View Full Version : Първият път при момчетата
mravu4kata
02-17-2008, 16:23
Повечето теми са за първия път при момичетата,но ми е любопитно от какво се притеснявахте вие момчета,преди да го направите.От какво се страхувахте-болка,излагация...И аз не знам,за това ви питам.Може и някои да се изтъкнат като безсташни,но все пак не сте ли се колебаели и вие,че може да го правите с неподходящия човек или направо „праскате” и си гледате кефа? :?
macka_88
02-17-2008, 16:25
Az ne sum mom4e...no az bqh purvata na moq priqtel i toi nai mn se pritesnqva6e ot tova da ne se izloji..
A puk i mom4etata nqma ot kakvo tolkova da se pritesnqvat,nujno e da znaqt dostatu4no za sexa,predi da napravqt 1-ta kra4ka :-o
Ti ne si momi4e,a si bila p1rvata na tvoq priqtel....sRy ama vie geiove li ste :o 8)
A puk i mom4etata nqma ot kakvo tolkova da se pritesnqvat,nujno e da znaqt dostatu4no za sexa,predi da napravqt 1-ta kra4ka :-o
Така си мислиш ти.И момчетата имат много притеснения:дали ще успеят да задоволят момичето,дали ще свършат твърде бързо,дали ще успеят да го вдигнат,дали ще нацелят дупката даже.Не е само да го прочетеш и хоп,вече всичко можеш.
П.П.Аз съм момиче.
Относно избора на момиче никога е съм се притеснявал... Единственото, което ме е притеснявало първия ми път, което и след дълга суша ме притеснява и до днес е да не свърша твърде бързо, щото когато не си пипал никога или отдавна е много по-чувствителна оная работа... аз почти спрях да мастурбирам след като започнах да водя по-активен полов живот и това повишава удоволствието при секса, което съответно намалява времетраенето :D . Други притеснения, които понякога имам са, че понякога като го надървя не е толкова голям, колкото друг път... усещам го и го виждам, просто че някой път е по-малък - даже съм си правил експеримента да го меря при 2-та варианга... и разликата е до 2 см в дължината и също така осезаемо в дебелината, което някой път ме притеснява, защото приятелката ми един път ми казва, че съм щял да я разпоря отдолу с тва, а друг път е оставала незадоволена. Това винаги ме е озадачавало.
LoLiPoP4o
02-17-2008, 17:24
emi pyrviq pyt pri momchetoo opredeleno trqbva da e s seriozna priqtelka pone spored mene..... mii za kakvo misli dali na mackata shte i haresa dali shte moje da ebe 1 chas kakto govorqt negovite priqteli dali nqma da se skysa prezervativa ama ako svyrshi byrzo kakvo da napravii 4e da prodylji i t.n. aaa opasnostite ot tova da mislish za teq raboti e ili da ne uspeesh da vdignesh samoleta ili da se vcepenish i da ne mojesh da kajesh i da mrydnesh i taka tova e kyto cqlo :) pone spored mene xaxaaxa :D :grin:
WILD__BOY
02-17-2008, 17:57
Който го е страх, да не ходи в гората. Важното е да знаеш какво правиш. Другото само си става
Така си мислиш ти.И момчетата имат много притеснения:дали ще успеят да задоволят момичето,дали ще свършат твърде бързо,дали ще успеят да го вдигнат,дали ще нацелят дупката даже.Не е само да го прочетеш и хоп,вече всичко можеш.
П.П.Аз съм момиче.
+1 :)
Az li4no mislq 4e mom4etata ne biva da se pritesnqvat za ni6ty....6tot ako si nastroen za proval da si misli6 nai lo6oto mn qsnu 4e ni6ty nema da stane.....davai napred p1k ako ne6ty se precaka ne se st1pisva6 ami go obr16a6 na maitap i goto0o0.......uspeh na vsi4ki na4inae6ti pi4ove ;)
macka_88
02-17-2008, 18:27
Ti ne si momi4e,a si bila p1rvata na tvoq priqtel....sRy ama vie geiove li ste :o 8)
moq gre6ka :D
macka_88
02-17-2008, 18:30
П.П.Аз съм момиче.
Ne kazvam 4e ne e samo da go pro4ete6 i hop gotovo ami 4e trqbva da e dostatu4no zapoznat za 1-q put predi tova.A ako e zapoznat zna4i bi trqbvalo da naceli dupkata,da zadovoli momi4eto i t.n 8)
Ми било ме е спек да се събличам пред други хора,после си вадех *** наляво и на дясно пред момчета и момичета,по купони ходех по боксери и надървен,а преди това ме беше спек да се съблека пред момиче.
Беше ме спек,че имам 3 косъма на гърдите и 2 под мишници и нали момичетата мразите косми... ;)
Било ме е спек,да не ми е малък инструмента,разбрах,че не е.
Беше ме спек да не се изложа,да ми проличи,че не съм го правил.
Такива неща :)
amatorium
02-17-2008, 18:34
Ami imashe pritesneniq dosta. 8-)