Влез

View Full Version : Бащами е луд

[BSL]GaMe_OvEr
02-16-2008, 12:53
Аз с маика ми е живеем на квартира баща ми живее в апартамента на маика ми и неможем да го разкараме от там така вече една година. Преди това беше някакъв ужас баща ми си имаше любовница и постоянно ни тормозеше биеше маика ми мен даже ме наруга с нож в рамото добре че се мръднах на страни иначе щеше в гърдите да ме наръга :shock: изби ми едим зъб защото му направих забележка като малък ми строши крака общо взето детсвото ми е било съсипано от баща ми.Просто не знаем как да го разкараме от апартамента заплашил ни е че ако излезне ще ни убие.

gabi_94
02-16-2008, 13:36
:shock: :shock: :shock:
ми защо не се обърнете към полицията и законите. Няма право да ви заплашва, та това си е домашен тормоз. Ако представите и доказателства ще го натикат в затвора. Тоя човек явно е луд, май е по-добре да го пратят в лудница.

DjBaloon
02-16-2008, 14:42
Като си измисляте някакви истории,бъдете малко по-оригинални ;)

[BSL]GaMe_OvEr
02-16-2008, 15:35
това не е измислица

MaLty
02-16-2008, 15:47
Жестоко ме съмнява че е ебавка.. ама ако не е тоя е психясал :shock: :shock: :shock:

FENKATAA
02-16-2008, 16:20
трябва да се обърнете към полицията не виждам друг изход ако нещата загрубеят може би трябва да напуснете града

Seducti0n
02-16-2008, 16:39
Здравей,първо искам да те попитам, дали родителите ти са разведени-ако е така, по време на този съдебен процес, е трябвало да се издаде, съдебно решение постановляващо, това при кой от двамата родители, ще остане да живее детето.В зависимост от това, този родител използва жилището, без значение дали е придобито по време на брака или извън него.Ако има такова решение и въпреки, това баща ти отказва доброволно да напусне жилището, се призовава съдия-изпълнител, който помага при разпрешаването на казуса.
Ако, обаче няма такова съдебно решене, ще се наложи започването на нов процес, за жилищното имущество.Това е накратко. :) Успех.

Mamut
02-16-2008, 19:54
GaMe_OvEr]Аз с маика ми е живеем на квартира баща ми живее в апартамента на маика ми и неможем да го разкараме от там така вече една година. Преди това беше някакъв ужас баща ми си имаше любовница и постоянно ни тормозеше биеше маика ми мен даже ме наруга с нож в рамото добре че се мръднах на страни иначе щеше в гърдите да ме наръга :shock: изби ми едим зъб защото му направих забележка като малък ми строши крака общо взето детсвото ми е било съсипано от баща ми.Просто не знаем как да го разкараме от апартамента заплашил ни е че ако излезне ще ни убие.Баща ти да не е Джим Дъгънс Брадваря ? :o

M!M!T()
02-17-2008, 11:26
Наистина тъжно !!! Ако не е ебавка,но били ми казал името и годините си ако може ?

LovePoisoned
02-17-2008, 16:25
Няма ли мъж, който да ви и защитава? Брат на майка ти (твой вуйчо), дядо? И да, трябва намеса на полицията, но и човек, който да ви и подкрепи. Посъветвайте се с лице на реда и дано всичко да се оправи! Успех!

Amateur
08-08-2008, 00:24
Причакваш го 1 вечер във входа с една тръба и маска и го счупваш от бои не до смърт но докато не видиш че се гърчи от бола и ти доставя удоволствие да го гледаш как се мъчи и е целия в кръв докато е в болница се обърнете към полицията и е готов ;)

N0_feAR
08-08-2008, 06:01
Абе темата е стара, ама и аз да съм съпричастна. Баща ти е тъпо копеле ве мен. Дръннете една шайба на полицията и после на психиатрията, че да са отървете от него. В краен случай можи да го изгаврите, когато е на работа викате човек да подмени бравата на вратата и оня маймуняк да са чуди как да влези. Тей поне ше го сгърчите малко от яд и нерви, а вий са скатайте да не ва знай де живейте.

