Влез

View Full Version : прецакана...

tajnotof
02-15-2008, 13:47
apfff za kfo si4ki mom4eta sa takiva idioti .....az se opitvam da gi razbera no ne uspqvam .....re6ih vednaj zavinagi da bada gadna no qvno ne moga....v4era se sabirahme v edna ka6ta i az haresvam edno mom4e ot 3 sedmici nqkade ...i uj toi me haresval pone taka mi kaza edin negov fr.....i kfo stana gledam go se natiska po edno vreme s druga se mlqskat tam...i mi stana super kofti mn ....i re6ih da mu go varna...sled kato onaq si zamina toi ostana sam....i az re6ih i az da se zanimaam s dr makara i nasila..po4nah tam da se celuvam s nego... no vidqh 4e mu e adski tapo i se otdrapnah ....toi hode6e ot staq na staq i dori ne gleda6e....razbrah 4e e mn tapa postapka ot moq strana ....i re6ih poi4e da ne praq cirkove zeh si ne6tata i zaminah i takmo stoq na vratata i edin negov mn dobar fr mi vika trqa da govorq s teb..i az mi kazvai i toi haresva6 li fr mi i az mi nz i toi off kfo se zanimaam s 6matki i az vikam mi hyy da haresvam go 6to i toi 6tot toi kaa 4e adski mn ta haresva i mu stanalo mega tapo...i az si zmainah be6e mi super gadno cqla ve4er...a na dr den edna moq mn dobra fr mi kaza 4e toz glupak sno6ti i e kaal 4e iskal sao da me ebe i da me ostai.....i nakaral negoviq fr da me zlepostavi i da kaja 4e go haresvam da mi se smeqt....apffff mrazq mom4etata si4ki ste ednakvi pisna mi ot vas kfoto 6tete kazvaite 4e imalo svqsni i t.n...s kolkoto poi4e se zanimaam i se zapoznaam se poi4e razbiram 4e takiva svqsni NQMA! apffff...!!!!!!!

SeXy^BaBy
02-15-2008, 13:49
И аз съм така.Наистина има свястни момчета обаче те винаги са заети :(

hooliganka89
02-15-2008, 13:58
О мила много гадна постапка...тези момчета са толкова ограничени,не се различават от животните мислят само за единия секс сякаш това е смисала на целия живот.
Недей да се занимаваш с него повече,което едвали ще направиш ама аз да ти кажа за всеки случай :)
Виж ги само как си помагат,единия казва,че това момче много я харесва а после се разбира,че иска само секс...ТцТцТц
Кофти история ама поне се радвай,че не е започнало нищо по-сериозно,че сега щеше да се тръшкаш тройно :(

sladkoto_neli
02-15-2008, 14:07
О мила много гадна постапка...тези момчета са толкова ограничени,не се различават от животните мислят само за единия секс сякаш това е смисала на целия живот.
Недей да се занимаваш с него повече,което едвали ще направиш ама аз да ти кажа за всеки случай :)
Виж ги само как си помагат,единия казва,че това момче много я харесва а после се разбира,че иска само секс...ТцТцТц
Кофти история ама поне се радвай,че не е започнало нищо по-сериозно,че сега щеше да се тръшкаш тройно :(

и аз така мисля

hooliganka89
02-15-2008, 14:09

и аз така мисля

Мисля че за пореден път разобличихме мъжете!

Дано никое момче не прочете темата,че ще има големи спорове 8)

i love you
02-15-2008, 14:15
Напълно си права...тия са ба*ти кретените :-x :o ...но споко,то живота рано или късно ще си им го върне!

Naman07
02-15-2008, 14:32
Mdam pravi ste momi4eta ... nie svqstnite ( :twisted: ) sme na iz4ezvane ili sme zaeti,az li4no sym zaet ot 2 meseca nasam :P ,no pyk ste adski pravi,4e 97% ot mom4etata sa pylni kreteni,koito mislqt edinstveno s dolnata si "glava" :D .Samata misyl da izostavq priqtelkata si ili da i izneverq me kara da se 4uvstvam zle ... Bih te posyvetval da ne gubish pylna vqra v mom4etata,no pyk i si otvarqi shiiROoooko o4ite za bezmozy4nite 4erveii nari4ashti sebe si "gotini pi4ove",koito ne iskat ni6to drugo osven edna zna4itelna broika "sledpi momi4eta" 8-) P.S. az li4no ne praznoslovq s takiva individi .. prosto im sma4kvam glavite :-x :o , barem imashe ne6to v tqh :D

hooliganka89
02-15-2008, 14:39
Mdam pravi ste momi4eta ... nie svqstnite ( :twisted: ) sme na iz4ezvane ili sme zaeti,az li4no sym zaet ot 2 meseca nasam :P ,no pyk ste adski pravi,4e 97% ot mom4etata sa pylni kreteni,koito mislqt edinstveno s dolnata si "glava" :D .Samata misyl da izostavq priqtelkata si ili da i izneverq me kara da se 4uvstvam zle ... Bih te posyvetval da ne gubish pylna vqra v mom4etata,no pyk i si otvarqi shiiROoooko o4ite za bezmozy4nite 4erveii nari4ashti sebe si "gotini pi4ove",koito ne iskat ni6to drugo osven edna zna4itelna broika "sledpi momi4eta" 8-) P.S. az li4no ne praznoslovq s takiva individi .. prosto im sma4kvam glavite :-x :o , barem imashe ne6to v tqh :D

От както свалиха Бай Тошо времената много се промениха в България,нещата като човещки ценности да си добър,честен,работлив и др. вече са срамота.Днещното поколение е изпълнено с комплекси,аз живея в малък град и повярвайте ми какво ли не съм видяла там.Беден ми е речника да ви опиша какво представляват димитровградските мъже!

