Влез

View Full Version : обича ли ме още

aleksi
02-19-2008, 14:38
IMAM PRIQTEL OT 6 MESECA AZ ZNAEH 4E TOI STRA6NO MNOGO ME OBI4A I AZ RAZBIRA SE GO OBI4AM NO ZAPO4NAH MNOGO GADNO DASE DARJA S NEGO VSEKI DEN V PRODALJENIE NA 2 MESECA KASAH S NEGO SARDIH MU SE ZA6TOTO ZNAEH 4E 6TE TI4A SLED MEN NO AZ PREKALIH I 4AK SEGA OSAZNAH GRE6KATA SI NO TOI MN SE PROMENI DARJI KOFTI S MEN POSTOQNO SE KARAME AZ HILQDI PATI MU SE IZVINIH ZA TOVA 4E TAKA SE DARJAH S NEGO TOI UJ MI PRO6TAVA NO PAK MN GADNO SE DARJI S MEN.OZNA4AVA LI TOVA 4E NE OBI4A VE4E I KAK DA SI GO VARNA I IMALI SMISAL DA MU SE MOLQ ILI PROSTO VINAGI TAKA 6TE SE DARJI S MEN!!!BLAGODARQ 4E ME IZLU6AHTE!!!!!!!

zvezdichka777
02-19-2008, 14:40
ти си си виновна и го знаеш ... наранен е може би .. незнам,попитай го каква е причината да се държи така

MartyParty
02-19-2008, 14:42
:shock: е от какъв зор си го правила тва?В любовта човек дава,каквото и получава (или можеби при мен и така).Не знам какво си правила или какво си искала да правиш,но в край на сметка ти какво очакваше?Да го дразниш и после той да те обича...Не става така.

stealthyGirl
02-19-2008, 14:43
Според мен означава, че никога не те е обичал.. :?
И ти си си виновна за държанието му, но чак за любов м/у вас май не може да се говори. :?

bebeto0o
02-19-2008, 14:49
pffffffff i za ko si sa durjala taka :?: mN tupO sI pOstuPilaA

pavkata91
02-19-2008, 14:49
класическия принцип на Каквото си постелеш на това ще спиш..абе ти си си виновна ти си го накарала да се чуства кофти според мен ХИЧ не го заслужаваш значи такива гадини които се държат с гаджетата си ме много дразнят не знаят какво е любов не знаят какво е респект! Кой знае каква кифла си..

zvQr_nO_s_ChAr
02-19-2008, 14:56

+1 ;-)

*SwEeTy_KiTtY*
02-19-2008, 15:02
И аз съм я правила тая глупост и после съжалявах УЖАСНО много!Оказа се,за мое щастие,че момчето ме обича прекалено много и не ме заряза...но не знам,дали и в твоя случай е така...Та...какво мога да те посъветвам-седнете и съвсем спокойно си поговорете.Опитайте се да не се карате,а с нормален тон да си разясните нещата.Надявам се всичко да се оправи...Важното е любов да има!Успех! :-)

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
02-19-2008, 15:08

+1 ;-)
+1 ... поведението не е било уместно. ... не си имала и основателни причини(поне не си ги споменала)

Disorder
02-19-2008, 15:12
Няма как да се държиш лошо с хората и след това да очакваш от тях нещо по-различно. (Освен ако не си много изкусен манипулатор, в което искрено се съмнявам, щом се е стигнало до това положение.)

H8_mE
02-19-2008, 15:24
Да ти кажа от личен опит,тези безпричинни тъпи държания не се отразяват много много добре върху чувствата на другия!Прощаваш прощаваш докато не ти писне и се откажеш да се занимаваш въобще,щото тва са ебаси и номерата!Това ли е любов?Според мен не,щом не е тогава... следва каквото трябва!Но все пак смятам ,че след време ще се оправят нещата!И особено ,ако спрете да се държите така и най-вече ти!Сега прави обратното на това,което си правила тогава... :?

FEN_NA_MOTORI
02-19-2008, 15:25
!!!BLAGODARQ 4E ME IZLU6AHTE!!!!!!!
Незнам другите дали са те слушали... ама честно да ти кажа аз четох :D

По темата: Който каквото си надроби, това ще сърба !

Cool_Bitch
02-19-2008, 15:49
класическия принцип на Каквото си постелеш на това ще спиш..абе ти си си виновна ти си го накарала да се чуства кофти според мен ХИЧ не го заслужаваш значи такива гадини които се държат с гаджетата си ме много дразнят не знаят какво е любов не знаят какво е респект! Кой знае каква кифла си..

