PDA

View Full Version : тьжна и странна история

koki
02-14-2008, 19:18
искам да споделя моята история
запознахме се през септември и мнгого се харесахме, писахме си, телефонирахме, в у4или6те по цял ден заедно..само 4е тя има6е приятел с който не вървяха не6тата, скъсаха взаимно, но той не я оставя все о6те на мира, а тя много го оби4а6е, тои й бе6е първия сериозен приятел от 9 месеца. после се разбра, 4е и изневерявал..както и да е..не иска да е с него.минаха 2-3 месеца, но той я нарани много.
ние се целунахме разбирахме се все по-добре, после и секс..аз я заоби4ах много..тя ми се обажда6е винаги и пи6е и вси4ко, но казва6е, 4е не иска връзка.говорихме скоро и й казах как стоят не6тата и тя каза , 4е има 4увста и аз го знам, но не иска с никога да се обвързва и неможе да ми даде тая Любов, която аз изпитвам, но не иска никога да не ме загуби и каквото и да направя тя винаги 6те е зад мен!!то4но нейния тип съм и характера ми е страхотен, казва винаги...но не испитва тази силна Любов...историята е много по-сложна, но я поопростих доста.
днес ми подари и цвете и писмо и колко съм и важен и 4е не иска никога да ме загуби..аз съм на 19, тя на 17
6те се радвам, ако споделите мнението си.
благодаря
аз мисля, 4е и трябва просто време...незнам, затова ви моля за съвет

sweet4esf
02-14-2008, 19:24
нещо познато :? трябва и време и то мн даже :( и за по добре бъди до нея в това време :) така чувствата ще се услят мн :) не се предавай щом я обичаш :? любовта ще спаси света :) макар че точно аз не вярвям в любовта но ти не се предавай :) услехи :P

koki
02-14-2008, 19:31
много я оби4ам...бих направил вси4ко за нея...и стана ва4е половин година се познаваме
и този разговор бе6е в4ера и днес..
тя ми казва, 4е не иска да скърбя заради нея..и 4е съм 4аст от живота й.
но аз и казах, 4е немога и 4е от както я познавам друго моми4е не съм поглеждал и не искам друга, а само нея.
тя е просто перфектната...има вси4ко, което съм търсил и бях толкова радостен..тя съ6тото ми казва...някой знае ли позната история...
направо съм разгромен, никога не съм оби4ал и скърбял толкова и на нея и е много мъ4но..
мерси за бързите отговори

Anarion
02-14-2008, 19:32
Еееейй

то4но нейния тип съм и характера ми е страхотен

8-)

Тя може и да си е казала, че не иска да се влюбва отново, но ти можеш като егоист да й влезаш под кожата и хепиенд ;)

koki
02-14-2008, 19:41
Еееейй

то4но нейния тип съм и характера ми е страхотен

8-)

Тя може и да си е казала, че не иска да се влюбва отново, но ти можеш като егоист да й влезаш под кожата и хепиенд ;)

това тя го казва и ангел съм бил, без който 6тяла да бъде напълно потресена, тъй като ние много говорихме и й помагах като има6е проблеми...
мисьлта ми е да се мъ4а като приятел да продължавам или както преди само 4е без целувки и без да й досаждам колко я оби4ам..

MaCe_Za_MiLi0nI
02-14-2008, 20:04
Нека бъде сичко както си е до ся.Остави и малко време да обмисли нещата да преодолее старото си гадже всмисъл да си избий от главата за изневери и таквиз и тогава опитай пак Късмет! :-)

vvs_go
02-14-2008, 20:33
mackata mnogo jestoko si te vyrti na malkiq pryst a ti si vqrva6

Presley
02-14-2008, 20:38
Момичето не энае какво иска.Това е ясно.
Поговори си с нея и се иэяснете-ще има ли нещо повече между вас,или ще останете просто приятели.А може би само поэнати.Де да энам.Но това да ти обяснява,че те обича,че не иска да те эагуби и т.н и същевременно да не иска да се обвърже с теб,си е пълна простотия.Може пък да има чисто приятелски чувства към теб,но доколкото раэбрах се е стигнало и до секс.Абе говорене,говорене и пак говорене.Хващаш я и провеждате един раэговор.

