View Full Version : Още едно разбито сърце
Заминавал за Англия - това каза, но този път ЗАВИНАГИ :cry: Той беше първата ми, единствена истинска любов.Той беше първия мъж в живота ми.Обичах го както никой друг сега - в него виждах смисъла на живота си.Лягах и ставах с мисълта за него.Правехме планове как ще бъдем двамата - както досега не сме били, а изведнъж всичко рухна.Паднах от розовия облак, на който бях се настанила и от удара ме заболя много.Сърцето ми е разбито.Не пожела дори за един последен път да се видим - няма смисъл каза - ще ме боли, ще те боли и теб.Нека боли по дяволите - и така боли не по-малко.И все пак знам, че ме обича - познавам го, знам, че не ме е лъгал през времето което сме били заедно, вярвам на всяка една негова дума.Дори сега казва, че ме обича, но не може да ме лъже и да ме кара да го чакам, след като бъдещето му е неясно и може би няма да се върне отново.2 възможности - да се чуваме по телефона, по скайп или никога повече да не се чуем, да се разделим като приятели.По дяволите боли ме толкова много.Винаги съм мислела, че по-добрия вариант е никога да не видя и чуя тоя който ме е наранил.Но не мога - предпочитам болезнения вариант пред това да знам, че е някъде там, а аз не знам как е, какво прави, как се чувства.Не искам никога отново да обичам толкова силно.Просто ме боли :cry:
zvezdichka777
02-17-2008, 08:19
няма смисъл да имате такава връзка(смисъл .. да се чувате само по скайп и телефон) ще ви боли много повече така... разделете се като рпиятели и се опитайте да се забравите макар че знам че ще ви е трудно .. разбирам че го обичаш и не можеш без него но това е съдба..
И така ме боли достатъчно силно - не мога да си представя свят, в който дори гласа му да не чуя.И сега бяхме от различни градове - през по-голямата част от времето само по телефона сме общували.Не е имало ден, в който да не чуя гласа му, да не знам как е.Не бих могла да живея с болката, че ще го погреба докато той е още жив.
GameMaster
02-17-2008, 08:25
:( Oyyy tova e mnogo tyjno chak i az se natyjih mnogo :( .Spored men nqma smisyl ot takava vryzka ot raztoqnie...Nai-dobre preglytni vsichko i go zabravi.Predpolagam che shte namerish nqkoi drug s kogoto da se chustvash po syshtiq nachin i da bydesh shtasliva....
Точно сега не искам други - не искам да търся в друг това, което само той можеше да ми даде.Искам време да приема случилото се, да преживея ако щеше това, което изпитвам, па макар и сама.Няма да ми мине скоро, но така трябва да бъде.Когато обичаш човек толкова силно не можеш просто така да се откажеш от него.Не мога да се откажа дори от приятелството му - дори то да ми носи още тъга.
zvezdichka777
02-17-2008, 08:31
И така ме боли достатъчно силно - не мога да си представя свят, в който дори гласа му да не чуя.И сега бяхме от различни градове - през по-голямата част от времето само по телефона сме общували.Не е имало ден, в който да не чуя гласа му, да не знам как е.Не бих могла да живея с болката, че ще го погреба докато той е още жив.
тогава мислиш ли че е по-добре да живееш с мисълта че сте заедно а никога повече няма да видиш очите му,да чуеш гласа му ? не мислиш ли че така е по-мъчително .. да знаеш че той е някъде там .. но не и при теб?!?!
Гласа му ще чуя.Дали е по-друдно и по-мъчително - да такова е.Но как да забравя, че той съществува?Това е предателство - дори към самата мен.Чувствата ми не могат да се изпарят за ден.Да - иска ми се да му кажа, че го мразя, но как - това е лъжа - обичам го.А знам, че и при него е така - знам какво ми е казвал през времето когато сме били заедно.И все пак надеждата умира последна...
ivelin9021
02-17-2008, 08:38
;(;(;( pf mn mi e kofti za teb .. ;( tfa e ujsano... ;( nz kfo da teposavetvam samo moga da ti dam moralna podkrepa (hug)
zvezdichka777
02-17-2008, 08:42
НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА-да,права си .. трудно ще ти бъде да го забравиш щом го обичаш толкова силно,помисли кое е най-доброто решение и за двама ви .. как ще ви бъде най-лесно .. да продължите ..?! наистина чувствата ти не могат да се изпарят за ден..нито за два,за три .. ще ти е нужно много повече време,много повече усилия .. направи това което смяташ за добре.успех
и знай че любовта винаги побеждава ;)
Благодаря за думите, но тук парите победиха.И все пак надеждата ми да го видя един последен път не е умряла...все още не...
