View Full Version : ХАРЕСВАМ ЛИ ГО, ИЛИ САМО ТАКА СИ МИСЛЯ?!?!?!
the-gaby-girl
02-15-2008, 18:54
Много странно нещо ми се случи днеска...за някои тъпня...нз ...
таа както си бяхме в кафенцето до даскало аз си чакам на опашката а 1 съученик си държи хотдога и не може да си отвори майонезата и моли своя фр но тои е зает и аз му го отворих и след няколко секунди му казах "Казва се мерси" и той "да,зн. щях да ти кажа." ииииии от днеска наобяд само за тфа си мисля и за него и от тая тъпа случка даже при мисълта ми се опреобръща корема...ма ...той е някав...сега сме 8 клас и се познаваме от сравнително малко време а и не сме си говорили кой знае кво...само съм мъ казвала отг на тестове и съм му помагала в контролни...вендъж му бях изкарала 6-цата и г-жата се усети и само се поглеждахме и подхилквахме....
той има близнак и имам чувството че са адски различни...т.е. моя "той" е мн. по як от своя близнак но тва няма значение
таааа тука нямам точен въпрос мааа...да си кажете мнението...той изобшо не е мои тип от това което съм видяла досега, но може би не го познавам........таа харесвм ли го или само така си мисля...отговорете,ако,да речем сте на мое място :) 10х
Spider4eto
02-15-2008, 18:58
хах любимия ми 8ми клас. И аз тогава се задявах с един от моя клас но уви нищо не каза. А аз се оказах влюбена и май 2 години го харесвах ама вече ми отмина 8-) Така че изчакай н е можеш веднага да кажеш. Аи се замисли дали като го видиш попринцип ти става яко и тем подобни. 8-)
the-gaby-girl
02-15-2008, 19:06
ще трябва да изчакам до понеделник :booooomb: ...ама и ей сега само като се сетя за най дребното нещо свързано с него иии корема ми се обръща :oops: мн е странно...а иначе не съм си и помисляла за него...АААА im SOOOO damn confused... 6te vi pi6a kato re6a kvo izpitvam,a dotogava -vie pi6ete ;) :booooomb:
Това глупава лапешка история ли е или така си мисля? Кажете ми вие, моля Ви, Помогнете ми !!!
Това глупава лапешка история ли е или така си мисля? Кажете ми вие, моля Ви, Помогнете ми !!!
Честно казано ти си яко затъпелия/затъпялата,щот да кажем всеки 8класник е имал подобно случки..
->Явно са се появили някакви чувства към това момче,що пък не пробваш да видиш какво ще стане :-D
ми всеки човек на твое може да се почуства по различен начин + тва сама казваш,ч е не е твой тип 8)
Просто моментно влечение 8-)
Alabalaportokala
02-15-2008, 20:49
Честито ти си влюбена. Но внимавай - любовта между съученици е нещо много рисковано, защото като / ако се привържете и се разделите след това ще ви боли и трудно ще се забравите понеже ще се виждате всеки ден. Печели по силния духом. На твоя отговорност е това !
Определено го харесваш. :) Не може да ти се обръща корема, а да си безразлична.
Иначе трябва пак да го заговориш и въобще повече да говорите, за да те опознае и да му покажеш чувствата си.
nicolepcd
02-16-2008, 06:01
Ми от написаното определено мисля, че го харесваш... спор няма :) А и е нормално... нов клас, нови хора... 8)
inSane_baby
02-16-2008, 10:27
hmm Да не би случайно да си руса!? Или просто блондинка по душа... Ние няма как да знаем дали ти го харесваш, щом и самата ти незнаеш...
princesa_viki
02-16-2008, 10:45
Ми от написаното определено мисля, че го харесваш... спор няма :) А и е нормално... нов клас, нови хора... 8)
:)
the-gaby-girl
02-16-2008, 12:36
mii po4ti rusa sym,da...
mi o6te v na4aloto napisah 4e na nqkoi temata 6e im se stori typa... sry za tqh,moje da si spestqt typite comments...a za moito mom4ee...malko trudno da se sblijim 6ot toi se vla4i s edna grupi4ka mom4eta koqto e absolutno nepromukaema 8-) so...be ne znam...6e prava kvot mi doide na syrce next week kato se vidim s nego :D
VerryBerry
02-16-2008, 15:50
увлякла си се,ще ти мине :-D
the-gaby-girl
02-18-2008, 17:19
dneska poludqh...samo go gledah prez cqloto vreme...toi sy6to me poglejda6e dosta 4esto...govorihme si .............................. :grin: neeee nz...samo da ima6e na4in da mu pro4eta mislite...6toto moje i da se zablujdavam i posle da se okaje 4e sym si vaobrazqvala i da ser azo4arovam :( :@ NZ!!!
Ъъъъъъ
мммммм
Имам странното чувтство, че ние не можем да ти кажем кой харесваш, кой обичаш , кой мразиш и т.н. :-o
Ти си знаеш най-добре... :-o
BlueFace
02-18-2008, 17:29
Честно казано ти си яко затъпелия/затъпялата,щот да кажем всеки 8класник е имал подобно случки..
->Явно са се появили някакви чувства към това момче,що пък не пробваш да видиш какво ще стане :-D
+1
П.П. И аз съм 8ми клас и бях в подобна ситуация :D ама моми4ето няяше близна4ка :-D
zvezdichka777
02-18-2008, 17:53
мм бати и темата ... :? :? :?
hooliganka89
02-19-2008, 21:09
Случката с майонезата е супер романтична-ахахахаха
Защо някой неща ги пишеш на английски?
Ако всеки почне да пише на някакъв друг език,какво мислиш че ще стане тук?Полиглот ?
Vladokaaa
02-20-2008, 04:32
таа както си бяхме в кафенцето до даскало аз си чакам на опашката а 1 съученик си държи хотдога и не може да си отвори майонезата и моли своя фр но тои е зает и аз му го отворих и след няколко секунди му казах "Казва се мерси" и той "да,зн. щях да ти кажа." ииииии от днеска наобяд само за тфа си мисля и за него и от тая тъпа случка даже при мисълта ми се опреобръща корема...ма ...той е някав...сега сме 8 клас и се познаваме от сравнително малко време а и не сме си говорили кой знае кво...само съм мъ казвала отг на тестове и съм му помагала в контролни...вендъж му бях изкарала 6-цата и г-жата се усети и само се поглеждахме и подхилквахме....
той има близнак и имам чувството че са адски различни...т.е. моя "той" е мн. по як от своя близнак но тва няма значение
таааа тука нямам точен въпрос мааа...да си кажете мнението...той изобшо не е мои тип от това което съм видяла досега, но може би не го познавам........таа харесвм ли го или само така си мисля...отговорете,ако,да речем сте на мое място :) 10х
Брей значи си му подала майонезата и си се влюбила в него аре стига бе как и при мене не дойде някое момиче да ми отвори майонезата и да се влюби в мене ...
маюнеза :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
BlueFace
02-20-2008, 15:14
Брей значи си му подала майонезата и си се влюбила в него аре стига бе как и при мене не дойде някое момиче да ми отвори майонезата и да се влюби в мене ...
И аз така искам :razz: :razz: :razz:
the-gaby-girl
02-23-2008, 13:32
не мога да спра да си мисля за тва момчее :@
ма е мн тъпо щото той ходи с 1 групичка дето сааа мн големи тъпаци ма той не е такъв и дори не мога да си говоря с него шото се някой др ше ми се заяде :@ както и да е...ИСКАМ ГООООО :x