Влез

View Full Version : Моята голяма изгубена любов...

`Just_Love`U
02-16-2008, 20:09
Знаете ли,мразя се,ненавиждам се дори.Бяхме заедно година и половина почти,обичахме се много и още е така :( Когато се разделихме той не беше в града,дойде си и му наприказваха куп простоии.Разделихме се главно заради това.После той разбра че това не е така но нямаше връщане назад.Същия ден излезнал с някакво момиче и тръгнали.Знам че сега всички ще кажете че толкова ме е обичал ,че е чакал само удобния момент.Е не е така.Знам че ме обича,това стана на 2ри този месец,сега всеки ден се чуваме,говорим си,караме се.Реве и плаче че ме обича,че съм всичко за него,че и да е с други няма да ги обича винаги ще обича мен и ще съм в сърцето му.Просто сме различни,аз имах проблеми с наще,той щеше да има с техните макарче е по голям от мене.Не е бг и затова :( Сега е с друга,която не обича но си натиска парцалите и стои само защото тя е същата народност като неговата,с нея,която можеше да е всяка друга.Но не съм аз :( Обичам го и знам че трябва да го забравя,може би е невъзможно да сме отново заедно но....Трудно ми е защото навика е лошо нещо,свикнала съм с него а сега изведнъж го няма.Може и да ме обича но това не го оправдава да прави така.За мен свички хора са еднакви,за него явно не са.Не искам съвети защото всички ще кажете че е боклук , но аз го познавам най - добре и знам че не му е все тая щом като ме види очите му се пълнят със сълзи и казва че иска да ме целуне а НЕ ТРЯБВА :( Незнам как да продължа.Просто незнам.По добре е да го забравя...Но как??? :(

SmeX
02-16-2008, 20:12
Шибан мангал ли е ?
Резан ли е ?
Ревльо ли си е по принцип ?

`Just_Love`U
02-16-2008, 20:14
Не.Въобще не е ревлйо,по принцип се държи но сега му е трудно.

•._.•No_NaMe•._.•
02-16-2008, 20:14
Poznato mi e obi4ate se,no da ne mojete da ste zaedno,gadno e,no taka e po dobre i za dvamata.S vremeto 6te go zabravi6. :?

SmeX
02-16-2008, 20:15
Добре какъв е този тайнтсвен произход на приятеля ти ?

`Just_Love`U
02-16-2008, 20:51
Има ли значение какъв е прозихода му?Не е мангал ;)

kifla
02-16-2008, 22:29
:-o Според мен тоя увърта нещо...

PoisoNGirL
02-17-2008, 00:21
E shte ni kajesh li kakyv e ili ne!?Ako iska da e s teb i te obicha shte bude...ako shte ti da si skinarka,a toi mangal...Ai ne na mene tiq..Ako iska nqma da se predava taka lesno...Tova mujete sa mn int.. mi ne moga da sum s teb...Mi znachi ne me obichash krai!
Zabravqsh go i produljavash napred bez nego!Shte si namerish drug!

koalka
02-17-2008, 07:18
Или трябва да го забравиш, или да си с него.Според мен, ако ти се навиеш да започнете отново връзка, той ще е съгласен. :)
Все пак твърди, че те обича и с другите не му е приятно, а е с тях просто ей така.

mgxpower
02-17-2008, 08:08
Намери си и ти.

zvezdichka777
02-17-2008, 08:13
Щом не можеш да го забравиш-НЕДЕЙ! опитайте се по някакъв начин да преодолеете всичко .. в доста трудно положение сте и незнам как ще се справите,но знайте че любовта е по-силна от всичко!

Radeto_
02-17-2008, 08:16
Това е невъзможната любов, от която боли много.Знам какво е :cry:

`Just_Love`U
02-17-2008, 10:32
Не!Неможем да сме заедно.Какво ли не пробвах какво ли не правих но той е инат.Може да страда, може да му е супер гадно но ще търпи.Казва че така е било по добре и за мен и за него.Да като се замисля може би е така,но в момента не мие изобщо хубаво.Няма да мога да го забравя :( Има и друго - дразни се ,полудява направо ако му кажа че излизам на кафе,а той в същото време илиза с няква.Да верно че не я обича но пак излизт.щом той може защо и аз да немога :( Незнам какво да правя!Наистина е невъзможната ми любов,но как да я преодолея ???

