View Full Version : Вярно ли е твърдението ?
NightGuardian
02-18-2008, 14:47
Вярно ли е твърдението , че когато сефтесаш едно момиче и след раздялата си останали с добри намерения , тя винаги би отново би пожелала да спи с теб ? Също така , не сте я наранили при 1вия и път !
padnal_angel
02-18-2008, 14:55
ne e zaduljitelno az li4no v na4aloto go napravih s 4ovek s kogoto ne sum imala vruzka (po-dobriqt variant za men otkolkoto da hodq s nqkogo i toi posle da me narani pove4e 6te6e da me boli) na sledva6tiqt den go obi4ah na tretiqt ne :) detska mu rabota togava v ramkite na godina moje bi 6tqh da spq pak s nego sega ve4e ne i da go vidq nqma da e taka
NaDuPeNa_PrInCeSa
02-18-2008, 15:25
Абе такива твърдения колко щеш!!! Според мен зависи изцяло от самия човек!
amatorium
02-18-2008, 15:29
Ami spored men e vqrno. Ako trqbva da sudq ot jiteiski opit. 8)
Зависи от момичето,предполагам.
MakeMeLaugh
02-18-2008, 16:25
Толкова ли си прост?!?
Че те да не са програмирани бе... че питаш за отговора.
Пълните глупости.. зависи от момичето.. ама имай напредвид, че като я отвориш и оставиш сама момичетата почват едно "отракване" и може да стане трудно да й хванеш дирята пак :lol:
Ami spored men e vqrno. Ako trqbva da sudq ot jiteiski opit. 8)
И аз тва съм забелязал, макар че не е точно винаги да иска да си легне... но като няма гадже и аз съм свободен сме или в нас, или в тях :D
Вярно. Опит. Не мой, обаче. 8-)
Твърдението е много относително. Има разлика между първата любов и първия секс. Не бих пожелала секс в никакъв случай с човека който го направих за първи път, макар и да бяхме заедно доста време и уж да имах някакви чувства към него. Но все пак наистина зависи и от човека, и от партньора. :)
Има нещо вярно се пак тя му се е доверила първо на него
но пак зависи сичко от човека
marina star
02-19-2008, 04:03
mislq 4e v 60%(ne pitaite kak sam gi iz4islila) ot slu4aite biha go napravili.az sa6to spadam kam tezi,no bih go napravila samo za samiq sex,prosto za6toto ve4e nqmam 4uvstva kam dadeniq 4ovek i ne bih se raztroila
sexi_sofi_92
02-19-2008, 05:26
Не мисляче това е напълно вярно.Аз като правя секс с някого винагими омръзва след вторият път и искам нещо различно. Но се въздържам обикновено че не искам да ме мислсят за курва..
Вярно ли е твърдението , че когато сефтесаш едно момиче и след раздялата си останали с добри намерения , тя винаги би отново би пожелала да спи с теб ? Също така , не сте я наранили при 1вия и път ! Хех :-D ако не и е харесало разбира се че няма да иска...нали :D всичко зависи как си се справил 8) поне така мисля аз :-o
HagpycaH
02-19-2008, 06:39
Леле кви са тия въпроси ако момичето иска ще спи с теб ако не иска няма няма такива филми като си и 1-вия нямаш превилегий.
Вярно ли е твърдението , че когато сефтесаш едно момиче и след раздялата си останали с добри намерения , тя винаги би отново би пожелала да спи с теб ? Също така , не сте я наранили при 1вия и път !
Не, не е вярно и не вярвам да си толкова глупав, че да го вярваш наистина.
Супер относително е.
И всепак тези неща са предпоставка и положителен фактор за едно такова евентуално развитие на ситуацията.
ne , tova e pyrva gluspost ... ne pridavame tolkova vajnost na 1viq , osobeno sled kato sme se razdelili s nego , vse pak , ne jiveem vyv vremeto na prababite si ... iskame da opitame ot tova , onova :P 8-)
juchoche
02-19-2008, 14:36
NE hahaha az s toq deto se seftosah ako imam vazmojnost bih go kastrirala :o :o :D :D :D
NE hahaha az s toq deto se seftosah ako imam vazmojnost bih go kastrirala :o :o :D :D :D
muhahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
swords1010
02-19-2008, 17:23
Не мисля, че е вярно. Просто никаква логика не ме води със сигурност до това. :)