View Full Version : "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.
абее... аз чалгата я мразя заради това й свойство - промиване на мозъци... и ся голям процент от слушателите стават безмозъчни зомбита... щото подражават... а подражанието не води до никъде... не, води - до избиване на комплекси! Понякога се чудя що поех по тоя път - на различието, на странното... деам, може да е за добро... ама поне не съм "оня пич" с цаки като щори... или ония тип "муха"... и тия кифлички, дето се правят на голяма раота... са ми смешни... живеят в някъв измислен свят, в който са защитени от мама и тате... и се реят в облаците... жалко, че няма кой да ги прасне по челоот, че да слязат на земята! :x
soul1199
02-17-2009, 06:54
abe da ne ti puka,te se izlagat,a ne ti 8)
love_enrique
02-17-2009, 10:49
Тея само за бъзици стават :D Всъщност проблема не са те,а хората които това държание ги кефи(а ако нямаше кой да харесва кифли,те нямаше да се правят на такива)или по-скоро факта,че понякога това се оказват хора от които не си го очаквал :?
love_enrique
02-17-2009, 10:49
Тея само за бъзици стават :D Всъщност проблема не са те,а хората които това държание ги кефи(а ако нямаше кой да харесва кифли,те нямаше да се правят на такива)или по-скоро факта,че понякога това се оказват хора от които не си го очаквал :?
ha nap1ln os1glasna s1m s tova koeto si napisala otnosno temata i az mn sa draznq kat po4nat t1i p1k te se nqkvi m1r6i ( n6 li4no just mnenie) mn malko sa xorata koito sami re6avat kakvi 6te sa za6toto pove4eto podrajavat na nqkoi :? nqkoi si mislqt 4e kat sa narekat ky4ki ili kyrvi 6a stanet edva li ne ot VIP " mackite" 8)
HipHopBlond
02-17-2009, 14:07
Да умират!!!
sextazy_baby
02-17-2009, 15:33
На мен ми звучи много...тъпо и детско
turmionkatilot
02-17-2009, 15:36
деца, които не осъзнават истинското значение на думата и се опитват да бъдат център на внимание ... , както и създателят на тази тема ...
Black_Fyed_Peas
02-17-2009, 15:48
:grin: :grin: Браво ! Промени света с мнението си ! :grin:
:shock:
И все пак не искам да меня ничие мнение. :grin:
angelcheeee_93
02-17-2009, 15:52
правилно!
ужасно се дразня от такива лиготии.
ДЕтска работа :?
изтъркано .. глупаво.. МАЛОУМНО дори
мислех че му мина модата на тва .. но явно НЕпосещаването ми на тия сайтове ме е довело да бъда доста неинформирана .. оуу ай ем соу сад :(
бе кухи лейки .. дреме ми кой кво си пише по профилите
в някои случаи дори са изолирани и лишени от внимание момиченца които парадират из нета с фотошопираните си снимчици :-)
кучкъ съм и кфоо .. курвъ съм и квоо .. кучкъ съм мъ не твоята ..
епаааааааа .... евалата :lol:
бахти :-o
+1 За ТеМаТа :)
... Но аз имам друг въпрос защо когато примерно две момичета се заядат винаги се обиждат на Ку**а. Едната казва "Шо Ма Ку**о" .... а другата " Ше ми викаш Ку**а когато ме видиш с майкати на магистралата" .... и айдеее боя се почва.... Та въпроса ми е тва модерно ли е в днешно време или какво...? Вече като ти кажат Ку**а комлимент ли е ..? :? :? :?
beachy_bunny
02-17-2009, 17:14
Tц ей комплекс ... Какъв ти е проблема ... ? Всеки има право да си има свое СОБСТВЕНО мнение за себе си ... , да си пише каквото иска на профила .... Коя си ти, че да казваш коя е кучка и коя не ... ? Това , че някой ти е сринал самочувствието до земята не значи , че другите са ти виновни ... И к'фо като са кучки .... ти к'фо ше промениш ... ще си превъзпиташ или пък ще Делнеш всички профили на които пише " кучка съм и к'фо от т'фа ? " пф избивай си комплексите някъде другаде , защото си смешна с тия тъпи теми ...