SeXyL[!]Nk@
08-08-2008, 06:58
И ние неможехме да го разкараме от на баба ми апартамента,който си е на нейно име,но аз реших,че той ще се махне от апартамента ни и от живота ми,и направих всичко възможно да го разкарам и да му съсипа живота,и вече от май месец не е тук.
Иначе ти и майка ти можете да подадете жалба в полицията и то не можете а задължително.

chocoleptic
08-08-2008, 08:12
Полицията понякога върши работа .. Като порастнеш ще разбереш.

бтв - не си интересен.

shonii<3
08-08-2008, 11:55
Здравей,първо искам да те попитам, дали родителите ти са разведени-ако е така, по време на този съдебен процес, е трябвало да се издаде, съдебно решение постановляващо, това при кой от двамата родители, ще остане да живее детето.В зависимост от това, този родител използва жилището, без значение дали е придобито по време на брака или извън него.Ако има такова решение и въпреки, това баща ти отказва доброволно да напусне жилището, се призовава съдия-изпълнител, който помага при разпрешаването на казуса.
Ако, обаче няма такова съдебно решене, ще се наложи започването на нов процес, за жилищното имущество.Това е накратко. :) Успех.

:) Здравей, ЦвЕтИт0! Забелязах, че разбираш много от тези неща свързани с правото. Може ли да ми кажеш къде учиш и на колко години си?! :P
Относно темата: Ако всичко това не е измислица, баща ти трябва да се съди! И на всичкото отгоре, доколкото разбрах, апартамента е на майка ти...Как така вие сте се изнесли? Защо не извикахте полиция? Всичко щеше да се оправи :(

shonii<3
08-08-2008, 11:55

:) Здравей, ЦвЕтИт0! Забелязах, че разбираш много от тези неща свързани с правото. Може ли да ми кажеш къде учиш и на колко години си?! :P
Относно темата: Ако всичко това не е измислица, баща ти трябва да се съди! И на всичкото отгоре, доколкото разбрах, апартамента е на майка ти...Как така вие сте се изнесли? Защо не извикахте полиция? Всичко щеше да се оправи :(

SabrinaAa
08-08-2008, 13:24
UBITE GO!!!!!! :grin: :grin: :grin: :razz: :razz:

InFaTuAtEd
08-19-2008, 20:54
GaMe_OvEr]Аз с маика ми е живеем на квартира баща ми живее в апартамента на маика ми и неможем да го разкараме от там така вече една година. Преди това беше някакъв ужас баща ми си имаше любовница и постоянно ни тормозеше биеше маика ми мен даже ме наруга с нож в рамото добре че се мръднах на страни иначе щеше в гърдите да ме наръга :shock: изби ми едим зъб защото му направих забележка като малък ми строши крака общо взето детсвото ми е било съсипано от баща ми.Просто не знаем как да го разкараме от апартамента заплашил ни е че ако излезне ще ни убие.

:shock: :shock: :shock: Направо без думи останах :smt119

slippy
08-19-2008, 22:28
Наръгал те е и ти е счупил крака - а като отидохте в болницата никой ли не попита как стана? Може би гледам твърде много филми, ама хората в болницата едва ли са толкова малоумни, че да не се усетят, че не си се наръгал сам в рамото или си си счупил крака от скука. Предполагам, че като са те лекували, са видяли и някакви други синини, защото сигурно ви е малтретирал и преди това. Историята ти ми се струва леко нереална, а ако наистина е измишльотина - не е смешно.

lsd43
08-19-2008, 22:37
Първо можеш задедно с майка си да потърсите закрила от полицията ,после ако вашите не са разведени,майка ти вкарва иск за развод в съда.Ако не говорете с ваши познати да се приместите временно при тях ,а майка ти да пусне бракоразводно дело,ако вече сте разведени и апартаментът е присъден на татко ти,кажи на майка ти да отиде в съда и да пита дали може да обжалва съдебното решение,ако може заведете дело срещу него,изкарайте си медицинско свидетелство (така по-лесно ще убедите съда в правотата си и ако не се лъжа ще имате право на полицейска защита),на самото дело може да пледирате за ограничителна заповед итнт.