Влез

View Full Version : Ем..бяло течение..цикъл

him4e_f
02-15-2008, 20:24
Здравейте :) Така ... абе мн ми беше чудно за това как някои момичета правят секс по време на цикъл :? :? за мен това е доста не хигиениечно и чесно казано малко ще ме е срам ако го правя с гаджето ми и съм нераположена ,а и няма ли опасност от някаква инфекция?
По повод бялото течение...оф, как да ви кажа...веднага щом ми свърши цикъла и започва това бяло течение :-k ... и така докато не ми дойде другия месец или пък понякога въобще нямам :( това не е нормално нали ?

VilleBaby
02-15-2008, 20:30
за секса по време на цикъл...струва ми се най-малкото гнусно...аз не бих го направила , когато съм неразположена. А за бялото течение...това е инфекция или знак за някакъв здравословен проблем...най-добре се консултирай с гинеколог :)

him4e_f
02-15-2008, 20:45
Мерси :) аз мислех да говоря с майка по този въпрос,но никога не мога да събера смелост и да и го кажа това или да я питам не6то по повод течението нз просто ме е адски срам :oops:

ByBeTyYy
02-15-2008, 20:50
nqma ko da te e sram :) na vs moi sa sly4i :) taka 4e gore glavata :) ama pose6teniety pri genekolog naistina e nalojitelny :?

VilleBaby
02-15-2008, 20:51
споко ве мила,тя ти е майка и е жена...сигурно и тя е имала подобни проблеми, даже може заедно да отидете на гинеколог...за преглед просто :wink: :wink:

him4e_f
02-15-2008, 20:56
:D :-D :)

PaulCrewe
02-15-2008, 21:15
за секса по време на цикъл...
i kat ti sa doibe qko.... mislish li che mozyka ti shte wzima kwito i da bilo resheniq ?!?!!? :D

angelofsin
02-15-2008, 21:35
off.. tva za sexa po vreme na cikyl e mnogo otvratitelno... pyrvo e nelovko .. vtoro 4uvstva6 bolki i diskonfort v koremnata oblast.. awe gadno e ne bih go napravila nikoga :? .. a za bqloto te4enie po4ti vsi4ki go imame tozi problem i naistina trqbva da poseti6 ginekolog i do kolkoto znam predpisvat edni hap4eta (podobie na sve6ti4ki) koito se slagat vav vaginata i tva svar6va .. no ve4e trqbva da se konsultira6 s lekar :) uspeh mila :-D

him4e_f
02-15-2008, 21:53
10х angelofsin
и аз не бих правила секс по време цикъл..ама има едни луди глави дето го правят :? за мен това е отвратително :?

wasntme_
02-15-2008, 22:53
za sexa po vreme na cikal... az samo kato si go predstavq mi stava gnusno... nekvo takoa edno ti da te4e6 takova, toi da te klati :shock: nqkvo palno mazalo 6te stane - stra6na kartinka :? abe tova e LO6O ne6to :(

a za bqloto te4enie kaji na maika si i ot tam na ginekolog... ne mi e ot kompetenciqta problema..

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-16-2008, 00:17
Сладури, чудя ви се как може вече да правите секс, а да не знаете дали бялото течение е нормално... Накъде отива младото поколение, поне се образовайте, в училище даже ни раздаваха от малки такива образователни книжки по мн въпроси, включително и бялото течение. :) То е напълно нормално, появява се още преди 1вия цикъл и приключва, когато настъпиш в критическата :D То затова хората са създали ежедневните превръзки, да не чувстваш дискомфорт. :)

TH33N
02-16-2008, 02:10
Това е нормално, първи март наближава... това ти е мартеницата, споко като видиш щъркел (с или без бебе) ще се орпавиш :D :D

Kanela
02-16-2008, 07:57
На мъжете като им се е*е не им пука дали си в цикъл или не... 8-)
Притесненията от твоя страна са безсмислени.Е,стига да не е обилен де... 8)

&ILoveU2
02-16-2008, 07:59
На мъжете като им се е*е не им пука дали си в цикъл или не... 8-)
Притесненията от твоя страна са безсмислени.Е,стига да не е обилен де... 8)
А и както казват винаги има заден вариант :razz:

hottie
02-16-2008, 08:59
Tova sigueno e niakakva infekcia.Moje bi gubi4ki.Tipi4no za gubi4kite e ,kakto ti kazva6 da iima6 bialo te4enie i posle izvednuj da iz4ezne i pak da se poiavi.Kato iz4ezne,tova ne ozna4ava 4e tazi infekcia ve4e ia niama.Moje da ia nosi6 dulgo vreme s sebe.
Za tova te suvetvam da otide6 pri ginekolkog i 6te ti predpi6e ne6to. Ne se pritesniavai tova se slu4va mnogo 4esto pri jenite.Prosto nie hva6tame tezi infekcii po-lesno.:)

him4e_f
02-16-2008, 20:47
Сладури, чудя ви се как може вече да правите секс, а да не знаете дали бялото течение е нормално... Накъде отива младото поколение, поне се образовайте, в училище даже ни раздаваха от малки такива образователни книжки по мн въпроси, включително и бялото течение. :) То е напълно нормално, появява се още преди 1вия цикъл и приключва, когато настъпиш в критическата :D То затова хората са създали ежедневните превръзки, да не чувстваш дискомфорт. :)

Tова ми е пределно ясно ,не само в училище дажа и майка ми ме е запознала с това!!! Но даже тези ежесдневни превръзки не ми помагат понякога е толкоава обилно 4е направо не искам да излизам от банята .... :( но понякога въобще нямам ..хммм страна работа

hottie
02-16-2008, 22:56

Tова ми е пределно ясно ,не само в училище дажа и майка ми ме е запознала с това!!! Но даже тези ежесдневни превръзки не ми помагат понякога е толкоава обилно 4е направо не искам да излизам от банята .... :( но понякога въобще нямам ..хммм страна работа

Това е много типично за гъбичната инфекция. Появява се и после изчезва,но това не означава,че я нямаш! Отиди на лекар,защото колкото повече чакаш толкова по-трудно ще я премахнеш!

traqn_savov
02-17-2008, 06:38
мале сигорно си на 13 и вече полови инфекции, на къде върви тоя свят.. :-x :-x :-x :shock: :shock:

hottie
02-17-2008, 08:55
Ne e zaduljitelno da sa polovi. 4esto se hva6tat ako se hodi na basein. Taka 4e moje i ot tam da gi e hvanalo.Moje dori i ot moreto.

zvezdichka777
02-17-2008, 08:59
тфа за секса по време на цикъл а адски гнусно и отвратително .. никога не бих го направила! а относно проблема ти иди на гинеколог

him4e_f
02-17-2008, 16:01
мале сигорно си на 13 и вече полови инфекции, на къде върви тоя свят.. :-x :-x :-x :shock: :shock:

Na 16 s1m i ne vodq polov jivot! :-P