View Full Version : Рожден ден - секс
mladtehnik
02-18-2008, 12:44
Интересно запитване имам относто тази ситуация:
Доста време планувахме кога и как да направим за първи път секс с приятелката ми,като не пренабрегваме факта че ще и бъде за пръв път.
Та на моят 18ти рожден ден (днес) го направихме и отделно тя ми потари "материален подарък"
По време на секса ми каза: " Не го приемай като подарък ... "
Но аз все пак го приемам като такъв,защотото 3 месеца и нагоре сам издържал без да й изневеря и прочие ....
Какво да си мисля сега ? подарък или не?
mi edin vid pi4 i podaruk se vodi na kolko e tq se pak?
&ILoveU2
02-18-2008, 12:50
Хвалиш ли се ко :P
Еми тя ти е казала че не е подарък за да не се възгордяваш :)
kakto ti go chustvash , taka e
spored men shtom go e napravila , znachi e bila gotova , prosto e izbrala tazi data , zashtoto za teb shte e po specialno , ako e na RDti , a ne sled 1 den :P
Не бих казал че е подарък. И кво да не би само на тебе да ти е било кеф, но все пак ... ако не ти харесва прати ми го на мене :)
&ILoveU2
02-18-2008, 13:02
Не бих казал че е подарък. И кво да не би само на тебе да ти е било кеф, но все пак ... ако не ти харесва прати ми го на мене :)
на момичето и е било сефтето
CragHack
02-18-2008, 13:14
Боже Господи, каква дилема. Какъв жизненоважен въпрос. Пича правил секс, ама се чуди дали бил подарък или не...
Кво ти пука бе моето момче, важното е дали е бил готин секса, а не дали е бил подарък или не.
Всъщност ако се замислиш по-дълбоко - всеки секс е подарък към партньора. Защото когато правиш секс искаш да зарадваш партньора, искаш да му доставиш удоволствие. Затова и много хора обичат да правят френска повече, отколкото да получават.
amatorium
02-18-2008, 13:21
3 mesetsa si izdurjal bez da i izneverish 8-) Kolko pohvalno samo. :lol: Probvai s nqkolko godini i togava se hvali 8)
olive_oil
02-18-2008, 13:22
Интересно запитване имам относто тази ситуация:
Доста време планувахме кога и как да направим за първи път секс с приятелката ми,като не пренабрегваме факта че ще и бъде за пръв път.
Та на моят 18ти рожден ден (днес) го направихме и отделно тя ми потари "материален подарък"
По време на секса ми каза: " Не го приемай като подарък ... "
Но аз все пак го приемам като такъв,защотото 3 месеца и нагоре сам издържал без да й изневеря и прочие ....
Какво да си мисля сега ? подарък или не?
ти си го приемай като подарък, апък на не я й казвай колко щастлив си от факта, че е решила да си й първия
gavro64eto
02-18-2008, 13:23
Opredeleno tova za neq e bilo vajno i sigurno iska da go oceni6
splendour
02-18-2008, 13:30
kaкво е зна4ението дали е подарък само не зацепих ??? :-D
padnal_angel
02-18-2008, 13:39
abe dori i bez povod da ste go napravili si e cql podaruk ot neina strana (na emocionalna osnova) :) ina4e moje da go dobavish kato dobavka kum drugiqt za rd-to ti ti kakto go 4uvstva6 taka e
tsvety_91
02-18-2008, 19:27
ха и аз го направих с приятеля ми на рождения му ден(също ми беше за 1 път),но просто в онази вечер се почуствах готова и сигурна,не съм го планувала да е като подарък така че предполагам че не е специално да се е пазела за РД-то ти!Радвай се щом ти е било хубаво :P
mislq 4е това моми4е е супер мацка на рд-то ти да загуби девственоста си с рожденика :razz: гледаи да нея преебава6 ;)
sh3_1s_7h3_0n3
02-18-2008, 19:43
Всъщност какво значение има наистина дали трябва да го смяташ като подарък или не? С това чувствата ти ще се променят ли към нея по някакъв по-особен начин, това ще рефлектира ли върху връзката ви? Наистина не намирам смисъл много в тая твоя 'дилема'. http://www.ue-varna.info/images/smiles/hmm.gif
Тя го е направила, защото го е искала и защото е сметнала, че първият й път трябва да е с нещо по-специален... може би е търсила някаква символика или знам ли. А ти се чудиш глупости.. :)
Радвай се, ако не е, т'ва значи, че иска да е с теб, а не го прави само за да ти угоди ;-)