Naman07
02-15-2008, 14:48
Emi kakvo da kaja.... podobni termini kato Etika i Moral ,pyk da ne govorim za obshtata kultura na dneshnite mom4eta (dori i nqkoi momi4eta) sa na pla4ebno nivo ... li4no az sym otvraten ot lipsata na mozyk v tezi hora 8-[ :shock:

MemoRieS
02-15-2008, 14:51
Няма и свестни момчета... щот ги има, за тва си патя от 1 такова... сигурно ще кажете, че не съм го преценила правилно и не е бил от свестните, но е от тях.. и все пак ме нарани доста.. и то съзнателно.. и продължава да го прави.. :x
А до твойта тема.. ако при мен дойте такъв посредник да ме пита дали харесвам някой... няма да му се вържа, освен ако не е момиче..

Naman07
02-15-2008, 14:57
Az govorq za horata,koito sa sposobni da cenqt tova koeto imat v pylniq smisyl na dumata mu,a tvoq priqtel qvno ne e ot tqh .... no pyk vsi4ki ponqkoga pravim greshki ,zavisi kak gi priemame i tylkuvame.Moga da razviq tozi vapros nadylgo i na shiroko ama prosti4ko kazano ... tezi mom4eta i momi4eta ne zaslujavat vnimanie pyk i az mislq 4e rano ili kysno vsi4ko si idva na mqstoto :wink:

gostut
02-15-2008, 15:27

От както свалиха Бай Тошо времената много се промениха в България,нещата като човещки ценности да си добър,честен,работлив и др. вече са срамота.Днещното поколение е изпълнено с комплекси,аз живея в малък град и повярвайте ми какво ли не съм видяла там.Беден ми е речника да ви опиша какво представляват димитровградските мъже!

:razz: :lol: :lol: :D :D
аааааа нЕ!.. направо ме разби. за какъв морал ми говориш по бай тошово време? за каква трудолюбивост? изрази от сорта "той ми плаща колкото да не умрем, а аз бачкам колкото да не заспим" и "учи, мама, да не работиш" точно по бай тошово време са били най-актуални. за морал да не говорим.. 8ми март е бил ден на колежката, който е използван за предтекст спокойно да си ебеш колежките на работното маясто. само дето тогава на селяните не им е било позволено да идват в София е тва е разликата. днешното поколение го отглеждат хора, израстнали точно по бай тошово време... и ако си мислите, че не е било така винаги, мн се лъжете, просто едно време не се е говорело толкова явно за това какво се случва.

а по темата - като се движиш сред боклуци и такива харесваш, мн ясно че така ше ти се случва

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-15-2008, 15:31
боклук!не те заслужава!!

p0liner0
02-15-2008, 15:34
Не четох мненията, само темата. Та т'ва като го чета ми се струват някви супер детски работи. Тия някви лапета на по 13 ли са ?
Бати глупостта ... "пък оня казал на приятеля да ме злепостави като каже на др...." бла бла бла ...

Alabalaportokala
02-15-2008, 15:37
Хахаха поредната шматка станала жертва на системата :D:D. Авторката помисли си че можеше и да е по-зле. Въпреки всичко той можеше да те изчука, но не го е направил, затова се утешавай с това.

Да момичета ние сме животните щото ви скачаме на пишките за 1 почерпка в някой клуб и хубаво цвете, щото ние гледаме само паричките и колите ви нали ? Ахх да , да се извиня предварително на момичетата които не са такива - т.е. всички в тийнпроблем.нет. Мда времената от комунизма до тук се измениха много и обществото ни деградира с всяко изминало деситилетие. Като заговаряте за момчета говорете и за женското съсловие при което думичките честност или трудУлИУбие са тема табу или синоним на НЕВЪЗМОЖНО.

Така ще бъде оттук нататък. Чукай и си вдигай чуковете. Има някой хора (визирам себе си) които не желаят продължително обвързване. Не говорете че ние сме свине прасета тъпаци етцетера щото и вие сте си виновни. Сами скачате на пишките ни. Е ние кво да прайм да бягаме ли ?

bibo
02-15-2008, 15:40
Пуснато на: 15-02-2008 18:34 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не четох мненията, само темата. Та т'ва като го чета ми се струват някви супер детски работи. Тия някви лапета на по 13 ли са ?
Бати глупостта ... "пък оня казал на приятеля да ме злепостави като каже на др...." бла бла бла ...

