Влез

View Full Version : Спермата- Изключително полезно нещо!

02-16-2008, 08:13
"Лекарите никога не са предполагали, че може да има връзка между акта на поглъщане на сперма и рака на гърдата, но най-новото проучване на университета в Северна Каролина започва да доказва това, колкото и странно да е твърдение.

В проучването на университета участвуват над 15,000 жени, които потвърдили, че редовно са гълтали сперма през последните 10 години. Изследователите се натъкнали на факта, че при тези жени се наблюдава по-рядко явлението рак на гърдата в сравнение с жените, които изобщо не го правят.

"Според мен това изследване премахва и последното съмнение, което имахме по отношение на факта, че акта на гълтане на семенна течност всъщност е здравословно," казва д-р. А. Крамър от медицинската академия Johns Hopkins, който обаче не участва в изследването. "Аз съм изненадан от тези открития, но в същото време съм развълнуван поради факта, че тези изследователи може би са открили осравнително лесен начин да се намали риска от рак на гърдата при жените."

Въпреки че, според университетските изследователи рака на гърдата е относително необикновено явление, всички стъпки за снижаване риска от такова заболяване ще бъдат доста разумно решение.

"Само с проверени методи болеста може да се предотврати, затова съветвам всички жени да правят акта на гълтане на семенна течност и да приемат това като нещо нормално," казва един от университетските изследователи Др. Хелена Шифтийр. "След появата на изследването аз самата се опитавам да го правя редовно, за да намаля риска."

Самото проучването е публикувано в петъчния брой на Journal of Medical Research. По данни на Националният Институт за Рак през 1991 г. 43,582 жени са починали от рак на гърдата.

Др. Лен Ликтипийн казва, че жените не трябва да пренебрегват и да подминават с лека ръка тези открития: "Да се надяваме, че сега ще се променят женските навици и тенденции, и по този начин в бъдеще значително ще спаднат случаите, при които се среща заболяването от рак на гърдата," казва той. "Сега определено има богато почва за повече изследвания. По-радостното е, че много хора се отзовават доброволно и благодарение на това в момента се планират други подобни изследвания," завършва доктора.

Почти всяка жена, на определен етап е готова да направи този акт, но това което е по-важно и което е разковничето е колко често става той, казват изследователите. Причината изглежда е протеинът или ензимът, които се съдържат в спермата, но изследователите чакат да направят ново проучване, за да бъдат сигурно в това.

Изследването е било съставено от 2 групи жени. Първата група е включвала 6,246 жени на възраст между 25 и 45 години. Те са правили акта на гълтане на семенна течност редовно през последните 5 до 10 години. Втората група е били от 9,728 жени, които не са правили тази процедура. Жените от първата група са имали процентно заболяване от рак на гърдата в размер на 1.9 %, а жените от втората група 10.4%.
"Откритията предполагат, че има други причини за рак на гърдата, не само липсата от постоянно “fellatio”," Шифтийр заключва. "Това е причина, но не е ПРИЧИНАТА.""

Gabroveca
02-16-2008, 08:59
YESSSSS !!! :grin: :grin: :grin: :D :D :D

правя безплатни "имунизации" срещу рак :D :D

So unbelievable love..
02-16-2008, 09:15

:razz: :razz: hahaha :razz: :razz: bezplatno li ?

Gabroveca
02-16-2008, 09:17
абсолютно !
Приемам и рекламации ! Мога да извърша услугата повторно безплатно !

Просто обичам да помагам на хората :D

sLaYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
02-16-2008, 09:25
абсолютно !
Приемам и рекламации ! Мога да извърша услугата повторно безплатно !

Просто обичам да помагам на хората :D :lol: готов съм да помогна

VilleBaby
02-16-2008, 09:37
пийте за здраве! :smt006 :lol:

02-16-2008, 12:03
Това наистина е така....

maci
02-16-2008, 14:28
macki gyltaite!!! :grin:

PUSS
02-16-2008, 14:38
ma moi li ne e istina

LitTleJ
02-16-2008, 15:38
Отварям фирма на име (SpermDonor). :-o :lol:

bebeto0o
02-16-2008, 18:25

iskam edna :D

marilyn
02-16-2008, 18:34
Ами аз съм 4увала даже 4е не само за рак помага ами и укрепва имунната система и организма. някъде 4етох 4е спермата съдържа фруктоза, витамини и 90% вода. а и кфо му е лошото на гълтането?! (да кажа само 4е съм моми4е) :) :) :P

pitan4icata
02-16-2008, 19:34
xeaxaea ve4e po4vam da galtam :D :D :D 6tom e polezno 6a go galtame ixixixix
a btw macki kat gyltate ne se li zadavqte..? 6tot se pak se iztrelva takova i .. de da znam .. :?