Fallen`Angel
02-17-2008, 08:45
Много ще ти е трудно и при 2та вариянта. Минал съм през 1ния, но ти казвам, че ще е по добре да го оставиш. Не го търси, не му гледай скайп-а, не му се обаждай. Той заминава, а ти си оставаш тук. Невъзможно е да сте заедно + Това той е казал, че не знае дали ще се върне изобщо някога. На теб ще ти е по лесно, защото хората са казали ' Очи, които не се виждат се забравят '. Дори и когато обичаш силно ще мине този период. Отначало ще ти е много трудно, но след време ще намалее болката, с времето.. Ти поне имаш избор, а на мен не ми се даде избор и сега стои пред мен и знам, че не мога да говоря с нея. Но явно така е било писано.. Кой знае след време може да се срещнете, може да ви се срещнат пътищата отново съвсем случайно..
zvezdichka777
02-17-2008, 08:48
Благодаря за думите, но тук парите победиха.И все пак надеждата ми да го видя един последен път не е умряла...все още не...
И не трябва да умира !
mgxpower
02-17-2008, 08:54
Незнам какво да ти кажа просто наистина незнам!Немога да ти кажа
нито времето лекува нито ще го забравиш , нито горе главата живота
продължава!Защото знам какво е да те боли и всички тия съвети "заучени фрази" те изобщо не помагат в такъв момент...и мен в момента ме боли
незнам просто не си представям живота без нея..тя го знае обича ме и
в момента и аз като теб съм в задънена улица немога да остана само
приятел с нея защото я виждам като "моето всичко"!С малко воля и
повече късмет сигурно ще преживеем тези болки някъде напред във времето!
По принцип този тип връзки нямат никакво бъдеще ,но все пак и двамата се обичате и нищо няма да изгубите ако се чувате по телефона,скайп и т.н .Нищо лошо няма в това.Вярно ще те боли ,че не е до теб и не можеш да си го видиш ,но наистина е по-добрия вариянт от това да не знаеш как е ,добре ли е ,щастлив ли е ... \:D/
mgxpower
02-17-2008, 09:04
По принцип този тип връзки нямат никакво бъдеще ,но все пак и двамата се обичате и нищо няма да изгубите ако се чувате по телефона,скайп и т.н .Нищо лошо няма в това.Вярно ще те боли ,че не е до теб и не можеш да си го видиш ,но наистина е по-добрия вариянт от това да не знаеш как е ,добре ли е ,щастлив ли е ... \:D/ Кой ти каза ,че такива връзки нямат бъдеще?!
Когато силно искаш нещо , когато се надяваш и вярваш във всичко има бъдеще!Всичко зависи от теб не от километри , нито от часови зони , от неблагоприятни метеорологични условия нито от това какво казват хората
една връзка зависи изцяло от двамата...колко влагат в нея дали изобщо намират смисъл!Това е моето мнение някой да ме поправи ако мисли ,че греша!
BlindedAngel
02-17-2008, 09:05
Според мене трябва да го забрави,да прекъсне всякаква връзка с него...Защото така може да я боли доста дълго време,а надали е такава мазохистка :grin:
mgxpower
02-17-2008, 09:11
Повярвай ми от незнанието къде е един човек и какво прави боли повече!
Ако тя го обича наистина както твърди тя е в моята ситуация и мен ме боли за това съвети от рода на "забрави го " не помагат не го ли разбирате?Не сте ли попадали в същата ситуация?!По-добре да го чува
всеки ден да знае добре ли е щастлив ли е отколкото да се притеснява
и да се тормози още повече!
BlindedAngel
02-17-2008, 09:16
Зависи и от човека.Не съм изпадал в такава ситуация но ако изпадна предпочитам да ме боли МНОГО силно известно време и след това да го забравя,отколкото да поддържам връзка и да ми е кофти постояно...
Пък и честно казано ако разбера че половинката ми е щастлива с някой друг знам че трябва да се радвам за нея но лично на мене ще ми се обръща корема да знам че е щастлива с някой друг...