Pliok0019
02-17-2008, 10:37
Щом е турчин, махай го...

mgxpower
02-17-2008, 10:40
Това е невъзможната любов, от която боли много.Знам какво е :cry:Проблема им не е в невъзможната любов при теб е адски различно!При тази двойка момчето "уж" иска да е с нея а си е хванал друга...тук става въпрос за колко "силни" са чувствата на момчето

gery_to
02-17-2008, 19:47
Според мен не си заслужава да си тровиш живота заради такъв като него.Човек обича ли някой ще направи невъзможното, но ще бъде с него.Опитай се да го забравиш.

sh3_1s_7h3_0n3
02-17-2008, 20:56
Защо да трябва да го забравяш? Това ми се струва много глупаво. Измъчва те мисълта за него.. сякаш не е нормално, когато си имала силни чувства към този човек. Всеки се опитва да забрави някого, да го изтрие от паметта си, търси начин да заличи хубавите мигове прекарани с него само защото им носели болка. И защо? Сякаш нищо до сега не се е случвало или не си е струвало да се случи.
Не го забравяй. Обичай го по своя си начин. Продължавай да мислиш за него. Един ден нещата ще се подредят от самосебе си. Ще дойде момент, в който споменът за него ще ти носи повече радост и по-малко тъга. :)
Просто сега периодът е такъв - тежък, мъчителен, но трябва да се справиш някак си...
След всеки баир идва нанадолнище... :) неприятното само е и че след всяко нанадолнище идва баир... :) но да не бъдем чак толкова черногледи. ;)

Presley
02-17-2008, 21:04
Защо да трябва да го забравяш? Това ми се струва много глупаво. Измъчва те мисълта за него.. сякаш не е нормално, когато си имала силни чувства към този човек. Всеки се опитва да забрави някого, да го изтрие от паметта си, търси начин да заличи хубавите мигове прекарани с него само защото им носели болка. И защо? Сякаш нищо до сега не се е случвало или не си е струвало да се случи.
Не го забравяй. Обичай го по своя си начин. Продължавай да мислиш за него. Един ден нещата ще се подредят от самосебе си. Ще дойде момент, в който споменът за него ще ти носи повече радост и по-малко тъга. :)
Просто сега периодът е такъв - тежък, мъчителен, но трябва да се справиш някак си...
След всеки баир идва нанадолнище... :) неприятното само е и че след всяко нанадолнище идва баир... :) но да не бъдем чак толкова черногледи. ;)
Съгласна съм с това.

`Just_Love`U
02-17-2008, 22:08
sh3_1s_7h3_0n3
аз не искам да го забравям,просто искам по - малко да ме боли.Случи се така изведъж без даже и да съм подозирала,всичко рухна за един миг.Винаги ще го помня и няма да го забравя,колкото и да ме нарани ще си спомням само хубавите моменти,но искам като го погледна когато и да е да не ме боли и да мога да кажа "Да обичах го..." Просто проблема ми е че незнам как да го прежаля и да осъзная че приказката,която си обещавахме че няма да свърши никога вече е минало и че няква си там ще го целува вместо мен,ще спи на моето място :( :( :(

hooliganka89
02-18-2008, 05:57
Добре какъв е този тайнтсвен произход на приятеля ти ?

Досети се коя народност не иска да смесва рода си поради религиозни причини?!Турчин е това е повече от ясно.

pepita87
02-18-2008, 11:01
Мм..подобна работа се получи и при мене...само,4е аз си бях виновна...изневерих му...не веднъж :( :( :( 3 години бяхме заедно...изведнъж му писна и хоп...тръгна с своя съученичка...Не поддържаме никакви контакти,от което много ме боли...преди да дойда в Спайн,се видяхме,случайно...на улицата...застанах,като вцепенена,разтррееперах се цялата...и тогава разбрах,че не съм го забравила..както и той мене..дойде при мен..и се получи мнооого тъпо,седяхме и се гледахме,насълзиха ни се очите,незнаех кво да му кажа...после изцепих голяма простотия..."Как си?Къде е Тя(е споменах я по име)той отговори"Добре,а твоя фр..."После ,като асимилирах не6тата...идеше ми да се гръмна кво съм изръсила...мълчахме и се гледахме,а вътре всичко ми се раздираше и ми се обръ6таха червата на 360 градуса... :lol: И до ден днешен,не мога да го забравя...но знам,че въпреки,че е с друга,о6те мисли за мен...голямата,истинската и ПЪРВАТА лиубов...не се забравят така лесно... :(

`Just_Love`U
02-18-2008, 12:55
pepita87 колко време мина вече откакто се разделихте та не си го забравила и още ли болката е така силна.Знам че от любов не се умира и ми се пада и на мен малко да пострадам но имам чувството че ще се разболея.

koalka
02-18-2008, 13:04
Не!Неможем да сме заедно.Какво ли не пробвах какво ли не правих но той е инат.Може да страда, може да му е супер гадно но ще търпи.Казва че така е било по добре и за мен и за него.Да като се замисля може би е така,но в момента не мие изобщо хубаво.Няма да мога да го забравя :( Има и друго - дразни се ,полудява направо ако му кажа че излизам на кафе,а той в същото време илиза с няква.Да верно че не я обича но пак излизт.щом той може защо и аз да немога :( Незнам какво да правя!Наистина е невъзможната ми любов,но как да я преодолея ???Ти пък го питай откъде на къде ще ти държи сметка и ще се ядосва, че излизаш при положение, че той същото го прави.Я, питай го да видим какво ще каже.

