View Full Version : един кратък,бърз и лесен въпрос за първия път при момиче
randomface
02-16-2008, 09:42
на момичето й е за първи път - след като я отворя да приключим ли,или да си продължа нормално?
Попитай нея , не се води по нашите мнения...
няма-значение
02-16-2008, 09:44
:razz: :razz: :razz: тъп тъп та дрънка....
randomface
02-16-2008, 09:44
попринцип си прав/а,обаче се чудя каква е най-честата практика
няма-значение
02-16-2008, 09:46
бате като я "разкъсаш" вадиш и почваш да танцуваш около нея :grin: :grin:
:D :D :D :D :D :D :D
randomface
02-16-2008, 09:49
не мога да разбера какво ви е толкова смешно,нали за това е форума,да обменим мнения и да получим съвет
&ILoveU2
02-16-2008, 09:52
хахахахаха
Добре че не ме отваря такъв като теб :D
olive_oil
02-16-2008, 09:54
подобно на ника ти, постовете ти също нямат значение :-o :-o :-o
Смятам, че ако момчето нямаше нужда от помощ нямаше да пуска темата и следователно не е много толерантно да му се подиграваш. дай някой друг съвет на момчето.
По темата нямам какво да добавя
princesa_viki
02-16-2008, 09:56
Бъди максимално внимателен с нея.Предполагам,че няма да й доставяш голямо удоволствие-все пак повечето ги боли.Продължи,но мисля,че е по-добре да я попиташ боли ли я много,да спреш ли ако не й е приятно и така ще разбереш какво да правиш.Успех :)
MakeMeLaugh
02-16-2008, 10:01
То ще се разбере по реакцията й.. Ако я боил;и или е измъчена спри.
Ако видиш, че не е зле и може още продължете, ама леко, не грубо.
И пак и аз казвам, най-добре е да я попиташ.
Първите 5 пъти секс бъди нежени се съобразявай с нея, докато започне и тя да се кефи на секса.. след това си ти.. има време и за теб. Пък колкото по-добре се спраевяш и бъдеш нежен тя ще ти се отблагодари в пъти ;)
Пограй си поне 20-30 мин преди ад отворишс нея да я предразположиш и възбудиш и я целувай постоянно :)
Cool_Bitch
02-16-2008, 10:16
Първите 5 пъти секс бъди нежени се съобразявай с нея, докато започне и тя да се кефи на секса.. след това си ти.. има време и за теб. Пък колкото по-добре се спраевяш и бъдеш нежен тя ще ти се отблагодари в пъти ;)
Пограй си поне 20-30 мин преди ад отворишс нея да я предразположиш и възбудиш и я целувай постоянно :)
+1
Защо да не приключиш... :-D
krem4et0
02-16-2008, 11:03
Това да не ти е консервена кутия, че да я отвориш? И самата загуба на девствеността трае части от секундата-в момента на проникването на пениса във влагалището. може да направиш 1-2-3 тласъка, да я попиташ как се чувства и ако я боли-СПИРАШ. Следващият път повече!
+1 :-D
HaPySHeH
02-16-2008, 11:22
на момичето й е за първи път - след като я отворя да приключим ли,или да си продължа нормално?
1-во Добре дошъл!
2-ро по темата значи питай тя ако иска да продалжите продалжи и несе води по нащо мнение щот както всеки знае 1-вия пат яко боли..
SuicideBitch
02-16-2008, 11:23
отваряш я и започваш да я чукаш както си му е реда (:
<3L1L1
02-17-2008, 12:35
dali da svar6el ... :D mi zavisi kolko 6te q boli i dali iska da prodaljite v tozi moment misli samo za neq,a ne za TVOQ kef!
може да е съвпадение но така го правят хамстерите.вкарва-изкарва и я обикаля и после пак....вкарва-изкарва и я обикаля.
ByBeTyYy
02-17-2008, 16:21
Прод1лжаа6 :grin: ама саму ако тя не изпи6ти опт болка :grin:
{Sweety_f}
02-17-2008, 16:30
ти незнаеш кфо да праиш пък искаш да отваряш момиче...според мен трябва да си по сигурен в действията си и да знаеш точно какво да праиш не да питаш нас...защото все пак тфа момиче ти се доверява до няква степен и трябва да е спокойна когато е с теб не ти да се притесняваш даже повече от нея...ааа и по темата продължавай ако не я боли мн...;]
gergana_sweet
02-17-2008, 16:34
+1 Така беше и когато мене ме сефтосаха!
MakeMeLaugh
02-17-2008, 20:37
Офф..
Мъ напрао сте големи ебачи вее.. ко разпраяте ххх
jenity_bs
02-18-2008, 02:04
Еми по принцип по-хубаво ще е ако продължиш,но задължително я питай преди това,защото тя може да се притеснява да ти каже да спреш...Възможно е да я боли много и да не иска да продължаваш...при мен беще така
2-ро по темата значи питай тя ако иска да продалжите продалжи и несе води по нащо мнение щот както всеки знае 1-вия пат яко боли..[/quote] Ами аз нз..... :-D Тъй де,болеше,но малко :) Някой може и да ги боли яко , а имах една пр каза,че не усетила болка :D Така че не всеки знае,че боли яко :wink: А иначе според мен ако нея я боли спри....ако не продължавай ! :P
olive_oil
02-18-2008, 12:01
ти незнаеш кфо да праиш пък искаш да отваряш момиче...според мен трябва да си по сигурен в действията си и да знаеш точно какво да праиш не да питаш нас...защото все пак тфа момиче ти се доверява до няква степен и трябва да е спокойна когато е с теб не ти да се притесняваш даже повече от нея...ааа и по темата продължавай ако не я боли мн...;]
ами той ако знае какво да прави няма да пита
Ephemeral
02-18-2008, 12:11
Продължавай до края,за да си сигурен,че си свършил 100% работата си. :-)
+1
+2 :)
+1 Така беше и когато мене ме сефтосаха! :smt119
Къде ти е достойнството? Това изречение не го казвай пред хора, ако искаш да си уважавано момиче...
МОга да добавя само: "ДРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН"
8-)