View Full Version : Луда майка
4eere6ka_kiss
02-17-2008, 11:45
Знаете ли кво е непресъснато да ти ровят в нещата ? Прибирам се от даскало и гледам майками извадила всичко от бюрото и уж подреждала ! Само чете всяка бележка която види , клюкарства нз може и да подслушва вечее !! Освен това само крещи като откачена вече не мога да я слушам !!Толкова ме нерви че вече ще почнем да се бием Не мога да я издържам!Изкарва м извън контрол !Последния път изпотроших половината си стая от ярост !Кво да правя като не мога да я гледам вече ?
•._.•No_NaMe•._.•
02-17-2008, 11:53
Predi i na men mi se slu4va6e da mi rovi v ne6tata :shock: i ne mi pre4e6e(kogato bqh v 4-5ti klas),no sega znae 4e ako go napravi stava lo6o-skandal :D :? 8)
Питала ли си я с каква цел ровичка?
майка ми никога не ми е ровила из нещата и честно казано не знам ако я видя да рови какъв скандал ще и вдигна. Питай я дали ти ровиш из нейните, че тя да рови из твойте!
Просто това го кажи на нея.Поговори с нея.Това е банален съвет,но в случая друго решение няма.Не,че това е гаранция,че нещата ще се променят,но поне е някаква алтернатива.Говори с нея,но не с враждебност,а спокойно,эа да види,че си сериоэна.Ако е с всичкия си,ще те раэбере и вероятно ще спре да ги прави тея простотии..
KimBerLy1912
02-17-2008, 13:56
Толкова ме нерви че вече ще почнем да се бием
Тва ме утрепа :D Сорка,не мога да се въздъжа :D По темата-поговори с нея.... : )) Друго не ми идва на акъла... : ))
Miss_Perfekt
02-17-2008, 14:18
Защо ли историяти ми е позната :x Майка ми е същата винаги ми рови по-раницата по нещата та даже и в телефона съм я хващала преди го правеше и с компютара но вече си заключвам папките.Много пъти съм говорила с нея но нищо не помага :-x Но ти пробвай при теб може да проработи :)
Почвай да ровиш в нейните!И като откриеш нещо такова гледай да го разгласиш из цялото даскало и тва се пк ще стигне до нея 8) 8) 8)
Леле и аз съм по4ти като теб,само дето моята постоянно ми говори за у4илище!...Дори и когато говори с мои приятели 1то нещо,което пита е:
-А ти налиса ли си домашните?Как се в у4илище?
вси4ките въпроси са и само за у4илище...
Аз оба4е не обръщам внимание.Ако няма какво да криеш,да не ти пука :) ...А пък ако има...тогава го скрий по-добре :-D
4eere6ka_kiss
02-17-2008, 16:20
Мерси мн за съветие :) аа и мойта непрестанно ми дрънка за училище и ми рови из компа :o хващала към я да ми чете чатове в скайп !!Да и мн често ми рови из раницата :x
LovePoisoned
02-17-2008, 16:33
Майка ми не е много по четенето на моите си неща, спомням си обаче как като бях на 5 години и писах писмо до Дядо Коледа, след това отидох в другата стая при татко ми и му говорех нещо и що да видя?! - Майка ми четеше писмото и така се хилеше... Идеше ми да потъна в земята от срам. :lol: :lol: :lol:
Хобито й обаче е да изхвърля. Когато нещо е на бюрото ми или на масата, то непременно е боклук и трябва да се изхвърли в казана. :shock: :booooomb:
Баща ми е друг. Той е много дискретен. Даже като ми звъня, докато бях в баба и дядо, аз му разказах как съм се ядосала на Ж., задето изкашля тайната ми, пазена от 6 месеца, пред класа. Той дори не настоя да знае каква е тайната. Мен ме е кеф, защото аз му показах, че може да ми има доверие, затова и ме пуска на повечко места, разрешава ми доста работи... Сега съм си със собствен лаптоп, но и преди, когато деляхме общ комп, той не е бъркал в папките и програмите ми. Веднъж му се обадих, докато е седял на компа, и така между другото