`Just_Love`U
02-18-2008, 13:09
Точно това му казах и той се чудеше какво да измисли и какво да каже.Ясно беше че много се ядоса защото буквално викаше,но колкото и да го обичам разбирам че нищо няма да се получи вече колкото и да се искаме и обичаме аз немога да си стоя затворена вкъщи или залепена то телефона докато той е някаде с новата му "любов".Колкото и да ми е трудно и да плача щом нещо ми напомни за него си казвам че живота продължава и той не заслужава такава обич и нито една сълза от мене :(

miss_u
02-18-2008, 21:07
Според мен е най-добре да забравиш този човек щом наистина е толкова невъзможно да бъдете заедно. Незаменими хора няма! Не можеш обаче да го забравиш докато се чувате по телефона всеки ден, докато го виждаш. Не можеш да ме убедиш, че нямаш приятели, на които да обръщаш внимание. Опитай се да се занимаваш повече с тях и със семейството си отколкото с него... Това ще те отдалечи от мислите за един човек, който освен всичко ти причинява болка... :? :wink:

pepita87
02-19-2008, 11:36
pepita87 колко време мина вече откакто се разделихте та не си го забравила и още ли болката е така силна.Знам че от любов не се умира и ми се пада и на мен малко да пострадам но имам чувството че ще се разболея.

Мила...вече година и половина...не съм с него...за това време го видях един единствен път,и тогава осъзнах,че този човек никога няма да се изстръгне от сърцето ми... :( Болката..не мога да кажа,че е така силна...благодарение на човека,с който съм в момента,той ми помогна да го "забравя"...Не го обичам вече с тази сила...но винаги,когато поискам мога да възродя лиубовта си към него...

BlueFace
02-19-2008, 12:37
Незнам ... просто поттисни спомена за него ,разкарвай се с приятели , развличай се ....И все някога щте си намериш човека който наистина е за теб...Няя смисъл да се мъчиш за някъф туркмак..българите сме каде каде по-добри :wink:

`Just_Love`U
02-20-2008, 19:28
Знаете ли преди малко ми каза че ако много го искам може да го имам но замалко.Незнам какво означава това още не ми е казал,но незнам какво да правя.Не искам да се превръщам на парцал,защото каква е гаранцията че няма пак да ме паряса или че няма да иска да е с мен или нея.

BrOkEn_HeArD
02-21-2008, 06:45
Знаете ли преди малко ми каза че ако много го искам може да го имам но замалко.Незнам какво означава това още не ми е казал,но незнам какво да правя.Не искам да се превръщам на парцал,защото каква е гаранцията че няма пак да ме паряса или че няма да иска да е с мен или нея.

Da... tova da go ima6 no za malko mi e dosta poznato.. predpolagam 4e 6te si ne6ty ot roda na lubovnica v smisal.. toi prez pove4eto vreme 6te si e sas sega6noto momi4e a ti 6te si mu kato rezerven plan..
Ei teq izcepki ot strana na mom4etata"ne mojem da b1dem zaedno" nai gi obi4am.. vsi4ko e v1zmojno na tozi svqt stiga da go isak6 istinski.. ne iskam da ti go kazvam no.. po dobre se otdale4i ot nego ne se 4uvaite i t.n. znam kolko 6te e m14itelno za6toto i az v momenta minavam prez tozi ad.. no s vremeto vsi4ko 6te stava po-leko ;)

pepita87
02-21-2008, 08:05
какво 6те рече"за малко"???или е с теб или не.....за трети отговор на въпроса няма място!!!Ама...4е мъже :razz: а ако ти си толкова глупава и наивна,му позволи да те обсеби...но ако си момиче на място и с достойнство,би трябвало да му дадеш да разбере,че ти не си"кукла"....за да си с него за малко!!!Дай му строга нота,не позволявай да вижда,,че страдаш и че коленете ти омекват при мисълта за допира му...ако веднъж му го позволиш...оправяне няма!