View Full Version : решението на проблема е ...
otmastitelen 4ovek li ste?i mislite li 4e otmy6tenieto vinagi e nakazanie i re6ava problema???
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-17-2008, 11:27
не мисля че решението е да отмъстиш .. та не не съм отм1стителна ! е ест сега няма да кажа че нито веднъж не съм си отмъщавала .. правила съм го естествено но това са единични скучаи :)
sweet_sorcerer
02-17-2008, 11:34
Ами и аз не мисля,че да отмъстиш е решения,въпреки, че съм го правила....излиза, че май съм леееко отмъстителна.. :-D :D :P
MiMcHeToOo
02-17-2008, 11:36
Да отмъщаваш е тъпо..
Da otmystq ... edva li,no sys sigurnost ne moga da pro6tavam !! :(
•._.•No_NaMe•._.•
02-17-2008, 11:39
Re6enieto na problemite ne e da si otmusti6.Az ne sum otmustitelna,no mi se e nalagalo da go pravq. :neutral:
1n5ub0rd1na73
02-17-2008, 11:49
Прощавам, но не забравям. Отмъщението и принизяване.
ghostwisper
02-17-2008, 11:53
за жалост съм доста отмъстителна..но и лесно ми минава:) когато някой ми е направил нещо,с което ме е наранил естествената ми реакция е да му отмъстя,но ако имам възможност да помисля известно време-се отказвам,затова обидиш ли ме-покрий се за малко и ще ми мине :grin:
П.С. рядко прощавам и никога не забравям.. :(
trittico
02-17-2008, 11:55
Прощавам, но не забравям. Отмъщението и принизяване.
Аз съм по абсолютно същата система 8-)
Cool_Bitch
02-17-2008, 12:01
Samo v nqkoi slu4ai si otma6tavam.No vse pak "Otma6tenieto ne vra6ta zagubenoto" !!!!!! 8)
Зависи от проблема!
Детско и незряло е отмъщението!
miloto_girl_4e
02-17-2008, 12:10
О, зависи от много неща.. На бивши гаджета не съм отмъщавала.. не е имало причина, а и не мога да причиня нещо лошо на човек, когото съм обичала..
Но виж на приятели ми се е случвало да им правя мръсно.., стига наистина да са си го заслужили.. не знам дали съм отмъстителна, но определено съм злопаметна :)
Spider4eto
02-17-2008, 12:23
ами да отмъстителна съм. Ако някой много ме е наранил надали бих живяла с мисълта че на мене ми е гадно а той/тя си вее байрака и му е добре. Не! Връщам и то жестоко :-x 8)
Аз лично не съм отмъстителна ... А това не е в дадени моменти ми изиграва лоши шеги ... И не не вярвам че решението на даден проблем е в омъщението ... :?
mgxpower
02-17-2008, 12:37
Не мисля ,че да отмъстиш на бившата си половинка е решение на проблема!Правил съм го , но съм бил доста по-малък и на доста по-различно мислене от сега , но ако е толкова усойна и ми прави гадно
мисля ,че бих й го върнал!Само и само да знае ,че с мен шега не бива! 8)
sapphirr
02-17-2008, 13:38
не,не е решение,защото след като си бил наранен,след това натоварваш съзнанието си още толкова в мислене как да направиш лошо и да си го върнеш.рано или късно си4ко се връща на тоя свят,а колкото по-късно толкова по-мръсно.така,4е за мен най-правилно е да продължиш напред и да си поставиш за цел да забравиш лошото.а когато момента дойде,това което са ти при4инили ще им се върне 3-йно и то без да си направил нищо.
Не, защото отмъщението е възможно най-тъпото и безсмислено нещо на света.
Fallen`Angel
02-17-2008, 14:03
Рядко отмъщавам, но никога не забравям. Винаги помня, когато някой ме е наранил или се е подиграл с мен. Никога не бях правил лошо на бившата, но ето че и този момент дойде и разбрах, че никога не трябва да казваш НИКОГА. Пък и чрез отмъщението намразваш, а аз като намразя - човека ми става безразличен и така ми е по лесно. Когато някой ми е направил гадно и аз му правя гадно
kroasandvi4
02-24-2008, 12:17
Victory , not Vengeance.
Много често се дразня на много хора за много работи, но рядко стигам до степен , в която ми се е налагало да отмъщавам на някого за нещо.
TheNewReligion
02-24-2008, 13:00
Не решава проблема , но определено на моменти носи голямо удовлетворение ! Аз не съм много отмъстителна , но понякога отмъщавам страшно жестоко за да разбере човекът , че с мен шега не бива !
s7arfir3
02-25-2008, 15:50
Мне.. отмъщението никога не е решение, определено носи удовлетвореност и наслада, но мисълта, че ще падна на нивото на човека, който си е заслужил отмъщението ме спира от това да го направя..
Alabalaportokala
02-25-2008, 19:32
Супер отмъстителен и злопаметен човек съм. Направи ли ми някой лошо го помня и държи влага дълго време. Не смея да кажа че бързо ми минава. И да аз предпочитам да отмъстя с всички сили, вместо да се правя на моралист, да гледам как човека който ме е преебал се вдига над мене,утешавайски се че живота ще му го върне. А и когато отмъщението е направено със стил, добре обмислено, правилно изпълнено и най вече продължително време узряло не е проява на слаба психика,а проява на креативност и търпение ! Струва си да убиеш за насладата от него. Както се казва : "няма нищо по сладко от отмъщението, колкото по - дълго узрява плода му толкова по - добре". Не ми пука че ще падна на нивото на човека защото след това аз ще се чувствам удовлетворен, а той ще бъде рухнал и няма да има сили да се изправи. Затова - VENDETTA !
r3al_l0ff
02-25-2008, 19:40
за жалост съм доста отмъстителна..но и лесно ми минава:) когато някой ми е направил нещо,с което ме е наранил естествената ми реакция е да му отмъстя,но ако имам възможност да помисля известно време-се отказвам,затова обидиш ли ме-покрий се за малко и ще ми мине :grin:
П.С. рядко прощавам и никога не забравям.. :(
\:D/
пък то кфо се оказа че никой тука не е отмъстителен ма за тфа пък секи е отмъщавал поне 1 път :D :D :D 8-) 8-)
sLaDkA_GrEsHkA
02-25-2008, 19:47
otmushtavam koggato sum se ozlobila ina4e ne :)
Alabalaportokala
02-25-2008, 19:49
otmushtavam koggato sum se ozlobila ina4e ne :)
То май всеки отмъщава тогава 8-) :D
Амии зависи от ситуацията, ноо в повечето случаи става така че хората си получават заслуженото по друг начин.. Един вид всичко се връща рано или късно 8)
ponqkoga da ponqkoga ne/ zavisi ot 4oveka / i situaciqta
Случвало се е да отмъщавам, обаче няма смисъл! Рано или късно всичко се връща :)
Angel_kiss
02-26-2008, 09:58
Случвало ми се е да го правя,естествено когато мн са ме обидили или наранили,но пък не се смятам за такъв човек....Правя го само,когато се наложи :twisted: