View Full Version : ПОНЯКОГА МИ СЕ ЩЕ ДА СИ ИЗЛЯЗА ОТ НАС И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАМ
xSaShEtOx
02-18-2008, 16:35
ПОНЯКОГА МИ СЕ ЩЕ ДА СИ ИЗЛЯЗА ОТ НАС И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАМ ПОВЕЧЕ. Ето например вчера, нещо сгафих, да аз съм си виновен и айде веднага дузина наказания и ограничения в действие. Днеска не издържах и три часа без пари. Не мога така. Баща ми се прави, че нищо не се е случило, а на майка ми не можеш да се противопоставиш. Понякога си представям как като стана на 18 и ще се изнеса от нас. Вярно е, че вината е в мене, ама немога така. Много ме дразни тва положение.
Еми излизай от вас и не се връщай, кой те е спрял?! От форума също излезни и не се връщай - не ни трябваш :-x
Еми .. нз какво си направил..може и да си си го заслужил .. но и аз така като ме ядосат си представям как на 18 ще си фана багажа и ще си тръгна ,но да се надяваме ,че докато стигна до тази възраст нещата ще са се пооправили и нашите ще са се отпуснали . +тва сега и да избягаш няма къде да идеш така че се стягай и свиквай с това положение .. друг избор нямаш ... успех .. :)
BlackWings
02-18-2008, 18:10
Еми не че искам да ви отчайвам , само че да си станал на 18 , не винаги значи , че родителите ще те приемат като възрастен човек , и ще уважават мнението ти. Те са ти родители , и винаги ще си тяхното малко дете , което те ще се опитват да контролират възможно най - дълго време. Знам го защото съм малко по- голяма от вас , на 18 съм вече , и аз си мислех че като стана на толкова всичко ще се промени , но не е съвсем така. Никога не дават да им се противопоставиш ... такива са просто. Аз също милион пъти съм искала да се махна и да не се връщам ... Но положението просто е трудно и не става ... ще мине тоз период , спокоойно живей си живота всичко ще се нареди. :) :)
:-)
XaMcTePKa
02-18-2008, 18:11
хехехе айдеее предния смешник, който мрази хората които го хранят и му търпят капризите и ще бяга от вкъщи хахахаха
kuklichka_bg
02-18-2008, 18:19
Еми излизай от вас и не се връщай, кой те е спрял?! От форума също излезни и не се връщай - не ни трябваш :-x
da ti kaja po obre ti napri tui ko si izlivash qda i prostotiqta tuka?!!??! kato te drazni n6 zatvori temata i ne si puskai komentarite izmisleni ot ogranicheniq ti mozak
zvezdichka777
02-18-2008, 18:20
i na mene mi se e slu4valo ...
Еми не че искам да ви отчайвам , само че да си станал на 18 , не винаги значи , че родителите ще те приемат като възрастен човек , и ще уважават мнението ти. Те са ти родители , и винаги ще си тяхното малко дете , което те ще се опитват да контролират възможно най - дълго време. Знам го защото съм малко по- голяма от вас , на 18 съм вече , и аз си мислех че като стана на толкова всичко ще се промени , но не е съвсем така. Никога не дават да им се противопоставиш ... такива са просто. Аз също милион пъти съм искала да се махна и да не се връщам ... Но положението просто е трудно и не става ... ще мине тоз период , спокоойно живей си живота всичко ще се нареди. :) :)
Всичко си е същото,защото за да се разкараш трябва да напуснеш даскало,да смениш и града и да се установиш сам.Трудно е всичко това,но съжалявам,че не го направих.Вече съм луд човек,наистина съм луд!
Да се бях разкарал когато трябваше,тая година почти е сигурно,че след края на даскалото изчезвам от тоя дом!
BlackWings
02-19-2008, 00:05
vamp прав си , случвало ми се е и на мене съвсем сериозно да се замисля да напусна училище , да си намеря работа и да се изнеса. Но когато помисли трезво човек , вижда че така повече вреди на себе си отколкото си помага ... Има време да сме самостоятелни ... По добре да си се изучи човек , да се подсигури , и след това да докаже на себе си и на родителите си че може да се оправя сам в живота. Така че по добре не мислете за такива неща като бягства от къщи :) :wink:
psychopath
02-19-2008, 00:16
Бъди малко по-корав...
извинявай ,ама се държиш като пу..а
на колко си де..все пак има значение...
