PDA

View Full Version : Объркана

_Radostina_
02-16-2008, 12:10
На 17 години съм, приятелят ми е с две години по-голям от мен.Преди няколко дни ми подхвърли идеята да правим тройка-той, аз и някое друго момиче, което аз да избера.Тази идея наистина ме изуми, защото не съм очаквала, че той има такива желания.Нищо конкретно не му отговорих, но предполагам, че той ще пита пак.От една страна и на мен ми се иска да пробвам такова изживяване, но от друга има много неща, които ме спират:1.Страх ме е , че цялото това нещо няма да ми хареса.2.Не мога да си представя да си разменям ласки с друго момиче.3.Не съм сигурна, че искам той да е с друго момиче, при това в мое присъствие.Какво да правя?Моля за съвет и мнение по въпроса.

SINDEL
02-16-2008, 12:12
:D
Ъх.. мъжете и тройките.
Няма мом4е, което да не си ме4тае за такова нещо.
Мене ако ме питаш, само от тебе си зависи дали ще се навиеш или не. Ако не ти е приятно, просто му откажи.. Никой не може да те накара да правиш нещо такова насила

mi6ito2
02-16-2008, 12:47
На 17 години съм, приятелят ми е с две години по-голям от мен.Преди няколко дни ми подхвърли идеята да правим тройка-той, аз и някое друго момиче, което аз да избера.Тази идея наистина ме изуми, защото не съм очаквала, че той има такива желания.Нищо конкретно не му отговорих, но предполагам, че той ще пита пак.От една страна и на мен ми се иска да пробвам такова изживяване, но от друга има много неща, които ме спират:1.Страх ме е , че цялото това нещо няма да ми хареса.2.Не мога да си представя да си разменям ласки с друго момиче.3.Не съм сигурна, че искам той да е с друго момиче, при това в мое присъствие.Какво да правя?Моля за съвет и мнение по въпроса.

От колко време сте заедно,че досега не си знаела че има такова желание?

_Radostina_
02-16-2008, 12:47
От 5 месеца

mi6ito2
02-16-2008, 12:51
Еми според мен не го прави щом се замисляш толкова и мислиш че няма да ти хареса...ако не е съгласен с твоето решение му бий шута.Аз с моя сме от 2 год заедно и само ако ми намекне за нещо такова ще го прасна с нещо каквото ми е под ръка :D .Обичаме се и няма място за 3-ти при нас.

vaniLL
02-16-2008, 13:18
sthom imash symneniq , ne trqbva da go pravish . az ne si padam po takiva izpylneniq i bih otkazala :?

krem4et0
02-16-2008, 14:23
А като сте 5 години заедно какво ще правите? За 5 месеца едва ли сексът му е доскучал чак толкова или сте изчерпали всичко налично за разнообразяване, нали?

_Radostina_
02-16-2008, 14:32
А като сте 5 години заедно какво ще правите? За 5 месеца едва ли сексът му е доскучал чак толкова или сте изчерпали всичко налично за разнообразяване, нали?

Не съвсем не сме изчерпали всичко и според мен има достатъчно неща, които можем да правим само двамата, но той ме убеждава как това винаги му боло мечта, само веднъж искал да опита и т.н

b0ck0v
02-16-2008, 14:33
ами не се съгласявай.щом го видиш с другото момиче ще ти стане гадно особено ако на него му хареса много с нея и ти ще го зарежеш затва по-добре му кажи:НЕ

sadsad
02-16-2008, 14:44
daje...ne vijdam zashto iskash savet..shtom znaesh che nqma da ti e priqtno da razmenq laski s drugo momi4e nazavisimo v tvoe prisystvie ili ne prosto mu otkaji..a ako toi e tolkova navit 4e 4ak da se stigne do neshto seriozno kako kazaha i drugite...bii mu shuta i da si tarsi druga navita za troiki i t.n. ;)

krem4et0
02-16-2008, 14:44
Абе мечта му било. и моя така разправяше и като му казах-ок, кога го хвана убето и каза, че за това всеки мъж си мечтае, ама реално не го иска!

p0liner0
02-16-2008, 14:55
От един път глава не боли. Пробваите. А като защита може да намериш приятелка, която не е много добра в леглото :-D :-D :-D

princesa_viki
02-16-2008, 15:02

Не съвсем не сме изчерпали всичко и според мен има достатъчно неща, които можем да правим само двамата, но той ме убеждава как това винаги му боло мечта, само веднъж искал да опита и т.н
Според мен не трябва да го правиш.Щом не можеш да си го представиш,какво ще е ако се съгласиш
Кажи му да изпълни тая "мечта" с някоя друга! :?

sexita
02-16-2008, 15:38
Мислиш точно като мен...само дет моя не ми е предлагал...но надали ще се съглася.
Аз съм навита на тройка,ноооо....не с момче с което имам връзка,камоли чувства 8)
Ако някога правя тройка,то ще е с някой който харесвам повърхностно ;)

Ревнива съм 8)

DivoTo_KoTe
02-16-2008, 17:00
Еми според мен не го прави щом се замисляш толкова и мислиш че няма да ти хареса...ако не е съгласен с твоето решение му бий шута.Аз с моя сме от 2 год заедно и само ако ми намекне за нещо такова ще го прасна с нещо каквото ми е под ръка :D .Обичаме се и няма място за 3-ти при нас.

+1

bqsna_teenagerka
02-16-2008, 17:28
Ми,ние няма как да ти помогнем. Седни и добре си помисли били го направила.. .и ако трябва записвай си + и - и което победи...