View Full Version : Много го харесвам и искам да се получи!
Здравейте!Значи искам съветчета!Ситуациата е следната..мн харесвам едно момче от моя клас и той също мн ме харесва и двамата сме си го казвали..и съм супер щастлива,защото искам да тръгнем,обаче като сме на даскало и двамата сме супер,адски сдухани и нз кво да си кажем,ест в нета положението е спр..но ще се видим и на 1-вата среща искам да е мн запомняща се!Нещо да ме насочите относно целувки..и за какво да си говорим ,като сме обходили почти вс теми,а аз не ща да е скучно и неловко..и въобще вс ,което се сетите ще ми е от полза,защото нямам никакъв опит,срамежлива съм,но съм решила да действам,защото съм влюбена.. :oops:
оо забрайх да се представя казвам се Петя и съм на 16 ..почти на 17 вече..от Варна съм и такам.. :-P май тфа не е от особено значение ма..аиде
Хмм гадже от класа е кофти,че след тва...амаа айде нали си влюбена :-P
Аз съм такъв случай...с една красавица от класа ми сме вече почти 1 година иии винаги има за какво да си говорим ддз...се измислям нещо.
Дано той не е срамежлив амаа примернооо...поразпитайте се малко..примерно аз съм малко нахален ии разпитвам за кво ли не,коментирайте някой гледайте да се смеете и да ви е забавно :-D
Spoko vinagi ima kakvo da se kaje i az na parvata mi sreshta taka si misleh, zashtoto mn si bqh 4atila s mom4eto ama si babrihme dosta,a celuvkata ne q prebarzvai - kogato doide momenta :) moje i da e na kraq na sreshtata , na razdqla ;)
Alabalaportokala
02-15-2008, 21:30
Дано той не е срамежлив
и двамата сме супер,адски сдухани
Четеш ли между редовете не се обаждай и не давай съвети. Това е заповед !!! 8) :D :D :grin:
Интересно ще бъде. Среща между двама срамежливци. Трябва да го предразположиш да се отпусне, обаче ти трябва себе си да отпуснеш. Трудно ще е при положение че няма да има помощ от отсрещната страна. За целувчици, мда може да целунеш. Като за начало можеш да го хванеш за ръчичка. Ако си размените някоя друга прегратка ще е добре. Целувката я запази за десерт. Но ще ти кажа едно - той не е ли събрал смелост, забрави той да направи първата стъпка. Малко мъжките работи те карам да вършиш, но няма как. Айде успехии и разкажи какво е станало :)
П.С. Ако се стигне до така неловкото мълчание познато на всички не забивай и не се шокирай, а се стегни и измисли нещо защото сдуха ще е голям. Горещата кръв не помага в такъв случай
Здрасти! :-P
За да завържа разговор говора за всичко интересно или не...Ръся страшни тъпизми понякога, но важното е да говориш много за да покажеш, че не се притесняваш :wink:
Коментирай всичко и го накарай да се смее, а за целувка ще усетиш момента.УСпех и да разкажеш :P
ок..мерси на вс :P .. а ако стане нещо см..като идем на даскало..се чудя какво да правя..да го гушкам ли примерно или пък ..нз това в случай ,че тръгнем..а някой може ли да сподели от личен опит или преки наблудениа какво е да имаш гадже от класа и въобще д аразкаже малко така за инфо..да знам какво да очаквам :?
BiTa_SmEtaNka
02-16-2008, 17:51
ami dam..ot moq klas ima dvama deto sa zaedno ottt ddz..8-9 meseca ;] ami kakvo pravqt..sedqt si zaedno..pomagat si v daskalo s domashnite..ala bala;] qko e ;] i si se gushkat ama ne da demonstrirat prekaleno .. ;] sladki sa :P da sa jivi i zdravi i da s1 obi4at ;]
BlindedAngel
02-16-2008, 17:54
ami dam..ot moq klas ima dvama deto sa zaedno ottt ddz..8-9 meseca ;] ami kakvo pravqt..sedqt si zaedno..pomagat si v daskalo s domashnite..ala bala;] qko e ;] i si se gushkat ama ne da demonstrirat prekaleno .. ;] sladki sa :P da sa jivi i zdravi i da s1 obi4at ;]
Zyyyyyy ти откаде изпълзя ве 8-)