PDA

View Full Version : Трябва й време да реши дали да бъде с мен!Сега какво ?

vamp
02-18-2008, 15:00
Значи ето какво стана.
Запознахме се по чата преди месеци,излизахме 4-5 пъти от тогава.
На Свети Валентин и подарих цвете обаче не тръгнахме,не посмях да я целуна,защото момента не беше подходящ!След като се прибрахме продължихме лафчето в чата,там тя ми каза,че ми дължи целувка и че следващия път нещата ще станат.
Обаче не искаше да излезе с мен на другия ден заради някакъв нейн приятел.Вечерта се прибрах пафкан,лафихме малко в чата пак,признах и че искам да бъда с нея,тя обаче се направи на изненадана след всичко казано до тук,почна да се дърпа,да ми казва,че можело да не се получи,не искала да ме нарани и т.н.
Леко спорове имахме,в крайна сметка последно ми каза,че ще реши и ще ми каже,аз обаче я помоих до тогава да не бяга от мен и да си бъдем приятели пък каквото стане.
Тя се зарадва на думите ми и каза,че няма да мисли много.
Вчера я питах да излезем тая седмица и тя каза,че ще види.
Все с това излизане е много трудно,не знам къде е причината.
Правя крачка напред,прави тя крачка и после се дърпа 2 назад.
Мислех си,че вече е моя,а какво стана накрая.
Дали ще е моя и какво да правя оттук нататък ми е трудно да реша,някакви съвети?Как да я спечеля?

inSane_baby
02-18-2008, 15:04
отдръпни се малко от нея и ще видиш как сама ще дойде при теб :)

Black Tears
02-18-2008, 15:07

+1 :grin:

Тя сама ще ти пише и ще иска да се видите 8)

SkiT
02-18-2008, 15:08
И аз съм на това мнение...отдръпни се,изчакай...дори пофлиртувай с някоя нейна приятелка...и тогава тя ще се озове на твоето място :P
Ще разбере че човек с който е можела да бъде сега се отдалечава и ще му мисли по-малко и от онези децки пъти в които те карат да почакаш да си помислят искат ли да ги целунеш ахахах :P ...тя просто не иска да се дава толкова лесно ;)

vamp
02-18-2008, 15:09

Мислех си за това,но сега съм сам,няма ги приятелите и компаниите вече,а и едно момиче ми каза да бъда до нея,защото иначе по-лесно ще ме забрави и ще се откаже от мен.
Но в моя случай май наистина е най-добре да се отдръпна,може дори за седмица,даже пробвах и по скайп да не и пиша и снощи и казах,че няма да я търся за да не и досаждам и когато иска да ми се обади тя и тя се обади още същата вечер...

gostut
02-18-2008, 15:10
само едно ще те питам... ти ако харесваш някое момиче и тя ти се разкрие по начина, по който ти си го направил, ти ще й кажеш ли, че ти трябва време да решиш дали да си с нея??

vesicha
02-18-2008, 15:10
Мисля, че няма интерес към теб. Ако имаше щеше да е по-решителна. Девойки има безброй. Действай смело нататък ...

vamp
02-18-2008, 15:24
само едно ще те питам... ти ако харесваш някое момиче и тя ти се разкрие по начина, по който ти си го направил, ти ще й кажеш ли, че ти трябва време да решиш дали да си с нея??

Не,100% не,обаче в женските действия няма логика,те действат хаотично!
Значи подозирах,че има друг,питах я и нея,тя отрича,казала е на нейн приятел и мой познат,че ме харесва,обаче харесвала и някакъв парцал и се колебае.Пред мен отрича второто,явно ме пази за резерва,не знам и аз вече кво става :) Затова пиша тук :)

Габриела,тя ми каза,че е била наранена и не е готова за нова връзка и много държи на мен и не иска да ме нарани и да си играе с чувствата ми...

zvezdichka777
02-18-2008, 15:24
според казаното до тук мисля че я е страх или нещо такова незнам ... може би пък има друго момче .. незнам,питай я

gostut
02-18-2008, 15:28

Значи подозирах,че има друг,питах я и нея,тя отрича,казала е на нейн приятел и мой познат,че ме харесва,обаче харесвала и някакъв парцал и се колебае.Пред мен отрича второто,явно ме пази за резерва,не знам и аз вече кво става :) Затова пиша тук :)

това, че в женските действия няма логика ми толкова ясно, че нама на къде.. или ако има то са некви колосални нива... както и да е..
идеята ми е, че веднъж се живее и общо взето няма да смисъл да чакаш нещо, което може да се случи, може и да не се случи.. щом е ясно, че си резерван план - продължаваш на пред и я слагаш нея като такъв и толкова :)

vamp
02-18-2008, 15:31

това, че в женските действия няма логика ми толкова ясно, че нама на къде.. или ако има то са некви колосални нива... както и да е..
идеята ми е, че веднъж се живее и общо взето няма да смисъл да чакаш нещо, което може да се случи, може и да не се случи.. щом е ясно, че си резерван план - продължаваш на пред и я слагаш нея като такъв и толкова :)