и какво прави тая тема в тоя раздел ...
Tц ей комплекс ... Какъв ти е проблема ... ? Всеки има право да си има свое СОБСТВЕНО мнение за себе си ... , да си пише каквото иска на профила .... Коя си ти, че да казваш коя е кучка и коя не ... ? Това , че някой ти е сринал самочувствието до земята не значи , че другите са ти виновни ... И к'фо като са кучки .... ти к'фо ше промениш ... ще си превъзпиташ или пък ще Делнеш всички профили на които пише " кучка съм и к'фо от т'фа ? " пф избивай си комплексите някъде другаде , защото си смешна с тия тъпи теми ...
и какво прави тая тема в тоя раздел ...защо пък трябва да има комплекси за да пусне темата е :razz:
Какво пишат малки,инфантилно хилещи се и неосъзнати момиченца изобщо не ми влиза в работата...имам по важни неща,за който да мисля от това колко е пропаднала младежта.Всичко е ситуациативно.
sKa73r4o93
02-17-2009, 18:54
paru 4aba 4iba papa 4a 4iba
i priqtelite prawqt snimki
само като видя нещо такова от сорта на "кучка съм и кфоо" и ми става ясно какво е момичето. Или като ми копират някой житейски мисли и си слагат на профила да се прават на мн умни
moneycomeme
02-17-2009, 19:27
....vse edno mi chetesh mislite..naskoto go bqh prochela v skype na edna syuchenichka i naistina mi idvashe da stovarq nqkoi televizor na glavata i....mnogo me nervqt podobni izrazi,zashtoto samite ,,pichki,, ne razbirat kakvo kazvat i zashto go kazvat! :x :x :x
beachy_bunny
02-17-2009, 19:32
и какво прави тая тема в тоя раздел ...защо пък трябва да има комплекси за да пусне темата е :razz:
eми незнам .. къф и е проблема ... всеки може да си пише каквото иска ... всеки има мнение за себе си ... друг е въпроса , че на тия които си го пишат това им е в малко повече самочувствието ... , но това е друга тема ... Всеки сам избира , начина по който да живее живота си ...
не, нее, те го осъзнават, но неправилно... най-често го пишат, защото е модерно и ше намерят повече заблудени загорели гардероби и ще ги обичат завинаги (завинаги=1 седмица... пример: аз имам ше прая контролно завинаги, "Батман другата седмица" и т.н. :D ) както и да е... аа, а тая тема е точно за да се разбере кой си избива комплексите и кой гледа тъпо, когато чете в какво се е превърнал... и не може да повярва, че някой говори лошо за него, щото е свикнал мама и тате да го пазят и да му казват "аййй, превъзходната ми... кучка?!" :razz:
metalcheto
02-18-2009, 15:19
vqrno e che tezi momicheta ne stavat za nihsto drugo osven za seks za edna vecher . (vse pak chovek ima nujda nqkoi pat ot takova neshto) :D
XTREMEFREERIDE
02-19-2009, 12:04
"Кучка съм и кфо?! "
"Незнам? Кфо ?!"
"Ми търся си батко от типа - 'дебна да ебна' КФО!!..."
GossipGirl89
02-19-2009, 12:09
Последно го видях това с продължение "Ми яко тъпа си и к'фо ?!" :D
Най-ми е смешно като видя някое 13-14 годишно момиченце с ник "Кучка съм и к'фо", "Разбивачка на сърца", "Кучко спъ с мъжа ти" и всякакви такива дебилни простотии :D
ANTIHUMAN
02-19-2009, 12:34
тая тема ми хареса.и да права си,определено,4е света без тия екземпляри щеше да е някак ску4ен.благодарение на такива (не само жени,но и мъже) ка4ествените хора,могат да преценят и оценят стойностния 4овек до себе си и да си кажат гледайки изпълненията им отстрани "Оф,опазил ме Господ от такива пудели". :D
Точно пък от пудели? :lol: Опасни са, но чак до там да се стига . . . както и да е.