еRadeto_ , ти сякаш разказжаш моята история!!!!С тази разлика 4е Той не замина за Англия, а за Испания-завинаги.И ние бяхме от разли4ни градове,виждахме се много рядко,но той беше първата и най-силна любов,първия мъж в живота ми и всеки миг без него беше ве4ност! НАкрая и той каза "заминавам..."...и сякаш потроши целия ми свят.....зза това не слушай вси4ки онези,които ти казват,4е не трябва да поддържате такава връзка и да се откажеш от него...ние с Него я поддържахме о6те 2 години след като замина(а преди това бяхме о6те 2 заедно)...ако ти кажа 4е бе6е лесно-не беше! Появяваха се и други мом4ета,докато го 4аках тук сама...и си отиваха...но той си идваше веднъж в годината за около 2-3седмици-през лятото и тогава бяхме най-щастливи и за пореден път се убежадвахме 4е тази връзка от растояние не е гре6ка и 4е си заслужава..... сега ве4е не сме заедно...той все о6те е там...прибира се все така рядко.... но поддържаме постоянна връзка-по телефона се 4уваме,ТОЙ е 4овека с които споделям кой се е появил в живота ми и вси4ко което е наистина важно...с мен той споделя за новите си любови и разо4арования....и е наистина най-ценния приятел,който имам...ако трябва да кажа 4е не го оби4ам ве4е-ще излъжа...просто така се стекоха не6тата...най вероятно и ти с твоя фр. 6те се разделите след вере такава връзка...но в никакав слу4ай това не е загуба на време-НАПРОТИВ!!! за това не го пускай да си отиде сякаш никога не е докосвал сърцето ти- бъдете заедно,пък колкото и трудно да е това-заслужава си! Ние сме разделени ве4е от 2год и половина и УЖ сме само фр.но о6те се оби4аме-и не ни е срам да си го признаваме от време на време!
zvezdichka777
02-17-2008, 09:21
Любов ли е ?
Любов ли е да пишеш всеки ден,
не седмица, а месеци, година,
и да живееш нечия съдба
като частица неделима?
Любов ли е по снимка да въздишаш
и да жадуваш непочувствани ръце,
очи и устни невидяни да целуваш
и вместо с тяло, да се любиш със сърце?
Любов ли е безумно да изтръпваш
при всеки телефонен звън
и чуеш ли гласа далечен
да шепнеш в транс: ОБИЧАМ ТЕ !!!
kobrichka
02-17-2008, 09:22
Повярвай ми от незнанието къде е един човек и какво прави боли повече!
Ако тя го обича наистина както твърди тя е в моята ситуация и мен ме боли за това съвети от рода на "забрави го " не помагат не го ли разбирате?Не сте ли попадали в същата ситуация?!По-добре да го чува
всеки ден да знае добре ли е щастлив ли е отколкото да се притеснява
и да се тормози още повече!
Много си прав!И в двата случая ще я боли,но ако не знае къде е и дали е добре ще е много по мъчително и болезнено.Не мога да дам компетентен отговор на авторката,поради факта,че никога не съм преживявала нещо подобно,но смятам,че ако ми се случи нещо от този сорт ще постъпя както каза MG-X-Power ще подържам връзка с човека,които обичам независимо от всичко.Незнанието...това ще боли мн повече.
mgxpower
02-17-2008, 09:30
Зависи и от човека.Не съм изпадал в такава ситуация но ако изпадна предпочитам да ме боли МНОГО силно известно време и след това да го забравя,отколкото да поддържам връзка и да ми е кофти постояно...
Пък и честно казано ако разбера че половинката ми е щастлива с някой друг знам че трябва да се радвам за нея но лично на мене ще ми се обръща корема да знам че е щастлива с някой друг...Незнаш преди да попаднеш...
shaka_kan
02-17-2008, 09:31
Tajno.....predi 6 g0dini mi se nal0ji da prejiveq sa6tata b0lka:( Nai-lubimia 40vek,muj v jiv0ta mi pr0st0 mi kaza edin den,4e trqbva da zamine za USA. Az nqmah prav0 da se mesq, vse pak be6e s 11 g0dini p0-g0lqm 0t mene. Razdelihme se, nik0ga ne bqh izpitvala takava b0lka d0 t0gava, n0 se nal0ji da se izpravq sre6tu neq protiv volqta mi... i az kato teeb ne mojeh pr0st0 taka da se prekrati vsi4k0..da ne se 4uvame, da ne si pi6em! Napravih vsi4k0 vazm0jn0 da p0ddarjame nqkakva vrazka, makar i vertualna. Pi6ehme si v na4al0t0 mili dumi,kazvahme si krasivi ne6ta, no vsi4k0 be6e d0 vreme;/ Sled tova p0stepenno dvamata se razdale4avahme edin 0t drug i d0ide m0ment v k0it0 ne si i pi6ehme! T0i si idva6e vsqk0 lqt0 i se vijdahme,zabavlqvahme se..mn si sp0delqhme, be6e hubav0! Sled 5 g0dini prest0i v USA si d0ide tuka, n0 vsi4k0 ve4e e tvarde razli4no...I da, 06te g0 0bi4am i d0 den dne6en kat0 g0 vidq se raztrepervam cqlata... 4uvstva! Saveta mi... nqma l060 da si pi6ete i 4uvate s vremet0 ne6tata se utihnat, n0 6te b0li mn0g0! Kasmet, 6te ti e nujen!
