View Full Version : първата среща
sweet4esf
02-15-2008, 18:26
кажете ми какво да направя когато излезем двамата за първи път :-o как да се облека :-o как да се държъ :( мн ми е притеснено и просто нз какво да правя :? неискам да се изложа или да направя нещо глупаво :( :?
Облечи се нормално...имам в предвид нещо дет' на теб си ти харесва :) А за даржанието не мисля, че има 2 мнения по въпроса-бъди себе си :) какво по хубаво от това да видиш, че впечатляваш без да играеш роли 8-)
ПП: Само виж запитването си и погледни доло под поста ти..онова как се вика..дето пише, че за теб нищо не важи(Подпис?)..Интересен парадокс :) :-D
sweet_sorcerer
02-15-2008, 18:33
Ами ние от къде да знаем какво имаш в гардероба, че да ти кажем какво да облечеш? А за държанието - дръж се както обикновенно, не се стягай и не се лигави и всичко ще е супер... :wink: :wink: Ади успех ! =;
MemoRieS
02-15-2008, 18:37
Също така не се конти прекалено много :)
Облечи нещо, което ти е удобно и ти харесва и най-важното не се стягай и бъди себе си,а не имитирай поведението на някой др и всичко ще мине добре.Ай успех
Obsession
02-15-2008, 18:44
Щом ще излизате, предполага се, че те е харесал :) Бъди себе си, останалото от самосебе си 8)
За дрехите - избери това, което на теб най-много ти харесва и те кара да се чувстваш добре, не прекалено натруфено (:
Успех :)
koki4a_94
02-15-2008, 18:48
простсо се дръж естествено. другото само ще доиде . =;
аиде и късмет
IrReplacaBle
02-15-2008, 19:10
Ами недей да обличаш блузки от типа "награби ме",а нещо по-така "обикновено" :)
За държанието-дръж се ,както обикновено и не се сдухвай от това,че сте насаме ;)