View Full Version : Как да я забравя?
pesho_94
02-17-2008, 17:01
Цялата история е като сапунен сериал ама...
Та имах си аз една приятелка(само приятелка) и си бехме мноу добри фр и тн....ама постепенно започнах да се влюбвам в нея и на 1 януари 2008 разбрах че и при нея е така....та станахме гаджета....нещата постопенно се задълбочиха и в крайна само 1 месец след кат станахме гаджета вече я обичах толкова много че простоо :X :X :X ..Дотук всичко добре ама изглежда при нея не беше точно така.....В един хубав слънчев февруарски ден тя ме уведоми че иска да скъсаме ,защото е влюбена в НАЙ-ДОБИРИЯТ ми приятел.Скъсахме и си мислех че ще я забравя бързо,се пак тя не е кой знае кво....ама се оказа че съм сгрешил.....в момента ми е мноу сдухано и незнам какво да правя и имам чувството че ставам емо простооо.....работата е много ЗЛЕ!!!!Сека вечер преди да заспа последното нещо за което си мисля е тя ,а сутрин като се събудя тя е първото за което се сещам и през останалото време пак си мисля само и единствено за нея....Имам чувството че без нея живота нема смисъл......Кажете как да я забравя щот колкото и да се опитвам просто не става!!!!
т.7
krem4et0
Ако тя е имала наистин силни чувства към тебе нямаше да те преебе с НАЙ-ДОБРИЯ ти приятел .. ! Има и друг вариант .. той да и е само моментна тръпка и ако наистина е имала нещо сериозно и ИСТИНСКО към тебе скоро ще осъзнае грешката си и ще се върне при теб ,ако ли не си хващай бързо гадже ,което ще ти помогне да я преодолееш .. Но само не ставай ЕМО ,че тогава аз лично ше те :o :lol:
Ами не мога да ти кажа как да я забравиш. Точна рецепта няма . Ситуацията ,в която си попаднал е наистина много гадна,но ти трябва да продължиш напред. Не знам в какви отношения си с въпросното момиче и приятеля си ,но чуй аз как забравих едно момче ,което харесвах около 5месеца. Ами аз го харесах ,признах му чувствата си той ме разиграва ,като ми дава празни надежди така бая време . Ето че даскалото свърши,но аз продължавах да го харесвам ей така без нищо . В края на лятото вече го бях забравила и после започнахме да се събираме с едно момче,с което сме нещо като съседи и се познаваме отдавна ,но бяхме само приятели и вечер след вечер нещата потръгнаха и ето че сега ходя с него и го обичам безкрайно много . Та и ти ще имаш един период,в който просто ще си я харесваш или обичаш,но няма да получаваш нищо в замяна,но след това ще се появи ново момиче,по-хубаво и от това (колкото и да не ти се вярва сега) и всичко ще потръгне .. хайде успех от мен :)
pesho_94
02-17-2008, 17:39
А дали да не се пробвам да си фана най-добрата и приятелка???(ше и стане ли гадно)???? :evil:
pesho_94
02-17-2008, 17:42
Начи май така ще направя...
ОБАЧЕЕЕЕ е възможно е да им съсипеш приятелството :? помисли си сериозно
h0t_bAbE
02-17-2008, 18:10
А дали да не се пробвам да си фана най-добрата и приятелка???(ше и стане ли гадно)???? :evil:
подъл си :D :evil: не слизай на нивото на жените с такива подлости[sorry за израза,ама...]хвани се напий[малко по мъжки]и го карай по-ведро,направи първата крачка към възстановяване-тръгни отново по жени...не се депресирай за някого който така те е пречукал
като се влюбиш в друга ще я забравиш!
elitututu
02-17-2008, 18:21
еми аз пък имах връзка 9 месеца гадно ми беше но си намерих хобита с които да не се сещам за този .... 8) пък и да ти кажа от както спрях да говора за него да съжалявам и т.н срещнах невероятен 4овек :) излизаи по дискотеки кафета и т.н да срещнеш някоя мацка дет ще те омая
MiMcHeToOo
02-17-2008, 19:45
С времето ще я забравиш.
Rush_girl
02-17-2008, 19:58
А не се хващай с най-добрата и приятелка моля те :( Ти ся ще отмъщаваш ли?И какъв е смисъла?Да съсипеш едно приятелство?не не се мъчи наистина е направила гадно :( Ама аз като гледам не страдаш толкова щом мислиш за отмъщение :x а пък ако греша просто се опитай да намерш друга на света да няма едно момиче ?!и В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СТАВАЙ ЕМО ае пич късмет :)
sweet_sorcerer
02-17-2008, 20:14
След време ще си намериш др и ще я забравиш, споко ! :wink:
Няма рецепта.Когато искаш нещо наистина,няма начин да го эабравиш.Но все пак,вероятно след време,ще я поэабравиш.Каэвам го само,эа да те укоража.Эащото съм на мнение,е ако НАИСТИНА искаш нещо,не го эабравяш,докато не го получиш,или в твоя случай-получиш ОТНОВО.Ама това са си някакви мои раэбирания.При теб може да е моментно състояние.Просто тийн обич,която эа месец-два,отминава.Пожелавам ти да е така ,де.Эащото иначе е голяма мъка :D Аэ май доста эаплетено се иэкаэах.Пък и на ум ми е нещо съвсем друго,эа което си се боря.Не е свърэано с любовта към някого,а към нещо :D Оххх,айде спирам.Желая ти късмет.И не се отчайвай.Эабавлявай се,човече :D
hooliganka89
02-18-2008, 06:03
Тя явно има слабост към добрите си приятели...
