тъп отговор
Аз лично не харесвам такива момичета и ги отбягвам....
gamercheto_
02-23-2008, 20:56
еми някои момчета ги харесват заради това че са по-лесни!иначе и мен лично не ме кефят....то просто тръпка няма...отиваш казваш и два лафа и тя вече е готова да я изплющиш 8)
ми гледай сега:
всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.
бтв, бъбли е мн прав/а
Защото момичетата харесват мускулестите селяндури без грам мозък в главата си, които третират жена си като по-долнокачествен човек.
az sum popadal na takova momi4e 6tom razbrah kvo iska q odrqzah koi znae kvo moi mi lepne
machine_shot
02-23-2008, 23:09
Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзка 8-) Сички искат продължителна връзка с някое свястно момиче :wink:
mickelangelo
02-24-2008, 11:44
Защото е по лесно да праскаш някоя просто така .. от колкото да се мъчиш и мъчиш с някое хубаво и трудно момиче .. и накрая пак да останеш на сухо 8)
ПС: и аз не обичам ку*вите обаче изказвам просто моето предположение ..
Здравейте!
tva be6e mnogo to4no kazano...
iii xaxax to izleze 4e si4ki mrazeli kyrvite... da e i az vi vqrvam :-D
do avtorkata: primera koito ti dade... tova li ima6 za kyrva?!?!? mmm... qvno o6te si na lape6koto nivo.../no offence/ celyvkata ne ozna4ava ni6to... 8)
определено е на по малки години от 15 и маи завижда на някои от приятелките си.. които се пускат на секи за 5 целувки :D
Bace, mani go toq biberon, 4e stoi super-sme6no :D :grin:
И ти се обръсни че като те гледам мязаш на бустанско плашило :D:D
pepita87
02-25-2008, 17:58
Те не ги искат за сериозна връзка,желаят ги за но6т,за две,три...може би...За тях"курволяците"са момичета с опит...нали се се6та6..як секс......пълна програма :grin:
Защото не всички момчета са еднакви.Защото не може един "тип",ако мога да го нарека момиче да се харесва на всеки-абсурдно е! Всеки си има определен вкус,но ако на дадено момче му харесват така наречените курви (според мен са само момичета ,който търсят внимание или се правят на интересни,но може и да им е в кръвта незнам),той не би трябвало да търси сериозна връзка,а просто нещо,за една нощ.Ако търсиш сериозна връзка едва ли човек би избрал момиче което няма принципи и да речем я е минал половината град(такова определение попринцип се дава за "курвите") или ,НЕ? :?
ми гледай сега:
всички момичета харесват боклуци и простаци.(не спорете всички сме наясно че е така, макар че не искате да си го признаете) а простацит обикновено предпочитат простакели (курволяк), защото по-лесно им се набутват в леглата. просто е.
бтв, бъбли е мн прав/а
Знаеш ли просто не е честно по същата логика мога да защитавам тезата,че всички момчета сте еднакви! ( а съм сигурна,че не е така) И подяволите омръзна ми всички да ни слагате в общия кюп! Не твърдя,че непременно аз съм видиш ли различната,просто нямам чувстото,че един боклук или простак би ме заинтригувал.. :?
korabokroshenec
02-25-2008, 19:17
Вярно че момчетата не сме най умната нация , но те тва е направо смешно.Курвата е за едноминутна връзка 8-) Сички искат продължителна връзка с някое свястно момиче :wink:не слагай сички под общ знаменател :D
Не ни слагаи под общ знаменател всички... :o Пък и те много нормални не останаха...
elitututu
02-26-2008, 07:36
Kurvichkata e za ebane, ne za seriozna vruzka. 8-)
и аз съм на тфа мнение
shadow(6)
02-26-2008, 08:16
mojebi zashtoto pri tqh nqmq obvarzvane samo sexa ili somo za sporta po tochno za broikata.......
OtherDimension
02-26-2008, 08:22
подбни персонажи, тип "к*рва" е за момчета, на които няма да им излезне късмета другаде ;)
Uptown_soldier
02-26-2008, 14:55
Здравейте!
всъщност повече ги харесват понеже са пубери и още не чаткат. някой продължават да ги харесват и след този период, но други търсят наистина сериозно момиче. но в крайна сметка онези които харесват курви имат три основни при4ини: няма нужда да ги сваляш а обратното те ти се предлагат, ще ти направят свирка или ще правят секс и в това няма да има никакво обвързване и трето някой мом4ете дори като станат мъже пак не занят какво да направят за да спе4елят някое свесно моми4е и за това си карат само с курви..
пс: не о4аквах да излезе толкова дълго.
na mene po4ti si4ki seriozni vrazki sa mi s kurvi 6toto sexa e po gotin se6 li se? mai mn hora go kazaha ama tfa verno e qko tap vapros. a i kurvite me vazbujdat pove4e 6toto te gledat vse edn: aide be nema li da ostaneme sami da ti nalapam goliq kur i da si go nabie6 v putchicata....
Uptown_soldier
02-26-2008, 15:59
na mene po4ti si4ki seriozni vrazki sa mi s kurvi 6toto sexa e po gotin se6 li se? mai mn hora go kazaha ama tfa verno e qko tap vapros. a i kurvite me vazbujdat pove4e 6toto te gledat vse edn: aide be nema li da ostaneme sami da ti nalapam goliq "мъжки полов орган" i da si go nabie6 v putchicata....
werno e че някой имат такъв поглед ама мене лично лигнлите не ме кефат какъвто и поглед да имат. аз си падам по моми4ета, които сизнаят цената. пък на мен ми е по-интересно ако моми4ето е "висок връх" а аз съм "алпинист". има пове4е тръпка така да се кажа като си полу4иш "наградата" (секс) ти е някак по-приятен. ина4е е мн лесно. това го добавям към предишното ми мнение. :-o като се замисля не за първи път пиша в подобни теми, да не кажа същите, ама не мога да не защитя 4еста на свестните моми4ета и мом4ета сред които добавям и себе си.
с курвите не се прави връзка...боц и бай тва е системата
и все пак мисля че бъркаш "курва" с "мръсница"...разликата е голяма а като гледам в темата за мръснишко поведение става дума..
Nik4o_Spain
02-26-2008, 16:16
ami az li4no ne bih imal vrazka s kurva no obi4am vednaj mese4no da otida poneje tuka v ispaniq pronstituciqta e pozvolena ima mesta nare4eni clubove pla6ta6 si 60 izbira6 si i si4ko e pod kontrol ... se pak e nqkakva trapka po stranna ot polvinkata ti ili da se zapoznae6 s momi4e nqkade ... po razli4no e apak i trqbva da se opita ot si4ko v toq jivot 8-)
WhiteOneBG
02-26-2008, 16:27
И да и не
Ако искаш дълга и приятна връзка си намери нормално момиче с нормален начин на живот ( не да ходи сяка вечер по скъпи барове и дискотеки , просто да е от т.нар. средна прослойка на обществото ), ако искаш да разпуснеш най лесното е курвата от дискотеката ( тея дет са на 200М по околовръсното не ми допадат ... )
Една наистина може да има кусури в леглото , но все пак хора сме и се учим , другата може да е много отракана , но и излиза много скъпо за "подръжка и консумативи" говоря
Всеки си има вкус , поне аз съм се наситил на курви , нагледал съм се на курви и нЕщЕм курви !