го попитах дали на Skype-а ми се е веело знаменцето, пък той даже не е знаел, че е включен. А пък майката на една съученичка постъпва много гадно. Скайпът й не е включен, но майката го включва и рови хронологии, даже си пише с връстниците на дъщеря й. :lol: :lol: :lol: Веднъж дружката ми си беше написала в ника "ШлЯдКи КуРвИ4кИ" и аз й написах: "Курва си, ма поне не се издавай." :razz: и кой ми отговаря - майка й (познах по начина на писане на "й"-то на латиница...). И после идва момичето и ми казва да не пиша на майка й глупости.. :lol:
Ама те майките го правят от това проклето притеснение, че вършим кой знае какво и че когато не споделяме нещо, но НЕПРЕМЕННО Е ЛОШО. Затова аз гледам да се разминавам по-спокойно, крия си нещата старателно и внимавам да не бия на очи. :oops:
4eere6ka_kiss
02-17-2008, 16:42
:D Аз като се прибирам от даскало мн изморена и лягам без да и кажа нищо щото не ми е до нея са и тя идва и ми вика КВО СИ ПУШИЛА :D ии аз викам ми как кво joint :D и тя почна да крещи 5 4ьса не ме остави да и обесня че се базикам :D ебати недоверието ама и е мн любопитна
radko1991
02-17-2008, 19:03
пф майка ми .... :Х не мога да я понасям мн често казвам мразя я ... да и на нея дори 1-2 пъти право в очите но няма какво да се лъжем аз си я мразя. Някой път докато вика (за училище ест...) съм си мислел колко мн искам да я убия но ме плаши факта че го желая и когато сме в що годе добри отношения (тфа става само ако има някоя 6-ца...) Смята се за всезнаеща и си изказва мнението за всеки един въпрос...Случвало се е да я няма вкъщи за около полвин ден...ХАРМОНИЯ...с баща ми и сестра ми си почиваме от нея на спокойствие си гледаме ТиВи сядаме на масата..."извинявай би ли ми подал..." а бе кеф...след това ОНОВА се връща... :Х скандал с всички ама поотделно че да не забрай нещо ... ааахххммм по темата :?:?:? нз нз аз бих си сложил нови брави на вратите (това съм го замислил да го правя ама само сестра ми да се изнене от стаята :) )
d0mat4et0
02-17-2008, 19:15
Добре че майка ми си няма и на идея от компове и не ми гледа скайповете.....А и в нещата не ми рови...А И Само да посмее ще има як скандал....Имаме си доверие , така че..... :-D
KiLLeR_InSTiNkT
02-18-2008, 14:45
Случвало се е да ми рови в чантата някой път ама това се преживява...
Кажи й да престане... то с бой няма да стане нищо (или може би, ще стане..), но ако й кажеш, като човек ,че това не ти е приятно сигурно ще спре.
nicolepcd
02-18-2008, 16:41
Ми хубаво при моите родители е, че ми имат страшно голямо доверие... Казвали са ми го, и аз съм спокойна, че няма да ми ровят из бюрото или да ми четат разни неща :? А твойта майка - ми попитай я... или може би си й съмнителна нещо... знам ли :-o
Оооо определено знам какво е гадна майка ... още не съм я хващала да ми рови из чантата ама знам ли може и това да прави ... Гадното е че ми има много малко доверие ...аама кво си мисли ..аз да не съм хваната от гората .. много е дразнещо,но един ден като сме на тяхното място и ние може да сме така .... те го правят от загриженост и обич,но сега те ни идват в повече ... просто опитай да покажеш на майка си по някакъв начин,че не си тръгнала по лош път,че акъла ти е на място и може и да спре .. поне аз това опитвам сега ама то с тая моя майка .. :@:@:@
Тва е гадно :shock: питай я за кво толкова се интересува от нещата ти .. и се опитай да и обясниш че ТВОЕТО лично пространство си е само и единствено ТВОЕ :) ако не разбере рови и ти в нейните :lol: :lol: