View Full Version : как разбирате дали е любов или просто физическо привличане?
Ами от 15 дена съм с едно момиче.Първите 2-3 дена си мислех че съм влюбен ама май не съм...Иначе прави страхотен секс и затова не искам да я оставям...Та въпроса ми е как различавате любовта от сексуалното привличане.Аз например съм на 20 и от край време бъркам двата щата :-D :-D
sweet_sorcerer
02-15-2008, 16:10
Аз например съм на 20 и от край време бъркам двата щата :-D :-D
Ами купи си карта... :D :D Не,принципно, когато си в пубертета е разбираемо да не можеш да различиш любовта от физическото привличане, ама тъй като ти вече не си....ам значи просто си тъп :D :D :D
Alabalaportokala
02-15-2008, 16:17
Физическото привличане е част от любовта. Но разликата е в това че физическо привличане може да има без любов, но любов без физическо привличане е невъзможна.
Ето ти си чист пример. Харесва ти как се чука приятелката ти и стоиш при нея, но без да я обичаш. Твоето си е чисто и просто физическо (сексуално) привличане. Докато ако беше влюбен в нея щеше да има духовно привличане. Любовта не може да съществува ако тези два вида привличания не са на лице. Те могат да съществуват по отделно. Едното си е братско - сестринско приятелство без секс, другото си е пак същото прикрепено със задоволяване на сексуалните нужди от време на време. Или по простичко - секс без любов може, но любов без секс не...
Айде сега излез от филма и се замисли над думите ми.
LipSoFAnAnGel
02-15-2008, 16:33
Физическото привличане е част от любовта. Но разликата е в това че физическо привличане може да има без любов, но любов без физическо привличане е невъзможна.
Ето ти си чист пример. Харесва ти как се чука приятелката ти и стоиш при нея, но без да я обичаш. Твоето си е чисто и просто физическо (сексуално) привличане. Докато ако беше влюбен в нея щеше да има духовно привличане. Любовта не може да съществува ако тези два вида привличания не са на лице. Те могат да съществуват по отделно. Едното си е братско - сестринско приятелство без секс, другото си е пак същото прикрепено със задоволяване на сексуалните нужди от време на време. Или по простичко - секс без любов може, но любов без секс не...
Айде сега излез от филма и се замисли над думите ми.но любов без секс не... защо пък да не може?Има много по важни неща от секса!
razbiram po tova 4e samo zaradi fizi4eskoto privli4ne, ne bih bila s 1 40vek 1 godina :D :D kakto i toi s mene se :grin: t.e.... ponqkoga ne6tata v posledstvie se razbira... ai se ose6ta...
Alabalaportokala
02-15-2008, 16:38
но любов без секс не... защо пък да не може?Има много по важни неща от секса!
И да не е най - важното при двама нормални човека любовта не би могла да съществува без секс. А ако ти смяташ че не е така - докажи. Бъди с 1 човек 2-3 години(а защо не и цял живот) без да правиш секс. Разбира се не включваме изневярата щото се предполага че го обичаш.
LipSoFAnAnGel
02-15-2008, 16:47
Не исках да кажа, секса не е всичко в една връзка.....За мен секса няма никакво значение.Най-важното е хората да се обичат, разбират и уважават взаимно.Не като някъде бях чела скоро май в космополитан изказване на мъжете "Щом правим секс значи всичко във връзката ни е добре и се обичаме" Секса не е всичко .Както ти каза може да има секс без въобще да има любов, а в някой случаи е точно така.Мъжете искат да задоволят своя нагон!
nicolepcd
02-15-2008, 16:50
Не съм изпитвала "любов"... не мога да ти помогна 8) Иначе много трудно човек може да каже, че обича някой... в повечето случаи наистина е само физическо привличане :-o
Alabalaportokala
02-15-2008, 16:54
но любов без секс не... защо пък да не може
Не исках да кажа,
Като всяко момиче си противоречиш. А че не е едно от най - важните в неща в 1 връзка си е твое лично мнение. НО нека ти кажа. На тоя свят има доста сексуално незадоволени хора и доста връзки приключват именно поради тази причина. Лош партньор в леглото - чао чао... А сега си помисли дали ако 1 мъж си върши добре работата при секса една жена ще тръгне да му изневерява
Мъжете искат да задоволят своя нагон!
Това си е наше лично право. Това ни е природата. Както и вие лицемерничите и лъжите за щяло и нещяло така и ние искаме да ви е*ем. Нека ти кажа нещо. Едно момче достига до ерекция още в утробата на майка си. Как да не мислим с долните глави...Но знаеш ли кое е най парадоксалното? Че вие го знаете това и пак се пускате лесно
Нека повече не се отклоняваме от темата.
LipSoFAnAnGel
02-15-2008, 17:04
"А сега си помисли дали ако 1 мъж си върши добре работата при секса една жена ще тръгне да му изневерява" Да дори и да си върши добре работтата пак би изневерила, защото иска разнообразие и и е писнало от монотонното правене на секс с един и същ партниор.Да не съм съгласна и това си е моето лично мнение!и МЪЖЕте изневеряват по същата причина, да докажат себе си, че стават още, за поредната бройка и така нататък...
Alabalaportokala
02-15-2008, 17:08
Да дори и да си върши добре работтата пак би изневерила, защото иска разнообразие и и е писнало от монотонното правене на секс с един и същ партниор.
Да си върши добре работата не се състои само в докарването на жената до оргазъм. Точно в това се състои доброто вършене на работата, да има всеки път разнообразие което си е напълно възможно. Зависи от мъжа. Един мъж винаги е бил предостатъчен за една жена, но една жена никога не би задоволила един мъж. Ние искаме още още още завоевания :D :grin:
LipSoFAnAnGel
02-15-2008, 17:14
Да си върши добре работата не се състои само в докарването на жената до оргазъм. Точно в това се състои доброто вършене на работата, да има всеки път разнообразие което си е напълно възможно. Зависи от мъжа. Един мъж винаги е бил предостатъчен за една жена, но една жена никога не би задоволила един мъж. Ние искаме още още още завоевания :D :grin:[/quote] Да и какво искате да докажете с това?какво значение има с колко сте спалии колко са ви лапали? Е за това мъжете казват, че без секс любовта е немислима,защото мислите за първичното!
HePeAJIeH
02-15-2008, 17:15
С времето се разбира.Ако чувствата намаляват с всеки изминал ден и се интересуваш само от материалното в нея то това според мен е просто физическо привличане :)
Alabalaportokala
02-15-2008, 18:38
Е за това мъжете казват, че без секс любовта е немислима,защото мислите за първичното!
Дали ? Не омаловажай секса. Чрез него човечеството се е задържало стотици години. Я попитай някоя жена над 25 год дали любовта наитина не е немислима без секс. Явно си на 15-16 год и си мислиш че любовта се състои в това принца на бял кон да те открадне и да те отведе в страната на чудесата. Стига си говорила за мъжете това и онова. Казваш факти които са си така от много години и са всеизвестни. Ясно е че избиваш комплекси....