Какво като са курви? Пречат ли ви? Ако да се преместете на друга планета!
Трябва да има от всичко по-малко, но курвите, се умножават въпроса е: ,,Как?'' :lol: :grin: :)
kobrichka
02-19-2009, 14:06
"Кучка съм и кфо?! "
"Незнам? Кфо ?!"
"Ми търся си батко от типа - 'дебна да ебна' КФО!!..."
:lol:
Luscious_Heart
02-19-2009, 17:33
Яяя сега да видим-ти сладурче страдаш,защото не си\не можеш да бъдещ такава ли?!Значи,ЖЕНАТА КУЧКА е тази,на която всеки завижда и понежи ти си сигурно малка(без да се обиждаш) гледаш много повърхносно на нещата,както и твоите там съученички!Та кучката:1.Има всеки мъж,който пожелае,понеже има СОБСТВЕН СТИЛ,красива е и знае как да почертае прекрасното в нея!2.УСПЯЛА В КАРИЕРАТА СИ!3.ИМА САМОЧУСТВИЕ,ФАТАЛНА Е!
А това,че има някакви пикли,който си мислят,че са хванали господ за шлифера е отделен въпрос!Един съвет-дръж ги в неведение колко са смешни и като пораснеш ти пожелавам да си точно една от онези КУЧКИ!!!
Бреее...много голяма тема.Съгласна съм с теб до няква степен,макар че мисля че LovePoizoned не се е целяла към жените,за които ти говориш а единствено към тъпите пикли... Според мен кучка може да те направи САМО ЖИВОТЪТ , кучка не се раждаш...Така виждам аз темата ама не разбирам,както някой каза,зако момичето да има комплекси... Комплексари за мен не са хора който си изказват мнението така пряко....
chester_love
02-19-2009, 17:49
кво да си говорим.. :D кефят се на обиди.. :D адски е глупаво. :?
My6mYLka
02-19-2009, 18:06
Фев 17 2008 пусната 8-) :lol: :lol:
оф толкова ТЪП израз че не е истина :? :? :? :?
оф толкова ТЪП израз че не е истина :? :? :? :?
MissInd3p3nd3nt
02-19-2009, 19:28
Така е..бая хора нямат уважение към себе си и продължават да си пишат по описанията в различни сайтове "кучки "и кви ли не.Ама според мен вече понамаля броя на тия субекти ,все пак се придържат по "модата 8-) " ,а вече тия лафове от сорта на "кучка съм и кво " се поизтъркаха
miss_ludataa
02-19-2009, 21:22
аве мрете вее..кучки..к*рви..ТЪпи!!Мале и кой по-точно завижда на тия мърли!?Да може би аз им завиждам ,че немога да измисля по-глупави изрази и най-вече ,че фотошопа не ми е в кръвта! 8)
"кучка съм и к'фоо" обикновенно не обръщам внимание но бих си признал че съм се замислял: "леле искам и аз да те мина" :smt019
аз съм се замислял "леле как искам да ти шибна един..." :o
аз съм се замислял "леле как искам да ти шибна един..." :o :lol: :lol: :D :razz: :razz:
6o6kotooo
02-20-2009, 06:42
Леле да като видя такива и ме избива яко на смях и горките се заблуждават че са най-великите и яки момичета на света .. ''Кучка съм и кфо '' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ле ле ле
LudoMlado
02-20-2009, 06:43
Разликата между к***а и кучка е че к***ата ше спи с всички а кучката ше спи с всички освен теб. :D
evelinka1122
02-20-2009, 06:46
:D :D :D дразнят ме мн ясно! но изобщо не им обръщам внимание... защото има едн фраза " Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса! " на този принзим съм :) не си зслъжава просто да се занимаваш....
тийнчета всякви...нещо може да не е подходящо за теб, но щом е вървежно сега няма как да се цепиш от колектива и все пак всеки да прави каквото знае, важното е ти дали ще се вържеш ;)