View Full Version : Последен шанс да бъда с него
postbluegirl
02-16-2008, 20:20
hhhh
`Just_Love`U
02-16-2008, 20:26
С 12 години по - голям от тебе или иска от теб секс или пък иска нещо сериозно.Защо не го питаш?Изясни си чувствата които изпитваш към него и тогава действай.И си помисли дали си заслужава.Защото от личен опит ти го казвам , повечет "батковци" са с по - малки само заради едно,малко останаха свестните мъже...
•._.•No_NaMe•._.•
02-16-2008, 20:28
Saglasna sam s `Just_Love`U ;-)
:shock: :shock: 12 години по-голям ? Аа стига веее , пак ли ... Щом знаеш какво иска , какво изобщо се надяваш да излезне м/у вас :neutral:
postbluegirl
02-16-2008, 20:49
:shock: :shock: 12 години по-голям ? Аа стига веее , пак ли ... Щом знаеш какво иска , какво изобщо се надяваш да излезне м/у вас :neutral:
tam e rabotata 4e neznaq kakfo iska a edinstveniq na4in e kato govorq o4i v o4i s nego..
toi est. iska6e seks no az mu otkazvah
:neutral:
postbluegirl
02-16-2008, 21:06
toi est. iska6e seks no az mu otkazvah
:neutral:
da no toi ne bi si gubil vremeto s men ako iska6e samo tova..
Ако под написаното "да бъда с него за последен път" означава да спиш с него ,за да е с теб...ОПределено това ще е грешка :) ТОй ако иска да е с теб няма мн мн да го интересува дали ще му пуснеш или не!Поне това е моето мнение! :?
PoisoNGirL
02-17-2008, 00:26
hmm toi ne e ot tvoq grad,po-golqm e s 12 godini,moje da zamine i da ne se vyrne... i ti si mislish,che moje da izleze neshto!?Uspeh...Nqma smisul da si s nego za "posleden put"(seks imash predvid nali?!)..Jivei si jivota...oshte si malka da se zadulbochavash s takiva neshto i to bez budeshte!