PDA

View Full Version : Как да се справя с безразличието му?

sladkoto_neli
02-15-2008, 14:02
Здравейте на всички.Та имам нужда от съветче.Става дума за следното.С приятеля ми сме заедно от няколко месеца и всичко беше наред.Но преди няколко седмици просто нещо стана той стана адски безразличен в смисъл не ми обръща никакво внимание понякога ако аз не му се обадя имам чувството че той няма да се сети изобщо за мен.Имам чувството че каквото и да му кажа каквото и да направя то винаги е грешно.Той е безразличен към всичко което му казвам не реагира по никакъв начин.Единствения начин да му привлека вниманието е ако му спомена нещо за раздяла и той веднага почва да ми повтаря колко много ме обича и колко много знача за него и какви ли не още неща.Та моля ви кажете ми как да го накарам да стане отново момчето което беше преди,момчето което умираше да бъде с мен и правеше всичко възможно да се видим....мислила съм и за това че може да има друга....той естествено не си го признава и незнам нещо ме кара да мисля че не би ми изневерил,но все пак става нещо той неиска да ми каже какво и ....това ме побарква кажете ми как да се справя с безразличието му?
Благодаря ви дори и за това че само сте прочели темата :(

^LoLiPoP^
02-15-2008, 14:08
Освен да си поговориш с него и да му споделиш как се чустваш незнам какъв друг съвет мога да ти дам.

hooliganka89
02-15-2008, 14:13
Трябва да му го обясниш и то на дълго и на широко.
Може да има някакви проблеми който го разсейват в този период от време,знае ли се.

SkiT
02-15-2008, 14:13
Аз също съм на мнението че това което прочетох,трябва да го чуе/прочете и той !Единия вариант е да си му омръзнала(колкото и лошо да звучи),другия е да има друга,но понеже все още си пада по теб,да чака ти да скъсаш с него...ии другото което се сещам е да има друга външна причина ( не свързана с връзката ви) която да му е във главата...проблем загуба на близък човек...нещо от рода...

sladkoto_neli
02-15-2008, 14:17
еми в момента има проблем в работата и незнам но проблема не е за първи път и до сега не е било проблем за това вече незнам какво ли не ми минава през ума но немога да намеря причината и най гадното е че като го питам ми казва никаде не бъркаш но продалжава да се държи безразлично и гадно незнам вече ако целта му е да го оставя ....може и да успее колкото и да го обичам :(

mn razbit
02-15-2008, 15:38
I NIE BQHME TAKA S PRIQTELKATA MII NAKRAQRE6I4 ENE ME OBI4A ISITRAGNA BEZ NIKAKVO OBQSNENIE NAPALNO BE6E BEZRAZLI4NA OT VREME NA VREME IMA6E PROBLQSACI NO UVI OTIDE SI BEZ NIKAKVO OBQSNENIE PROSTO TAKA BILA RE6ILA

Alabalaportokala
02-15-2008, 15:40
Как да се справиш с безразличието му ? Със сигурност няма да е като продължаваш да го търсиш. Надявам се ме разбираш. Успех

Iv4eTy
02-15-2008, 15:43
Излизате, сядате и му обясняваш как се чувстваш и как няма да издържиш още много по този начин. Накарай го да разбере, че не си просто някаква вещ, която може да взема само когато му потрябва. Покажи му че си му нужна. Ако и след това неразбере... :? вече тогава съвсем спокойно можеш да му биеш шута...