Аз никога не съм преживявала това макар че и аз се разделих с много любими хора за мен за да замина уж за по добро но се оказа грешка както и да е независиши от мен нямах избор незнам какво е да обичаш толкова силно но мога да кажа на авторката да вярва в господ и че един ден садбата може пак да ги срещне. Успех и както казаха надеждата умира последна!
със сигурност и него 6те го боли от раздялата,не само теб!За6то да страдате по отделно,след като може да споделите болката и така да ви е по-леко и на двамата...поне ли4ния ми опит ме е навел на това заклю4ение(и слава богу съм била права,ина4е от раздялата,за която писах по-горе....наистина няма6е да оцелея!!!!!!!!)
mgxpower
02-17-2008, 09:37
Много често виждаш по-добро решение в това да се метнеш
отнякъде отколкото да продължиш да живееш без този човек който
обичаш винаги съм се питал и немога да си отговоря на въпроса
защо е толкова трудно остроен живота...защо толкова боли?!
Единственото, което поисках от него е една последна среща - той отказа, каза, че няма смисъл, че не иска да ми вдъхва надежди и да ме залъгва, да ми дава надежди.Знам аз колко значех за него, макар и връзката ни да беше от разстояние.И все пак надеждата си я нося с мен.Може би дори ще предизвикам последната ни среща дори той да не желае - не мога да позволя да изчезне просто така.Да - бих се примирила, че той заминава, че може би никога няма повече да се видим, но искам тази последна среща - да открадна последната си прегръдка, да видя за последен път очите му...
mgxpower
02-17-2008, 11:03
Единственото, което поисках от него е една последна среща - той отказа, каза, че няма смисъл, че не иска да ми вдъхва надежди и да ме залъгва, да ми дава надежди.Знам аз колко значех за него, макар и връзката ни да беше от разстояние.И все пак надеждата си я нося с мен.Може би дори ще предизвикам последната ни среща дори той да не желае - не мога да позволя да изчезне просто така.Да - бих се примирила, че той заминава, че може би никога няма повече да се видим, но искам тази последна среща - да открадна последната си прегръдка, да видя за последен път очите му...БОРИ СЕ ЗА НЕЯ!
Благодаря за подкрепата - от такава се нуждая точно сега, защото паднах от розовия облак на който се бях настанила
`Just_Love`U
02-17-2008, 13:06
Знам много добре какво ти е .Свикнала си с него,свикнала си да е част от живота ти,да е част от теб и сега в един момент всичко си отива.В същото положение съм.Няма да ти казвам да се опиташ да го забравиш или да се разсейваш с приятели да не мислиш затова или пък да си потърсиш друг.Защото каквото и да правиш няма да го забравиш,колкото и да се опитваш да мислиш за други неща все той е в мислите ти :( просто не ства.А това да намериш друг заместител е просто невъзможно (поне за мен в момента).Защо да си с друг като само ще го лъжеш и ще го сравняваш с него,а той за момента е единствен.Знам че не те окуражавам сега но истината е такава и трябва да я приемем.И на мен ми е трудно,но нямаме бъдеще затова му писах да не се търсим,защото така само ме наранява,и ние щяхме да се видим за последно но не стана.Знам и че няма да го забравя и че винаги ще го обичам,но се моля само един ден като го видя освен мисълта че го обичам да ми минава и тази че вече не ме боли и е останал само хубав спомен :( Трябва да съберем сили и да продължим напред...без тях...Боли но...такъв е живота :(
Да бъда с друг - да - това е невъзможно.Аз търся във всеки друг него, но е невъзможно да го открия - нужно е време да се премиря.
sexy_bebz
02-17-2008, 17:03
Според мене е по разумно да си говорите всеки ден било то по скайп или по телефона и така просто някой ден няма да изпиташ нуждата да го чуеш , нещата сами ще се подредят а и все пак той не може да не се върне поне за ден - два