+1 basi tapoto povedenie!! :-x Izvinqvai,no taka se darjat nekvi ligli na po 12-13 a ti na kolko si ????????????????? :-x :-x :-x

zvQr_nO_s_ChAr
02-19-2008, 15:52

+1 basi tapoto povedenie!! :-x Izvinqvai,no taka se darjat nekvi ligli na po 12-13 a ti na kolko si ????????????????? :-x :-x :-x

ee ся не я нападайте така :) а и според мен човек е на толкова на колкото се чуства..

alex4o
02-19-2008, 15:54
а ти знаеш ли какво искаш..бих казала,че ако обичаш това момче нямаше да постъпиш така! ии много добре знаеш,че виновната си ти..неможеш да очакваш нищо от него..

nikinkaa
02-19-2008, 15:58
И като си го наранявала и си късала с него,очакваш,че той няма да си го върне?! Да знайш,че мъжете/момчетата са УЖАСНО големи гадове :-x :-x :-x

princesa_viki
02-19-2008, 16:11
И аз ако бях на негово място щях да се държа така с теб.
Ти си му показвала така "обичта си"към него.Мисля,че сега е време ти да тичаш по него.

led_i_ogyn
02-19-2008, 16:12
а ти знаеш ли какво искаш..бих казала,че ако обичаш това момче нямаше да постъпиш така! ии много добре знаеш,че виновната си ти..неможеш да очакваш нищо от него..

+1

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
02-19-2008, 16:18

Ххаха, да сложа и аз една поговорка : " Каквото повикало, такова се обадило " :D Ти си си виновна, ами гледай повече да не се държиш така глупаво и може би ще се оправите, ако си осъзнала наистина колко глупаво си постъпила :) Оценявай това, което имаш ;) :-$

mariela_es
02-19-2008, 16:35
Да си му мислила преди да постъпиш така с него!

zvQr_nO_s_ChAr
02-19-2008, 16:39
абе с две думи постъпила си мн гадну спрямо него.. Тъй че остави го да си изживее младините и ходи си търси друг.. но тази постъпка да ти е като обеца на ухото ... следващия път внимавай.. Ииии Успех :)

GabisiTa
02-19-2008, 17:00
Ти си виновна.. защо се държа така с него? :? Причината, че си искала да "тича" след теб ми се струва ужасно глупава. Може би сега той иска ти покаже как се е чувствал когато си постъпвала така. Ако нещата продължат по същия начин може би ще е по-добре да се разделите, не бива да си правите само напук... :? :(

FaHrEnHeit
02-19-2008, 17:15
Ти слагаш ли препинателни знаци ?
П.П Каквото си си надробила такова ще сърбаш.Да си мислила докато е било време.

FEN_NA_MOTORI
02-19-2008, 20:00
мъжете/момчетата са УЖАСНО големи гадове :-x :-x :-x
Благодаря ти :-)

MiMcHeToOo
02-19-2008, 20:22
Може да те обича още въпреки, че леко ме съмнява.. Ако те обича се държи така, защото е наранен.. Ако ли не.. Знаеш къв е изхода от ситуацията ;)

spensi
02-19-2008, 22:48
daje neznam kak ne ti e teglil maynata 8)

Vladokaaa
02-20-2008, 04:21
Ти си виновна държала си се гадно с него и сега кфо той е така да го забрави :-x

hooliganka89
02-20-2008, 06:39

Ххаха, да сложа и аз една поговорка : " Каквото повикало, такова се обадило " :D Ти си си виновна, ами гледай повече да не се държиш така глупаво и може би ще се оправите, ако си осъзнала наистина колко глупаво си постъпила :) Оценявай това, което имаш ;) :-$

И аз искам да кажа една :)

"С твоите камъни,по твойта глава"

sladko_dete
02-20-2008, 08:07
мда тъпо си постъпила... най-добре спрете да се виждате известно време...

Wrathchild
02-20-2008, 08:10
Докато си тъпа путка няма да те обича. Пък и след това пак няма...

dead_heart
02-20-2008, 14:43
грешката е в теб наистина,но щом още е с теб значи те обича а доколкото за гадното държание просто му е писнало че ти си се държала гадно и той е почнал да прави същото дръж се добре и чакай той да почне да прави същото нямаш друг изход според мен

nikinkaa
02-20-2008, 18:02
мъжете/момчетата са УЖАСНО големи гадове :-x :-x :-x
Благодаря ти :-) Ее,не точно всички :oops: :-) :P