Влез

View Full Version : Да ви видя!

Morskoto_oko
02-15-2008, 17:41
Сексът преди гидини беше тема табу. Днес тийнейджърите от 12 годишна възраст на горе водят полов живот и това се смята за "готино" и "нормално". Сега се говори открито за това кой, къде, как и с кого без никакъв свян. Сега искам да ви задам следния въпрос: Какво мислите за секса като въздържание? Можете ли да се въздържате от първичтине ти синстинкти и защо? Защо повечето от вас не казвате на родителите си, че сте се ч*кали вече? Има ли хора сред вас или ваши познати, които да съжаляват или да са съжалявали за това, че са правили секс и защо?

Усмивкаа*
02-15-2008, 17:50
Пич, мисля че вече има доста теми за младежта че загубва девствеността си толкова рано... Но пък мн ми хареса въпроса ти че децата не споделяли с родителите, но я си представи едно 12 годишно ДЕТЕ отиде и каже "мамо, мамо правих секс с един батко на 15" (примерно). Как мислиш че би реагирал родителя? Според мен за да го направи детето толкова рано значи родителите не са му обърнали достатъчно внимание, все пак на тази чъзраст трябва да се говори поне малко за обща култура за секса (в 21 век де все пак тук всичко се развива адски бързо нищо чудно децата на 22 век да раждат на по 14-15 години :o ) Но както и да е вски решава кога да се на*бе то си е за него, ние ни най малко трябва да се месим в животеца на хората :-)

Kanela
02-15-2008, 17:54
1."Тийнейджър" идва от "тийн" и "ейдж"....т.е. обхваща възрастовата група от 13 до 19 години.
2.На 11 годинки всички дечица,най-много с 1% изключение не са се целували,ка моли секс.....Работата е там,че много им знаят устите на повечето.Но това пак не се отнася за 11-годишните.Тогава са прекалено малки още.
"Сексът",който правят към 12-13 годишна възраст се нарича мастурбация или самозадоволяване и голите хора,които виждат,са на ТВ-то или на монитора.... :?

hahavteen
02-15-2008, 17:58
1.Какво мислите за секса като въздържание? 2.Можете ли да се въздържате от първичтине ти синстинкти и защо? 3.Защо повечето от вас не казвате на родителите си, че сте се ч*кали вече?

1.Emi ne mislia ni6to lo6o za vuzdarjanieto ot seks no spoered men v takuv syl4ai ne triabva da se obvurzva6 s niakoi koito ne spodelia vijdaniata za6toto ako se razdelit mn 6te strada6 ili puk toi 6te yspee da te nakara da go napravi6 i posle 6te sujaliava6.
2.Moga da se vuzdurja ako se nalaga no e bezmisleno ot momenta v koito si imam seriozna vruzka i sum dostatu4no goliama.
3.Na men mama sama mi osvobodi teren za purvia put taka 4e znae ot samoto na4alo.

LipSoFAnAnGel
02-15-2008, 17:58
Какво на 14-15 години раждат те направо от 12 годишни .Както сега гледах по новините 150 непълнолетни са родили през изминалата година....Таман са се развили и вече стават майки....Повечето са от ромски произход, но нали и те са хора...За мен лично секса не значи нищо..задоволяване на нагони.

JuS7^YourS
02-15-2008, 18:22
от моя гледна точка да кажа на родителите си, че правя секс е все едно да си вържа здрав пръст....знам как реагира майка ми на въпроса й дали правя, затова мога да кажа, че съм постъпила правилно като съм премълчавала известно време тази толкова съществена инфо.

анонимка
02-15-2008, 18:32
"Сексът",който правят към 12-13 годишна възраст се нарича мастурбация или самозадоволяване и голите хора,които виждат,са на ТВ-то или на монитора.... :? Абе и на живо си ги виждат щом има 12-13 годишни бременни госпожици :?

Morskoto_oko
02-15-2008, 18:45
от моя гледна точка да кажа на родителите си, че правя секс е все едно да си вържа здрав пръст....знам как реагира майка ми на въпроса й дали правя, затова мога да кажа, че съм постъпила правилно като съм премълчавала известно време тази толкова съществена инфо.

Като знаеш как ще реагира майка ти, не си ли се замисляла, че може нистина да е нещо неправилно?

macka123
02-15-2008, 18:56
Еми според мен ако няма връзка , ако няма любов - НЕ ТРЯБВА да има секс , особено в ранна възраст.За мен секса и любовта са свързани.Може да има любов без секс , но секс без - НЕ!
Не съм споделяла с родителите ми , че не съм девтвена , но съм сигурна , че го знаят.Подмятанията на майка ми от сорта на - "И умната!" , "Да внимавате!" и др са ми пределно ясни.