nightwish16
02-18-2008, 06:19
mnogo e trudno da zabravi6 4ovek koito istinski obi4a6 nz pri men e trudno :(
hvani si druga-tova e nai burziqt na4in,a i vremeto lekuva
`Just_Love`U
02-18-2008, 13:13
И аз съм така,но знаеш ли...Всеки път като се сетя за него и си казвам "Престани, той не заслужава.Осъзнай се,има и други по - достойни" и колкото и да е смешно се успокояваш малко,защото ние не сме виновни ,че те са си такива боклуци.Остави я някой ден ще съжалява.
BlueFace
02-18-2008, 17:54
Та имах си аз една приятелка(само приятелка) и си бехме мноу добри фр и тн....ама постепенно започнах да се влюбвам в нея и на 1 януари 2008 разбрах че и при нея е така....та станахме гаджета....нещата постопенно се задълбочиха и в крайна само 1 месец след кат станахме гаджета вече я обичах толкова много че простоо :X :X :X ..Дотук всичко добре ама изглежда при нея не беше точно така.....В един хубав слънчев февруарски ден тя ме уведоми че иска да скъсаме ,защото е влюбена в НАЙ-ДОБИРИЯТ ми приятел.Скъсахме и си мислех че ще я забравя бързо,се пак тя не е кой знае кво....ама се оказа че съм сгрешил.....в момента ми е мноу сдухано и незнам какво да правя и имам чувството че ставам емо простооо.....работата е много ЗЛЕ!!!!Сека вечер преди да заспа последното нещо за което си мисля е тя ,а сутрин като се събудя тя е първото за което се сещам и през останалото време пак си мисля само и единствено за нея....Имам чувството че без нея живота нема смисъл......Кажете как да я забравя щот колкото и да се опитвам просто не става!!!!
т.7
krem4et0
Еми човек кво да ти кажа не тряя се отчайваш,потисни спомена за нея и се опитай да продължиш напред.Щом не те харесва не сте един за друг...В момента и аз правя същото и ми помага до колкото може...Не мога да я забравя ама поне не ми е толкова гадно..Живота продължава изживей си го и се забавлявай :) :grin:
т.7
krem4et0
Приемаш факта, че не те иска повече...не те обича/харесва... няма никакви чувства към теб...
Приеми го и ще ти стане по леко :D
Сам си правиш проблемите...не се отчайвай толкова :?
Времето лекува... Това мога да ти кажа от собствен опит... Е, не може да излекува напълно раната, която ти е нанесъл някой, когото обичаш, но поне може да я направи по-малко болезнена.
И не забравяй, че когато бог затвори една врата, пред теб той отваря друга и докато гледаш към затворената няма да видиш отворената...
Успех :-) :smt023
MiMcHeToOo
02-18-2008, 22:55
Трудно е, но не и невъзможно
pesho_94
02-19-2008, 12:05
Гадното е че учим в един клас и всеки ден я виждам,а това усложнява нещата още повече.
BlindedAngel
02-19-2008, 12:13
Човек и аз бях така...Случи се лятото ходихме 5 месеца ( тя беше първото момиче което обичах ) ама ме заряза щот и омръзнах явно :-x
И така отначалото ми беше супер гадно.Тука на помощ дойдоха приятелите.Не ме оставяха почти никога сам защото знаеха че ми е кофти и трябва да се разсейвам.Е добре това вършеше работа до някаде.Бях поканен на рожден ден ама нали бях много сдухан не ми беше до РД-та.Обаче напук си казах "Майната и,ще отида и ще си изкарам яко"...И до ден днешен не съжалявам че отидох на този рожден ден защото там беше причината да я забравя...(а именно друго много по хубаво момиче като цяло...Като визия,интелект,характер).Та съвета ми е разцъквай се нон стоп с аверите и бягай известно време по момичета да ти мине :oops:
sasha_90
02-19-2008, 14:14
Не мога да ти помогна да я забравиш.Само времето може.Успех.
zvezdichka777
02-19-2008, 14:28
иска време . ..
pavkata91
02-19-2008, 14:37
най лесния начин да забравиш проблемите е най лесния ;) грабваш едно шише водка и ракия пииваш 2 чаши на един дъх и си свободен летиш като птица :) (поне при мен така действа де) :]
pesho_94
02-24-2008, 10:00
Случи се нещо което май не трябваше да се случва ама...
Та преди няколко дни се оказа че с момичето което обичам още едно момиче и един прияател ще спим сами в един апартамент и както ,,моето'' момиче не ме обичаше вече стана нещо странно...цяла нощ правихме...разни неща беше страшно готино и тн,но на сутринта тя се държеше по същия начин по който се държеше преди...просто вече не мога да я разбера-на единия ден не ми говори а на следващия.....
Опитах се да говоря с нея но тя продължава да повтаря че вече не ме харесва и тн и като я питам : еми щом не ме харесваш тогава защо снощи.... тя не отговаря нищо..Дали ме харесва и лъже ????