Точно..Ся като някъв олигофрен се е опитал само да те нае*е не означава че всички момчета са такива...т'ва е супер детско мислене....Като опиташ една изгнила ябълка това не означава че всички да изгнили и никога повече не тряя да ядеш ябълки...

Iv4eTy
02-15-2008, 15:41
Пф баси простаците, ти пък ся се вземи в ръце. Недей оставя някви идиоти да те праят на глупачка. Излизай си забавлявай се, и като ги видиш вместо да се сдухваш показвай им колко ти е весело ( дори и да не е трябва да се научиш да се смееш, колкото и да ти е тежко ) Накажи ги с безразличие. Бъди силна и изобщо не се занимавай с такива... :o

darla
02-15-2008, 15:45
abe,ei,momi4e,q molq ti se ne izpadai v takiva tejki depresii i budi nad nivoto na tezi dvamata ne6tastnici!te ne zaslujavat ni6to drugo osven sajalenieto ti,za6toto sa JALKI!A ti si po4nala da se vaika6....vqrvam 4e se 4uvstva6 zle,no qvno o6te ne si se nau4ila da kazva6 "Mainata vi.Vurvete po dqvolite" na tezi,koito se opitvat da te sma4kat....no zapo4ne6 li da go pravi6 togava 6te otsee6 istinskite si fr i nqma da izpada6 v takiva situacii.STEGNI SE!!!!!Tezi kreteni sa prosto kalta po podmetkite ti!Ne zaslujavat dori da znae6 4e sa6testvuvat! 8)

DevilWish
02-15-2008, 16:02
Евала ,едно момче к1дето говори смислено! ;)

Към авторката - няма смис1л да се отказваш от мъжете ,защото е глупава постъпка . . . просто като видиш такива кретени не им показвай ,че толкова ги харесваш ами по-добре им се прави на трудна ;)

sweet_sorcerer
02-15-2008, 16:14
Пуснато на: 15-02-2008 18:34 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Точно..Ся като някъв олигофрен се е опитал само да те нае*е не означава че всички момчета са такива...т'ва е супер детско мислене....Като опиташ една изгнила ябълка това не означава че всички да изгнили и никога повече не тряя да ядеш ябълки...
точно....аз имам мн фр,които са момчета, и са супер свестни...не можеш да съдиш по една овца за цялото стадо

Naman07
02-15-2008, 16:23
Emi kolega kvo da ti kajem ....kato si tolkova nevinen i samo 4akash da ti sko4at na pishkata ,6to ne kajesh na sledvashtoto momi4e 4e prosto iskash da ti ska4a na pishkata ili 4e ne tyrsish prodyljitelna vryzka :-x :-x pyk da vidim kolko 6te ti vyrje za natatyk ,6toto nito 1 momi4e ne bi trygnalo s teb ako i kajesh podobno mnenie .Verno za 1 problem sa nujni 2ma ,no neinata vina se systoi samo v tova,4e ti e povqrvala ,smeshnik

Naman07
02-15-2008, 16:26
Viziram menieto na Alabalaportukala,da poqsnim :D

Morskoto_oko
02-15-2008, 17:02
tajnotof, случило ти се е нещо много неприятно. Признавам. Ама да ми пишеш с правописни, пунктуални, правоговорни и диалектни грешки си е направо просташко. Текста ти е безсмислен като случката, която си описала в него. Когато се цитира, се слагат кавички!
Много момчета желаят да си чешат егото и да задоволят онзи животински инстинкт. Ние момичетата сме тези, които трябва да се пазим от тях. За съжалиение малко момичета успяват да преценят правилно човека от другия пол. "Трябва и акъъл!" :D

А до твойта тема.. ако при мен дойте такъв посредник да ме пита дали харесвам някой... няма да му се вържа, освен ако не е момиче....
Вие, хора, на колко гидини сте? Имам чувството, че съм попаднала в детската градина. Какви са тези посредници, какви момичета и момчета. Всички посредници са еднакви, а именно - интриганти и клеветници. MemoRieS, с най добри чувства ти казвам: Пази се от посредници, независимо дали са момичета или момчета.

Така ще бъде оттук нататък. Чукай и си вдигай чуковете. Има някой хора (визирам себе си) които не желаят продължително обвързване. Не говорете че ние сме свине прасета тъпаци етцетера щото и вие сте си виновни. Сами скачате на пишките ни. Е ние кво да прайм да бягаме ли ?

Има хора - Гадняри (визирам тебЕ), които са безотговорни и живеят по "законите" на женкарите-Просто-ДушкоВЦИ :D

Viziram menieto na Alabalaportukala,da poqsnim :D

Не разбирам. Не можа ли да си редактираш предното мнение, че трябваше да поясняваш. :smt102

HePeAJIeH
02-15-2008, 17:09
По-нататък в живота ще бъдеш по-сериозно прецаквана.Забрави това момче и колкото и да е малък шанса да срещтнеш свястно момче не губи надежда.Успех и лека вечер! :)