View Full Version : Ако скъсам с него, се страхувам, че няма да намеря друг.
cool_angel
02-17-2008, 14:03
ami parvo da uto4nq 4e ne sam mn malka,imam gadje a ne sam sigurna dali go iskam,v smisal predpolagam 4e toi 6te iska da spi s men a az ne sam gotova pak i toi mi e parvoto gadje i malko me e sram da go pregra6tam i celuvam pred drugite i kato izlizame imam 4uvstvoto 4e e zadaljenie,a ne udovolstvie i sam mnogo obarkana ;( moje bi ne go haresvam istinski ne moga da precenq i imam 4uvstvoto 4e ako skasam s nego nqma da namerq drug koito da me obi4a kato nego...molq vi pomognete mi,znam 4e tuk ima mn po-opitni ot men pls :(
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
sapphirr
02-17-2008, 14:06
1во -мда,не го харесваш,ако беше обратното нямаше да се държиш така...и 2ро сигурна ли си,4е не си малка :?
donkihot
02-17-2008, 14:09
и аз бях същата с първият ми приятел...просто по4акай малко първо,може пък да го заоби4аш. щом ти е първият би трябвало да е наясно,4е няма да спиш с него,ако искаш дори му го кажи-ако те оби4а това няма да е проблем....по4акай да си изясниш и свойте 4увства и после след седмица,две сама ще видиш привли4а ли те или не
Аэ съм на принципа,че не трябва да правиш нещо,което не искаш.Още повече пък,ако не ти се налага по основателни причини.А при теб не се налага.Щом не се чувстваш добре,като го целуваш и прегръщаш пред хора,не го прави.Не энам на колко си.Но това няма эначение де.Явно не си готова эа връэка,дори мисля,че не искаш да имаш връэка.Правя си такива иэвиоди от това,което си написала.Ако искаш да сте эаедно,вероятно ще свикнеш.Но,ако това продълржава д те мъчи и да правиш всичко по эадължение,спри.И според мен е абсурдно и дума да става эа секс,при положение,че ти дори не се чувстваш комфортно като го целуваш.И все пак целувките-иди,дойди :D ,ама эа секса-не.Или оставате эаедно и продължаваш да правиш всичкопо эадължение (по-добре недей бате,по-добре недей.. :D ),каэваш му ,че искаш да отложите малко секса,эащото не си готова.Или пък се раэделяте и ти е мир на душата.Аэ лично те съветвам да е второто.
ami imam nqkolko otgovora, puk ti sama preceni koi e nai podhodq6t za teb: taka purvo-otnosno seksa-ako naistina ne se 4ustvash gotova,prosto mu go kaji,ako naistina te obi4a 6te te razbere i 6te 4aka.vtoro- spored men prosto sama se 4ustvash nedorasla za vruska,zatova ti trqbva ne6to po svobodno,po nezaduljava6to...treto- pomoli go da izlezete v nqkoq diskoteka, ako ne ste go pravili dosega de,tam 6te se otpusne6, povqrvai mi :) i poslednoto- ot tova koeto pro4etoh ot teb mili4ka, vijdam 4e ti ne go haresva6 naistina,prosto te e strah da ne ostane6 sama i za tova si se hvurlila v racete na purviq sre6tnat,taka li e?ako naistina trupkata q nqma go zareji! 100% 6te nameri6 nqkoi koito 6te te obi4a dori pove4e!izlez navun! nqma6 predstava kolko vazmojnosti ispuska6!nadqvam se da sum pomognala!uspeh mila! :-)
crazy_style
02-17-2008, 14:22
i az bqh taka s purviq si priqtel.. po-dobre pomisli sega i preceni kakvo iska6...za6toto ina4e,po-kusno 6te sujalqva6 ...
vse pak uspeh :)
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-17-2008, 14:50
ami imam nqkolko otgovora, puk ti sama preceni koi e nai podhodq6t za teb: taka purvo-otnosno seksa-ako naistina ne se 4ustvash gotova,prosto mu go kaji,ako naistina te obi4a 6te te razbere i 6te 4aka.vtoro- spored men prosto sama se 4ustvash nedorasla za vruska,zatova ti trqbva ne6to po svobodno,po nezaduljava6to...treto- pomoli go da izlezete v nqkoq diskoteka, ako ne ste go pravili dosega de,tam 6te se otpusne6, povqrvai mi :) i poslednoto- ot tova koeto pro4etoh ot teb mili4ka, vijdam 4e ti ne go haresva6 naistina,prosto te e strah da ne ostane6 sama i za tova si se hvurlila v racete na purviq sre6tnat,taka li e?ako naistina trupkata q nqma go zareji! 100% 6te nameri6 nqkoi koito 6te te obi4a dori pove4e!izlez navun! nqma6 predstava kolko vazmojnosti ispuska6!nadqvam se da sum pomognala!uspeh mila! :-)
Напълно подкрепям това мнение с две ръце :---) Успех и се вслушай (помисли над) този съвет :) :-$
sweet_sorcerer
02-17-2008, 18:52
Срамуваш се да го целуваш и прегръщаш пред другите? :shock: Аммм на колко каза, че си? :P
Мда .. темата ти гласи "Ако скъсам с него, се страхувам, че няма да намеря друг." - винаги ли трябва след края на една връзка веднага да се хваща поредният? Има ги и такива .. скъсали не скъсали с приятеля/приятелката си и има няма 1 седмица след това са с друг/друга , какъв е смисъла така ? Целта е пред другите да не изглеждаш сам ли ?