Исках сериозна връзка бе човек,вложих чувства,по-различно е тоя път,не е поредната курвичка,а момичето което си струва.

bebeto0o
02-18-2008, 15:34

Мислех си за това,но сега съм сам,няма ги приятелите и компаниите вече,а и едно момиче ми каза да бъда до нея,защото иначе по-лесно ще ме забрави и ще се откаже от мен.
Но в моя случай май наистина е най-добре да се отдръпна,може дори за седмица,даже пробвах и по скайп да не и пиша и снощи и казах,че няма да я търся за да не и досаждам и когато иска да ми се обади тя и тя се обади още същата вечер...
Da, no moje da ne te haresva. Moje da iska drug !

gostut
02-18-2008, 15:34
аха... и си готов да започнеш сериозна връзка с момиче, което се колебае дали въобще да е с теб и те слага като резервен варинт??

vamp
02-18-2008, 15:41
аха... и си готов да започнеш сериозна връзка с момиче, което се колебае дали въобще да е с теб и те слага като резервен варинт??

Бих пробвал,това за резервния вариант много ме дразни и аз си го мисля,тя го отрича обаче,дори ме обвини,че не и вярвам.

alex4o
02-18-2008, 15:44
"Дали ще е твоя" си знае само тя за сега..и все пак постави се и на нейно място,щом се нуждае от малко време..дай и го иии както ти казваш "пък каквото стане" .. животът продължава ;) Успех !

FaHrEnHeit
02-18-2008, 15:54
Значи ето какво стана.
Запознахме се по чата преди месеци,излизахме 4-5 пъти от тогава.
На Свети Валентин и подарих цвете обаче не тръгнахме,не посмях да я целуна,защото момента не беше подходящ!След като се прибрахме продължихме лафчето в чата,там тя ми каза,че ми дължи целувка и че следващия път нещата ще станат.
Обаче не искаше да излезе с мен на другия ден заради някакъв нейн приятел.Вечерта се прибрах пафкан,лафихме малко в чата пак,признах и че искам да бъда с нея,тя обаче се направи на изненадана след всичко казано до тук,почна да се дърпа,да ми казва,че можело да не се получи,не искала да ме нарани и т.н.
Леко спорове имахме,в крайна сметка последно ми каза,че ще реши и ще ми каже,аз обаче я помоих до тогава да не бяга от мен и да си бъдем приятели пък каквото стане.
Тя се зарадва на думите ми и каза,че няма да мисли много.
Вчера я питах да излезем тая седмица и тя каза,че ще види.
Все с това излизане е много трудно,не знам къде е причината.
Правя крачка напред,прави тя крачка и после се дърпа 2 назад.
Мислех си,че вече е моя,а какво стана накрая.
Дали ще е моя и какво да правя оттук нататък ми е трудно да реша,някакви съвети?Как да я спечеля?
Това жена оставиш ли я да мисли дали да бъде с мъж от всички възможни решения ще избере най-глупавото.Направо действай докато е време.

gostut
02-18-2008, 16:03

Бих пробвал,това за резервния вариант много ме дразни и аз си го мисля,тя го отрича обаче,дори ме обвини,че не и вярвам.

според мен в такава връзка трябва да вложиш изключително много само за да задършиш момичето и има вероятносте (и то не малка) тя да не го оцени и накрая да страдаш...

мисля, че не трябва да влагаш мн надежди в този случай. сериозната връзка си става такава от самосебеси, когато с момичето се искате найстина, без колебания и обмисляния...

vamp
02-18-2008, 17:15

според мен в такава връзка трябва да вложиш изключително много само за да задършиш момичето и има вероятносте (и то не малка) тя да не го оцени и накрая да страдаш...

мисля, че не трябва да влагаш мн надежди в този случай. сериозната връзка си става такава от самосебеси, когато с момичето се искате найстина, без колебания и обмисляния...

Благодаря ти много за всички съвети!

Chess
02-18-2008, 17:27
Офффф... гадния номер :lol:
"Трябва ми време да помисля" :-o
На нея не и трябва време да помисли дали иска да е с теб или не...тя го е решила това вече...трябва и време да реши как да те отреже по най-безболезнения (според нея) начин... :?

vamp
02-19-2008, 11:50
Офффф... гадния номер :lol:
"Трябва ми време да помисля" :-o
На нея не и трябва време да помисли дали иска да е с теб или не...тя го е решила това вече...трябва и време да реши как да те отреже по най-безболезнения (според нея) начин... :?

ДАли е това?Не ми се иска да го вярвам,обаче ми се струваш прав.

*SwEeTy_KiTtY*
02-19-2008, 12:25

Мдам...така така! 8) :grin:

BlueFace
02-19-2008, 14:00

+1 :grin:

Тя сама ще ти пише и ще иска да се видите 8)
+1 Пък и pls тва да казваш .че е твоя е тъпо...Не можеш да притежаваш човек вие ще сте заедно по взаимно желание .... :) Късмет