Първо - здравей. На 22 години съм. Като бях и аз "пубер" не можех да седя в къщи, всико ме изнервяше, най-мразех моментът в който нашите се прибираха от работа. Постоянно викове, наказания и т.н. и то за абсолютни простотии от рода на оценки, защо съм закъснял, защо съм се сбил и така нататък. Струваше ми се АД... Нямах търпение да стана на 18 и...станах на 18. Дойде моментът който очаквах - изречението "Докато живееш в нашата къща ще живееш по нашите правила". Но едно нещо се беше променило - бях пораснал и наистина разбрах, че за много от нещата хората са били прави, никога не са ми мислили лошото и винаги са ме подкрепяли без аз да съм го разбирал. И при теб ще дойде този момент, но сега няма да ме разбереш, защото си точно в този хейтърския етап, в койно не слушаш никого а единственото което правиш е да се самосъжаляваш и евентуално някой във форума като ти каже "да, аз избягах от нас" да се самонавиваш. Няма смисъл, потрай още няколко години, всичко ще е окей. В момента нашите супер много ме кефят, а винаги са били такива. Имах възмост след 12 клас да изчезна от града и а отида студент в софия, но тук ми е по-добре - имам къде да спя, имам какво да карам, в къщи винаги има от на мамината манджа, има кой да ми пере, има кой да дава пари (бедни студенти... :( ) и не ми е никак зле с хората, които наистина си мислех че мразя. Горе главата, всичко ще стане с времето си :)
hooliganka89
02-19-2008, 08:16
Не мога да разбера,какво си мислите?Като станете на 18,и какво?
Аз съм на 18 и се изнесох от нас,и чесно да си кажа ми липсват онези хора,който и мен така ме "тормозеха".Сега сама си чистя,готвя,пера и така на татака,и изобщо не е приятно,стойте си у вас докато можете!!!
Wrathchild
02-19-2008, 08:25
И като станете на 18 автоматично ще се изнесете? Нищо, че поне една квартира, която да си плащате трябва да имате, нищо, че трябва да си купувате храна най-малкото...
То ако толкова лесно ставаше...
ger4eto_777
02-20-2008, 11:14
da napylno sym syglasna i da stane6 na 18 se taq ti vse o6te si zavisim ot tqh.o6te spi6 v tehniq apartament i o6te te davat parite.samo moje da se postaraem da im spe4elim doverieto kolkoto i trudno da e a vqrvaite mi znam 4e e taka
ger4eto_777
02-20-2008, 11:21
vamp прав си , случвало ми се е и на мене съвсем сериозно да се замисля да напусна училище , да си намеря работа и да се изнеса. Но когато помисли трезво човек , вижда че така повече вреди на себе си отколкото си помага ... Има време да сме самостоятелни ... По добре да си се изучи човек , да се подсигури , и след това да докаже на себе си и на родителите си че може да се оправя сам в живота. Така че по добре не мислете за такива неща като бягства от къщи :) :wink:
taka si e i az sym si go mislila ama kato sem qdosani mislim samo kak da otmystim na na6te a ne 4e tova go pravqt za na6e dobro.est ne sym na 100% syglasna s tqh mn mi se karat i ne men ama nqma dr na4in vse pak te sa me otgledali te mi davat pari i se grijat super za men mn puti sym go kazvala 4e kakvoto ne sym poiskala tova nqmam....
skatemore
02-20-2008, 13:06
абе смешкофор и в тая тема ше питам каде мислиш да идеш и колко време ше издържиш без пари ?
hooliganka89
02-20-2008, 14:04
абе смешкофор и в тая тема ше питам каде мислиш да идеш и колко време ше издържиш без пари ?
Явно всички си мислят,че в деня на навършването на 18,стават чудеса...
Ама не е така,когато навършиш 18,вечерта когато спиш,не идва някой да ти налее мозък в главата,и на другия ден да се сабусиш,вече възрастен и зрял.
На 18 се получава пулнолетност,а не стават чудеса,откажете се с тва изнасяне,не знаете какво е да живееш без майка и без баща.
абе седни и мисли, и ще видиш, че няма смисъл да бягаш от тъпите проблеми.. че т'фа са дреболий и с времето всичко минава :)
На всеки се е случвало,да има проблеми с родителите си, да поиска дори за миг да излезе и да не ги види повече,но това са само временни моменти.Никой,или много малък процент от нас биха го направили заради едно скарване. :? И като си тръгнеш какво? Къде ще отидеш? Ще се скиташ 2 - 3 часа и като огладнееш ще се прибереш и без да те молят.Тва са глупости като стана на 18 ще избягам,ще се махна итн.. И на 40 да си като нямаш къде да отидеш и нямаш как да се издържаш си стоиш на гъза и тва е.. :-D
taka si e i az sym si go mislila ama kato sem qdosani mislim samo kak da otmystim na na6te a ne 4e tova go pravqt za na6e dobro.est ne sym na 100% syglasna s tqh mn mi se karat i ne men ama nqma dr na4in vse pak te sa me otgledali te mi davat pari i se grijat super za men mn puti sym go kazvala 4e kakvoto ne sym poiskala tova nqmam....