Manyto
02-15-2008, 19:06
dali mojesh da se vuzdurjim ot purvi4nite si instinkti ... ? mislq 4e kum tqh spada dishaneto :D neka da probvame

amatorium
02-15-2008, 19:38
Nashite znaqt. Gоvorim si postoqnno. 8)

hottie
02-15-2008, 19:41
И нашите знаят отдавна. Не съм им казвала директно. Защото не виждам смисъл да тичам и да кажа "Ей мамо,знаеш ли, правих секс!", но тя си ме знае а и от доста време взимам противозачатъчни, а и презервативи е виждала а и сега живея с гаджето ... :-D

Morskoto_oko
02-15-2008, 20:02
Пич, мисля че вече има доста теми за младежта че загубва девствеността си толкова рано... Но пък мн ми хареса въпроса ти че децата не споделяли с родителите, но я си представи едно 12 годишно ДЕТЕ отиде и каже "мамо, мамо правих секс с един батко на 15" (примерно). Как мислиш че би реагирал родителя? Според мен за да го направи детето толкова рано значи родителите не са му обърнали достатъчно внимание, все пак на тази чъзраст трябва да се говори поне малко за обща култура за секса (в 21 век де все пак тук всичко се развива адски бързо нищо чудно децата на 22 век да раждат на по 14-15 години :o ) Но както и да е вски решава кога да се на*бе то си е за него, ние ни най малко трябва да се месим в животеца на хората :-)

Пич а? Така ми харесва. :D
Темата ми не е за децата, които не са девствени от малки, а за въздържанието като нещо възможно за аудиторията или не. Нека всеки говори за себе си.
В нашия 21 век на напредналите работи напредва всичко - от замърсяванията на околната среда и изсичането на горите до увеличаването на абортите и разводите. Много млади водят живот на брачни начала, живеят заедно без да са съпрузи и има три възможности за тях: 1. Да се разделят, при което единият трябва да се изнесе незабавно. 2. Да си останат заедно като ги скрепява единствено любовта и страстта и 3. Да се оженят, което е най - добрия вариант.

dali mojesh da se vuzdurjim ot purvi4nite si instinkti ... ? mislq 4e kum tqh spada dishaneto neka da probvame
Manyto, вадиш словосъчетанието от контекста. Нe отговаряш на въпроса, зададен в темата и не си адекватен.

him4e_f
02-15-2008, 20:07
2.На 11 годинки всички дечица,най-много с 1% изключение не са се целували,ка моли секс.....Работата е там,че много им знаят устите на повечето.Но това пак не се отнася за 11-годишните.

pove4eto ot biv6iq mi klas se proebaha o6et oe 10-11 god :? :? a p1rvata mi istinska celuvka be6e na 13 :D :D t1i 4e ima mn momi4enca koeot ne za men ne sa narad s glavniq :? :?

Manyto
02-15-2008, 20:19
vaiii smqtai ti mn svali granicata :D to 6te izleze 4e purvo sa se ebali puk posle sa po4nali da se celuvat :D xaxxa smqtai :)

So unbelievable love..
02-15-2008, 20:20
Има ли хора сред вас или ваши познати, които да съжаляват или да са съжалявали за това, че са правили секс и защо?

Da,za sujalenie imam edna priqtelka.Mi za6toto go pravi na nai - nepodhodq6toto mqsto,v nai - nepodhodq6tiq moment,s nai - nepodhodq6toto za neq mom4e :? bez prezervativ :? kak nqma da sujalqva :? :?

VilleBaby
02-15-2008, 20:40
да правиш секс на 12,13 години за мен е направо извратено, но да се "въздържам" до 20 години примерно ми се струва глупаво...няма да се пазя за брака 8-)

lussi
02-15-2008, 20:43
Az ne sum po4nala tvarde rano ,normalno si e i ne sujalqvam, ne sum kazala na nashte, no maika mi si znae, vednaj kato popalvashe edni zdravni dokumenti vika"ti nali ne vzimash protivoza4ata4i?" Ina4e az ne odobrqvam mn ot rano da se po4va tam na 14-15...ot 16 natatak

