PDA

View Full Version : Какво е то женски оргазъм?

angel4eto0oy
02-17-2008, 12:35
здравейте... искам да се извиня първо ако съществува такава тема ...

на почти 16 години съм и скоро с приятеля ми го направихме... скоро скоро месец и половина...като преди тва имах дълго време контакт с ръчичкие му. :oops: :-D :) така де... при нас съществува един така да се каже спор около оргазма при жената... смисъл такъф че аз си мисля че знам кво е и си мисля че го испитвам а тои твърди че не е така... и му е едски гадно и постоянно ми говори за това . :( моля ви да ми убесните при вас как е кво испитвате точно... щото ми е някво мн кофти така :( не знам кво да прая :(

т.7
krem4et0

besnicataa
02-17-2008, 12:37
абе маината му !!! Нали на теб ти е КЕФ :P

angel4eto0oy
02-17-2008, 12:39
не не немога така ...защото той твърди че той е жиновен и някак си не ме изслушва когато му кажа кво испитвам

ghostwisper
02-17-2008, 12:46
ами прочети тук :arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430 :) малко по-надолу има точно обяснение,как да достигнеш до оргазъм с помоща на приятеля ти,айде успех :-)

MakeMeLaugh
02-17-2008, 20:46
НЕ си го изпитала според мен
Ако го беше изпитала нямаше да се съмняваш и да пишеш тая тема, а щеше да си сигурна ;)

vlubeni_sulzi
02-18-2008, 07:48
Здравей мацка,аз също доскоро незнаех.Но то наистина просто се усеща и това не е когато си силно възбудена и овлажнена.Не това е оргазмът.Оргазмът се получава когато наистина си на седмото небе от кеф,тялото ти изведнъж се свива(аз поне се разтресох цялата,беше невероятно :grin: ),а после се отпуска и от влагалището ти се отделя една особенна течност,приличаща малко на бялото течение,само,че с друг цвят.Е,това е,което мога да опиша.

poltergais
02-18-2008, 09:00
ам оргазъма не може да се опише като докарам приателката ми до оргазъм тя е на 7-то небе и е като неадекватна абе много е сложно да се опише оргазъм нея я питах какво е усештането а тя каза УАУУУ :) :) :) :grin: :grin: и аз доволен и тя доволна :grin: