View Full Version : Случвало ли ви се е?
tsvety_91
02-17-2008, 19:00
Значи имам гадже,с което ходя от година и близо 2 месеца!Зна4и от начало нещата тръгнаха мн шантаво,както и да е всичко беше наред обичахме се и той все още ме обича,знам че за него съм всичко и той за мен е така,но просто изеднъж нещо ми стана,нещо се промени нз какво и някак си нямам чак толкова нужда от някой до мен!Ние попринцип сме далеч един от друг смисъл той е на село а аз в Сф и попринцип ми е адска мъка и болка без него,но тази седмица не се сещам мн мн за него...просто нз какво искам,какво правя дори нз коя съм...някак си нещо се промени,но знам 4е все пак си го обичам(може би),случвало ли ви се е това изведнъж да се преобърне всичко без причина и да нз какво става и какво правите?
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
02-17-2008, 19:22
Ми не мога да кажа,че ми се е случвало,защото просто никога не съм имала толкова дълга връзка :? ,но си обяснявам развръзката във вашите взаймоотношения с факта,че не сте от скоро заедно,напротив и точно за това малко или много ти е омръзнал,свикнала си с мисълта,че е твой .. и точно това,че сте на известно разстояние един от друг я крепи още..Според мен имате нужда от съживяване във взаймноотношенията :) отдели си 2 3 4 5 дена ваканция и отиди на село да го видиш,пък там се отдайте един на друг изцяло и да се надяваме,че всичко ще се върне по старому 8)
tsvety_91
02-17-2008, 19:26
еми днес се върнах от там!Всеки път когато мога съм там дори само за по ден но съм там.при него ! Може би си права че съм свикнала че е мой когато още не ходехме имаше много по-силна тръпка,която сега може би я няма :(
hooliganka89
02-18-2008, 06:11
На мен ми се е слиучвало много пъти,просто един ден да се сабудя и вече чуствата ми са спомен.
Преди имах гадже което уж много обичах,бяхме заедно половин година обичах го до полуда и един ден се сабудих и нищо не беше както е било вчера и повече не му се обадих.
Значи готви се за раздяла :?
sapphirr
02-18-2008, 07:01
оби4та,която изпитваш е по навик.просто ти е довъл момента да бъдеш малко сама.да се занимаваш единствено със себе си.колкото и егоисти4но да зву4и,това е истината.то ва е нормално,всеки има нужда от време да остане сам със себе си,ти нямаш вина.
GenerationX
02-18-2008, 07:03
Година и 2 месеца?!?! :shock:
Ъх.... Време за смяна на чаршафите
tsvety_91
02-18-2008, 09:03
Там е работата,че аз не съм сигурна дали чуствата са се изгубили,защото когато ми е скучно или тъжно,когато ми е весело,но съм си в нас или някаде самичка без приятели му звънкам на него да си говорим и ми става много по-добре,вечер не мога без да му звънна поне 1!Проблема е че съм 2ра смяна сега и по цял ден съм в даскало и там съм си с фр и не му кликам и не мисля мн мн за него,като излизам някаде на кафе на кино пак!Но когато съм си в нас и сама все за него мисля!когато бях 1ва смяна беше по-различно... нз вече какво да мисля :(
Wrathchild
02-18-2008, 09:53
Ами цялата ви връзка се е превърнала в навик... гадно е, когато така се случи, но...
Явно тази промяна, а може и въобще да няма такава и тя да е само в съзнананието ти, се дължи на факта, че сте далече един от друг и не се виждате толкова често.Виждаш, че през повечето време той не е до теб и някак свикваш и вече не ти липсва чак толкова, но това не значи, че не го обичаш.Преди да правиш, каквото и да било, се увери, че си сигурна в даденото решение.
BlueFace
02-18-2008, 17:58
Не :D :D
CuRly_Doll
02-18-2008, 18:40
Да,случвало ми се е и точно,защото тогава ми се случваше за пръв път и не се обърнах към никого за помощ,точно затова направих и голяма грешка.Скъсах с човека,който ми даваше абсолютно всичко.Просто не бъди наивна като мен,а помисли много добре,защото има и такива моменти,в които си казваш "Сама съм по-добре!",но ако не помислиш добре върху нещата ти гарантирам,че ще съжеляваш много...
tsvety_91
02-18-2008, 18:52
Дам точно за това ви попитах и вас,защото както има една поговорка 'не питаи старило,а патило' така че съм мн благодарна.Аз знам че той ме обича сигурна съм на 100%,знам и че аз го обичам просто в момента не го чуствам...(боже колко глупаво звучи!!!)
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-19-2008, 17:10
нормално ... живеете в различни градовее :? :)
GabisiTa
02-19-2008, 17:31
Обичаш го, а в момента не го чувстваш... как така?! :-o На мен ми се е случвало подобно нещо и всичко свърши с раздяла ... :(
Може би си го приела за даденост и не го оценяваш. Това е голяма грешка.
Ако го обичаш, то тоя период трябва да отмине скоро, не е нормално да не се сещаш за любимия ти и да не ти липсва.