View Full Version : избор на подарък :) за гаджето ми :)
loveandemotion
02-18-2008, 19:04
Случая е рождения и ден които е след няколко месеца :) Става въпрос че търся идеи за избор на подарък за 20-годишна дама )))) да не е много скъп подаръка до 30 лева наи много някакви идеи ако имате бих се радвал да ги чуя благодаря жената ми е гадже
prettyIdeath
02-18-2008, 19:14
Е ти ли ще го изработваш този подарък че питаш от сега, щом е след няколко месеца :lol:
Апф.. сребърна гривничка с твойта буква...
мечу,заьо,слончо... блузка.... бельо с някъф закачлив надпис.. Твоя приятелка е .. а и дотогава има много време.. Защо искаш от сега? :-o
ako pogledne6 si4ki temi za podaryci za sv.valentin...moje6 da zeme6 idei ot tam :)
white_chik
02-18-2008, 19:26
Не че искам да кажа нещо,но до 30лв не можеш да й вземеш кой знае какво.Нещата,които ми хрумват са:
-Клишираната,но супер спомен,плюшена играчка
-Секси бельо (въпреки че до 30 лв ще трябва да се поизпотиш,докато намериш нещо подходящо)
-Някаква блуза (може да не е супер романтично,но ще е нещо полезно)
-Нещо свързано с връзката ви - албумче с ваши снимки,чаша с ваша обща снимка,медальонче,в кото пак да сложиш ваша снимка.
-Морско свинче или зайче (вече зависи къв тип е приятлеката ти)
-Можеш да й направиш неква яка тениска,на която да има някакъв закачливнадпис или нещо като "Обичам те", примерно по-раздърпена,с която да спи и да си мисли за теб
-Нещо сребърно - гривна,герданче
Тва ми идва на прима виста,вече наистина ти си я познаваш и знаеш на какво ще се зарадва.
loveandemotion
03-01-2008, 19:40
Не че искам да кажа нещо,но до 30лв не можеш да й вземеш кой знае какво.Нещата,които ми хрумват са:
-Клишираната,но супер спомен,плюшена играчка
-Секси бельо (въпреки че до 30 лв ще трябва да се поизпотиш,докато намериш нещо подходящо)
-Някаква блуза (може да не е супер романтично,но ще е нещо полезно)
-Нещо свързано с връзката ви - албумче с ваши снимки,чаша с ваша обща снимка,медальонче,в кото пак да сложиш ваша снимка.
-Морско свинче или зайче (вече зависи къв тип е приятлеката ти)
-Можеш да й направиш неква яка тениска,на която да има някакъв закачливнадпис или нещо като "Обичам те", примерно по-раздърпена,с която да спи и да си мисли за теб
-Нещо сребърно - гривна,герданче
Тва ми идва на прима виста,вече наистина ти си я познаваш и знаеш на какво ще се зарадва.
еми аз почти сичко от тез съм и подарявал вече се изчерпах включително и книги и дискове и кфо ли не.......
machine_shot
03-01-2008, 19:43
Отпусни малко юздите , развържи кисийката и се поогледай.Все ще ти щъкне нещо :)
а ние от къде да знаем кфо си и взимал и какво не..
Тя е твое гадже и би трябвало да я познаваш добре за да знаеш како ще и хареса, ние от къде да знаем ?!
а и не че нещо ама .. знае ли човек до след няколко месеца как ще са нещата между вас.. ? не се мисли чак толко от рано
Вибриращ прастен , като са чуства самотна и неможеш да и отделиш време да го ползва и да си мисли за теб :-D , или пък да и земеш нещо дет ше я зарадва и за майтапа една самобръсначка ( туй да са посмейте малко не че искам да я обидя някак си )
Made_of_Pain
03-01-2008, 21:27
Тя ти е приятелка мама му стара =/
Сети се сам.
sladko_dete
03-01-2008, 23:06
купи и някво яко бельо, или яка чанта...