ThePainIsReaL
02-16-2008, 21:18
xeaxaea ve4e po4vam da galtam :D :D :D 6tom e polezno 6a go galtame ixixixix
a btw macki kat gyltate ne se li zadavqte..? 6tot se pak se iztrelva takova i .. de da znam .. :?

Не се задавям. Но се закашлях веднъж. Бяха виновни обстоятелствата.
Трябва да пробваш и да видиш какво е..

Gabroveca
02-16-2008, 21:23
Внимавайте с по-загорелите типове, да не се удавите!!! :D :D

ZaRiBeN
02-16-2008, 21:37
йеее открихте топлата вода :razz:

rubi
02-16-2008, 22:59
еми открихме я и чакаме спонсори 8)

mladtehnik
02-16-2008, 23:01
Водоснабдяване АД за региона и околието
относто темата лекарите и учените винаги са прави

п.с хора все пак те се занимават с това цял живот а ние сме седнали да объждаме техните решения

hottie
02-16-2008, 23:04
аз пък знам, че е и доста калорична :-D

mladtehnik
02-16-2008, 23:06
Не е калорична поне така казват и пишат :D

mladtehnik
02-16-2008, 23:07
Не е калорична поне така казват и пишат :D

hottie
02-16-2008, 23:09
може да съм се заблудила значи :) е още по-хубаво тогава :oops:

Gabroveca
02-16-2008, 23:39

Ела сега ми го кажи в лицето и ще те лекувам доживот :D :D :D :D :D

п.п. ей някой да не се засегне :-D

ZaRiBeN
02-17-2008, 00:11

аз спонсорирам обаче и спонсорите трябва да имат кирия, моята каква ще е :-D

Gabroveca
02-17-2008, 00:19
ЕЕЕеее колега, ставаш нагъл чак :D :D :D Нестига че ще ти духат ами и пари искаш :D :D

rubi
02-17-2008, 00:21

ми измисли си..... 8)
искам вечна младост за лицето и да се ваксинирам против рак 8)

rubi
02-17-2008, 00:22
ЕЕЕеее колега, ставаш нагъл чак :D :D :D Нестига че ще ти духат ами и пари искаш :D :D
ти пък аз да не съм Рокфелер :?

ZaRiBeN
02-17-2008, 00:31

ми измисли си..... 8)
искам вечна младост за лицето и да се ваксинирам против рак 8)

ще го измислим с адвокатите ми и ще ти представя договора ако те удовлетворява да го подпишеш :wink:

traqn_savov
02-17-2008, 05:35
за това момичета лапайте здраво. :grin: :grin: :grin: :-D :-D :-)

ludoto_f
02-17-2008, 06:18
Внимавайте с по-загорелите типове, да не се удавите!!! :D :D

spoko bre nqma da se udavim :lol:

bulgarche
02-17-2008, 07:07
Съществува медицинска теория, че поглъщането на спермата има положително подмладяващо въздействие, поради специфичния състав на мъжката семенна течност.

sexita
02-17-2008, 07:12
аййде стига бе...яжте си я сами като толкова си я хвалите :razz:

Gabroveca
02-17-2008, 08:19
Колежке, ние мислим за вашето здраве :D

sexita
02-17-2008, 08:27
Колежке, ние мислим за вашето здраве :D

неее...мерси....
Кърмата е също едно от най-полезните

Майчиното мляко е уникално. То е едно мляко-чудо и има много предимства
- съдържа всичко необходимо и от самото начало отговаря на нуждите на новороденото
- коластрата (първото мляко), което протича при първото слагане на бебето на гърдата, помага за по бързото изхвърляне на мекониума (изпражненията след употреба на околоплодни води преди раждането). С това се намалява и вероятността бебето да развия жълтеница
- майчиното мляко е най-добрата защита срещу алергия. Лекарите съветват по възможност най-малко до 6 месец изключително кърмене, особено ако единия родител страда от алергия под каквато и да е форма. Майчиното мляко съдържа много важни антитела. Изследвания доказват - кърмените бебета страдат много по рядко от хрема, кашлица, ушни възпаления и пневмонии от другите деца
- майчиното мляко е винаги готово, с точната температура и хигиенично опаковано. Никакво преваряване на вода, никакво бъркане - в момента в който бебето покаже, че е гладно, може веднага да суче от гърдата
- при кърменето бебето и майката са в най близък контакт. С млякото бебето приема и допълнителна порция любов. И му дава сигурност и способността да се доверява полезна за бъдещия му живот

Айде да те видя...както за бебе,така и за голям човек

Criss_Angell
02-17-2008, 08:36

iskam edna :D
Престанете да се забалявате и да си играете защото това не е игра!

FunnYboY
02-17-2008, 09:27
Е-е-е, дойде и нащо време :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Bousz
02-17-2008, 09:39
8-) Mislete za jenite si i im davaite da galtat :D:D