Влез

View Full Version : закачливи смси

pyfpaff
02-16-2008, 17:19
Zdraveite!
Iskam da vi pomolq ,koito znae nqkakvi zakachlivi SMS-cheta da gi spodeli s men.Podchertavam ZAKACHLIVI,a ne nqkakvi banalni ot vida ako nqkoi den debel chovek...
Blagodarq predvaritelno :)

NOBU
02-16-2008, 17:25
Моят любим: "Усмихни се ако си без бельо"

SmeX
02-16-2008, 20:04
:):):):):):):):):)

tuzaro
02-16-2008, 20:06
Сваляй гащите, идвам :grin:

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-16-2008, 21:17
нещо такова?

http://www.fresh.bg/joke/?modelID=0

sexita
02-16-2008, 21:33
-Когато си мисля за теб изгарям,ела да ме угасиш!

-Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

-Днескашния ден е този, когато цветята ще са рози, любовта ще е в огромни дози, а сексът нека де е във различни пози!

-За най-големия ми любовчия, стани ти днес мой кибритлия, запали ти страстно моето сърце, за да се чувствам по-добре!

-Искам да те прегръщам, когато заспиваш, де те докосвам, когато сънуваш, да те целувам, когато се събудиш и да правим любов през останалото време!

- Знам, че ме обичаш, знам че те обичам, само знай, че бързо аз не се събличам!

-Арестуван сте от МВР по член 69: Обвинението:открадна сърцето ми! Присъдата: дива нощ с мен без право на обжалване!

-Мисля, че ще изглеждаш много добре, ако свалиш два килограма. Мисля, че дрехите ти тежат точно толкова!

-Днес ще грабя аз от любовта си, ще построя за тебе приказен палат, а вътре - с Кама Сутра под ръка, ще те направя най-изкусен акробат!

-Малиии..., като те гледам колко си секси, колко си сладка, направо ми се вдига...кръвната захар!

- Тебе искам да докосна и до теб в леглото да се просна, на ушенце да ти шепна и в ръцете ти да трепна!

-Тъмна нощ,звезди , луна, а в леглото той и тя.Тя го щипна,той подскочи, тя го щипна той подскочи.Най-накрая не издържа цапная и тя умря."Ах нещастната бълха".

-.Ако ти изпратя SMS ще си играя с мислите ти,ако ти се обадя ще си играя с ума ти,а ако се срещнем ще си играя с тялото ти.Е ти решаваш

-Да ми се усмихваш е второто хубаво нещо, което можеш да правиш с устата си

-Въобще не искам да си лягам в леглото до теб стига ми и кухненската маса

-Кажи ми къде живееш и аз ще ти кажа къде ще се пренеса

-Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!!

-Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс,само че не знам кои са!!!

-Ще те чукам страстно и бясно.ще те чукам бавно за да ти е гадно.ще те чукам с чувство защото чукането е изкувство

-Клуб “заден двор”,организира купон под девиза “здраво да ти влиза,без да ти излиза”.За редовно посещение и задно намаление,за акт без спирка има бонус Свирка

-Арестуван си
Обвинението->Влезе ми под кожата и ме накара да си мисля непрекъснато за теб
Присъда->постоянен сексуален тормоз без право на обжалване

-Сега е модата на малките телефони и на малките коли.
Спокойно,когато дойде модата на малките пишки и ти ще можеш да се похвалиш с нещо

-Обичам го твоя малкия!Мечтая с него да си поиграя.Искам да го хвана.Обичам да го стискам и да го натискам!
Признавам си:имаш страшен телефон

-Полицията е открила труп без мозък и с малка пишка.Моля те обади ми се че се притеснявам!

-Жените може и да са способни да се преструват, че преживяват оргазъм. Мъжете обаче могат да се преструват, че преживяват една цяла връзка

-Лъвът и агнето може и да легнат заедно, но агнето няма да спи много

-Аз съм тук,а ти къде си?
Аз съм сама,ти сам ли си?
Аз те обичам,ти обичаш ли ме?
Аз те бъзикам,ти върза ли се?!