Pliok0019
02-14-2008, 21:40
много я оби4ам...бих направил вси4ко за нея...и стана ва4е половин година се познаваме
и този разговор бе6е в4ера и днес..
тя ми казва, 4е не иска да скърбя заради нея..и 4е съм 4аст от живота й.
но аз и казах, 4е немога и 4е от както я познавам друго моми4е не съм поглеждал и не искам друга, а само нея.
тя е просто перфектната...има вси4ко, което съм търсил и бях толкова радостен..тя съ6тото ми казва...някой знае ли позната история...
направо съм разгромен, никога не съм оби4ал и скърбял толкова и на нея и е много мъ4но..
мерси за бързите отговори
Да. Аз знам подобна история. За едно момиче и едно момче, които много се харесват. Може би момчето дори я обича. Но нямат връзка. Просто са заедно.

Бъди с нея, дръж се така сякаш ходите, но без ревност, забрани и т.н. След време всичко ще потръгне. Това и трябва на нея - някой, в който ще бъде сигурна. Постарай се да й дадеш необходимата упора.

Успех!

D@rk_AnGeL
02-15-2008, 03:43
spored men prosto i trqbva vreme za da bude sigurna v 4uvstvata si kum teb i v tova 4e ti q obi4a6.........................ami ti za da podsili6 4uvstvata i opitai se da i vlezne6 pod kojata kakto kaza Anarion

hooliganka89
02-15-2008, 07:26
Ъъъъъъъ...ако е народноста й е германка,кво да ти кажа объркал си жените,тея са много...различни от нас българките ама в лошия смисал различни :shock:

Моя съвет е да си излизате и всичко да си е като една връзка както и е сега де до колкото разбирам,но недей да настояваш каква е разликата като кажете,че сте гаджета и като кажете,че не сте?Няма да подписвате никакви докоменти надявам се.Недей да се претисняваш наистина така направи излизайте си и след време без да се усетиш ще се сте гаджета повярвай ми имала съм подобна връзка и то дълъг период от време :)

koki
02-15-2008, 10:54
mackata mnogo jestoko si te vyrti na malkiq pryst a ti si vqrva6

to4no tova mi go kaza 100 puti , 4e 4uvstvata i vinagi sa bili iskrenni i 4e i tq nemoje da si pomisli samo priqtelstvo, i 4e ima dosta pove4e 4uvstva ot priqtelstvo i kato me vidi iska da me celune pregurne, no tazi lubov kqto iskam prosto nemojela da mi q dade, vse o6te ne..
sporde men su6to i tryabva vreme, no nemoga da razbera sled kato ve4e ne obi4a stariq, za6to i tryabva tova vreme...

koki
02-15-2008, 14:05
Ъъъъъъъ...ако е народноста й е германка,кво да ти кажа объркал си жените,тея са много...различни от нас българките ама в лошия смисал различни :shock:

Моя съвет е да си излизате и всичко да си е като една връзка както и е сега де до колкото разбирам,но недей да настояваш каква е разликата като кажете,че сте гаджета и като кажете,че не сте?Няма да подписвате никакви докоменти надявам се.Недей да се претисняваш наистина така направи излизайте си и след време без да се усетиш ще се сте гаджета повярвай ми имала съм подобна връзка и то дълъг период от време :)

много си права и аз не искам такова не6то като да ние сме официални, ние преди съ6то не ходихме официално, ами се сре6тахме а в у4или6те уж сме само добри приятели и така..и като бяхме сами ставаха не6та
оба4е как да карам като преди, като знам как са не6тата и ако ре6а да я целуна незнам как 6те реагира..

направо умирам, днес бяхме заедно цял ден в у-6те, тя ме прегръ6та, зака4а ме...но като се сетя за това и направо ми спира въздуха..

hooliganka89
02-15-2008, 14:07
koki
Приятелката ти каква народност е ?

coolkiss
02-15-2008, 14:13
Това да е зад тебе - не е добра идея - лесно може да ти го "сложи". :D

Сега за другото - ми просто си времено решение за нея - кефи ти се - ама не много... И аз така кат еба неква 5-чка - после и обяснявам, че много обичам да съм зад нея, но нищо повече... :П

koki
02-15-2008, 14:39
koki

германка е..
но всяко моми4е е раъли4но, където и да си
добре де, кефи ми се..ама мисли6 ли 4е ве4е половин година само ми се кефи...

hooliganka89
02-15-2008, 14:43
koki

германка е..

Нямам представа какво да ти кажа,българките и германките са с много различен манталитет иии :-s

koki
02-15-2008, 14:48
koki

германка е..

Нямам представа какво да ти кажа,българките и германките са с много различен манталитет иии :-s

ти ве4е много ми помогна, аз искам просто мения и подобни слу4ки.
някой каза позната история...разкажете, ако знаете не6то..

