View Full Version : Искам да спечеля съученичката си...
cveteto_na_razdora
02-16-2008, 00:44
ZDR na vsi4ki,puskam tazi tema za6toto iskam da vi popitam za ne6to i ako mojite da mi dadete nqkakav savet!!! Haresvam sau4enika si,ve4e 4 godini sme v edin klas,nz kakvo mi stana ama tova e ot skoro, izvednaj usetih prevli4ane ot moq strana kam nego,postoqno si mislq za nego i nz kak da postapq iskam da go zabravq i da prodalja da gledam napred no ne se polu4ava! :( Problema mi s nego e tova 4e po4ti ne ob6tuvame!Iskam po nqkakav na4in da go spe4elq ili da se spreqtelq s nego,za6toto ot priqtelstvoto do lubovta ima edna kra4ka, no nz kak da postapq za6toto nie ne ob6tuvame mnogo!V 9 ti klas toi si me haresva6e no az ne!edinstvenoto koeto mi stiga e da spe4elq vnimanieto mu i iskam da go opoznaq pove4e!!!daite mi savet ,ako mojite kak da postapq!!!Blagodarq vi predvaritelno!?!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Обаждаш му се, излизате, държиш се естествено, без да преувеличаваш, лъжеш и т.н. :) Към края на деня му разказваш това което си написала тук ... разказваш му за това как си го харесвала и т.н. и ... това е :)
cveteto_na_razdora
02-16-2008, 12:15
pi6ete be hora daite savet!!!please!
Ползвай съвета на nohuty ; )) само ще ти кажа имах най - добър приятел в класа и точно на разделяне на седми клас .. той ми каза ,че ме имал чувства ( повече от приятелски ) напрао побеснях за какво не ми го каза по - рано :-x не прави същата грешка .. !!
ПС. - при мене случая беше ,че след седми клас той замина в Америка : ))
the-gaby-girl
02-16-2008, 12:45
аз съм пуснала почти същата тема само дет ние сме по-малки.
и аз изках същия съвет ама ако си поотворена просто в даскало го заговаряй повече илии както по-горе са те посъветвали-излезте...
feelthless4o
02-16-2008, 18:15
пиши на бг :?
Feelthless]пиши на бг :?
От кога има БГ ?!
най-лесно може да го спечелиш на белот 8-) 8-)
Кози с пиките да го еба
MiMcHeToOo
02-16-2008, 19:55
Добри съвети са ти дали.. Само знай, че можеш да съжеляваш, че не си му казала или показала кво имаш към него..
Кози с пиките да го еба2 терци и 3 яки пики да го ебa 8-)
шсе рАзчекна от смех копеле :razz:
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-16-2008, 20:38
шсе рАзчекна от смех копеле :razz:
:razz: :razz: :razz: кози бе кози !!!
cveteto_na_razdora
02-17-2008, 14:44
doite o6te nqkakav savet ako imate :) please
Абе съученик или съученичка, че на заглавието пише друго?
p0liner0
02-18-2008, 19:48
И според мен нещо модератора се е престарал, та чак объркал :P :P :P
Иначе може да опиташ, да й обясниш за какво става на въпрос. Двата варианта са ясни - или да се получи, или да не се получи. Но евентуално след край на връзката, няма да е много добре, защото сте в един клас. Другото което е, че ако тя не изпитва чувства към теб... няма да е същото приятелство, каквото е било преди да й се обясниш.
Мое мнение.
sasha_90
02-18-2008, 19:57
Обръщай му повече внимание.