Герче,понякога има неща които не се търпят,да се бият увас,да се гонят с ножове из апартамента,да се трошат стъкларии и да си режеш краката когато се опиташ да ги разтървеш или когато отидеш да пикаеш.Да водиш майка си в болницата,комшиите да говорят зад гърба ти.Това са неща,които ти преебават живота и не ти се живее,не мери еднакво за всички.Вчера четох тука за някакво момче,което го бие баща му,забива му химикалки в ръцете и т.н.Ти би ли живяла така?
Колко ще издържиш.
Ако е просто заради един скандал,2 шамара,караница за оценки,разбира се,че няма смисъл да се изнасяш,ама в горните случаи какво мислиш?Все едно да си война обаче без оръжие,да можеш да избягаш,но да стоиш да се биеш...
Има ли смисъл?
Ще оцелееш ли?После какъв човек ще излезе от теб?
Към автора на темата,
пич да се ометеш е много трудно,направо си е страшно.
Трябва да имаш работа,квартира,да си корав и да не се предаваш и може би това е по-добрия вариант ако ножа е опрял кокала.
Само ти преценяваш в каква ситуация си,сметяй добре и решавай,най-добре не чакай просто така решението от небето ;)
хехехе айдеее предния смешник, който мрази хората които го хранят и му търпят капризите и ще бяга от вкъщи хахахаха
Много сте ми интересни ве,човек иска някакъв съвет да му кажете,а вие смешник го наричате.Я се оправи бе :x :-x
skatemore
02-20-2008, 20:12
Явно всички си мислят,че в деня на навършването на 18,стават чудеса...
Ама не е така,когато навършиш 18,вечерта когато спиш,не идва някой да ти налее мозък в главата,и на другия ден да се сабусиш,вече възрастен и зрял.
На 18 се получава пулнолетност,а не стават чудеса,откажете се с тва изнасяне,не знаете какво е да живееш без майка и без баща.
кажи им че никой ма не слуша
кат станеш на 18 се самопреебаваш
1 ставаш подсъдим
2 не се знае докога ваще ще издържат..
Еми .. нз какво си направил..може и да си си го заслужил .. но и аз така като ме ядосат си представям как на 18 ще си фана багажа и ще си тръгна ,но да се надяваме ,че докато стигна до тази възраст нещата ще са се пооправили и нашите ще са се отпуснали . +тва сега и да избягаш няма къде да идеш така че се стягай и свиквай с това положение .. друг избор нямаш ... успех .. :) i az taka....ama spoko vsi4ko 6te se opravi. :-D
Vanko_Bs1
02-22-2008, 19:02
И Аз излизам около 2-3 часа докато ми мине (ИЗЛИЗАМ САМО КОГАТО НАЩЕ СЕ КАРАТ ЗАРЕДИ МЕН)
излизал сам и в 12 Вечерта и ми се е искало да не се прибирам :x
МмМ...На мен много често ми се е случвало ... Обаче на 14 съм все пак ... не мога да го направя ... просто ми е хрумвало в дадени моменти ,но не и да се реша и да си събера багажа и да изляза ... :? :? :?
По-спокойно
не е толкова страшно ...едно наказание ..има деца дето нямат родители ти сео плакваш за простотий
xSaShEtOx
02-23-2008, 21:56
Споко, споко всичко е ок вече. Оправих се, няма проблеми и мерси за коемнтарите. :grin:
Ice_Queen_
02-24-2008, 07:12
Дори като станеш на 18 пак ще си зависим от ваще..
от опит казвам..
за жалост -докато нямаш работа,която да ти носи що годе добри доходи.. и някаква стабилност/жилище/ няма къде да ходиш...
Pa'-|e7o.0
03-13-2008, 16:05
аз на 18 нема са изнасям от нас наште ша са изнасят :grin:
DieselBlood
03-15-2008, 17:21
недей дрънка глупости щял да се изнесе и кво от туй с тва нема да решиш проблема на съм на 18 но пак казвам