мерси

PaMoH40
02-15-2008, 14:59
ave moi slu6ai
i az iam tochno absolutno s16tata istoriq ama absolutno samo 4e bez sex i samo v godinite tq e na 15 az na 17
i razbira6 li az edin p1t govorih s neq tq mi kaza 4e me obi4a samo kat priqtel i ma udrqza i sled tva 3-4 dena mi be6e mnoogo gadno pak osobenno s neq bqhme na kafe e ne samo s neq de i s fr. i mi be6e gadno no sa borih mnogo za neq
ina4e predi hodehme nasqkade ama absolutno tochno kat averi
i sled kat ma udrqza

gadno mi be6e i sled tva pak stanahme starite priqteli i pak po s16tiq na4in kat averi
ina4e neme obi4a6e samo kat priqtel i sled tva ko stana
pak seki den i kazvah 4e q obi4am ama ne hodihme i edin den zamina za kavarna
po tochno 25.12.07
i vika sled 3 dena 6te se v1rna
i az oki mnogo 6te mi lipsva6 na drugiq den si pisahme sms
i si prikazvahme po tela
za 3 dena 20 leva i mi kaza 4e nqma da sa vr16ta sled 3 dena ami 4ak sled nova godina
oba4e ebahti iznenadata
nznam ko i stana na 28.12.07 sa v1rna i nali
obikalqhme kafetata i otivame v edno kafe i po edno vreme ama az do neq
postoqnno i sedq i po edno vreme me celuna :-P i az q celunah i taka trugnahme i mnogo qko mi be6e i o6te hodim obi4ame se iz4akai q nito
zabrani nito da q revnuva6
moje da i kazva6 4e q obi4a6 i 6e sa opraite i tq ina4e neme obi4a6e oba4e :-) :-) :-) :-) =P~ :smt008 :smt008 mnogo qko stana i 6te go pomnq

Moje nqkoi mom4eta broikadjii da me mislqt za mnogo prost oba4e ne e taka :-P :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin:

koki
02-16-2008, 08:40
mnogo se radvam, 4e pri tebe taka se e polu4ilo i vi pojelavam da produljavate vse taka

az napravo izgubvam vsyaka nadejda..

koki
02-16-2008, 10:47
tq iska utre da hodq do tyah, no az re6ih da i otkaja..tui kato 6te se slu4i pak tova koeto i predi..i vse taka 6te produljava, a az nikoga nyama da moga da q zabravq i 6te q obi4am..a tq men ne..
kakvo mislite

princesa_viki
02-16-2008, 10:52
Правилно си преценил,че и трябва време.
Мисля,че я е страх да започне връзка,за да не се получи както със стария й приятел.Опитай се да й покажеш,че ти не си като него,че не би я наранил за нищо на света.Успех

koki
02-17-2008, 16:59
Мисля,че я е страх да започне връзка,за да не се получи както със стария й приятел.Опитай се да й покажеш,че ти не си като него,че не би я наранил за нищо на света.Успех

pokazvam i go, no ne iskam i da i dosajdam vseki den i da i kazvam kolko q obi4am, ve4e i go kazah i tq go znae..no 6te produljvam kato priqtel i ako trugne da me celune ili ne6to, 6te i kaja 4e 6te stane kakto predi, a tova ne go iskame

princesa_viki
02-17-2008, 18:39

pokazvam i go, no ne iskam i da i dosajdam vseki den i da i kazvam kolko q obi4am, ve4e i go kazah i tq go znae..no 6te produljvam kato priqtel i ako trugne da me celune ili ne6to, 6te i kaja 4e 6te stane kakto predi, a tova ne go iskame
щом така не се получава,не си ли се замислял,че не е правилния вариант?А защо не опиташ да я целунеш ти-може и тя тебе да чака.Покажи й любовта си!

koki
02-17-2008, 19:59

щом така не се получава,не си ли се замислял,че не е правилния вариант?А защо не опиташ да я целунеш ти-може и тя тебе да чака.Покажи й любовта си!

ami az napravo umiram da q celuna, no nali taka tq re6i 4e e nai dobre za men da priklu4im za6toto az 6te se vlubvam o6te pove4e i tova do ni6to nyamalo do dovede...

anatoll_
02-18-2008, 12:47
badi pove4e s neq i t.n i tq 6te osaznae po dobre kakvo 4uvstva :smt001

koki
02-19-2008, 17:15
tuko 6to se vru6tam ot tqh..
tam byah ot 1 do sega i gledahme filmi smqhme se..tq ni sgotvi :D
iska6e postoqnno da me celune dokato lejahme i gledahme filma ama az se durpah..
nakraq me gleda6e mnogo tujo i stranoo.i ne se sdurjah da ne q celunaa..