Влез

View Full Version : отчаяна

o4arovatelnata
02-15-2008, 08:01
Човека който обичам не ми говори вече 2 години и незнам поради каква пречина .Изпратих му валентинка ,но анонимна ,но с текс с който подсказваше ,че съм аз .Отново нямаше отговор нито положителен нито каквато и да е реакция .Той си има друго гадже в момента ,но съм сигурна ,че не я обича,защото ги сменя на няколко месеца като носни кърпички.Когато ме види и е с нея започва да я целува и гледа как ще реагирам.Моля ви дайте ми съвет.Защо немога да го забравя.Благодаря ве предварително.

mon4eto
02-15-2008, 08:04
2 godini sa prekaleno mnogo vreme...dai si volq i spri da misli6 za nego...znam 4e 6te e trudno,no ve4e e minalo dosta vreme i bi trqbvalo da si go zabravila...drugiq variant e hvani si gadje i 6te vidi6 kak mislite ti vednaga 6te se izmestqt kam nego :wink:

hooliganka89
02-15-2008, 08:06
Ъъъъъ
2 години и не си го забеавила...ТцТцТц
Явно много го обичаш?!
Пробвала ли си да се съберете?Под формата на искрен и зрял разговор не с анонимни валентинки?

tirintina
02-15-2008, 09:23
Spri da mu pokazva6 4e izpitva6 ne6to kam nego...prosto se pravi na udarena i tva e na nedostapna...i ako pak nqma napredak se opitai da go zabravi6 :?

sometimes_
02-15-2008, 10:16
А може би си въобразяваш, че иска да види реакцията ти? 2 години не ти говори? Това, според мен, е сигурен знак, че не се интересува от теб и реакциите ти. Така че се откажи, крайно време е...

hooliganka89
02-15-2008, 10:28
А може би си въобразяваш, че иска да види реакцията ти? 2 години не ти говори? Това, според мен, е сигурен знак, че не се интересува от теб и реакциите ти. Така че се откажи, крайно време е...

Не съм много съгласна с теб,имала съм случай съм била скарана с момче по някъде 2 година и после пак сме се здобрявали.
В смисал искам да кажа,че се случват и такива странни неща.

marmalad4e
02-15-2008, 11:43
не губи пове4е от 2 год от най- хубавото си време..явно си се вманиа4ила по този 4овек..ако срещнеш друг и му дадеш шанс, ще видиш 4е ще забравиш този :)

MartyParty
02-15-2008, 11:59
Хвани си друг и ще го забравиш.Не си заслужава според мен да изпускаш толкова много стойностни момчета,заради някакъв дето може да зареже и теб,като останалите.Щом иска да се прави на интересен-да си гледа работата.Вместо да се вземе в ръце и да ти каже в лицето,че те харесва той нашия те кара да страдаш,за да види дали ше му се дадеш.Дори да го спечелиш ще видиш че след 1 седмица ще ти е омръзнал вече.

prettyIdeath
02-15-2008, 12:55
А причината за да не ти говори е?

Chess
02-15-2008, 13:05
Ъъъъъ
Явно много го обичаш?!
Пробвала ли си да се съберете?Под формата на искрен и зрял разговор не с анонимни валентинки?

Хах...Ако 2 години са ви много аз няма да се обаждам :lol: :lol: :lol:

hooliganka89
02-15-2008, 13:13
Ъъъъъ
Явно много го обичаш?!

Не кажи на теб колко ти е рекорда ?
На мен лично 2 години ми се виждат много време :)

Chess
02-15-2008, 13:15
Ъъъъъ
Явно много го обичаш?!

Не кажи на теб колко ти е рекорда ?
На мен лично 2 години ми се виждат много време :)

"Рекорда" ми е 4 :lol: :razz: :lol:
(скоро почвам 5 8-) )
Ти имаш ли такива "рекорди" :-P :lol:

:grin:

hooliganka89
02-15-2008, 13:19
Не определено не бих си затровила живота да чакам някой който няма да дойде :lol:
Мисля,че трябва да направиш като мен и не само ти.

Chess
02-15-2008, 13:24
Не определено не бих си затровила живота да чакам някой който няма да дойде :lol:

"доста" дълга е историята и аз съм "доста" мързелив :lol:
до сега да бяхме заедно, ако "знаеше какво иска" :P

hooliganka89
02-15-2008, 14:47

"доста" дълга е историята и аз съм "доста" мързелив :lol:
до сега да бяхме заедно, ако "знаеше какво иска" :P

Типично за жените да не знаят какво искат.