Както казаха другите по горе .. любовта идва след време .. а и ако той наистина държи на теб ще направи всичко възможно да те задържи .. но от твоя страна също трябва да има желание .. имай търпение ..
Айде успехи :)
Недей да стоиш с него от страх че няма да намериш друг. Ти неискаш да си с него, иначе нямаше да имаш такова държание. С него си просто от страх... няма смисъл така лъжеш и него и себе си.
GenerationX
02-18-2008, 08:12
Стига бе! Тя не е малка на цели 12 години е! :lol:
pepita87
02-18-2008, 10:44
1-во...на Колко си?
И 2-ро след мъж и автобус.не се тича,следва6тият е след 10 мин
white_chik
02-18-2008, 11:58
Бях в подобно положение преди година.Имах до себе си страхотно момче,но не се чувствах щаслива.От друга страна ме беше страх,че няма да намеря друг,който да ме обича толкова много,но намерих и сега съм много по-щастлива.Щом за тебе връзката ви е като задължение,няма смисъл да продължаваш така.
hooliganka89
02-18-2008, 12:06
Да не би да си си хванала това гадже само и само защото твойте приятелки си имат гаджета и ти е неудобно да излизате и ти да нямаш гадже?Това че си сама в никакъв случай не означава че не си желана,напротив ти просто трябва да си избираш момчето,а не да се втурваш кам всеки който ти се изпречи на пътя.
rashito0o
02-18-2008, 12:39
даааааааааа бе няма да намериш и аз така мислих ама намерих :D :D :D
`Just_Love`U
02-18-2008, 13:05
Ако неискаш да си с него и ако се чувстваш един вид задължена да си с него по - добре не бъди.Няма смисъл да се тормозиш и да си мислиш какво ли не.Не се страхувай...момчета много...още колко много ще срещнеш,колко много ще харесваш,обичаш,нараняваш.. .те теб...тъп живот кво да ти кажа :) Ако си толкова малка колкото се представяш тегли им една майна на момчетата и си живей живота сега ти се е паднало.
cool_angel
02-19-2008, 11:33
1во -мда,не го харесваш,ако беше обратното нямаше да се държиш така...и 2ро сигурна ли си,4е не си малка :? moje i da si prava za parvoto,ama az si mislq 4e moje bi se darja taka 6toto mi e parvoto gadje vse pak i za vtoroto sigurna sam4e ne sam malka
cool_angel
02-19-2008, 11:45
Мда .. темата ти гласи "Ако скъсам с него, се страхувам, че няма да намеря друг." - винаги ли трябва след края на една връзка веднага да се хваща поредният? Има ги и такива .. скъсали не скъсали с приятеля/приятелката си и има няма 1 седмица след това са с друг/друга , какъв е смисъла така ? Целта е пред другите да не изглеждаш сам ли ?
Както казаха другите по горе .. любовта идва след време .. а и ако той наистина държи на теб ще направи всичко възможно да те задържи .. но от твоя страна също трябва да има желание .. имай търпение ..
Айде успехи :) ami temata ne be6e takava,nqmah predvid tova,4e ne iskam da ostana sama,no prosto toi mn darji na men,a az kato se zamisq e hubav,no moje bi ne go haresvam tolkova 6tom go pregra6tam samo sled kato toi go napravi,a kato tragne da me celuva se darpam :?
HagpycaH
02-19-2008, 11:48
Така казваш не съм малка по-прочетеното съдя че не си на повече от 14г. ти самата незнаеш какво искаш и какво е това незнам дали ще намеря друг? живота е пред теб нито ще е 1-вия нито последния само се филмирате.
cool_angel
02-19-2008, 14:28
Така казваш не съм малка по-прочетеното съдя че не си на повече от 14г. ти самата незнаеш какво искаш и какво е това незнам дали ще намеря друг? живота е пред теб нито ще е 1-вия нито последния само се филмирате.povqrvai mi 6tom ti kazvam 4e ne sam malka,zna4i ne sam prosto tova mi e parvoto gadje pak i ne sam sigurna 4e go haresvam,kato gledam mai ne...za tova se darja taka
zvezdichka777
02-19-2008, 14:32
според мен те е страх .. и е съвсем нормално разбира се .. мисля че не си готова за връзка :? :? :?
KisskilleRcHe
02-19-2008, 14:37
Мммм не знам колко си голяма, но мисленето ти е на шестокласничка..... А и мисля, че ако го харесваш няма да се държиш така...
stealthyGirl
02-19-2008, 14:38
Еми то къде да го намериш.. необвързаните мъже(момчета) свършват след 2 дена, 2 часа и 2 мин... :? И все пак :D като не ти е приятно да си с това момче-не бъди с него.. това, че те обича явно не те прави толкова щастлива, просто няма смисъл ;)
Е как да не намериш друг бе момиче?Напротив ще намериш някой ,който да те обича дори повече и дори ти ще го обичаш,което все пак е най-добрия вариант!Все пак така го лъжеш,преструваш се ,че го харесваш,а не е така!Гадно ще е но много други ще се намерят!Любовта има много варианти! ;)
cool_angel
02-20-2008, 16:54
Мммм не знам колко си голяма, но мисленето ти е на шестокласничка..... А и мисля, че ако го харесваш няма да се държиш така...misleneto mi???i koe po-to4no e kato na 6estoklasni4ka?
cool_angel
02-20-2008, 16:55
mersi za vsi4ki za savetite,pomognahte mi mnogo :-)