View Full Version : Поради зачестилите теми за скъсани кондоми :)
Искам да ви попитам какъв е вашият избор,за да знам да не стане беля за напред :)
:-o
Мерси предварително :)
love_girls
02-17-2008, 17:48
Искам да ви попитам какъв е вашият избор,за да знам да не стане беля за напред :)
:-o
Мерси предварително :)
Караш БЕЗ , че е най-лесно :-P
Майтапа на страна.
Моят избор е различен от евтините за по 20 стотинки и ултра тънките модели. Досега веднъж ми се е случвало да ми скъсат два капута и те бяха лайф стайл ултра тин - от тогава не си взимам такива. В момента карам на спортекс червена опаковка и нямам проблеми ;)
ludoto_f
02-17-2008, 17:55
a nie na vitalis colour
Anna5339
аз пък се радвам да Дюрекс-оребрените:)
love_girls
a nie na vitalis colour
Кои сте вие :-D
За да не отварям нова тема,ще питам директно.Ако пенисът ми е 16-17 см какъв размер трябва да пише на кутийката :oops: :oops:
love_girls
02-17-2008, 17:58
За да не отварям нова тема,ще питам директно.Ако пенисът ми е 16-17 см какъв размер трябва да пише на кутийката :oops: :oops:
А като гледаш телевизия , на кои канали НЕобръщап внимание , че има точка 18 на тях :D
И изобщо знаеш ли , че тази точка 18 забранява гледането на такива канали на мъже с по малки пишки от 18 см :razz: :razz:
А като гледаш телевизия , на кои канали НЕобръщап внимание , че има точка 18 на тях :D
И изобщо знаеш ли , че тази точка 18 забранява гледането на такива канали на мъже с по малки пишки от 18 :razz:
нещо не те разбрах? :-s
Едит:Ее нищо,аз да пробвам :-D
Та по въпроса,кажете де.. :oops: :razz:
Със сегашния ми пр сме ползвали различни,и такива от 20 ст.,и Sportex ultra thin....с нито един от тях сме нямали проблеми засега :) А с бившия ми често се късаха.....нз що....и Durex се късаше :? Така че нз кои марки са най-добри....може би не зависе от марката,а от съхранението или ддзн.... :oops:
krem4et0
02-17-2008, 18:15
на хапчета сме.....Иначе съм ползвала почти всичко на пазара и имаме само 1 скъсан презерватив(сложен от мене и това ми беше 1-вото слагане на кондом)........
nqma zna4enie kakva e markata,v1znojno e vsi4ki da se sk1sat,no sk1svaneto se d1lji na mom4eto(m1ja) vsmis1l tak1v 4e lubrikanta ne ostava ve4no po kondoma i ne vinagi jenata si puska "sokovete" i nap1nite na mom4eto da go vkara malko zorqt kondoma i toi ne ud1rja i se k1sa.zatova mom4eta gledaite momi4eto da e vlajno vinagi za da ne stavat falive a ako stanat t1rsete escapele-to :)
n0m0repain
02-19-2008, 17:40
Със сегашния ми пр сме ползвали различни,и такива от 20 ст.,и Sportex ultra thin....с нито един от тях сме нямали проблеми засега :) А с бившия ми често се късаха.....нз що....и Durex се късаше :? Така че нз кои марки са най-добри....може би не зависе от марката,а от съхранението или ддзн.... :oops:
оо и при нас Durex се скъса мн интересно как става тос номер и то не само веднъж ии дори Sportex ние ли нещо не прайм кат хората или презервативите са смотани :P 8-)
И изобщо знаеш ли , че тази точка 18 забранява гледането на такива канали на мъже с по малки пишки от 18 см :razz: :razz:
Хахах е глупав въпрос :Р
какъвто падне...
А по темата за 17-18 см ти тряя "L", или иначе казано който ти падне под ръка 8)
Krisinka__
02-21-2008, 10:58
По принцип Durex но се случва и да не ползваме :-P
LetiCherry
02-21-2008, 11:03
Преди ползвахме Спортекс с вкусчетата, ама нещо имаше 2 дефектни - единят имаше някакви странни порички, а другият пак беше нещо дефектен и спряхем да ги купуваме. Сега сме на ЛАйфстайл тези цветните и сме доволни.
MakeMeLaugh
02-21-2008, 11:16
аз пък се радвам да Дюрекс-оребрените:)
Не те ли боли от тях?