View Full Version : Със или Без
besnicataa
02-15-2008, 07:07
Здравейте!!!Със или без кондом 1вия път и защо?? :-o
Spider4eto
02-15-2008, 07:08
със защото мовеш да забременееш или да фанеш някоя болест предавана по полов път :)
zvezdi4ka_su
02-15-2008, 07:37
Със!!!
Ako e nekoi prost selqnin 6a go napravi bez prezervativ a ako iskash da ne navredish na sebe si i na momi4eto est 4e sas ...
със защото мовеш да забременееш или да фанеш някоя болест предавана по полов път :)
+1 Drug otogovor na vaprosa ti mislq 4e nqma...
Без презерватив,защото с него болката беше много по-голяма.
{Sweety_f}
02-15-2008, 09:07
Ест че със...вярно е че болката със е по голяма...но какво предпочиташ да те боли малко повече или да хванеш някоя болест още от първия път...
sWeeT_eLichkA
02-15-2008, 09:25
+1 Drug otogovor na vaprosa ti mislq 4e nqma...
+1
PerfectByNature
02-15-2008, 09:31
sus est ! kakto i ne samo purviq put....
dudeto_sy
02-15-2008, 10:09
Разбира се, че с преерватив, защото този вид контрацепция е една от най-сигурните.
HopeLesss
02-15-2008, 10:20
Ти за болката ли мислиш, или за здравето си? Пък и презервативите имат лубриканти!
padnal_angel
02-15-2008, 13:17
sus i kakvo zna4i purviqt put za samiqt purvi put ili purviqt put s nov 4ovek ? zaduljitelno sus i v dvata slu4aq s tezi ne6ta 6ega ne biva kogato se dostigne nivoto na absolutno doverie togava moje bez use6taneto e mnogo po-dobro kakto vsi4ki znaqt
sys kakto vseki dr pyt :)
suunlight
02-15-2008, 14:15
Без ..
Estestveno 4e s1s...................i to kakto kazaha i ne samo p1rviq p1t a i vseki sledva6t!
az mislq 4e moje i s1s i bez za6toto
bez kat si jenen ili imate godej
pak kat hodite samo s1s ina4e moje ne6to tuk da copne 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Sus i ne mislq 4e bolkata e po-golqma zavisi kvi prezurvativi ste izpolzvali
macka123
02-15-2008, 16:39
Със , защото няма значение дали е първи или пети пък - пак може да се забременее
Ти за болката ли мислиш, или за здравето си? Пък и презервативите имат лубриканти! Аз за какво мисля,не е твоя работа.Чудно ми е как може да се заразиш от някаква болест от човек,който преди това никога не е правил секс,а за другото...има си начини как да го избегнеш,хапчета също.
ЪЪЪ тъпа ли си ?!Лубрикант+няколко си милиметра нема те разпорат деба неграмотната крава...еби се без
Със..рано ми е да даам пари за детска градина
ЪЪЪ тъпа ли си ?!Лубрикант+няколко си милиметра нема те разпорат деба неграмотната крава...еби се без
Оф що не си будате коментарите некъде другаде където ви ги искат,айде трай си и си гледай презервативите там,всеки си се ебе както си иска,кво се репчите бе да еба....ай компетентни колко искаш...
feelthless4o
02-15-2008, 19:27
](*,)
ludoto_f
02-16-2008, 06:59
sys zashtoto da sme sigurni 4e nqma da stane nqkoi gaf.. oshte ot 1 pyt 8)
Със,защото момчето може да свърши бързо ако и на него му е за пръв път.
&ILoveU2
02-16-2008, 08:03
Оф що не си будате коментарите некъде другаде където ви ги искат,айде трай си и си гледай презервативите там,всеки си се ебе както си иска,кво се репчите бе да еба....ай компетентни колко искаш...
По принцип може. Гъбички може и от много други неща да се лепнат - антибиотици, спарване и тн.
topstars
02-16-2008, 10:16
Винаги,винаги СЪС :-P
Първия....със...
за другите не знам
зависи...как и колко се познавате :)
krem4et0
02-16-2008, 10:58
Глупости!!! Правила съм секс с и без презерватив-болката при проникване без презерватив е по-голяма! Може би без пениса е по-възбуден и твърд и за това. И какво значи това ще правите секс без презерватив, когато се познавате добре. познаването включва ли пълни медицински изследания?
Глупости!!! Правила съм секс с и без презерватив-болката при проникване без презерватив е по-голяма! Може би без пениса е по-възбуден и твърд и за това. И какво значи това ще правите секс без презерватив, когато се познавате добре. познаването включва ли пълни медицински изследания?Аз мисля,че абсолютно всеки човек си е различен и възприема болката по различни начини.Права ли съм?
krem4et0
02-16-2008, 14:19
Може би, ама е факт, че пенисът без презерватив е по-възбуден, отколкото с!