Manyto
02-15-2008, 20:43
xxaxa a purvo da nau4at tablicata puk posle da se ebut

ByBeTyYy
02-15-2008, 21:06
Nqa nyjda spored men ot v1zd1rjanie ...ama ne naistina da zapo4nat da se 4*kat na po 11 12...az zapo4nah mn po-k1sny i mi e syper gotiny v momenta...moga s1s moga i bez sex izvestny vremi....i na6te znaqt...az spodelqm vs s maika mi,absoliutny vs :P :P :P

padnal_angel
02-15-2008, 21:07
az sum izdurjala 7 meseca bez seks i to za6toto sum iskala samo edin a toi ne e bil s men bih izdurjala i pove4e ako 4oveka kogoto obicham triabva po edna ili druga pri4ina da go 4akam

love_girls
02-15-2008, 21:15
Вий луди ли сте? Какво гледате в паницата на другите? Гледайте си живота и си свиркайте ;) Че утре ако стане модерно да ви удари влак - ще скачате ли на релсите?
Малко по-сериозно - естествено , че не се чувстваш подготвен за СЕКС ако не можеш да го споделиш на родителите си 8)
Изобщо що за тема , какво аджаба иска да покаже автора на аудиторията /повечето нямат и пълнолетие/ - не е нещо по-велико от другите като го е направил на 20 или повече - за мен лично това си е чиста проба избиване на комплекс!
Както и да е не съм съдник на никого - просто като го правите - слагайте капути и се пазете , защото заобикалящия ни свят ни предоставя доста възможности за край на живота ни по неприятни за нас начини ...

PaulCrewe
02-15-2008, 21:19
sq e moderno da si maloletna k**wa i da sa slagash na chichkovci. ako si mujki - kvot ostane ot chichkovcite e za tebe, sorka. wsqko prawilo ima i izkliucheniq de ;)

go71n
02-15-2008, 21:30
pff emi az iam golqmo jelanie da prava sex no ne iskam f smisal ne 4e me e strah no mislq 4e mi e rano na skoro napraih 15 :] taka4e .... s fr s`m se obzalojil 4e 6e pra sex do 16tiq rojden den toi kaza 4e nqmalo da se prestra6a pff za men basa ne e vajen i si 4akam perfektnata ;]]]

MakeMeLaugh
02-15-2008, 22:12
Бе ние бяхме същите като тях.. разликата е, че те са разпуснати и могат да си го показват както си искат и да го правят.. пък ние бяхме с повече контрол и остатъци от страх.

Той не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава!

love_girls
02-15-2008, 22:16
Бе ние бяхме същите като тях.. разликата е, че те са разпуснати и могат да си го показват както си искат и да го правят.. пък ние бяхме с повече контрол и остатъци от страх.

Обратното е - лудия е тоя където я яде , защото аз мога ти дам баница с лайна :D

DekoDenev
02-16-2008, 05:36
nema i kak da e po drug nachin sega sichki samo za tva govorat i e normalno i malkite da prihvashtat zdravo abe mani ne mi se govori

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-16-2008, 06:34
почти на 16 съм и веднъж бях избазикала маика казах и че съм правила секс и тя направо побесня!! ... след това и казах че не съм и всъщност съм се избазикала тя тръгна да разправя че щяла ме води на лекар ала бала .. абе смех еи за тва нема и кажа кат стане .. е на тати мн ясну че ще кажа но на маика .. аПсУрТ! :o а тези които се **** на 13 14 годинки .. не знаят какво искат или прсто го правят щото нали знаеш че сега така е "модерно" ... пф лапетии вскякфи ..

shoon
02-16-2008, 06:41

Точно така е \:D/

ludoto_f
02-16-2008, 06:52
V kraina smetka 4ovek ne moje da jivee bez da obshtuva s hora ot protivopolojniq pol nali? Pri obshtuvaneto minava vreme i vsqkakvi misli zapo4vat da minavat prez glavite ni ;)
Vyzdyrjanieto e do togava dokato 4ovekyt ne se 4uvstva gotov da go napravi.. no ne razbiram tezi koito se ebat samo zaradi sexa ne zaradi 4uvtsva i.n.t! Daje ima i hora koito ne se 4uvstvat gotovi no go pravqt zashtoto gadjeto im bi moglo da gi zareje?!! Emi ako ne se 4uvstvash gotov ne zapo4vai ;) Ne slu4aino sexa e visha forma na lubov.. mnogo ot teenovete sa izkrivili tova ponqtie :? Ima mnogo mladeji koito se ebat samo za kefa?! Kef kef.. ami 4uvstvata kade sa??! :?